Kosten voor immigratie: Zweden moeten in het vervolg langer werken

Screenshot_241

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

De Zweden zullen in het vervolg later met pensioen moeten, omdat anders de vervolgkosten van de immigratie niet meer gedekt kunnen worden. Dat eiste onlangs de Zweedse minister van Financiën Magdalena Andersson (sociaaldemocraten).  Haar eis kwam kort nadat ze in de herfst van het afgelopen jaar een royale begroting voor 2018 aannam, waarbij gezinnen, kinderen, studenten en pensioengerechtigden royaal beloond worden.

Blick

Zweedse minister van Financiën: ouderen moeten anders gaan denken

In Zweden kwam het in de afgelopen jaren tot een alarmerende bevolkingsontwikkeling: door de immigratie explodeerden de geboortecijfers – anderzijds neemt ook het aantal ouderen toe. Van beide groepen komen echter de minste belastinginkomsten.

Daarom wil Andersson dat de Zweden later met pensioen gaan. Oudere werknemers zouden gewoon anders moeten gaan denken. “Diegenen die met 30 beginnen te werken, zullen de mogelijkheid hebben langer dan tot 65 jaar te werken”.

Ze zou de belastingen niet willen verhogen. In de Zweedse pensioencommissie, waarin bijna alle partijen vertegenwoordigd zijn, wordt nu al gediscussieerd over de verhoging van de pensioenleeftijd.

Steden en gemeenten zitten aan hun limiet

Vooral steden, gemeenten en districten staan vanwege de enorme immigratie en de daarvoor stijgende kosten enorm onder druk. Nieuwe scholen, kindercrèches, kosten voor integratie, uitbreiding van ziekenhuizen enz. zijn noodzakelijk.

Het onlangs gepubliceerde economisch rapport van de gemeente- en stedenbond SKL deed bij de minister van Financiën de alarmbellen rinkelen: wanneer er niet snel maatregelen komen om deze kosten de dekken, dan zal de kloof tussen belastinginkomsten en sociale kosten tot 2021 voor steden en gemeenten tot 58 miljard Zweedse Kronen (€ 5,9 miljard) stijgen, staat er in het rapport.

Steeds meer Zweedse pensioengerechtigden gaan naar Portugal

Zweden vecht ook op een ander front met zijn (rijke) gepensioneerden: steeds meer landgenoten vertrekken met hun pensioen naar Portugal – daar wonen er al 3000 – tendens stijgend.

De reden: hun pensioenen worden in Portugal niet belast. Deze regeling werd in 2009 voor in Portugal wonende niet-Portugezen ingevoerd om de economie van het land te stimuleren. Daarvan heeft ook vooral de lokale onroerend goed branche geprofiteerd.

Zweden en Finland riepen Portugal er meerdere malen toe op een einde te maken aan dit “voortrekken”. Tot nu toe zonder resultaat.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

34 reacties op Kosten voor immigratie: Zweden moeten in het vervolg langer werken

 1. monalisa64597182 zegt:

  Alles moet wijken voor deze vakantiegangers.

  Like

 2. mahoog zegt:

  Wij Nederlandse ”pensionados” betalen al belasting in het thuisland ook al wonen we zo als ik in Brasil.De Brazilianen vragen dan ook niets extra’s.Vinden ze zeker raar daar in Zweden.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Vreemd, ik betaal als pensionado hier in Fr belasting.
   En dat is minder dan ik in NL zou moeten betalen….

   Like

   • Wachteres zegt:

    En ik hoef als gepensioneerde in DE helemaal geen belasting te betalen.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dat zou kunnen, geloof ik ook wel.
    Maar dan betaalt U belasting in NL.
    Bovendien als AoW-er/ gepensioneerde vallen alle Nederlanders die in het buitenland wonen, onder die “prachtige” wet van Hoogervorst wat de “zorg” betreft.
    Dus wordt er het een-en-ander ingehouden op gelden die uit NL komen.
    Ik kwam er gisteren achter dat ons beider AoW ineens van Dec 2017 naar nu Jan. 2018 met Euro 25 is verminderd.
    ( iedereen ging er toch op vooruit ????????????? )

    Like

 3. Nachtkaarsje zegt:

  Over niet al te lange tijd zal er uit de regeringen een waarschuwing uitgaan;
  “U moet het niet wagen voor het einde van uw werkzame leven dood te gaan, want dan straffen wij uw nabestaanden…!!!”

  Geliked door 2 people

 4. Perfide Albion zegt:

  De enige reden dat bij ons de AOW leeftijd oploopt is door de immigratie van kansarme parasieten.

  Geliked door 2 people

 5. Sociaaldemocraat wordt over een jaar of 50 een net zo leuk scheldwoord als nazi.

  Like

 6. Japio zegt:

  Geert zou zeggen, ze zijn knettergek daar in Zweden.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het moet nog even inzinken, maar het besef dat de rekening door vele generaties europeanen en nog decennialang betaald moet worden, dat het “je eigen broek ophouden” het tegenovergestelde is van “andermans broek ophouden”, het komt er op neer dat de maatschappij niet meer vooruit komt, daar komt de samenleving en de economie niet mee verder, je word uitgekleed en komt in je hemdje te staan, op weg naar een voltooid leven met een jas zonder zakken.
  Of is het tegenovergestelde van “je eigen broek ophouden” “je eigen rok ophouden” want daar hebben de Zweedse en Finse dames wel de nodige nare ervaringen mee gehad.

  Like

 8. Jean zegt:

  Die misdadige import vanuit Afrika wordt/is de doodsteek van/voor de Europeanen en dat veroorzaakt door Europeanen…..nl. die EU troep in Brussel.
  Dergelijke misdaad moet zwaar afgestraft worden, heel zwaar.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  In Italië heb je dan weer asieligers, Afrikanen, die tekeer gaan als zij hun GRATIS zakgeld niet op tijd ontvangen…………
  * *
  Als een Afrikaan zijn “dankbaarheid” betuigt naar het land dat hem gastvrij heeft ontvangen [ Video ]

  Deze toekomstige INGENIEUR ( of MEDICUS, whatever ! Hij heeft immers zijn keuze nog niet gemaakt ! ), doet zijn beklag omdat hij zijn toelage van 40 Euro nog niet heeft gekregen
  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/01/23499719_1745521028847292_5549416299861377024_n.mp4?_=1

  BRON:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=201318933745605&id=187187185158780&_rdr )

  Like

 10. Yvonne zegt:

  Wie had dat nou verwacht ,kan je straks tot je 80 ste jaar doorwerken om je toekomstige overheersers te onderhouden
  Ik hou mijn hart vast als ik aan AOW toe ben er nog geld is,kan ik in een doos onder de Maasbruggen gaan liggen en zij in onze woningen

  Like

 11. Pietersen zegt:

  De ziekte van het socialisme ; zelfs over de grenzen worden eigen landgenoten die iets hebben opgebouwd, en nu in Portugal willen leven, achterna gezeten door een Zweedse overheid die solidariteit verlangd met hun failed state.
  Alsof de pensionados de echte vijanden zijn van Zweden en niet de Zweedse overheid zelf.

  Like

 12. Steven zegt:

  Dat hebben die Zweden er wel voor over om voor die arme asielzoekertjes door te blijven werken en hun dochters te laten pakken…

  Like

 13. Jan zegt:

  Zweden lijkt op de foto met dat kruis nogal op een doodskist (en al die zwarten de spijkers)

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Ja maar dat artikeltje is niet volledig . Er werd door de Zweedse regering wel een ouderdoms limiet
  bepaald De originele Zweedjes moeten tot hun tachtig jaar werken en dan kunnen ze genieten van hun pensioen of hun grafkelder De Zweedse regering is toekomstgericht De asielbroeders kweken zoals konijnen.Wie gaat de opvoeding betalen van al die mohamedjes en fatimaskes ?

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Het arttikeltje is wel niet volledig De regering heeft wel een ouderdomslimiet vastgelegd Ze moeten enkel werken tot hun tachtig jaar , pas dan mogen ze genieten van hun pensioen of hun grafkelder. Het bewijst dat de Zweedse regering erg vooruitziend is .De asielbroeders kweken zoals
  konijnen wie gaat de opvoeding betalen van al die mohamedjes en fatimakes

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Net als hier dus. Meer betalen voor minder. En dat allemaal voor de omvolking.
  Grondwet?? Nooit van gehoord. Varkens zijn al jaren niet meer gelijk, andere varkens zijn veel gelijker en die hoeven niets. Alleen maar consumeren, tot het welbevinden van de VVD.

  Like

 17. hans zegt:

  Hier wordt ik niet vrolijk van…

  Like

 18. Qvic zegt:

  Gewoon alle immigranten niets meer geven en voeden. Want ook in de bijbel staat dat jij eerst goed voor je zelf moet zorgen en als jij wat over hebt, dat dan pas aan de hulpbehoevende kunt geven. Nu wordt die stelling door de EU lidstaten precies 180 graden gedraaid, zodat de hulpbehoevende eerst alles krijgen en als er wat over blijft, dat jij dat dan pas krijgt.

  Like

 19. Jan zegt:

  Zweedse wil boek schrijven over het verband tussen verkrachtingen in immigranten, al haar boeken worden direct vernietigd

  Kickstarter bans Swedish woman for raising money to publish book about link between immigration and rape (based on the government’s own statistics).

  Like

 20. Jan zegt:

  Houding van drievoudige moordenaar in Zweden
  https://twitter.com/hashtag/Sweden?src=hash

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s