Turkse Erdoğan-aanhangers vallen op vliegveld van Hannover Koerdische demonstranten aan (+ video!)

Screenshot_231

(Door: Jürgen Fritz – Vertaling: E.J. Bron)

Geïmporteerd geweld: op het vliegveld van Hannover kwam het maandagmiddag tot een massale vechtpartij tussen Turkse Erdoğan-aanhangers en Koerdische demonstranten, waaraan ongeveer 180 mensen zouden hebben deelgenomen. Hoe kwam het daartoe en wie viel wie aan?

Uitgangspunt was een spontane Koerdische demonstratie tegen de aanvallen van de Turken op Koerden in Noord-Syrië. Daarop blokkeerde een pro-Turkse groep de vreedzame Koerdische demonstranten de weg. Vanuit de Koerdische demonstratie was o.a. de leuze “Fascist Erdoğan” te horen.  

Turkse passagiers van Turkish Airlines zouden toen de Koerdische demonstranten hebben aangevallen. De politie zette pepperspray in om beide partijen uit elkaar te houden. Zowel de politie van de deelstaat als de federale politie moest ingezet worden om de situatie weer onder controle te brengen. De politie was met veel mensen naar het vliegveld uitgerukt. Volgens informatie van de “Hannoversche Allgemeine Zeitung”, die als eerste over de massale vechtpartij berichtte, waren hierbij ongeveer 180 personen betrokken.

Het ontbreken van een reactie van de pseudo-democraten en pseudo-mensenrechtenactivisten op de Turkse aanvallen op Efrîn

Vanaf 16.00 uur gisteren vond op de Klagesmarkt nog een spontane manifestatie tegen het binnenrukken van de Turken in het Noord-Syrische Koerdengebied plaats. Daar demonstreerden volgens de politie ongeveer 240 mensen op vreedzame wijze. Na de massale vechtpartij op het vliegveld ging een grotere groep Koerden op weg naar de binnenstad om aan deze demonstratie deel te nemen.

Zaterdag al hebben Koerdische Jeziden een demonstratie aangemeld voor het hoofdstation in Hannover. Daar willen zij eveneens de aandacht vestigen op de actuele situatie van hun landgenoten in Syrië. In de oproep om te demonstreren staat:

“Wij veroordelen de aanvallen van de Turkse staat op Efrîn scherp en zijn zeer verontwaardigd over het gebrek aan reactie van diegenen, die democratie, vrouwen- en mensenrechten in hun vaandels hebben geschreven.”

 

 

Bron:
https://juergenfritz.com
Auteur: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, Koerden, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Syrië, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

4 reacties op Turkse Erdoğan-aanhangers vallen op vliegveld van Hannover Koerdische demonstranten aan (+ video!)

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Alle spanningen op de wereld importeren richting Europa, ‘goed bezig hoor’.

  Islam versus Christenen.
  Islam versus Joden.
  Turken versus Koerden.
  Islam versus homo’s.
  Sjiieten versus soennieten.

  Nou ja zeg!
  Blijkt ook nog allemaal islam gerelateerd.

  Like

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Dus je mag Erdogan geen fascist noemen, maar een autochtone Europeaan wel?

  Like

 3. monalisa64597182 zegt:

  Wir haben es nicht gewußt

  Like

 4. Pingback: De Lange arm van Erdogan in Rotterdam ?? « Debat in de Digitale Hofstad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s