Nep-nieuws!

Screenshot_271

(Door: “bozeoudeman”)

Lulkoekius, de Volkskrant en Nieuwsuur, de twee bijna per definitie met de overheid dwepende nep-nieuwsbronnen, komen met de bewijzen. Anoniem natuurlijk, zodat het niet te checken is. Nederlandse hackers hebben als eerste gezien dat de Russen al in 2014 Amerika aan het hacken waren en met name de Democratische Partij. Ja hoor, ik lees dit artikel niet eens. Het is net als eens met die Saddam Hussein, die een gevaar was voor de wereld, de nieuwe Hitler die plannen had om de wereld te veroveren, de machtswellusteling die ladingen wapens voor massavernietiging in zijn bezit had.

Overal in Irak lagen ze opgeslagen voor dat moment om toe te slaan. Als bewijs werd dit in een vergadering van de VN via een filmpje met het rondrijden van een truck getoond. Daar gingen ze, die afgrijselijke wapens, die, om het vinden ervan te bemoeilijken, in trucks door Irak heen en weer werden gereden.

Baloney, zeiden critici toen, en die hadden gelijk. De kloon Blair heeft later toegegeven dat hij is bedonderd. Dat hij zonder die ‘bewijzen’ wellicht Engeland niet aan de grote coalitie tegen Irak had laten deelnemen.

Alles werd uit de kast gehaald om het Westen gereed te maken voor een oorlog tegen Irak, omdat Saoedi-Arabië dat wenste en omdat Amerikaanse oliemaatschappijen hun oog op de olierijkdommen van Irak hadden laten vallen. En wellicht helemaal omdat de heer George Bush senior een vervelende agent kwijt wilde die hij als directeur van de CIA had aangetrokken om voor het Westen het vuile werk tegen de bedreiging Iran uit te voeren?

Amerika en de EU, met name Frankrijk en Engeland, hadden vriend en bondgenoot Irak gesteund en bewapend om de Ayatollahs uit Iran te bestrijden. De oorlog tussen Iran en Irak was voorbij en de lastpak Saddam begon te eisen dat er financiële steun voor Irak kwam, zoals hem was beloofd. Dus hem moest maar eens het zwijgen worden opgelegd.

Oh jee wat voor nep-nieuws in een notendop zit ik hier nu te verkondigen! Maar dit is wel allemaal te controleren. Tenminste nog wel, zolang het internet nog niet is opgeschoond op de wijze die onze  minister van het door haar opgerichte 1984 ministerie van Waarheid voorstaat.

In dat geval bied ik mijn excuses aan en geef toe voor Poetin te werken en ben bereid tegen hem te getuigen. Krijg ik dan strafvermindering, een nieuwe identiteit en een lekkere zak geld? Ik denk dat het de hoogste tijd is voor mensen als ik om Nederland te verlaten. Hierbij vraag ik als niet-Jood asiel in Israël aan.

Of de kiezers moeten mij in maart duidelijk maken dat zij gezond verstand bezitten. Stem tegen de nieuwe fascisten die beweren links en vooruitstrevend te zijn. Stem voor vrijheid, stem voor vrije pers, stem voor de toekomst van uw (klein)kinderen. Hoelang duurt het anders nog voor de nieuwe Gestapo aan onze deuren verschijnt? De SA heeft zich al meerdere malen op straat vertoond.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", hersenspoeling, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Nep-nieuws!

 1. Elisah zegt:

  De hackers gehackt door hackers….de pot verwijt de ketel?

  Geliked door 1 persoon

 2. Dewevoga zegt:

  De SA heeft ook al gemoord: Pim Fortuyn.

  Geliked door 2 people

 3. Thoth zegt:

  Timmer wordt de directeur van de NOS per 1 mei. Hiervoor was hij de algemeen directeur van BNN/VARA. Dus u weet waaraan u aan toe bent wanneer u per ongeluk inschakelt op de NOS.

  Geliked door 3 people

 4. Petra DeBoer zegt:

  Komende week word de inhoud van de memo naar buiten gebracht en waarschijnlijk komende dinsdag door Trump himself tijdens de state of the Union. Spannend……vooral dat fake nieuws wat de democraten verspreid hebben en waar de NOS, nieuwsuur en co in geloofden.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Overheden zijn zelf de grootste verspreiders van NEP-nieuws !

  Geliked door 1 persoon

 6. Guardiacivil zegt:

  Een niet te genezen woeker-kanker……dat is het hele elite systeem.

  Geliked door 2 people

 7. Bedenk dat er voor 450 miljard dollar wereldwijd van die mooie bodyscanners verplicht op vliegvelden geplaatst moesten worden die op het hoekje al kant en klaar afgemonteerd stonden te wachten. Was alleen maar een Onderbroekenbomber in een vliegtuig voor nodig plus wat bijbehorend fakenieuws uit de Staatsmedia.

  Nu is een ploegje hackers die een mogelijk uit de duim gezogen ploeg andere hackers hackt genoeg voor meer sleepwet, veel meer budget en zeer veel meer Offizieller- und Inoffizieler Mitarbeitern bij de Staatssicherheitsdienst in de Fakedemocratie Nederland die je straks van je nest komen sleuren omdat je gehackt bent door een DDR66 blokhoofdkech of reaguurcontroleur van de Stasi.

  Ik vertek naar een land met een gewone huis-, tuin- en keukendictator dan weet je tenminste door wie je genaaid wordt.

  Geliked door 1 persoon

  • Yep , eensch ….echter wel klein probleempje , waar vindt je die gewone
   huis-tuin en keukendictatuurtjes nog ?

   Geliked door 1 persoon

   • Waar vindt je die, vroeg je, en het duurde bij mij even maar toen viel het kwartje. Hier natuurlijk, gewoon in onze voortuin, in de straten, de gemeentehuizen, de provincie en natuurlijk in Den Haag. Daar zitten ze en bij hoge uitzondering zie je ze een keer bewegen. Dictatortjes zo ver het oog reikt! Mensjes die vroeger op school nooit mochten meespelen en in elk geval na schooltijd op de bek werden getimmerd. Namaakdictators die met krijsen en nepnieuws hun gram halen en een nat broekje krijgen van het naaien van Het Volk. Ik blijf hier.

    Geliked door 1 persoon

   • Me too ..en hoe : naai ze ook allemaal , stuk voor stuk 🙂

    Geliked door 1 persoon

 8. Frans zegt:

  Nederlandse hackers dus geen haar beter en doen dit dus al zonder sleepwet! Geen privecy, geen bescherming.

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Een voorbeeld van fake news…..heden las ik in een Vlaamse krant…..
  Vijftig bavianen ontsnapt, Parijse dierentuin geëvacueerd
  26/01 De dierentuin van Parijs is geëvacueerd nadat een vijftigtal Guinese bavianen uit hun verblijf waren ontsnapt. Een bewaker bemerkte de… …..enz
  In werkelijkheid…. 50 afghaanse asielzoekers ontsnapt uit hun verblijf in een asielcentrum een vrijwillige hulpverlener sloeg alarm en liet de omringende bewoners evacueren wegens het risico om verkracht en bestolen te worden

  Like

 10. Rookmelder zegt:

  “bozeoudeman” niks geen nepnieuws aan, u verwoorde kort en bondig de basis van en de aanleiding tot de tweede Golfoorlog, een pluim !

  Like

 11. Jan zegt:

  Nep nieuws uit GB: De eerste Britten waren negers met blauwe ogen

  Forschung: Die ersten Briten waren dunkelhäutig und blauäugig?
  http://www.faktum-magazin.de/news/forschung-die-ersten-briten-waren-dunkelhaeutig-und-blauaeugig/

  Like

 12. Jan zegt:

  Ann Coulter over nepnieuws

  Bij de BBC zitten blijkbaar alleen debielen als interviewers, allen worden steeds weer ingemaakt.
  Altijd dezelfde domme vragen: .. so what you are saying is.

  Like

 13. Jan zegt:

  Youtube/google wist video van journalist die aantoonde dat de schutter de Florida school niet tot een blanke bende behoorde en dat de media nepnieuws verspreidde.


  outube just removed my video criticizing the media for the Florida Suspect hoax and gave me a strike. Wtf? pic.twitter.com/fgzbWtzwbO

  — Tim Pool (@Timcast) February 17, 2018

  On Thursday afternoon, the Anti-Defamation League reported that the white supremacist group Republic of Florida (ROF) had claimed the shooter, Nikolas Cruz, as one of their members. Countless news outlets and personalities ran with this story based on their assertion.

  It was soon revealed, however, that the report was part of an elaborate 4Chan hoax to feed the media fake news

  Pool’s video can still be viewed on BitChute.

  https://t.co/z8OlT2LEGN is great. Youtube falsely removed my video criticizing the media for reporting a hoax, that even the AP eventually corrected, and it is still available as a back up on Bitchute.https://t.co/nu7ysgOJmz

  — Tim Pool (@Timcast) February 17, 2018

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/02/youtube-deletes-popular-journalists-video-criticizing-media-falling-4chan-florida-shooter-hoax/

  Like

 14. Jan zegt:

  Maarten Keulemans weet niet wat nepnieuws is

  Dezelfde Keulemans:
  Volkskrant-redacteur probeert kapitale Boef-blunder wit te wassen en faalt spectaculair
  https://www.geenstijl.nl/5000612/volkskrantredacteur_probeert_e/

  Like

 15. Jan zegt:

  Nederlanders een stuk optimistischer  Het aantal mensen dat vindt dat we de goede kant op gaan met het land is gestegen van 35 procent vorig jaar naar 49 procent in 2018.

  Het vertrouwen in de rechtspraak, de Tweede Kamer en de regering is toegenomen….

  https://nos.nl/artikel/2224989-nederlanders-een-stuk-optimistischer.html

  Like

 16. Jan zegt:

  Volgens de politie

  In werkelijkheid een Somalische terrorist:
  Somali migrant tries to set Swiss church on fire and causes at least 16,000 euros in damages
  https://voiceofeurope.com/2018/04/somali-migrant-tries-to-set-swiss-church-on-fire-and-causes-at-least-16000-euros-in-damages/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s