Drugshel Linz: 263 dealers in 18 maanden gearresteerd!

Screenshot_238

(Vertaling: E.J. Bron)

Eind vorige week boekte de politie van het Oostenrijkse Linz een groot succes: de moedig en consequent optredende agenten kon een multi-criminele bende, bestaande uit 13 migranten en asielzoekers, arresteren. Maar de agenten waarschuwen: hun plek zou al spoedig kunnen worden ingenomen door nieuwe migranten-bendes! De nu gearresteerde bende had vooral in de buurt van Goethekreuzung/Volksgarten evenals in de binnenstad met drugs gedeald en meerdere geweldsdelicten gepleegd.

Blick

Linz als paradijs voor drugsdealers?

Er waren zelfs wapens en kinderpornografie in het spel! Ontgoochelend: het gat in de drugscriminaliteit zou volgens de politie spoedig door nieuwe migranten-bendes kunnen worden gesloten. Want Linz ontwikkelt zich sinds de asielcrisis van 2015 in toenemende mate tot het “drugsparadijs” voor criminelen.

Volgens een actueel bericht van de “Kronen-Zeitung” werden in Linz binnen 18 maanden 263 dealers gearresteerd! Het zou daarbij vooral gaan om Afrikanen, Afghanen en Syriërs. De dealers deinzen er ook niet voor terug om drugs aan kinderen te verkopen.

Drugs op kinderspeelplaats verkocht!

De bendes verdelen de gebieden onder elkaar: in de Kremplstraße zijn het vooral Afrikanen – “Wochenblick” berichtte al exclusief over de drugshandel ter plaatse. Daar verkochten de dealers drugs op een kinderspeelplaats. In het Hessenpark evenals bij de Hinsenkampplatz in Linz-Urfahr domineren Afghanen en Syriërs de scene.

“De Hessenplatz is in handen van de dealers uit Afghanistan. Daar worden, net zoals in de onderdoorgangen rondom de Hinsenkampplatz, ook hardere drugs zoals Crystal Meth verkocht”, had de politiecommandant van Linz, Karl Pogutter, verleden week al gewaarschuwd.

Politie werkt op volle toeren

Vooral op de brandpunten vinden regelmatig controles door de politie plaats! De “actie scherp” tegen de migranten-bendes zal nu behouden blijven.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Drugshel Linz: 263 dealers in 18 maanden gearresteerd!

 1. monalisa64597182 zegt:

  Welkom in de EU

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  De verrijking in al haar glorie; niet dweilen met de kraan open, hier is de hoofdwaterleiding gewoon gesprongen.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Komt een negert in je land en die kan niks.
  Die loopt dus wat op straat en krijgt een baantje aangeboden door een landgenoot.
  Hier zijn 10 zakjes wiet, die moet je verkopen op straat voor 20 euro per stuk.
  Zijn ze op, dan kom je hier naar het station, geef mij het geld en dan mag je 20 euro zelf houden.
  En krijg je weer 10 zakjes. Als je me bedriegt, maak ik je dood, snappie??
  En zo wordt onze cultuur verrijkt met apothekers uit Aleppo.

  Like

 4. Jean zegt:

  Wat we al jaaaaaaren zeggen wordt elke dag opnieuw en opnieuw bewezen “ellende & geweld worden dagelijks geïmporteerd”.
  In Vlaanderen stond vandaag een politierechter te orakelen i.v.m. illegalen, die mogen nl. niet uit de woningen gehaald worden want ze hebben toch geen misdaad gepleegd??????
  Zou die politierechter soms iets teveel binnen gekapt hebben ? illegaal IS een misdaad, dus oppakken en dadelijk afvoeren naar land (continent) van afkomst.
  Het zal zeer druk worden richting Afrika……

  Like

 5. Sjoe! zegt:

  Het heeft geen zin om te proberen ratten uit te roeien. Je vernietigt ze op één plek en ze komen van elders en herbevolken de plek opnieuw.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Het is opmerkelijk dat een overwegend rechtse regering wel durft op te treden tegen de “koddige aanwinsten voor de samenleving”, deze entrepreneurs, die hun kansen kregen van de linkse Looney Brigade, die de illegale praktijken als folkloristische ondernemerschap probeerde te vergoelijken, de misdadigers als zielige en kansloze slachtoffers,met hun criminele praktijken ongemoeid lieten, om de schijn op te houden dat de massa-immigratie (geïnstigeerd door de ER ) nodig zou zijn om de welvaart in de EU tot een groot succes te kunnen brengen……ongeacht de gevolgen voor de veiligheid van de huidige bevolking, en hun (klein)kinderen.

  Like

 7. renato zegt:

  Drie jaar terug een fietsreis langs Rijn, Main, Tauber, Altmuhl en Donau gemaakt. Geen centje pijn. Fantastische route. Maar nu even niet meer. Wellicht nooit meer. Wat een baggerzooi. Gelukkig heb ik er nog een boek over kunnen schrijven voor het nageslacht.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Laat ik nou toch denken dat deze ‘vluchtelingen’ bescherming zoekende mensen zijn.
  Dat zij uit oorlogsgebieden komen, of uit zeer droge gebieden (de klimaatvluchtelingen), of uit gebieden waar homo’s niet veilig zijn, of het zijn vervolgde christenen, of……..?

  Nooit geweten dat het vrijwel allemaal gevaarlijke criminelen zijn….!
  😉

  Like

 9. Williaan zegt:

  Hoog opgeleiden in de criminaliteit, vergissinkje Frau Merkel, of nog steeds niet gemerkt?

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Dat is tegenslag voor die dealers . In Duitsland hadden ze misschien het statuut gekregen van zeelfstandigen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s