Averechts effect bij extra geld aan Palestijnen

Screenshot_226

(Door: Likoed Nederland)

Minister Kaag van Ontwikkelingssamenwerking (foto) geeft sneller dan gepland 13 miljoen euro aan de hulporganisatie voor Palestijnse ‘vluchtelingen’ van de VN, UNRWA.

Dit naar aanleiding van het feit dat de Verenigde Staten hun hulp aan deze organisatie afgelopen dinsdag halveerden.

Die vermindering was volkomen terecht. Want er zijn inmiddels vrijwel geen Palestijnse vluchtelingen van de oorlog in 1948 in leven. Dit geld wordt dan ook niet gebruikt om Palestijnse vluchtelingen te helpen maar om de nakomelingen daarvan opgesloten te houden in soms mensonterende kampen.

Zelfs de meerderheid van die Palestijnse nakomelingen – die leeft onder zelfbestuur in de autonome Palestijnse gebieden in de Westbank en de Gazastrook – blijft eindeloos opgesloten in kampen.

Lees verder>>>
(h/t J.C. Th. Köhler)
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Westbank", antisemitisme, Barbarisme, D66, Gazastrook, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

92 reacties op Averechts effect bij extra geld aan Palestijnen

 1. leefbarbaar zegt:

  Minister Kaag neemt volgende week de sleutels van haar penthouse in Scheveningen in ontvangst? Corruptie gaat groot worden in 2018.

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   In hetzelfde gebouw als Peggie, dan zeker? En als er dan over zoveel tijd op vergelijkbare manieren nóg meer D66 kopstukken in terecht zouden komen, kon je tenslotte om het hele complex wel een hek met prikkeldraad zetten en het tot getto voor corrupte D66’ers verklaren!
   (En vervolgens de fik er in. Gna gna gna….)

   Like

   • Jean zegt:

    Theresa, op die prikkeldraad 220 V zetten helpt ook…., er wel voor zorgen dat heel die D66 troep ellende eerst ‘binnen is”….

    Geliked door 1 persoon

   • monalisa64597182 zegt:

    220 volt is strafbaar op brandstichten staat gevangenis

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @monalisa: Ik zou het als de bliksem gaan aangeven, als ik jou was, gluipzak!

    Like

   • niet in Ukraine mijn vriend
    hier werden er 46 levend verbrand,
    dus
    steek de fik er maar in
    hier riepen ze ook “”VOETBAL SUPPORTERS ‘

    WHAHAHAA

    en geen i-d 666, nog geen goeie hond komt er vandaan

    “”ONZE REFERENDUM “‘ PARTIJ, MAAR NU EVEN NIET, !!

    DIE LAATSTE 2 referenda ZIJN n.l. NIET ZO GOED BEVALLEN !!

    meneertje Pent-house whahahahaha

    V for Vendetta

    Geliked door 1 persoon

   • monalisa64597182 zegt:

    theresageissler zegt:
    23 januari 2018 om 19:38 Heb je geen ander woorden om dit op Bron te plaatsen hier doet bron zijn naam eer aan, maar ik mis hier een hoop bekende bloggers zeker afgehaakt om je taal gebruik.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @monalisa, 20.31u: OF vanwege de “onstuimigheid” van je ‘Oekraïense’ Grote Voorbeeld. Heb je daar al bij stilgestaan, farizeeër?

    Like

 2. Ook de Belgische regering zal miljoenen Euro steun geven voor Palestijnse vluchtelingen.
  Daklozen in eigen land van Belgische afkomst kunnen weeral de pot op.

  Geliked door 1 persoon

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Het is iedere keer hetzelfde: zwichten voor emoties en allerlei irrationele redeneringen. Trump trapt er niet in, “wij” wel.

  Geliked door 1 persoon

 4. Patriot 2.0 zegt:

  Het kabinet is “zeer bezorgd”. Tsja, het lijkt Bert Koenders wel. Wilders zei het al op de avond voor de verkiezingen: geen “deals” maken met dit soort landen, want dan wordt je chantabel.
  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/01/kabinet-kijkt-met-argusogen-hoe-turkije-landjepik-speelt-578567/

  Geliked door 1 persoon

 5. Frans Brassens zegt:

  Die Kaag komt mij voor als de zoveelste schadelijke ‘mol’ die is binnengedrongen in ‘Den Haag’.
  Zou het weer bij kamervragen blijven, of ondernemen, na de ongetwijfeld vage en te bestrijden antwoorden die er gaan komen, de vragende partijen Voordewind (CU), Becker (VVD) en Kuik (CDA) ook nog enige actie?

  Geliked door 2 people

  • E.J. Bron zegt:

   Geld is inmiddels gewoon al overgemaakt. Geen hond die het controleert of interesseert! 😦

   Geliked door 2 people

   • Patriot 2.0 zegt:

    Daarom is het goed dat u het op dit forum nog een keer naar voren brengt. Dank.

    Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Het is geen “extra” geld; het gaat over een vroegtijdige betaling van geld dat al in de begroting was opgenomen.

    Like

   • Harry Willemse zegt:

    Dat weet dat wijf ook, daarom gebeuren dit soort dingen.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Ik weet het Bert. En het maakt er mijn levensavond niet vrolijker op.
    Evenwel BLIJF ik overal hameren op het belangrijkste punt:
    Het is vooral de oliedomme ongeïnteresseerde, bankzittende, chipsknagende en manipuleerbare Nederlandse -vaak zelfs niet opkomende- ‘kiezer’ die al klagend nog altijd rond kan komen met zijn/haar centjes, die verhindert dat wij een regering krijgen die er voor ons (échte) Nederlanders in Nederland is.
    Waar een NEXIT overigens een voorwaarde voor is.
    Lieden die zo, niet-doende, de weg vrij hielden en houden voor corrupte, land en volk verradende entiteiten als Balkenende (vergeet die niet!) en Rutte.

    Geliked door 1 persoon

  • Rookmelder zegt:

   @Frans, wat denk je zelf ? Dit was allang achter de schermen door de glibberige en schijnheilige coalitie bekonkeld, er wordt nu slecht voor de buhne wat tamtam en herrie gemaakt, enkel om de schijn van partijdigheid te vermijden of te voorkomen !

   Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Nederlandse ministers hebben een enorme plaat voor hun kop en snappen niet waar ze mee bezig zijn !! Als je stom bent om voor de duvel te dansen kan je hier altijd nog minister/politicus worden !

  Geliked door 1 persoon

 7. Charles Martel zegt:

  België geeft naar verluidt 19 miljoen!

  Like

 8. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

  een neusring zou hier óók prima passen…

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Het is een interessante casus om de geldstromen te volgen, wat de ware motivatie is achter de subsidies, wie er echt gebaat is bij de gevolgen van deze staatssteun en waarom deze vorm van beloning voor criminelen (zelfs dure rechtshulp van topadvocaten, als de normaalste zaak ter wereld), bij strafgeding en detentie kunnen worden aangewend.
  Bijvoorbeeld het overvallen van middenstanders die nog wel contant geld accepteren, (tegen de visie/wens van de EU) door jonge criminelen, die vervolgens buurthuizen en cursussen in zelfverdediging kunnen volgen, en bij recidive hun eventuele flutstraf thuis mogen uitzitten met een enkelbandje en behoud van hun riante uitkering, is de meest schrijnende vorm van gesubsidieerde staatsterreur om bepaalde doelstellingen te kunnen forceren.
  De vele asielsoldaten, die hun gesubsidieerde reis volledig betaald krijgen via hulporganisaties, en voor hun permanente revolte een maandelijkse vergoeding opstrijken, zolang zij binnen de EU-lidstaten verblijven, is een vorm van links-socialistische staatsterreur, waarbij meerdere groeperingen via entrisme steun verlenen aan de staatsgesubsidieerde bestorming van de Bastille, de Europese revolutie en de grootschalige omwenteling in het Groot-Europese Rijk.
  De moslims als huurlingen, toen en nu.

  Geliked door 1 persoon

 10. het hebben van werkende hersens ,
  is in NEDERLAND
  GEEN PRE !!
  om in de regering te komen !

  ik denk ik roep ook effe wat , whahahahaha

  oom vladivrov

  Geliked door 4 people

 11. Hovawart zegt:

  Alle politieke oplossingen voor de naargeestige gevolgen en bijkomstigheden van de veranderende maatschappij binnen de EU, passen toevalligerwijze precies in de strategie van de Brusselse Hervormers.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  De waanzin straalt uit de ogen van Kaag.
  Ook al dol op en in de ban van kopvodden, zie ik.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Sigrid Kaag heeft namens de Verenigde Naties “alle” chemische wapens van Syrië op zee laten vernietigen. Dat er tot vandaag slachtoffers vallen door bombardementen met chemische wapens kan dus niet aan haar liggen.
   Heeft ze de taqqiya aangeboren gekregen of is ze dienstmeid van haar Palestijnse echtgenoot? Verzaakt haar mohammedaanse echtgenoot zijn plichten of heeft hij haar (stiekum) bekeerd tot de Islam? Had Anja Meulenbelt ook geen akkefietje met een Palestijn?

   Like

 13. Zou wat deze Duitse in de video verteld ook een averechts effect hebben?

  YouTube removes video of woman who says she lives in fear in Germany

  Like

 14. Republikein zegt:

  Gaza krijgt wel een mooie haven.
  Alweer.

  Like

 15. Republikein zegt:

  De Speld zegt:
  Dom dom dom. De 31-jarige Henk (voorheen Linda) heeft na het huwelijk per ongeluk de voornaam van haar man Henk overgenomen. Ze heet nu Henk.

  Echtgenoot Henk kan wel om de fout lachen: “Haha Henk.”

  Een andere eye-opener op diezelfde site, om inzicht te krijgen om op nivo te denken maar beter praten:

  In snackbar Het Hete Haantje in Silvolde heeft Eddie het gesprek vanmiddag naar een hoger niveau getild door het woord ‘tevens’ te gebruiken. Waar hij eerst gewoon bezig was een reguliere bestelling te plaatsen, kreeg het gesprek subiet een andere wending.

  “Tientje raspatat met mayo en currysaus asteblief, vijf kroketten en doet u daar maar een viandelletje bij.” So far so good voor Eddie Rikmenspoel uit het naastgelegen Sinderen. “Ho ja en gooit u daar tevens maar een Snickers bij.” BOEM….. Alle bezoekers van de Gelderse kwalitaria vallen stil. De eigenaar van Het Hete Haantje zet de radio wat zachter en schuift twee krukken naar de hoge tafel bij het raam. Met een handgebaar nodigt hij Eddie uit om plaats te nemen.

  “Een Snickers zegt u.” De snackbareigenaar veegt wat paneermeel van het tafelblad en herhaalt het nog eens. “Een Snickers… Wist u dat een analyse van leefstijlproblemen door de nationale denktank erop wijst dat overgewicht grote maatschappelijke implicaties heeft? Dat obesitas de wereldwijde economie ruim 1,6 biljoen euro kost?”

  “Voor onderweg,” verduidelijkt Eddie.

  Ik stop met die oneliners, voor ff dan.

  Aan kinderen wordt dikwijls gevraagd wat ze later willen worden.
  Soms zegt er 1tje, nou, ik wil niks worden.
  Goedgekeurd.
  Geboren met de helm.

  Geliked door 2 people

 16. Aegolius cs zegt:

  **Sowieso heeft de 33 miljard euro die de afgelopen 22 jaar is overgemaakt aan de Palestijnen averechts gewerkt, zoals Elsevier constateert en zal ook dit extra geld “een zeer onwenselijke situatie in stand houden”.**

  Alle miljarden door o.a. VN, UNRWA in de “Palestijnse zaak” gepompt gingen verloren aan het belonen van nazaten van terroristen, het opbouwen van terroristen leger (onder welke benaming dan ook) en kopen van wapens. Ook waarschijnlijk (…) dat er een bovenmatig bedrag aan de vingers van respectievelijke “bestuurders” bleef plakken. Arafat is het gelukt en Abbas droomt er nog van.
  In ieder geval heeft zijn vrouw Suha Arafat onder de paraplu van Frankrijk als francese (…) een miljoenen prettig leven.

  The mystery of Arafat’s money
  In 2003, Forbes magazine estimated Mr Arafat was worth $300m.

  Jaweed al-Ghussein, a former PLO finance minister, has told the AP news agency that during the 1980s the Arab world was donating about $200m a year to the Palestinian National Fund, from which Mr Arafat would receive a $10m cheque every month.

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3995769.stm

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Het boek 150 Palestijnse fabels zou verplichte lees kost moeten zijn op de Nederlandse Middelbare scholen. Maar dat gaat voorlopig niet gebeuren want progressief onderwijs leeft op voet van oorlog met de waarheid. Bovendien de steeds groter worden groep islamitische jongeren in de Nederlandse klassen zal deze informatie als kwetsend ervaren en daarom is het beter de leerlingen te leren dat Arafat de Nobelprijs voor de vrede “verdiend” ontvangen heeft. De waarheid is dat de Palestijnse zaak in de kern nooit iets van doen heeft gehad met verdreven Palestijnen maar alles met de islamitische doctrine dat gebied ooit veroverd door islam nooit meer mag terug overgaan in niet islamitisch bestuur. Laat staan Joods bestuur. Het is een Koran kwestie gefinancierd door de progressieve westerse politiek.

  https://brabosh.com/2010/12/11/pqpct-9fm/

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Door de uitreiking van de Nobelprijs voor de Vrede aan Arafat en Obama werd de betekenis van dit bewijs van waardering geestelijk naar een hoger echelon getild….
   Naar aanleiding hiervan zouden er al plannen ontwikkeld zijn om ook de profeet Mohammed postuum de Nobelprijs voor de Vrede uit te reiken.
   Het totale kapitaal van waaruit jaarlijks de Nobelprijzen worden gefinancierd zou dan in een keer besteed kunnen worden aan bevordering van de islamisering van héél West Europa!

   Geliked door 1 persoon

   • whahahahahahaa
    geniale inzending, whahahahahahaha

    lavbob

    Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @Paul, whaha, de betekenis van dit bewijs is door de uitreiking aan deze figuranten op het wereldtoneel juist bij mij tot nul gedevalueerd !

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Leuk om te weten…
    Die meneer Nobel werd schatrijk door zijn uitvinding waarmee je nitroglycerine-bomvestjes kon maken
    Voordat het zover was had hij eerst zijn hele familie opgeblazen, maar vanaf dat moment stroomde het geld ook binnen.
    Het schijnt overigens dat iedereen die de Nobelpreis voor de Vrede ontvangt een onnatuurlijke dood sterft.
    Die Zweedse minister president “Geilströhm” of zoiets dergelijks, kreeg een zogenaamd vliegtuigongeluk, Arafat werd vergiftigd.
    Obama zit dus in de wachtkamer.

    Je ziet het leven zit dus vol tegenstrijdigheden en verassingen.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Paul. geinig, dat wist ik niet van meneer Nobel, weer iets om eens te besnuffelen, wie
    je met die Zweedse PM bedoeld weet of begrijp ik niet, wel heb ik een week of 6 terug zitten spitten in de oorzaak van de vliegramp waar Dag Hammarskjold -Sec.gen. bij de VN jaren 50- begin 1960 bij omkwam, Arafat heeft Israel op een sniekie manier terecht omgelegd en de achterbakse gluiperd Obama zit in de wachtkamer, maar niet zoals jij bedoeld Paul, ik vrees met grote vreze dat die stiekeme griezel nog een rol op het wereldtoneel krijgt en wel als Secretaris Generaal van de VN !!

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Paul, nog even, Dag Hammarskjold heeft naar ik meen geen Nobel prijs ontvangen…..

    Like

 18. guusvelraeds zegt:

  In Duitsland heeft vanmorgen een (geruchten circuit spreekt van een jeugdige dader uit Kazachstan die in Duitsland bescherming zocht) scholier een andere scholier dood gestoken.

  http://www.heute.at/welt/news/story/Schueler-an-Kaethe-Kollwitz-Gesamtschule-in-Luenen-getoetet-55132110

  Like

 19. Patriot 2.0 zegt:

  Als het geld niet gegeven wordt loopt de stabiliteit van de regio zogenaamd gevaar. Dat is zwichten voor emotionele chantage, en houdt het probleem JUIST in stand.

  Geliked door 1 persoon

 20. Henk.V zegt:

  Sinds de oprichting van Demonen ’66 in 1966 , toen de partij ruimte wilde scheppen voor meer democratie en een grotere inspraak voor het volk middels referendums, heeft de partij, nadat gebleken was dat de bevolking er meningen op na hield die D’66 niet bevielen zich in rap tempo ontwikkeld tot een linkse ,repressieve regenten club die nu gewoonweg het volk elk recht op rechtstreekse inspraak heeft ontnomen.
  De koers van de club van Pechtold is genadeloos pro EU, geworden,wat de wil tot liquidatie van onze nationale zelfstandigheid op een dictatoriale manier duidelijk maakt.En omdat de EU , waar zeer linkse lieden die de koers bepalen, meer en meer pro islam is geworden is het helaas maar al te duidelijk geworden: de EU, gesteund door politiek correct staat een machtsblok in Europa voor naar Hitleriaans model. Onder leiding van Duitsland zal de EU steeds meer een vijand van het Jodendom en van Israël worden en dictatuur gaan uitoefenen over de oorspronkelijke bewoners van ons werelddeel. Wij gaan een toekomst tegemoet die erger gaat worden dan de nazi bezettingsjaren,
  Nog nooit werd er een bewindsvrouw (uit de D’66 hoek) benoemt die zo volstrekt anti Israël is.
  Het is een regelrechte schande voor onze staat dat men zoiets heeft bekokstoofd.
  Voor Pechtold als persoon had ik hoe dan ook al geen sympathie, maar met de benoeming van Kaag valt zijn partij definitief door de mand. Ik ben van mening dat alle politiek verantwoordelijken voor de teloorgang van onze maatschappij achter de tralies behoren te verdwijnen, ongeacht de positie die zij in onze samenleving innemen.

  Geliked door 4 people

 21. Gemeenteraadsverkiezingen laten nog even op zich wachten, maar Annabel Nanninga vindt “Amsterdamse moslims horen bij ons. Zij moeten vrij en veilig zijn” Tja zo trapt zij dus de verkiezingen af, dit klinkt niet erg bezorgd in de oren van de autochtone Amsterdammers, ach ja de helft of meer van de Amsterdammers zijn al burgers van etnische komaf.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   OK als wij dan ook veilig en vrij mogen zijn (in ons eigen land).

   Geliked door 1 persoon

  • beste Adriaan
   die geweldige Annabel
   die in elk cafe, over een barkruk heenzakt
   liep ineens , ????????????????????????????

   bij de Fvd naar binnen , ??????
   deze volgevreten rolmops , werkte dus voor D.D.S van
   onze Turk van der galien, boerka, islam fucker , tevens paardenlul
   en!!!!!!!!!!!!!!!!!

   VOOR LIVENSTRO , achter de betaalzender van “JALTA ”

   DUS DIE MEVROUW WERKTE DUS VOOR

   LIVENSTRO , de holmaat , en bruine poepstammert van Rutte
   LIVENSTRO IS VVD KANJER
   LIVENSTRO IS EU AANBIDDER &
   LIVENSTRO IS VRIEND VAN SOROS

   en

   livensro is dus een typhuslul , maar wanneer gaat dan bij DE NEDERLANDER
   allemaal OLO AFGESTUDEERD ???
   en fricandellen eter
   DE LAMPEN OP ROOD,
   als ze voor Fvd in Amsterdam over een barkruk zakt

   DAN IS DIE VERKLEP TOCH VVD. 3.0

   groeten Lavrov

   Geliked door 1 persoon

  • Rookmelder zegt:

   @Adriaan, Annabel kan blijkbaar wel heel goed toneelspelen nu ze een nieuwe rol kreeg toegewezen, bovendien zegt het -heel- veel over de koers van FvD,, die mij overigens niet geheel verbaasd, omdat Baudet nooit een duidelijk standpunt t.o.v.de islam heeft ingenomen, dat gaat hem virtuele zetels kosten !

   Geliked door 1 persoon

   • Ja Rookmelder de bestuurlijke elite verstaat de kunst om als witte boorden criminelen zijnde, toch heel geloofwaardig over te komen bij het proletariaat, niet dat ze daarvoor veel moeit behoeven te doen.

    Like

   • monalisa64597182 zegt:

    Dus rookmelder heeft Geert nog een kans? maar dan moet hij wel rechtop blijven staan. dus geen 1,2 maar 3 miljoen stemmer nou dat zie ik dus niet gebeuren met deze ezels in Nederland.

    Like

   • Adriaan , ja 1 van de meest vreselijke mensen ooit
    op onze aardkloot .
    maar uiteindelijk wel “”onze bevrijder “”

    JA EEN GEWELDIGE TEKST , EN HET GEBEURT OOK ZO !

    DE LAATSTE VERKIEZINGEN , dacht ik, weet je wat ?
    iK ZET GEWOON EEN SIMPEL , DING AAN OP DE TV

    TELETEKST , whahahahahahahahahahahaha

    dus wat zie ik om 16.15 uur ??
    wat schertst mijn verbazing ?
    met de stemlokalen tot 21.00 uur open ???????????????????????

    dat de uitslagen er dus om 16.15 uur al opstonden .

    KLEIN FOUTJE

    MAAR GOED als je het lijstje van deugende redelijk deugende
    wereldleiders op moet schrijven

    kom , ik ook niet verder dan Kennedy !!!!!!!!!!!!! en dan verder ook niks .

    en nu ?

    Ja, de mensheid slaapt door, maar dan komt mijn Oom Vladimir
    toch als kanjer, als betrouwbaar , vrienden helpen

    EN ZIJN HERSNS GEBRUIKEN TOCH HOOG OP DE LIJST OP PLEK 1 !

    ik moet dan altijd bij me zelf denken ?

    wat had ik in de Donbass gedaan , als ze 14.000 russen doodschieten

    wat had ik gedaan als de turken 1 russische straaljager express uit de lucht schieten die 7 seconden binnen je landgrenzen komt

    wat had ik gedaan als mij voor 100 % sancties op werden gelegd alleen maar om te zieken

    ik had bevoorbeeld op dezelfde dag het gas naar Duitsland afgesloten

    en hij staatsteeds sterker, op het moment dat de pijplijn naar China klaar is, ( haast klaar )
    dan heeft hij eigenlijk Duitsland helemaal niet meer nodig .

    lijkt me als Putin zijnde een geweldige rustig gevoel

    dank voor je geweldige reactie

    doooei,. laterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    BOBVLADI

    Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @Adriaan, een juiste weergave, dat heb je goed gezien, wat een …….. kuddedieren !

    Like

   • Rookmelder zegt:

    Grappig, lees net de reactie van BigLJohn, mee eens en vul het lijstje van GTST , The Voice, enz., incl. de sociale media maar verder in……

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @monalisa, Geert nog een kans ? Ben geen helderziende, maar Geert’s PVV is de bloeitijd wel voorbij, alhoewel hij altijd gesupport zal blijven door een grote groep diehards.
    Een boel mensen vinden zijn manier van optreden en taalgebruik onacceptabel, maar vinden de slappe “rechtse” partijen ook niet alles en in dat ontstane vacuum is Baudet nu gesprongen. Mensen, kuddedieren als ze zijn, niet -altijd- beseffend waar FvD voor staat, maar zich daar ook niet in verdiepen, zwichten dan voor een jonge “charmante” mooiprater en tamtam speler op het toneel, en daar zal Geert geheid zetels aan verliezen, evenals de “rechtse” partijen !

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Sinds wanneer lopen moslims groot gevaar in Nederland?

   Geliked door 1 persoon

 22. Rookmelder zegt:

  Heel kort, het was, is en zal nog wel even zo blijven, water naar de zee dragen !

  Geliked door 1 persoon

 23. BigLJohn zegt:

  Voor dat Nederlanders op het binnenhof gaan demonstreren, moet er nog heel wat water door de Rijn stromen. Het interesseert hem gene ene ruk die 13 miljoen. Pas als er in de krant staat, als de krant daar al iets over vermeld, dat er 10 miljard Euro overgeboekt is naar die zogenaamde Palestijnen, ja dan word de Nederlander pas wakker. Eerder echt niet ! Hij laat de politiek zijn gang maar gaan, geen enkel probleem, als hij maar naar GTST kan kijken en The Voice of Holland. En natuurlijk bij de verkiezingen trouw stemmen op NIET vaderlandslievende partijen. Dat is Nederland op zijn best. Maar niet heus !

  Geliked door 2 people

  • ja min jongen ,
   er zijn er toch veel die de O.L.O vroeger niet afgemaakt hebben .

   soort >>, bent u vroeger allemaal in de speeltuin uit een klimrek
   geflikkerd op een betontegel ??
   maar ja dan weet je dat ook niet meer natuurlijk

   wat een land, 125 landverraders , weer in de beste regering
   sinds Adolf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   en wat staat er op ? DE DOOD DOOR DE KOGEL wegens landverraad.

   dat zei Mussert tenminste , en die had nog een excuus ,toen

   HET WAS OORLOG,

   o.JA, EN DAAROM HEB IK ZO’N SCHITTERENDE KALASHNIKOV AAN DE KAPSTOK

   huggie

   F for Fricandel

   Geliked door 2 people

 24. Petra DeBoer zegt:

  In één woord walgelijk….geef het geld aan de Groningers.

  Like

  • boorzalf zegt:

   helemaal mee eens!!!

   Like

  • Wanneer de aardgaskraan langzaam maar zeker dicht wordt gedraaid, en daardoor de aardgasbaten gaan tegenvallen, dan moet de belastingbetaler zoals gewoonlijk, inclusief de Groningers hun portemonnee gaan trekken, daardoor wordt de spoeling voor de rest van Nederland dunner. Groningen is geen soevereine staat in Nederland, zelfs Nederland is géén soevereine staat meer, maar kan meer als een soort van provincie en wingewest van Europa beschouwt kunnen worden.

   Er zijn zóveel dingen die in Nederland zelf onderhanden moet worden genomen, bijv. 400.000 kinderen waarvan een groot gedeelte zonder ontbijt naar school gaan, te weinig voedselbanken, te veel schulden, te veel criminaliteit, oplossingspercentage wat gemiddeld véél lager is dan in de omliggende landen, ect een hele lijst van dingen die verbetert kunnen worden, maar waarvoor geen geld uitgetrokken wordt, om 1 simpele reden dat de EU absolute voorrang heeft. U als kiezer heeft de macht in handen, alleen is het volk tot op het bot verdeeld over politieke hete hangijzers. Verdeel en heers, deze neerwaartse spiraal zal doorbroken moeten worden maar hoe?

   Geliked door 1 persoon

 25. boorzalf zegt:

  De bende van Ramallah heeft een wet aangenomen over financiële vergoedingen van PLO-terroristen. Ze betalen jaarlijks meer dan 30 miljoen euro aan terroristen die in Israëlische gevangenissen zitten, geld dat afkomstig is van onder meer de Europese belastingbetaler en dus ook van de Nederlandse belastingbetaler.
  Het maandloon van de geïnterneerde terroristen is afhankelijk van de status, het aantal “dienstjaren” van de terrorist en de lengte van de gevangenisstraf waartoe hij veroordeeld werd. Terroristen die meer dan 30 jaar de cel in moeten, bijvoorbeeld omdat ze hebben meegeholpen onschuldige Joodse kinderen op te blazen, krijgen 2400 euro per maand. De man bijvoorbeeld die de massamoord organiseerde op 27 maart 2002 in het Park Hotel in Netanya waarbij 30 Israëliërs werden gedood, ontvangt een maandloon van 2.368 euro

  (bron:Franklin ter Horst)

  Geliked door 2 people

 26. boorzalf zegt:

  Van dat geld zal wel wat aan de strijkstok blijven hangen bij d666. Als beloning.

  Like

 27. Rookmelder zegt:

  @monalisa, Geert nog een kans ? Ben geen helderziende, maar Geert’s PVV is de bloeitijd wel voorbij, alhoewel hij altijd gesupport zal blijven door een grote groep diehards.
  Een boel mensen vinden zijn manier van optreden en taalgebruik onacceptabel, maar vinden de slappe “rechtse” partijen ook niet alles en in dat ontstane vacuum is Baudet nu gesprongen. Mensen, kuddedieren als ze zijn, niet -altijd- beseffend waar FvD voor staat, maar zich daar ook niet in verdiepen, zwichten dan voor een jonge “charmante” mooiprater en tamtam speler op het toneel, en daar zal Geert geheid zetels aan verliezen, evenals de “rechtse” partijen !

  Like

 28. Hieronder bedankt Hamas-kopstuk Amim Abou Rashed de D66-minister Sigrid Kaag voor de gift van 13 miljoen euro Nederlands belastinggeld aan de Palestijnen. Dat minister Kaag gehuwd is met de voormalige Palestijnse ambassadeur Anis al-Qaq moet natuurlijk gezien worden als puur toeval…………

  https://pbs.twimg.com/media/DUp3jtCWkAASyaj.jpg:large

  Meer over Amim Abou Rashed, zie Wikipedia:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Amin_Abou_Rashed

  Like

 29. Aegolius cs zegt:

  Waarin Nederland al vooraf ging met ’n Judaskus:

  42,5 miljoen extra EU-steun voor eigen staat Palestijnen

  De EU heeft een nieuw steunpakket van 42,5 miljoen euro aangekondigd voor de Palestijnen. Het geld is bedoeld om de Palestijnen te helpen een eigen staat op te bouwen.
  De Verenigde Staten waren tot nu toe altijd de grootste donor van de Palestijnen, maar president Trump trok begin deze maand een deel van de betalingen in. Hij dreigde de miljoenenhulp helemaal stop te zetten als de Palestijnen niet bereid zijn vrede te sluiten met Israël.

  https://nos.nl/artikel/2214681-42-5-miljoen-extra-eu-steun-voor-eigen-staat-palestijnen.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s