Merkel mag nog eens 4 jaar Duitsland verder naar de kloten helpen!

Screenshot_195

(Door: E.J. Bron)

SPD-partijcongres: kleine meerderheid voor “grote coalitie”

De voorstanders van een “grote coalitie” wonnen op het speciale SPD-partijcongres met een nipte meerderheid de stemming om coalitieonderhandelingen aan te gaan met de CDU/CSU. Op het speciale partijcongres in Bonn stemden zojuist 362 van de 642 gedelegeerden voor de opname van zulke coalitiegesprekken met de CDU/CSU.

De gedelegeerden gaven – zoals voorspeld door deskundigen – de leiders van de onderhandelingen opdracht om verbeteringen aan te brengen op de terreinen gezondheid, arbeidsmarkt en asielpolitiek. Na de coalitiegesprekken moet ook nog een ledenbeslissing volgen over het uitonderhandelde resultaat.

Door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Krankzinnigheid, Merkel, sociaaldemocraten. Bookmark de permalink .

26 reacties op Merkel mag nog eens 4 jaar Duitsland verder naar de kloten helpen!

 1. Mary zegt:

  Weten ze in ieder geval zeker dat er niks van dat land overblijft, het ergste is nog dat Rutte en Co er voor zorgen dat wij in die vrije val meegaan.

  Geliked door 3 people

 2. Tja dat zat er duidelijk in, net zoals de lange Nederlandse formatie periode die hetzelfde vernietigende effect zal scoren als die van de Duitsers. Beste Duitsers hoop dat het nog niet te laat is, maar dat jullie verslavende trouwheid aan de crypto-communistische Führein zal uiteindelijk jullie 2e Waterloo worden.

  Geliked door 3 people

 3. Tistochwat zegt:

  Hadden jullie iets anders verwacht, dan?

  Geliked door 1 persoon

 4. Marc zegt:

  CDU, SPD, maar ook de CSU vinden het prima jaarlijks 225.000 islamitische illegalen te legaliseren.

  Het wordt tijd de grens met Duitsland te sluiten!

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlànderï zegt:

  Oostenrijk gaat zijn grenzen sluiten dus het zal een stuk moeilijker worden om Duitsland binnen te komen.
  Het zal me trouwens niet verbazen als de SPD dit op hun eigen credit gaan zetten.

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   @Henk der….. zo steken ze idd wel in elkaar. Als Hongarije de grenzen niet had gesloten in 2015 dan was Duitsland compleet overlopen. Nu ook al maar dan was het helemaal onbeheersbaar geweest. Maar die nare heks heeft nooit 1 woord van dank gegeven naar Hongarije. Haar eigen fout toegeven? Kunnen dit soort mensen niet. Ze zijn vol van zichzelf en fouten worden enkel door anderen gemaakt. Gekke idioten.

   Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Ze wisten donders goed dat het voor allemaal over en sluiten was geweest als dit was afgeketst, een wankel zooitje wat kost wat kost wil blijven zitten, het gaat ze om de macht ,en niet over het voortbestaan van Europa of Duitsland, en hier zitten een stelletje leeghoofden wat naar de pijpen danst van dat crapuul .

  Geliked door 1 persoon

  • Rookmelder zegt:

   @Peter, precies, koste wat kost om de macht, nog een punt, vergeet de angst voor nieuwe verkiezingen niet, de aanwas voor de AfD groeit snel ! Dit gaat mutsi Merkel wel lukken, Seehofer en Schultz, beide windvaantjes, knikkende koppies en knietjes en een ruggengraat als rubberen Robbie, succes verzekerd voor haar !

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Merkel wederom door idioten aan de macht geholpen !!

  Geliked door 1 persoon

 8. Schultz is er nog niet, de stemming leverde een kleine 57% op die voor waren van zijn eigen partij. dat is een heel krappe meerderheid.

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Hadden ze de Berlijnse muur maar nooit afgebroken!Hadden we nu niet met Merkel in de maag gezeten!

  Like

 10. monalisa64597182 zegt:

  Ik zat vanavond naar History tv te kijken over hitler volgens die onderzoekers is Hitler nooit gedood hij leefde in Argertinie of chili ??

  Like

 11. Pietersen zegt:

  De SPD hoopt te overleven door zich aan de CDU-CSU te verbinden doch zullen zij later faliekant op hun bek gaan net als alle socialisten overal in Europa.
  ‘Gelukkig’ krijgt KZ-wijf Merkel geen mogelijkheid om wegens politieke redenen op te stappen en er stilletjes tussenuit te piepen.
  Het mormel heeft de ondergang van geheel Duitsland en half Europa op haar geweten, dus zij moet bestraft worden door een tribunaal a la Causescu, en de kogel krijgen wegens volksverraad.

  Like

 12. Rensk. zegt:

  Merkel is van 1954 en als Hitler in Brazilie met een Braziliaanse zou hebben geleefd dan lijkt het me een zeer sterk verhaal dat vanuit Brazilie ineens een blanke HitlerMerkel is ontstaan en rap naar Europa is gebracht en door een ander echtpaar is grootgebracht..Denk wel dat ze de geest van Hitler geerft heeft. Lijkt mij een stuk waarschijnlijker dat de ouders van Merkel de ideeen van Hitler overgebracht hebben op Merkel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s