De “afzonderlijke, op zichzelf staande gevallen” zijn in werkelijkheid seriemoorden

Screenshot_251

En opnieuw een “afzonderlijk, op zichzelf staand geval”: voor de “Käthe-Kollwitz-scholengemeenschap” in Lünen hebben rouwenden kaarsjes neergezet en bloemen in het hek gehangen.

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw is er een heel jong mens gestorven, opnieuw door de hand van een ander jong mens. En opnieuw is er sprake van een “afzonderlijk, op zichzelf staand geval” – tragisch, betreurenswaardig, maar gewoon ook niet te voorkomen. Nu is elke moord, elke doodslag een afzonderlijk, op zichzelf staand geval, daarom zal er voor de rechtbank ook sprake zijn van een individueel vonnis tegen de desbetreffende dader. De aanwijzing naar het “afzonderlijke, op zichzelf staande geval” is uiteindelijk net zo vanzelfsprekend als niets zeggend. Veel belangwekkender is het echter dat zowel in Freiburg, in Kandel en nu in Lünen alle daders uit het islamitische buitenland afkomstig zijn, en dat de jonge slachtoffers allemaal Duitsers waren.

PI News (2)

Dat geeft de “afzonderlijke, op zichzelf staande gevallen”, waartoe nog vele andere zware misdaden uit dezelfde kring daders en met dezelfde kring slachtoffers behoren, een karakteristieke vorm, die alleen niet herkend wil worden door diegenen die hem niet willen herkennen. En des te vaker er over zulke “afzonderlijke, op zichzelf staande gevallen” moet worden bericht, omdat ze ondanks zelfcensuur en Maas-censuur nog niet verzwegen kunnen worden, des te sterker wordt het gevoel dat Duitsland en de Duitsers een hoge, een vreselijke met bloed besmeurde prijs betalen voor de bonte multiculti-samenleving.

De geïmporteerde gevolgen van de multiculturele samenleving

Dit gevoel bedriegt niet. Want een land dat migranten uit de hele wereld, vooral echter uit door geweld gekenmerkte en door geweld beheerste regio´s, opneemt, importeert zienderogen, maar opzettelijk blind voor de gevolgen, de kinderen van dit geweld, die hier steeds opnieuw en waarschijnlijk steeds vaker ook daders worden. Daarom is er niets verbazingwekkends aan deze ontwikkeling. In zoverre zijn al die “afzonderlijke, op zichzelf staande gevallen” in werkelijkheid seriemoorden onder verantwoordelijkheid van een politieke leiding in Duitsland, die haar beschermende en verzorgende plicht voor het eigen volk, voor de eigen kinderen genadeloos negeert.

Daarbij is het compleet van ondergeschikt belang waarom de politieke leiding zo handelt, waarom ze zo genadeloos en uiteindelijk zelfvernietigend deze koers volgt en er aan vasthoudt. Er bestaat namelijk geen enkel motief dat de verschrikkelijke dood van de vermoorde jonge mensen als gevolg van politieke genadeloosheid verdraaglijker of begrijpelijker zou kunnen maken.

Ook al zullen de daders binnenkort veroordeeld worden – dat zal geen einde maken aan de seriemoorden, zolang de hun handen in onschuld wassende politiek verantwoordelijken voor het bloedige spoor van het leed en het onheil in de bonte republiek nog aan de knoppen van de macht zitten. Om dat te veranderen, is de levensreddende plicht van iedereen die jonge mensen voor het lot van de slachtoffers van Freiburg, Kandel en Lünen wil behoeden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op De “afzonderlijke, op zichzelf staande gevallen” zijn in werkelijkheid seriemoorden

 1. Anneke zegt:

  Oftewel…De VRUCHTBARE autochtone Europeanen, moeten worden uitgemoord. Voortplanting mag eigenlijk niet meer geschieden !!! Dit is de visie van onze vijanden, de bloedrooie politici de barbaren van de NWO. De blanken moeten letterlijk het veld ruimen; hoe minder…hoe SLECHTER het op maatschappelijk en economisch niveau het zal gaan. Een HELSE zegen voor de regerende barbaren van de NWO-garde. Wie een kuil graaft voor een ander, tuimelt er uiteindelijk zelf wel in.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  Ze moeten Angeltje Merkel haar vestje zonder mouwen aanmeten. Zij is het grootste gevaar voor Duitsland.

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  De achterliggende gedachte van de EU-elite en de multinationals om al dat volk te importeren is eenvoudig doch zeer doortrapt.
  Bijna alle migranten komen uit landen met een gemiddeld lager IQ dan het gemiddelde Europese IQ.
  Door dit lagere IQ te importeren zal nu en zeker op de lange termijn het gemiddelde IQ dalen in Europa.
  Het wereldwijde IQ is al aan het dalen over de laatste 50 jaar, van gemiddeld 82 naar 79.
  Niet veel, dat klopt maar wel zeer gestaag en dit gemiddelde zal blijven dalen en is door de EU in een hogere versnelling gezet door de import van lager IQ.
  Een lagere IQ-populatie is makkelijker te beheersen en te sturen voor en door de EU-elite en de multinationals.

  Noem mij een aluhoedje maar ik kan geen andere reden bedenken waarom de grenzen wijd openstaan voor inwoners van landen met een gemiddeld lager IQ.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Bij veruit de meeste politici kleeft bloed aan hun handen !!!! Zij zijn verantwoordelijk !! En niemand anders…………………………..Al hoewel er zijn vele en vele domme kiezers die deze kortzichtige politici in het zadel houden !! Ook zij zijn medeschuldig !!

  Like

 5. Jean zegt:

  Voor heel Europa zelfs voor heel de westerse wereld/samenleving is er maar één redding en één daad aan de orde en dat is” totale verdrijving van de islam uit Europa zelfs uit heel de westerse wereld/samenleving.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Wat buiten mijn begrip valt is het feit dat als de islam het voor het zeggen krijgt in Europa er voor de “Global Elite” een moeilijke tijd tijd aanbreekt want die worden door islam jongens niet geduld de messen zullen bot zijn en vaak gebruikt want “kaffir” dus waar zijn ze eigenlijk mee bezig?Trouwens heel Europa vervalt dan in armoede dus is er voor hen ook niets meer te halen.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  De hedendaagse politiek gaat dit niet oplossen. Zolang de links geïndoctrineerde burger zijn stem blijft uitgeven aan hen die de multiculturele heilstaat veroorzaakt hebben zal alles alleen erger worden. Oplossingen (eigenlijk zijn er geen oplossingen meer want het is al te ver doorgerot) zullen straks met andere (stevig tot ruim rechts van het midden) politici alleen nog het beheersen van een niet gewenste status quo zijn.
  De islam ellende want daarover gaat het zal blijven en we zullen toestanden zoals in Israël krijgen. De hele samenleving komt aan inleveren. Inleveren op gebied van privacy (big brother) Gates communitys voor hem die het kunnen betalen. Gesegregeerd onderwijs want wie levert zijn kind uit aan een opgedrongen maatschappelijk experiment en christelijke en non confessionele woongebieden en islamitische sectoren. De oproep van azaan gaan we allemaal horen. Weliswaar op afstand maar toch.

  Like

 8. Jan zegt:


  Het slachtoffer keek ‘provocerend’ naar de moeder van de moordenaar en ‘dus’ werd het slachtoffer een mes in de nek gezet.
  Moordenaar was totaal onhandelbaar.


  According to the current state of investigations, the accused and his mother had an appointment with the school’s community worker. According to the community worker, the 15-year-old has got a police record for violence, and was deemed aggressive and unfit for school, and had, for these reasons, temporarily attended a different school. But this measure failed, which was why he now was to attend Käthe Kollwitz school again.

  While they were waiting for their appointment, the later victim met upon the attacker. According to the suspect, the victim looked at his mother repeatedly in a provocative manner. This angered the 15-year-old so much that he stabbed a knife into his schoolmate’s neck.

  https://vladtepesblog.com/2018/01/23/deadly-stabbing-in-german-school-attacker-says-victim-had-looked-at-his-mother-provokingly/

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Ook Kazakken zijn blijkbaar van harte welkom in Duitsland evenals Tsejtseens geboefte, zij nemen de islam en hun messen mee.

  Like

 10. Jan zegt:

  Hoe de pc-WDR melding maakt van de moord

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Lünen (regio Dortmund) – Een 15-jarige schooljongen, die al bekend stond als agressief en moeilijk om op school te handhaven, heeft een 14-jarige schooljongen dood gestoken.
  De REDEN: de 14-jarige keek een beetje te expliciet naar de moeder van hem.
  Het slachtoffer is Duits.

  De moordenaar is geboren in Duitsland en heeft ook de Kazachse nationaliteit.
  Bron: Bild via Fdesouche

  Like

 12. Jan zegt:

  Incident

  29-Jährige Mutter mit Kinderwagen von drei Sex-Tätern überfallen

  Einfach nur schockierend: Eine 29-Jährige Mutter war am Mittwochmorgen mit ihrem eineinhalbjährigen Kind auf einem Feldweg im Stadtteil Höchst in Richtung Hartz unterwegs, als sie von drei Männern angegriffen wurde.

  Nahe einer Autobahnunterführungen schlugen die Täter von hinten zu, begrapschten Beine und Brust der Mutter, während sie den Kinderwagen mit ihrem Sohn schob!

  Daraufhin setzte sich die 29-Jährige heftig zur Wehr, wodurch zwei der drei Männer zu Boden gingen und sie schließlich mit dem Kinderwagen davonrennen und sich vor Schlimmeren retten konnte.

  https://www.tag24.de/nachrichten/frankfurt-hoechst-feldweg-mutter-sextaeter-sexuell-belaestigung-sohn-kinderwagen-whatsapp-430601

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s