DE VRESELIJK WREDE EXECUTIE VAN EEN POP. . .

Screenshot_256

En dat heet dan religie.

(Door: “Driek”)

Onlangs las ik in één onzer Socialistische Deug Couranten dat er bij de Emir Sultan moskee in Amsterdam –Noord een onthoofde pop is achtergelaten.  Ik spreek er hier schande van.  Ja, spitse lezer van “E.J. Bron”, U mag het gerust weten, doch den schofterigheid van dien daad doet mij bijkans zieden van woede. Want, let wel,  er was ook nog een briefje bij waarop stond: ‘De islam is onlosmakelijk verbonden met brute onthoofdingen. De islamisering moet stoppen’.

Hoe komen ze erbij, vraag ik mij dan af, om één der meest vredelevende religies zo te besmeuren, want wanneer ik een willekeurige bladzijde der heilige koran opensla, komt de welriekende geur van vrede en zorg voor den naaste mij al tegemoet. Ik ben dan altijd meteen verblijd en mijn dag kan niet meer stuk als ik lees: ‘We zullen terreur zaaien in het hart van degene die niet geloven’. 

De stichting spreekt van een ‘laffe en weerzinwekkende daad’. Welnu, het is natuurlijk een walgelijke daad, want voordat je het weet gaan ze menschen onthoofden, ja, zelfs langzaam laten verdrinken, of ledematen afsnijden en openbare terechtstellingen door middel van steniging. Neen, dien barbaarse wreedheid is iets uit den middeleeuwen. Daar distantiëren wij ons van. Ik geef den waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen ook groot gelijk als hij spreekt  dat den betrokkenen dit ervaren als een aanslag. Hij kon zich heel goed voorstellen dat moeders en vooral kinderen van den school tegenover den moskee overstuur zijn. Ja, dat zoude ik ook zijn.

Alle partijen, de VVD, GroenLinks, D66 en PvdA signaleren een gure wind van racisme en xenofobie door de stad. Maar, zegt Sofyan Mbarki (echte Nederlandse naam), ‘wij laten ons door deze wind niet uit elkaar slaan’. Neen, beste Sofyan Mbarki, wij laten ons zeker niet uit elkaar slaan. Wij laten ons door dien navolgers der profeet, die in wreedheid nog door niemand is overtroffen, juist in elkaar slaan.

Het zit mij niet helemaal lekker, lezer, zoals meer dingen in ons eens zo schone vaderland. Want naast mijn woning staat een synagoge die voortdurend wordt bewaakt door gewapende marechaussees. Is dat nou wel nodig? Voor wie in hemelsnaam moet zo’n Joodsch gebedshuis worden bewaakt? We leven toch in een vredelievend land waar alle religies vreedzaam met elkander samenleven? Natuurlijk, schorem heb je overal, kijk maar naar al die onthoofdingen, gepleegd door radicale islamieten, doch dat heeft toch geen ene pest met dien vredelievende islam te maken? En natuurlijk zijn ze niet allemaal zo. Je hebt er hele goeie menschen onder, streng gelovige mohammedanen, die meteen klaarstaan om te protesteren tegen al dien misdaden welke door hun religiegenoten zijn gepleegd. En het allerergste vind ik dat dien bestuurders der moskee het ondergaan als een aanslag. Dat willen we toch niet? Kom nou toch!

Goed, dat er af en toe een vrachtwagen onschuldige menschen vermorzelt, of dat er af en toe iemand met een mes wordt doodgestoken, of dat er zo hier en daar een bom ontploft, waardoor menschen hun leven lang zijn verminkt, dat soort dingen zijn toch geen reden om ze nu allemaal over één kam te scheren? We leven nog steeds in een vredelievend land, met allemaal vredelievende mohammedanen, die je gaarne als buren zoude wensen. Ik tenminste wel.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Satire, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op DE VRESELIJK WREDE EXECUTIE VAN EEN POP. . .

 1. theresageissler zegt:

  Ik wéét, dat je het sarcasisch en waarschijnlijk zelfs wat zwartgallig bedoelt, Driek, en terecht natuurlijk! Maar ik schoot tóch heel even in de lach bij dat gedeelte van die pop!

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Ach goshie toch, die arme teergevoelige zieltjes van de mohammedanen.
  Een onthoofde pop! Tsk, tsk, tsk…
  Tjonge jonge jonge, als baby ligt de mohamedaan al met een fraaie Kalashnikov in de wieg en zodra hij een mes kan vasthouden, wordt hem de schone kunst van het keel doorsnijden al bijgebracht, eerst met behulp van een een speelgoeddier en daarna met een levend dier.

  Stelletje huichelaars! Schofterige sadisten!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Hier neemt van Aartsen, de huichelaar, glunderend het vredelievende boek in ontvangst.
  Van Aartsen:”Bestrijdt de Salafisten EN…………Wilders.


  Het is al een paar jaar geleden, dus het boek zal hij toch onderhand wel uit hebben en van de inhoud kennis genomen.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 24 januari 2018 om 21:07

   Kijk die onnozele hals daar nou zitten met z’n mohammedaanse padvindershandboek.
   Hij is helemaal in de zevende hemel.
   Waarom deelt die kerel in dat witte jasje geen Bijbels uit?
   Waarom promoot die zemelaar ‘de religie van de wrede’?

   Geliked door 3 people

 4. BigLJohn zegt:

  Het hek is van de dam Driek. We leven in een zwaar verdorven wereld. Voor de tweede keer in de geschiedenis hebben we een beeldenstorm in Nederland. En ook de poppen bij Madam Tussaud zijn ook niet meer veilig voor onthoofding. En wij zijn natuurlijk als laatste aan de beurt om als een kip zonder kop te worden achtergelaten. Als die tijden aanbreken, zorgt er dan voor dat u voorzien bent van zware wapens !

  Geliked door 1 persoon

 5. Van Aartsen neemt lachend een koran aan… op bovenstaande foto. Mijn moeder vroeg mij zo’n kleine veertig jaar geleden wat ik zou doen als dan die islam de baas zou worden in Nederland. Mijn moeder was een rasechte socialist. Ik antwoordde toen dat ik dan naar Amerika zou vluchten. Mijn besluit staat nog steeds vast. Anders word ik ook afgemaakt als een schaap…

  Like

 6. Republikein zegt:

  Jazeker, een enorme teleurstelling, ff slikken.

  Like

 7. Wim zegt:

  Goed geschreven Driek!

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Goed zo, wrijf het de hypocrieten goed in. Helaas ze zijn nog steeds in de meerheid. Hoe lang nog?

  Geliked door 1 persoon

 9. Rookmelder zegt:

  “Driek”, een prima stukje waarin u het -verderfelijke- gedachtegoed van de islam en de “deugmens” op een sarcastische manier fijntjes op de feiten wijst.

  Geliked door 2 people

 10. hendrikush zegt:

  Je vergeet de wetenschappelijke waarde van de koran te noemen Driek.

  Een academicus in Turkeye beweert dat de profeet Noach met zijn zoon heeft gesproken via een mobieltje en dat de ark was gebouwd van stalen platen en werd aangedreven door kernenergie.
  http://www.hurriyetdailynews.com/i-can-prove-that-noah-used-cell-phone-to-call-son-turkish-academic-126162

  En meer dan de helft van de moslims gelooft in djinns want die worden genoemd in de koran.
  Vandaag is er een rechtszaak tegen een moeder die haar kind bij de uitdrijving heeft beschadigd.
  https://www.volkskrant.nl/binnenland/nederlands-marokkaanse-vrouw-beschuldigd-van-kindermishandeling-bij-uitdrijven-djinn~a4561751/

  Geliked door 1 persoon

 11. Thoth zegt:

  Yep. En nu maakt de GroenLinks en PvdA zich druk over A’dam waar nu Annabel Nanninga wegens de FvD aan de gemeenteraad verkiezing meedoet. Ze hebben zich aangesloten bij de islamisten, die o.a. AFA, Bij1, PvdA en GroenLinks uiteraard meegezogen hebben en nu demonstreren tegen Annabel Nanninga op 18 maart…

  https://www.geenstijl.nl/5140420/lieve-stad/#comments

  Jezus, gestoord zijn ze. Wanneer houdt het een keer op.

  Geliked door 1 persoon

  • GL en nog meer de SP zijn de stiekeme baarmoeders van het werkschuwe anti-ons kraak-en reltuig van Antifa/AFA, opgeleid vanuit hun jongerenafdelingen DWARS en ROOD.

   Zum kotzen die linkse eigen-volk-verraders die heulen met de islamitische vijand der vijanden. Heb het gevoel terug in de 2e helft van de jaren 30 te zijn gekatapulteerd: nazislam.

   Like

 12. Antivenin zegt:

  Goed stuk. O, en wees vooral niet verrast als later blijkt dat die pop daar is neergelegd door een Mohammedaan zelf. De mythe van de door islamofobie gekwelde en achtervolgde moslim (u weet wel, de nieuwe Joden) moet hoe dan ook in stand gehouden worden!

  Geliked door 3 people

 13. Bagul zegt:

  Van Aartsen…behorende tot de ‘As van het kwaad’. In 1777 had dit uitschot een geheel andere toekomst gehad dan in 2018. Mijn handen jeuken net zoals de beul die in 1777 het vonnis voltrokken zou hebben…
  Knap van Driek om ons dit zo voor te schotelen voorzien van de juiste ondertoon……

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Wie dat doen? Die koters met dezelfde nazi-ideologie.

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Bij die onthoofdde pop zat trouwens nog een briefje en op dat briefje stond een zeer typische taalfout, die de gemiddelde Nederlander niet zo snel zou maken, dat mogen ze wel goed aandacht geven bij het forensisch onderzoek.

   Like

   • Jan zegt:

    10 van de 10 zogenaamde aanvallen op moslims of mosketen zijn nepnieuwsincidenten uitgevoerd door moslims zelf. Krijgen zij aandacht, kunnen zij jammeren en janken dat zij vervolgd worden en zemelen over de zogenaamde gevolgen, de backlash, dat zij er op aangekeken worden als zij anderen hebben afgeslacht. Zou ook helemaal zot zijn als dat onze schuld is, hoewel dat woestijnvolk dit direct zegt, want zij worden ‘gediscrimineerd’.
    Kleutervolk dat eeuwig jengelt en zemelt

    Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    je bedoelt ‘dat’ i.p.v. ‘die’?

    de tekst: „De islam is onlosmakelijk verbonden met brute onthoofdingen. De islamisering moet stoppen. Ook geen Diyanet megamoskee in Noord, dat verbonden is met dictator Erdogan.”
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1582406/onthoofde-pop-raad-spreekt-afschuw-uit

    De kop van het artikel, om je te bescheuren. In het land naast hen, Duitsland worden dagelijks vrouwen verkracht en hier doen de rooien alsof ik weet niet wat is voorgevallen. Die lui zijn kosher.

    Like

   • Elisah zegt:

    Ja Jan, het is toch “die verbonden is met”….

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik denk toch dat er veel autochtone Nederlanders zijn die die fout ook maken.
    Die meisje etc,etc….
    Het verschil tussen “hen” en “hun” is al sinds mijn jeugd verdwenen.
    Het afschuwelijke “hun” als onderwerp van zin.
    Ik kan er nooit aan wennen, maar enfin, ik ben ouderwets.
    Ik besef me, ik irriteer me, ik had dat niet bij [ ME ] etc, eindeloos.
    Zo hoorde ik hier een Nederlander zeggen:”Hun KONDEN die vrouw niet”.
    Ze wisten dus niet wie het was.
    In de spreektaal:
    Staatssecretaris van Landbouw PvdA, Martijn van Dam;
    “…….dan moewe……..etc”,

    Als je b.v. hoort op de radio, en dan zijn het dikwijls niet de minste personen, onregelmatige ww.
    ( weet zo gauw geen voorbeelden, maar achter tegenw. tijd wordt dan gewoon “d[t]e” geplakt.
    breekte, draagde, etc
    Maar goed, taal is aan verandering onderhevig.

    Like

 15. Charles Martel zegt:

  Wij hebben het nog niet begrepen, maar die terroristische verzen in dat boekje zijn natuurlijk “duivelsverzen”, den vredelievende profeet ingeblazen door Satan. Het boekje staat inderdaad vol satanische verzen.

  Like

 16. Henk.V zegt:

  Wat een verrukkelijke soort sarcasme, beste Driek. Dat was GENIETEN 🙂

  Like

 17. Hendrik M. zegt:

  Die pop is achtergelaten door een onschuldig islamitisch (Marokkaans) kind, pas terug van 2 jaar vakantie in Syrië, die in de moskee aan de thuisblijvertjes het onthoofden demonstreerde…

  Geliked door 2 people

 18. Harrie Vaes zegt:

  Een mens gruwelijk onthoofden is ….heel gewoon….in de visie van van Aartsen…..Maarrrrrrrrr ….een pop onthoofden dat is een regelrechte aanslag op de islam. …..en dat mag natuurlijk niet.

  Geliked door 1 persoon

 19. Tistochwat zegt:

  @ Jan 25 januari 2018 om 13:26

  Moslims hebben een redelijk dikke huid ontwikkeld (…) maar dit gaat te ver

  Juist! Dat bedoel ik. Wát een stel hypocriete jankerds vanwege een lappenpop die ‘onthoofd’ is.
  Ze kunnen zich beter druk maken om echte mohammedaanse onthoofdingen, maar daar hoor je de mohammedaan en zijn ‘zwakzinnige’ verzorgers nooit over!
  Nee, WIJ zijn de ‘racisten die discrimineren en intolerant’ zijn!
  Snappen die ‘deugmutsen’ nou niet dat ze zich met hun verwijten tot de mohammedaan moeten richten?
  HERSENLOZE IDIOTEN!
  Ze zijn zó gehersenspoeld, dat hun hersenen zelfs geheel WEGgespoeld zijn.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Welke idioot doet zulke afgrijselijke dingen?

   Een volgeling van Mo, de bloeddorstige, krankzinnige pedo-profeet?
   Daar bestaat heel fraaie video’s van op internet, maar het heeft uiteraard helemaal niehiehiets met de islam te maken, hoor. Daarom protesteren de mohammedanen ook zo massaal en luidkeels tegen die mohammedaanse, barbaarse wreedheden tegen mens en dier.

   Wat worden de feiten op griezelige wijze verdraaid en het ergste is dat elke ‘deugmuts’ m/v erin trapt. DOMOREN!

   Like

 20. Jan Wandelaar zegt:

  +++ KWOOT+++

  Is het niet gewoon rondslingerend oefenmateriaal uit de moskee?

  Tuborg øl | 25-01-18 | 11:20

  +++++++++++++

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Partij voor de Dieren trekt zich terug uit demonstratie tegen Forum voor Democratie en PVV
  ‘Demonstreren tegen andere partij is ondemocratisch’

  http://politiek.tpo.nl/2018/01/28/partij-dieren-trekt-zich-terug-demonstratie-forum-democratie-en-pvv/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s