Het belangrijke signaal van Cottbus

Screenshot_290

Christoph Berndt van de vereniging “Zukunft Heimat” spreekt op 20 januari duizenden bezorgde burgers in Cottbus toe.

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Burgeropstand tegen vreemde overheersing en geweld.

De jongste gebeurtenissen in de stad Cottbus in de Duitse deelstaat Brandenburg hebben een niet te onderschatten betekenis voor heel Duitsland. Want het protest van duizenden burgers tegen vreemde overheersing en geweld in hun stad is het begin van een verzet dat zal overslaan naar andere steden en regio´s wanneer de politiek van “hervestiging” en “nieuwe vestiging” van cultuur-vreemde massa´s uit overwegend islamitische crisislanden wordt voortgezet. Cottbus geeft ook een spectaculair stopteken af tegen alle inspanningen om met de zogenaamde “gezinshereniging” het aantal migranten, dat niet in staat en niet bereid is om te integreren, drastisch te verhogen.

PI News (2)

Het zijn geenszins alleen maar twee incidenten met Syrische jongeren die in Cottbus voor woede en protest hebben gezorgd. Daarvoor al had zich bij veel inwoners van de stad en de omliggende regio het gevoel verspreid steeds meer belast te worden met de gevolgen van de grensopening door Merkel. Daarom was er alleen nog maar een bloedige aanleiding nodig om de mensen ook op de straat te krijgen. Evenals in de beginfase van Pegida in Dresden zijn de gevestigde politiek en de links-groene media enorm verontrust over het protest van Cottbus. Er wordt ijverig naar rechts-extreme mannen achter de schermen, naar typisch Oost-Duitse vreemdelingenhaat en kleingeestige intolerantie gezocht.

Er werd echter alleen maar een vereniging “Zukunft Heimat” gevonden, die werd opgericht door een man, die ooit voorzitter van de ondernemingsraad van de Berlijnse Charité was en zich openlijk bekent tot zijn sympathieën voor de AfD en de “Identitaire Beweging”. Het is de vereniging gelukt om op 20 januari ongeveer 2000 burgers van Cottbus tot een manifestatie te bewegen, die inmiddels ook in het buitenland veel publiciteit heeft gekregen. Juist in het niet zo ver verwijderde Polen, dat zich hardnekkig tegen de EU-herverdelingsplannen, huichelachtig “vluchtelingenquota” genoemd, verzet, wordt het signaal van Cottbus heel goed begrepen.

Het moet echter ook in iedere stad en in iedere plaats in Duitsland als signaal van het verzet tegen het geplande compromis bij de coalitieonderhandelingen m.b.t. het thema “gezinshereniging” worden beschouwd. Zowel de CDU/CSU als de SPD zijn, zogenaamd minder en meer bereid, met het middel van de “gezinshereniging” van plan om de vreemde overheersing te bespoedigen met het objectieve doel van de “omvolking”. Terwijl er slechts sprake kan zijn van één gezinshereniging, namelijk die in het oude vaderland van de “beschermingzoekers”, die zonder rekening te houden met hun gezinnen of met een zeer specifiek doel in Duitsland zijn gekomen. Niet alleen Cottbus zou met de gevolgen van de “gezinshereniging” definitief overbelast worden, maar ook alle andere gemeenten in het land.

 

Mocht de nieuwe “grote coalitie” van de verliezers het eens worden over de een of andere regeling voor dit nog heel gebrekkig gecamoufleerde hervestiging- en nieuwe vestiging programma genaamd “gezinshereniging”, dan is verzet overal niet alleen geboden, maar ook mogelijk: in de stedelijke gebieden van Duitsland wordt door mensen met een gewoon en lager inkomen wanhopig gezocht naar woonruimte – deze zoektocht wordt door de “gezinshereniging” uiteraard nog hopelozer. Kleuterscholen, gewone scholen, blijf-van-mijn-lijfhuizen zijn op veel plaatsen nu al overbelast met de gevolgen van de “Wir schaffen das”-aankondiging. En de criminaliteit van en onder “beschermingzoekers” kan door niemand, die nog serieus genomen wil geworden, weg worden gediscussieerd.

Van Cottbus gaat de boodschap naar heel Duitsland uit: Het is genoeg! Het is echter nog lang niet genoeg voor de sociale concerns, die nieuwe “cliënten” waar dan ook vandaan nodig hebben om nog meer op zichzelf t epochen. Ook is het niet genoeg voor de ideologen en verschillende profiteurs van vreemde overheersing en omvolking. En het is ook niet genoeg voor zulke verachtelijke figuren als de superdraaikont Schulz van de verdwijnende partij SPD. Maar het is steeds meer genoeg voor de mensen die hard werken voor de belastingen in Duitsland, maar er steeds minder van krijgen. De situatie is gunstig om dit feit met succes te verspreiden. In Cottbus is dat al overtuigend gelukt.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Het belangrijke signaal van Cottbus

 1. delamontagne zegt:

  Het waanzinnige Zweden: Foued Saleh en zijn medecompanen “Munir en /Amir”, schuldig bevonden aan de moord op een echtpaar en een andere man.
  Hier voor de rechtbank in Zweden.
  Veel schuldgevoel of angst lijkt hij niet te hebben naast zijn Advokaat in de Rechtzaal.

  ZWEEDSE KRANT: met nog een paar foto’s van de Nieuwe “ZWEDEN”…………….
  https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/kompisganget-doms-for-mord/

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Wat bemerkt men bij die manifestatie ? Een man die een spreekbeurt houdt. Een mensenmenigte met spandoeken. En wat zie je na aanslagen ? Alweer zo’n mensenmenigte compleet met een redenaar, knuffelbeertjes en waxine lichtjes. Goedbedoeld allemaal, maar zolang de politiek, onder supervisie van Brussel, zijn kont tegen de krib blijft gooien is alles vergeefse moeite. Het is niet meer dan stoom afblazen van die goedwillenden. Hetzelfde als wat wij hier op het forum doen. Alleen fysiek geweld onzerzijds is in staat de geschiedenis een positieve draai te geven. Kijkt men naar de afgelopen 50 a 60 jaar, dan is er maar een conclusie mogelijk, namelijk deze; niemand wou of kon deze negatieve ontwikkelingen stoppen. En dat verwacht ik ook voor de jaren die nog komen gaan. De Islamisatie van Europa is al bijna een feit. En feiten liegen niet !

  Geliked door 2 people

  • Eigen volk eerst zegt:

   Hopelijk is het nog terug te draaien. Veel Syriers willen weer naar huis. De bevolking kan ook veel doen in het niet accepteren van deze overheersing. Vergeet niet dat de macht bij het volk ligt. Vergeet niet het verzet tijdens WO2.

   Like

  • theresageissler zegt:

   Er mag dan op het oog nóg zoveel reden zijn om je in die stelling volledig bij te vallen bigljohn, maar tóch zal ik dat niet doen:
   De reden: Zodra wij dit scenario allemaal, zonder uitzondering, als onvermijdelijk gaan beschouwen, kunnen we ons gaandeweg wel gaan afvragen, waar deze site nog toe dient.
   Dus blijft het parool: Geef het pessimisme geen kans: Slik het weg en…Voorwaarts!

   Like

   • Peacepipe zegt:

    Helemaal mee eens! Volhouden, soms blijkt het “onmogelijke” toch mogelijk!
    “Moed verloren is alles verloren”

    Like

 3. Lagoa zegt:

  Bij het ne. staats journaal en de commerciel niks van gehoord. Dus voor Ned is het niet gebeurt.

  Like

 4. Cleo zegt:

  Ergens moet het verzet tegen de opgelegde islamitische invasie van Europa beginnen…

  Geliked door 1 persoon

 5. Aegolius cs zegt:

  **Van Cottbus gaat de boodschap naar heel Duitsland uit: Het is genoeg!**

  En denk nu niet dat de onderhandelaars van Groko of Koko n.a.v. het voorgaande met natte handen zitten. De navolgende tekstregels verklaren dat ‘n “lokale” gebeurtenis niet representatief zijn voor het ganse Duitsland (…).

  Goede scoop, E.J.

  Geliked door 1 persoon

 6. Eigen volk eerst zegt:

  Het is een begin. Alle verzet begint in het klein maar onderschat niet hoe dit doorwerkt. Nu blijkt dat veel Duitsers de EU en Merkel overheersing zat zijn en dat laat anderen zien dat er meer zijn die zo denken. Vergeet niet hoe groot de censuur in Duitsland is. De grote vraag is hoe wij al die moslims Europa uit krijgen?

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Een prachtige bijeenkomst, maar zolang de ‘deugmens’ nog in de meerderheid is, zal het niets opleveren. Hulde echter voor de volhouders!

  Ik heb nog niet één deugmens kunnen overtuigen van de ernst van de situatie waarin we verkeren, het is om ziek van te worden: zoveel domme blindheid!
  Echt, de mohammedaan is NIET onze grootste vijand, de ‘deugmens’ is dat WÉL!
  Waarom? Omdat de ‘deugmens’ en zijn ‘gekozen vertegenwoordigers’ verhinderen dat we ons kunnen ontdoen van de kwaadaardige, parasitaire mohammedaan.

  Like

  • Henk der Niederlànderï zegt:

   Afgelopen donderdag met een deugmens zitten praten en haar uitgelegd dat ze eens zou moeten berekenen hoe groot het verschil is tussen bruto en nettosalaris, ook het hare.
   Had ze nooit over nagedacht maar binnen het gesprek dwong Ik haar er min of meer over na te denken.
   Ze was geschockeerd over de kosten.
   Nou maar hopen dat een en ander blijft hangen.

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Vanmiddag op de Duitse TV. Hoe moeten scholen omgaan met geweld tussen “Leerlingen”. Niks geen islamieten, islam en de clash van de praatcultuur versus de geweld cultuur welke de laatste meegebracht wordt door de islamitische uitheemsen. Het wegkijken en verbloemen gaat gewoon door.

  Geliked door 1 persoon

 9. Roeland zegt:

  De Deutschlandfunk (radio) had het er woensdagochtend al over. Een nieuwsbericht om 7 uur. Ik dacht , wat krijgen we nu? Cottbus??

  Het werd zo gebracht:

  “Er is er onrust in Cottbus tussen de oorspronkelijke bevolking en vluchtelingen. Neonazies hebben vluchtelingen aangevallen en daarop zijn de vluchtelingen met een geweldadige tegenreactie gekomen…”( de nieuwslezeres vervolgde).. ” Cottbus was begin jaren 90 al het toneel van rechtsextremistische gewelduitspattingen tegen vredelievende buitenlanders”. Ik heb meteen de knop van de radio ingedrukt. Zo word het “volk” dus gemanipuleerd.

  Like

  • Onno zegt:

   Probeert ‘pure evil’ altijd.

   ‘Psychopaths turn tables around, making YOU the culprit’

   Bij Dresden schijnen ze bijv. de opvallend rare (lijken die op überkeurige koude burocraat Eichmann???) zgn. “neo-nazi’s” te betalen en erheen te brengen om, nota bene bij de herdenking van de gruwelijke en kolossale oorlogsmisdaad, trammelant te veroorzaken.

   Maakt “gewoon” deel uit van de nog steeds “noodzakelijk” doorlopende door psychopaat Allen Dulles in 1945 ge-entameerde ‘psy-op’ om met deze walgelijk anti-sociaal zieke (zonder ziektebesef) gruwelmoord onder dekmantel van oorlog(shandeling) tussen erkende staten te blijven (!) wegkomen.

   De gewone bevolking kun je ook afschilderen als Nazi sympathisanten. Doet het altijd goed……..Pegida bijvoorbeeld.

   Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Etnische spanningen worden nog steeds op politiek correcte wijze gebagatelliseerd en met de mantel der liefde bedekt. Dit kun je niet tot het oneindige blijven tolereren. Eens is de maat vol. Naar mijn idee hoeft er maar in een West Europees land de pleuris uit te breken, dan volgt de rest vanzelf.
  En dat die pleuris uitbreekt is een ding wat zeker is en dat gaat geen jaren meer duren.

  Like

 11. hans zegt:

  Men zou echt al zijn lelijke ezelstanden uit z`n grijnsbek moeten slaan! Met een metalen knuppel! Iedereen die er dan vervolgens voor opkomt of deze in kwestie dan tegen willen houden ook!
  Dat zou mijn gevoel bevredigen.

  Like

 12. Onno zegt:

  Iets of iemand schijnt een proactieve bloedhekel te hebben aan Cottbus. Eerst helemaal plat gegooid door honderden zware bommenwerpers en nu volgeplempt met opdringerige Islamieten.

  Wie of wat zit daar toch achter…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s