Zweden capituleert voor het migrantengeweld

Screenshot_274

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Van jaar tot jaar wordt de situatie in Zweden steeds erger. Inmiddels rennen migrantenkinderen al met semiautomatische geweren rond.

Contra magazine

Zweden verzinkt in migrantengeweld. Steeds opnieuw vallen er gewonden en zelfs doden. Bloedige aanvallen op de politie zijn al lang geen zeldzaamheid meer en juist in de migrantenwijken van Malmö of Stockholm heerst inmiddels pure anarchie. Zoals de Britse krant “The Times” bericht, zijn inmiddels al teenagers zwaar bewapend onderweg op straat.

“In Malmö, waar een vijfde deel van de 340.000 inwoners jonger dan 18 jaar is, struinen 14-jarige kinderen met Kalasjnikovs (AK-47) en kogelwerende vesten door de straten. De gemiddelde leeftijd van de bendeleden is 22 jaar, de overwegende meerderheid van hen is afkomstig uit migrantenfamilies”, aldus de gerenommeerde krant bijna berustend.

Screenshot_272

De criminaliteit neemt enorm toe. Ook hierbij worden de zaken echter mooier voorgesteld dan ze zijn. Het is bijvoorbeeld nauwelijks voorstelbaar dat diefstaldelicten in de afgelopen 20 jaar dusdanig afnamen, terwijl andere landen als gevolg van de immigratie uit het Nabije Oosten, uit Afrika en uit Zuidoost-Europa hier juist een toename laten zien. Veelmeer zou dit ook te maken kunnen hebben met berusting. Als iemand aangifte wil doen van de diefstal van zijn fiets of smartphone, zal het ook in Zweden (net zoals in Duitsland) heten: “We hebben helemaal geen capaciteiten genoeg om deze zaak te onderzoeken. U kunt weliswaar aangifte doen, maar verwacht u alstublieft niet dat we ons bezighouden met de hopeloze onderneming om de dader of daders op te sporen.”

En als het om migrantengeweld – of het nu tegen Zweedse burgers of politieagenten is gericht – gaat? Dan komt de politieke druk van boven. Dat wordt niet openlijk gethematiseerd, omdat men immers niet racistisch of buitenlander-vijandig wil zijn. Gezien het feit dat de Zweden zich op dit moment bijna onderwerpen aan migranten, vraagt men zich wel af of dit volk daadwerkelijk afstamt van de trotse Vikingen, of dat het toch niet gewoon de nakomelingen van de een of andere slaven zijn.

De onderstaande video´s zijn slechts een paar fragmenten van datgene dat zich in de afgelopen paar jaar bijna tot een epidemie van geweld uitbreidde.

Drie politieagentes werden in april 2017 door migranten aangevallen en verwond, toen zij een gewelddadige “vluchteling” wilden arresteren:

 

In het jaar 2013 stak een migrantenmeute tijdens onlusten in Stockholm een politiebureau in brand. Er raakten meerdere agenten gewond en daarna werden ook nog ambulancepersoneel en brandweerlieden aangevallen:

De filmploeg van “60 Minutes” werd door migranten aangevallen toen ze voor een bijdrage over migranten in Zweden opnames maakte:

 

Uit Bosnië worden zelfs zware wapens zoals antitankraketten naar Zweden gebracht:

Screenshot_273

Zweden is rechtstreeks op weg om een Derde Wereldland te worden. Het zal met het oog op de extreem liberale migratie- en asielpolitiek van het politieke establishment het eerste “rijke” Europese land zijn dat als gevolg van de demografische veranderingen omvalt. En: het is een waarschuwend voorbeeld van hoe men het niet zou moeten doen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

36 reacties op Zweden capituleert voor het migrantengeweld

 1. Japio zegt:

  Tienermeisjes mishandelen agent bij aangekondigde vechtpartij Rotterdam

  Like

  • Japio zegt:

   Ze kunnen de tienermeisjes niet eens aan laat staan het echte rapaille 😂

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    De arme sullen hebben geleerd te dé-escaleren in plaats van buiten gevecht stellen en arresteren. Trouwens wat heeft arresteren voor zin. Binnen 3 uur staan het criminele straat gajes weer op straat.

    Like

 2. theresageissler zegt:

  Had iemand dan iets anders verwacht?
  Als je je land jaar na jaar, decennialang ongelimiteerd laat vollopen met derdewereld-volk (en dan nog van de ergste soort ook, want: islamitisch) en geen greintje aanpassing van ze verlangt, maar integendeel alles van ze goedpraat en de belangen van jeeigen volk verwaarloost…ja, dan is het logisch, dat je zèlf eindigt als derdewereldland!
  In het Grijze verleden was ik met mijn ouders met vakantie in Denemarken (Seeland) en maakten we één dag een uitstapje naar Zweden, Hälsingborg om precies te zijn. Nog maanden had mijn vader het er vol ontzag over, wat een fantastisch welvarend land Zweden toch wel niet was! “Je kunt zien, dat die helemaal geen oorlog hebben meegemaakt!”
  En inderdaad,dat merk je nu nog aan ze…maar dan in een beetje ándere betekenis met een tegenovergestelde uitwerking!

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Ze zoeken het maar uit, in Zweden.
  Het verschrikkelijke is, dat dit de voorbode vormt van wat hier beslist ook gaat gebeuren, zolang de ‘socialist’ door de linkse hemelfietsers op het pluche wordt gehesen en gehouden.

  Geliked door 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  Zweden was einmahl das land van het heerlijke Zweedse wittebrood dat ze ons stuurden na de bevrijding…
  Nu is datzelfde lieve en oh zo prachtige land met al die mooie blonde Zweedse vrouwen en die oersterke blonde Zweedse mannen vervallen tot een angstig ineengedoken landje dat ’n volk herbergt dat binnenskamers bijeenhokt omdat ze alles moeten gedogen van hun eigen linkse geweten en belazerd wordt door hun eigen regering.

  Wat ’n mogelijkheid voor Zweden om eindelijk het linkse juk af te schudden, zichzelf te vinden en daardoor volwassen te worden.

  Like

 5. Mensen zijn doof en zien blijkbaar niks.

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Zweeds patriotten een wapenvergunning verstrekken. Dan lost dit probleem zich wel op. Zeker als er per dooie een premie uitbetaald wordt zoals vroeger in het wilde Westen gebeurde. Het kost wel wat, maar daarna heb je ook wat.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Zweden, een waarschuwend voorbeeld? Ja, voor ons, maar niet voor de ‘elite’.

  De instroom zal blijven doorgaan, die belofte hebben wij van de EU-leiding:.

  :http://joostniemoller.nl/2017/01/intern-document-eu-gaat-60-miljoen-immigranten-hierheen-verschepen/

  Als het ‘klootjesvolk’ niet wakker wordt, dan hebben zij het aan zichzelf te danken dat zij, – en wat veel erger is – dat hun kinderen en kleinkinderen in een islamitische hel van terreur en geweld moeten leven.

  Nog nooit gehoord wat er met de christenen in het Midden-Oosten is gebeurd en wat er nu nog met hen gebeurt?

  Weten jullie niet dat de Joden nu al – uit lijfsbehoud – gedwongen worden om uit Europa te vluchten?

  SUKKELS! STOMMELINGEN! Wordt het geen tijd dat jullie wakker worden uit jullie door EU-leugens gehersenpoelde, verdovende slaap?

  .

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Ach, ik begrijp het ….. Bij jullie in de buurt is het nog rustig.

   Is het mogelijk dat het voor jullie en voor ons te laat zal zijn, als het geweld zich niet meer alleen tot de grotere steden beperkt?

   ’t Zal wel een beetje meevallen? Ja, dat denken veel linkse Zweden ook.

   Politiek-correct denken tast de hersens aan, daar hoeven we niet aan te twijfelen.

   Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  De Zweedse linkse randdebielen krijgen wat ze verdienen !!
  Stem links en Uw land gaat naar de verdommenis !!

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Het zal mij hoogst verwonderen als de krankzinnige regenten in de EU en van de EU er van leren !

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  De Zweden zijn optimist…….super wegkijkers……..de middenstand in het algemeen floreert……ze besteden veel geld in duurdere segment en ook wordt er veel gekocht aan onroerend goed in Spanje.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Bedenk even dat Zweden niet alleen een land was met een hoge graad van wetenschap en technisch vernuft , schatrijk …EN.. NIET bepaald weerloos!!!. Het militaire apparaat was op peil, zeer goed bewapend en getraind,terwijl ook de Zweedse politie door en door voor haar taak berekend is. .
  Maar : Jaren van linkse warhoofderij, van politiek correct gebazel en van gekoketteer met de islam hebben het Zweedse denken onherstelbaar verziekt , van zelfhaat doortrokken en rijp gemaakt voor de kritiekloze acceptatie van een Merkeliaanse lawine van ”hulpzoekende” vluchtelingen die volop de gelegenheid kregen het ooit zo welvarende land als sprinkhanen kaal te vreten.

  En nu het lijkt of de oogst van de politiek correcte waanzin het land tot een derde wereld gebied te maken, worden ook wij gedwongen na te denken over wat ons te doen staat.

  Wie weet waar het ”verrijkende” politiek correcte ideaal op uitdraait, wordt voor een keuze geplaatst.: berusten wij in het scenario dat wij in Zeden zien? Dan verdienen wij een Zweedse toekomst. Met al hun bewapening staan de Zweden machteloos, omdat het linkse denken de besluitvaardigheid van de krijgsmacht de slagkracht van de troepen heeft verlamd.
  Geweldplegers die het land in de ellende willen storten hou je niet tegen met zachtzinnig gepraat maar met lood, met een overmacht aan militair materieel en daarbij moet men grondig te werk gaan. Barbaren grijp je in de kraag en trap je het land uit.
  Ook de handen van de politie moeten weer van de verlammende ideologische ketens worden bevrijd, zodat agenten onbelemmerd kunnen doen waarvoor zij zijn opgeleid. Aan de man en vrouw in het politie uniform ligt het niet! Die weet echt wel wat er gedaan zou moeten worden.

  Iedere Nederlander die de Zweedse mentale laksheid overneemt en het hoofd maar in de schoot legt verdient een toekomst als slaaf. Voor die Nederlanders wil ik mij niet inzetten.
  Wij MOETEN af van de dictatuur van links, en van de politiek correcte waanzin die gelijk staat aan landverraad. Alleen een strijd voor het behoud van onze zelfbeschikking biedt een goed perspectief voor ons volk.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Helemaal mee eens , Henk .
   Maar zijn die agenten dan niet een stel zacht gekookte eieren , dat ze dan maar gewoon de orders volgen ?
   Als ze nou eens massaal de knuppel in het hoenderhok zouden gooien , dan schudt het hoger echalon toch op z’n grondvesten ?
   Zo verandert er dus gewoon niks , met zo’n zwerm slaafse volgelingen .
   Eigenlijk is het een gevaarlijk concept voor ons , ze volgen de opdrachten van degeen die op dat moment de leiding heeft .
   Wat gebeurt er als de moslims de macht grijpen in een bepaalde streek ?
   Zouden ze dan wel ineens moedig worden ?
   Of hebben we er dan een vijand bij ?

   Geliked door 1 persoon

 12. Bob Fleumer zegt:

  Toen ik 16 was heb ik drie maanden bij een Zweedse familie gewoond, de vrouw des huizes had er lol in mij Zweeds te leren wat ik nu(79) nog steeds redelijk spreek. Het was een trots volk met een grote gastvrijheid en een zeer welvarende maatschappij. Als ik mijn ervaringen vergelijk met het Zweden van nu stemt het mij zeer verdrietig wat een socialistische regering het land heeft aangedaan en omdat alles zo geleidelijk ging heeft blijkbaar niemand dat goed in de gaten gehad en nu is het te laat. De islammelingen hebben het land verziekt en de tak doorgezaagd waar ze zelf op zitten maar dat hebben de sukkels nog niet door.

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Hebben die vrouwelijke agenten dan geen wapen ? of werd dat afgenomen uit vrees dat zij een asieler zouden kwetsen….of erger …..

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Van jaar tot jaar wordt de situatie in Zweden steeds erger. Inmiddels rennen migrantenkinderen al met semiautomatische geweren rond en de politie met een suikerstok

  Geliked door 1 persoon

 15. Paul Cock zegt:

  Tja, wat hier werkelijk gebeurde is dat 3 zonder twijfel feministische agentes, op pad gestuurd werden om één migrant te vatten die amok maakte. Ze kregen op hun donder. De tweede persoon die erbij kwam was ook een migrant die de agentes wou helpen, en met een zeker succes, Maar hij werd weggestuurd door die agentes. Zweden, meneer, het kalme mooie Zweden van PiPi langkous is niet meer ; het is verknoeid door linkse hemelfietsers en gewetenloze globalisten,die in het vastgoed zitten en fortuinen verdienen aan het onderbrengen an migranten, terwijl de jonge Zweed zich geen huis kan veroorloven.

  Geliked door 1 persoon

 16. D. G. Neree zegt:

  Niet alleen Zweden. Duitsland en bijvoorbeeld Frankrijk waar de politie al heeft aangegeven het werk niet meer aan te kunnen.
  Wat is de straf voor mensen die hun eigen land, geschiedenis, cultuur en niet in de laatste plaats hun eigen volk uitleveren aan barbarij?

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/01/Islamisering-Duitse-rechtsstaat-bestaat-volgens-rechtbank-niet-meer-Zweden-wil-leger-inzetten-tegen-migrantenbendes

  Geliked door 1 persoon

 17. D. G. Neree zegt:

  Werd Zweden 20 à 30 jaar geleden niet door pers en politiek opgehemeld als de diamant onder de verzorgingsstaten? De wens is de vader van de gedachte! Nu gaat het Venezuela achterna. Ook zo’n socialistisch paradijs,.

  Geliked door 1 persoon

 18. D. G. Neree zegt:

  Belgians say their country is being invaded: 74% see Islam as an intolerant religion https://voiceofeurope.com/2018/01/belgians-say-their-country-is-being-invaded-74-see-islam-as-an-intolerant-religion/

  Like

 19. Rookmelder zegt:

  Droevig, het merendeel van de Zweden zagen de afgelopen jaren heil in het socialisme, iedereen gelijk, ongeacht nationaliteit, kleur, gender, geloof, status en inkomen, ziehier het resultaat, zoals in zoveel socialistische landen gaande is in Europa, maar ook elders. En de policor kuddedieren maar denken, ver van mijn bed, oh wat erg, wat vreselijk en niet te geloven, maar…….we zijn hier als Nederland, ziende blind en horende doof stap voor stap ook op weg naar zulke wantoestanden, tenzij we -nog- op tijd wakker worden -niet de lezers hier- en kiezen voor een radicale omslag ! Op Noord en zuid Amerikaanse en Australische internetfora lees je niet anders hoe ze het zien dat -geheel- Europa hard op weg is om door moslims overgenomen te worden en er 1 groot islamitisch rijk van te maken, zover is het al !!

  Like

 20. Rookmelder zegt:

  @webmaster, een vraag uit belangstelling, “dit werd geplaatst in”, wordt soms gevolgd door een -bijzonder- lange lijst met trefwoorden. Komt dat vanzelf tot stand middels kernwoorden waarop op basis van algoritmen de lijst volgt ? En zo ja, waar dient het voor, als je op diverse trefwoorden klikt is er hetzelfde artikel, of zie ik iets over het hoofd ?

  Like

 21. Thoth zegt:

  In Zweden wordt 51% van het anti-semitisch geweld tegen joden gepleegd door …. moslims en dat is geen verassing. Maar wat voor mij nieuw was dat 25% gepleegd wordt door extreem links en slechts 5% door extreem rechts.

  Dit zijn cijfers uit 2013 dus men mag aannemen dat de eerst genoemde groep + 2e groep inmiddels groter is.

  Like

 22. Jan zegt:

  Man beboet voor vertellen van de waarheid

  Swede Fined for Saying Muslims Are ‘Behind Many Rapes’ – Reports

  The 55-year-old man from the Swedish town of Jönköping has been handed a SEK 10,000 ($1,265) fine for crime of opinion after writing on Facebook that Sunni Muslims account for a lot of the gang-related crimes and rapes committed in Sweden.

  Prosecutor Lisa Hedberg chose to take legal action against the man after his post on the Facebook group “Now is enough! I want re-election now!” in April 2017. The public group has close to 13,000 members and is opposed to the actions of Sweden’s incumbent “red-green” government.
  ..
  https://sputniknews.com/europe/201802061061402260-sweden-muslims-free-speech/

  Like

 23. Jan zegt:

  Hoge Zweedse politieagent ontslagen omdat hij objectief was en niet de waarheid van de regering vertelde

  Like

 24. Jan zegt:

  Zweden geeft sharia-aanhanger toestemming islamitische school te stichten

  The project has been driven by Abdirizak Waberi, a former Conservative politician of Somali descent, who is known for his fundamentalist interpretation of Islam and promotion of polygamy and domestic violence,

  https://sputniknews.com/europe/201802151061684903-sweden-islam-school/

  Like

 25. Jan zegt:

  Ex-moslimse in sharia zone, Zweden

  Like

 26. Jan zegt:

  Het standpunt van Zweden

  Like

 27. Pingback: Zweden in de crisis: Hervorming van de migratiepolitiek geëist | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s