Kom maar binnen: Syriër leeft nu met 2 vrouwen en 8 kinderen in Duitsland

Screenshot_286

(Vertaling: E.J. Bron)

Polygamie is in Duitsland voor “allen die hier al langer leven” verboden – maar dat geldt vanzelfsprekend niet voor islamitische nieuwe burgers. Hier helpen de autoriteiten graag mee aan de gezinshereniging van diverse echtgenotes – de uit 10 personen bestaande harem plus verwekker wordt uiteraard door de Duitse belastingbetaler gefinancierd.

journalistenwatch

Een al getrouwde Syriër mocht inmiddels ook echtgenote nummer twee naar Duitsland halen. In 2015 was hij met echtgenote nummer een en de vier gezamenlijke kinderen Duitsland binnengekomen. Daarna kon hij de vier kinderen, die hij verwekt had met echtgenote nummer twee, naar Pinneberg halen en opdat die niet zonder hun moeder opgroeien, komt nu ook echtgenote nummer twee naar Duitsland. Dat bevestigde een woordvoerder van het verantwoordelijke districtsbestuur Elmshorn in de deelstaat Schleswig-Holstein.

In het district Pinneberg is al sprake van twee andere bevestigde gevallen, waarin eveneens meerdere echtgenotes in het kader van de “gezinshereniging” door de Duitse belastingbetaler medegefinancierd worden.

De beschuldiging hier in Duitsland bigamie te bevorderen, wijst de woordvoerder van Pinneberg, Oliver Carstens, uiteraard ver van zich en spreekt van een “zorgvuldige individuele controle”.

Het zou bij gezinsherenigingen niet om bigamie respectievelijk om het halen van meerdere vrouwen naar Duitsland gaan, maar het zou in de eerste plaats gaan om het welzijn van de kinderen, probeert Carstens zichzelf eruit te praten.

De kosten van de gezinshereniging voor de belastingbetaler lopen op, wat een andere zaak bewijst. Deze “beschikking” kregen we toegestuurd door een lezer. We kunnen op dit moment echter niet de echtheid van het document garanderen. Maar wie een beetje kan rekenen…

Screenshot_287

Screenshot_288

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

49 reacties op Kom maar binnen: Syriër leeft nu met 2 vrouwen en 8 kinderen in Duitsland

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Ik neem het die Syriër met zijn twee vrouwen en acht kinderen en een dijk van een inkomen niet eens kwalijk, die lacht z’n ballen uit zijn broek.

  Het zijn de autochtonen die het mogelijk maken, die sporen niet.
  Hoelang denkt Europa dit vol te kunnen houden?

  Geliked door 1 persoon

 2. Duchesne zegt:

  Een fokpremie van de eerste orde, een schreeuw om meer import en en mokerslag in het gezicht van iedere Europeaan. Doe ermee wat je wilt….

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “allen die hier al langer leven”

  De ECHTE DUITSERS dus.
  Zij die voorbestemd zijn om aan de bedelstaf te geraken omdat ze alles moeten afstaan aan de mohammedaanse indringers.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Het is gewoon discriminatie van de Duitse bevolking. Als veelwijverij in Duitsland verboden is, moet dit ook voor alle andere culturen gelden. Die flauwekul dat ‘kinderen niet zonder hun moeder opgroeien’ is toch je reinste onzin? Vrouw nummer 1 met haar nakomelingen was als eerste, samen met de verwekker, in Duitsland gearriveerd. Als de man er voor gekozen heeft om vrouw nummer 2 met haar nakomelingen achter te laten, dan groeien die kinderen dus NIET zonder hun moeder op. Allemaal onzin om vooral de Duitsers een rad voor ogen te draaien.
   Ik word er onpasselijk van. Zeker alle onzin-redeneringen waarom die lui hier zijn. In een groot deel van Syrië kan weer geleefd worden. Wordt het dan niet eens de hoogste tijd dat het hele spul weer naar hun thuisland terugkeert?

   Geliked door 2 people

  • Onno zegt:

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=164838

   Churchill en zijn psychopaten netwerk……

   Like

 4. Heniusz zegt:

  En zich daarna nog verwonderen dat ze niet aan het werk gaan…. Daar moet ik gewoon 2,5 maand voor werken. Maar wees vooral niet bevreesd, in Nederland werkt het in principe gewoon hetzelfde, maar dan slechts met 1 echtgenote… Met ook 8 koters. Dan heb je natuurlijk ook geeneens tijd om te werken.

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  In Oostenrijk kost de “migrant” per stuk 8500 euro in de maand. (totaalkosten gedeeld door aantal migranten)
  Een gezin van 10 man kan dan misschien een gratis inkomen krijgen van 7300 euro maar dat zijn zeker niet de totaalkosten.
  Ik denk dat de verborgen kosten, scholing, gezondheidszorg, vervoer, tolken, advocaten, woonruimte, psychische verzorging zijn vergeten. (exclusief kosten van de bekende migratieproblematiek als verkrachtingen, berovingen, eerwraak etc.)

  Naar Oostenrijkse maatstaven zou dit “gezin” de Duitse belastingbetaler minstens 85.000 euro in de maand moeten kosten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Vrumt zegt:

  Deze maand 17 euro minder op het loonstrookje, hoe zou dat nou komen ?
  Nu gaat dit om Duitsland, maar mijn 17 euro gaat ongetwijfeld naar de asielparasieten hier in Nederland.
  Mijn vrouwtje is gestopt met werken, wil hier niet langer voor krom liggen, als ze mij dit nog een keer flikken ga ik ook bij de club, van eerst uitslapen en dan naar het viswater.

  Like

 7. Ruim 7300 ballen met 11 man dat is 665 per kop en lijkt dus best weinig. Maar daar komt bij de Pruus nog een hele zwik gratis voorzieningen bij. Bijvoorbeeld Kindergeld 335 per maand per koter, de Krankenkasse (geen eigen risico) wordt door de Gemeente betaald, als je er even door zit mag je op kosten van de Krankenkasse met het hele gezin 3 maanden naar een Kurort of Vakantieoord met 5 sterrenhotel en dat mag ook in het land van herkomst zijn. Ik put even uit mijn herinnering. Er zijn nog een heel boek vol andere gratis voorzieningen zoals zeilles en iedereen een verse laptop, dat soort dingen. Ongeveer te vergelijken met ons land met dit verschil dat je het er hier niet over mag hebben want afgunsige smerige vuile rascist ben je dan. O, de gratis huisvesting nog vergeten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Schandalig, walgelijk, degoutant, kotsmisselijk, ziekelijk en decadent duur voor de autochtone bevolking.
  Oprotten die perverse smeerlapperij, verdrijven uit HEEL Europa.

  Geliked door 1 persoon

 9. Marc zegt:

  Moslimvrouwen zijn domme koeien door zich zo in dat polygamistisch gareel te laten opnemen.

  Nog dommer zijn al die Duitsers en Nederlanders die zich door hun overheden voor nazi laten uitmaken, om dan alle islamitische rekeningen te betalen.

  Een echte westerling brengt zijn politici om het leven!

  Like

  • Yvonne zegt:

   Belediging voor de koeien stond gisteren op teletekst Hermien 6 weken op de vlucht
   Ik dacht nog aan Gert en Hermien het zangduo maar die zijn niet meer op deze wereld blijkt het een koe te zijn,ze was met haar jongere zusje ontsnapt aan een rit naar het slachthuis,Hermien is er vandoor en helaas is haar zus gepakt,ze voelen dat ze hun dood tegemoet gaan,dus dom zijn ze echt niet
   Maar om op dit artikel terug te komen bij mij en ik denk meer mensen wordt elke keer meer afgenomen,eerst CAK is voor mensen die chronisch ziek zijn daar kreeg je 1 x per jaar een bijdrage van, nu moet ik met een laag inkomen ook de gemeentelijke heffingen betalen en het waterschap ook, alles om nieuwe burgers te kunnen betalen, van uw en mijn geld
   Zullen mensen zijn die schrijven moet je maar een baan zoeken,ik heb 35 jaar gewerkt en ben dus jammer genoeg chronisch ziek
   En elke keer verzinnen ze in Den Haag wel weer iets anders om ons kaal te plukken,want het mag onze nieuwe landgenoten aan niets ontbreken,schijtziek word ik ervan

   Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @Yvonne, hier idem dito na bedrijfsongeval, vrijstellingen van dergelijke heffingen en belastingen worden gebaseerd op inkomen en eigen vermogen, waarin o.a.eigen spaargeld en bezittingen -auto, boot, etc.- mee berekend worden. Een hint !!!! Deze waarden worden per jaar naar beneden bijgesteld, oftewel, je mag minder bezitten om voor vrijstellingen in aanmerking te komen, zo ook weer per 1 jan. 2017, waardoor ik ook moest betalen. Jammer dan, maar vanaf dat moment heb ik in de loop van het jaar de betaalrekening teruggebracht naar +/- 1000 Euro en op de spaarrekening staat nog 0,02 cent. Ook rijdt ik nu een auto die onder de waarde van vrijstelling valt. Misschien kan je hier wat mee……

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Yvonne, begrijp me goed, ik ben niet rijk, maar gelukkig en sta desondanks -weliswaar aangepast- positief in het leven, maar ik moest betalen doordat ik, let wel 12,78 Euro teveel bezat………volgens de “heerlijk” traag draaiende ambtelijke molentjes !!

    Like

   • BertG. zegt:

    Ook ik kijk met spanning naar mijn brievenbus i.v.m. gemeentelijke aanslagen.
    Tot op heden is het mij nog altijd gelukt om er van af te komen, het wordt wel elk jaar moeilijker merk ik.
    Ik ga net zolang door, tot een brief aan burgemeester aan toe.
    Je moet op 31-12 nooit meer geld op je rekening laten staan dan voor je vaste lasten lasten, en geen euro meer. Daar pakken ze je op.
    Daar ben ik nou wel achter.

    Like

   • Yvonne zegt:

    Aan rookmelder en BertG eerst kreeg je automatisch kwijtschelding van de gemeentelijke heffingen kost hier € 262,= en sinds een paar jaar moet je het zelf aanvragen en o wee als je 1 eurootje teveel hebt krijg je nada,niente
    Mensen die hard werken worden ook kaal geplukt die mogen zich de pest werken voor al die lieve nieuwe Nederlanders, die lopen te winkelen met een winkelwagen die helemaal vol is gepropt, is het dan vreemd dat we het zat zijn
    Als wij moeten vluchten wie laat ons binnen geeft geld huis enz?

    Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @BertG, precies dat heb je goed, wij zijn ook geen “asielzoekers” of potverterende “immigranten” he ?

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Yvonne, off topic, ik weet natuurlijk niet hoe jouw gemeente daarmee omgaat, maar als de gemeente het automatisch doet, komt er eens in de zoveel jaar een hertoetsing, i.v.m. mogelijke verandering van bijv, inkomen, of je schenking heb gehad, huis heb verkocht of ben gaan samenwonen, een te dure auto rijdt volgens de norm enz. en die hertoetsing gebeurt op basis van een nieuwe -handmatige- aanvraag.
    P.S : Yvonne, je kunt bij deze instanties -meestal- persoonlijk aangeven dat ze e.e.a. automatisch per jaar mogen toetsen, dat gebeurt dan bij bijv. de bank, UWV, de belastingdienst en de RDW, dan gaat het jaar erop het weer automatisch tot er later weer eens een hertoetsing plaatsvind ! Succes ermee….

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Yvonne en BertG, je moet er -uiteraard- veel dingen voor en door inleveren, maar mijn geluk bij een ongeluk was, dat ik door een handicap toch veel -sportieve- dingen -helaas- niet meer kon doen…..

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik had ‘m vandaag binnen, mijn kwijtschelding bevestiging van gemeentelijke belasting
    Ik weet nou wel hoe het werkt inmiddels.
    Laat 31-12 nooit meer op je rekening staan, dan voor je vaste lasten.
    Daar pakken ze je op, een paar 100 euro over, en je bent de lul.
    Elke extra euro die je over hebt, moet je thuis in een oude sok bewaren.
    Dat scheelt mij weer zo’n 40-50 A4 kopietjes opsturen met gegevens die allang bekend zijn.

    Like

 10. BigLJohn zegt:

  Een ziekelijke hobby van die E.U. landen; – Vluchtelingen – verzamelen. Net zo’n rare verzamelwoede als van die andere ziekelijke verzamelaar die nergens afstand van kan doen en zijn hele huis vol-propt met allerlei troep. Zijn vrouw en kinderen hebben allang de benen genomen, en de gemeente maakt aanstalten de verzamelaar zijn huis uit te zetten, het huis leeg te ruimen, en te desinfecteren. Niet ver in de toekomst zal ook Europa tot de nok toe gevuld zijn met dat andere hobby-product…. Afrikanen. Maar wie zal er dan klaarstaan om Europa (net als bij dat huis) te ontruimen en te ontsmetten ?

  Like

 11. Henk der Niederlànderï zegt:

  We kunnen hierover zo verontwaardigd zijn als we willen maar zo lang Brussel de dienst uit maakt is het streven nog steeds 60 miljoen opvreters importeren voor 2050.
  Daar kan zo lang over gedelibreerd worden als we willen maar er verandert geen fuck.
  Het enige wat wij kunnen doen is proberen de mensen wakker te schudden en hopen dat ze het begrijpen.
  Verder helemaal niks.
  Als de gekkies op de VVD en de rest van de linkse zooi blijft stemmen zal er niks veranderen
  Ik noem de VVD ook pertinent links want ook die hebben het nivellerings credo overgenomen.
  In het kort gezegd blijft de bevolking zo stom bezig om deze politiek in de armen te blijven sluiten zijn we gewoon genaaid, maar daarom moeten we blijven proberen om deze omslag te bewerkstelligen.
  Het is niet alleen deze site die zich daarmee bezig houd maar alleen in NL al enige tientallen.

  Geliked door 2 people

 12. Aegolius cs zegt:

  Ophef om Syriër met 4 vrouwen en 23 kinderen die voor “360.000 euro” aan steun trekt

  In Duitsland is beroering ontstaan nadat bekend raakte dat een Syrische vluchteling met zijn 4 vrouwen en 23 kinderen volgens een financieel expert jaarlijks recht zou hebben op 360.000 euro aan steun. Nochtans erkent Duitsland polygamie officeel niet.

  https://www.hln.be/nieuws/ophef-om-syrier-met-4-vrouwen-en-23-kinderen-die-voor-360-000-euro-aan-steun-trekt~a4f4261a

  Helleeep….

  In België was ook iets dergelijks aan de gang dat uiteindelijk werd afgedaan als fake-nieuws.
  Ook Engeland had men een vila ter beschikking gesteld aan een soortgelijk geval.

  Helaas kan ik het niet terugvinden, maar blogtijgers herinneren het zich vast wel!

  Like

 13. Anneke zegt:

  Ik word hier zo moedeloos van…..en aan de andere kant zo boos…..hoelang pikken wij dit nog…..weg met die opvreters……ze hebben niets bijgedragen aan de samenleving en zij hebben nu een riant leven…..onbegrijpelijk…..

  Like

 14. Dit is te gek voor woorden! Bijna 8.000 per maand, terwijl hier hele gezinnen van 729 euro per maand moeten leven!

  Like

 15. theresageissler zegt:

  Ja, de gevolgen zijn voor de autochtone burgers, die en bate van dit soort parasieten worden uitgeknepen, maar laten we oprecht zijn: De enige, di hier echt beter van wordt, is uiteindelijk “Vaders”!
  Twéé echtgenotes, een kinderschare, waarmee HIJ loopt te pronken, en een thuissituatie, waarin HIJ de pasja kan uithangen….op èlk gebied!
  Je zou met die kopvodden-trutten geen medelijden moeten hebben, maar in één huis te moeten wonen met “de ander” en haar kroost is en blijft afschuwelijk!
  Denk niet, dat zij daar ánders in staan: Ik heb ergens een documentaire gezien over een Afghaanse plattelandsfamilie, bestaande uit Pa, vier vrouwen plús kinderen, waaruit bleek, dat die vier vergingen van de onderlinge jaloezie!
  (Hoe kán het ook anders….)

  Like

 16. Pingback: Kom maar binnen: Syriër leeft nu met 2 vrouwen en 8 kinderen in Duitsland | eunmask

 17. delamontagne zegt:

  Een Rechtbank in Dtsland vindt het O.K. dat een Moslim die genaturaliseerd Duitser was geworden doordat hij een Duitse vrouw trouwde in 2015, zijn Duitse nationaliteit behoudt.
  Enkele weken, 7 weken, nadat hij met de Duitse trouwde en haar Nationaliteit had verworven, reisde hij terug naar Syrië om daar een nicht van hem te trouwen.
  Hij gaf de rechtbank als reden dat het een schande voor hem zou zijn als het uitkwam dat hij haar zwanger had gemaakt.
  Volgens de zeden en gebruiken in
  zijn “voormalig”vaderland was hij wel gedwongen met haar te trouwen.
  * * *
  https://lesobservateurs.ch/2017/08/28/un-tribunal-allemand-accepte-quun-musulman-devienne-polygame-et-reste-naturalise/
  Deutscher Pass und Zweitfrau: Beides geht
  https://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.oberstes-gericht-enscheidet-deutscher-pass-und-zweitfrau-beides-geht.e39642d1-6638-4892-9278-80fa49be6a4f.html

  Like

 18. Pietersen zegt:

  Zulke gevallen zullen ook in Nederland te vinden zijn. Heel Europa is verziekt van de islam en appeasers.

  Like

 19. Steven zegt:

  Begin nou te begrijpen waarom ik in NL zoveel moslims (zowel man als vrouw) in peperdure BMW’s en Mercedessen zie rijden. Maar dat zal allemaal wel toeval wezen..toch?

  Like

 20. Cleo zegt:

  Pim Fortuijn had WEL visie toen hij zei dat de islam een ACHTERLIJKE cultuur is! Wat een degenererende achterlijkheid!

  Like

 21. kampersrene zegt:

  Ik lees de reacties al geruime tijd over al die onderwerpen . Ik kwam tot de vaststelling dat de lezers en sympathisanten van E.J. Bron de enigsten zijn met gezond verstand De rest zijn flauwe kulletjes

  Like

 22. Rookmelder zegt:

  Echt te zot voor woorden, prik me er niet op vast, las vorig jaar een artikel, was ook in Duitsland, een Syrische kerel met 3 vrouwen en die ook nog 1 of 2 bijwijven had, daarbij een kinderschare van rond de 30, 1 vrouw en bijwijf zwanger, die elke maand een vorstelijk bedrag van om en nabij de 30,000 Euro kreeg, ……… hoezo opvreters en leegzuigers van de economie ??

  Like

 23. wanneer gaan de oogkleppen nou eens af en eindelijk onze eigen arme sloebers eens gaan spekken waar zit toch het verstand van de wijze HEREN van het binnen hof.
  .

  Like

 24. D.DAY zegt:

  De mentaliteit van de politiek en de moslims is meer dan asociaal: de moslims schamen zich niet om onze centen op te eisen en de politiek laat het allemaal gebeuren. Je kunt niet anders concluderen dat de politiek en de islam een bondgenootschap zijn aangegaan ten koste van de eigen bevolking. En dit is al decennia lang aan de gang.

  Like

 25. Bas zegt:

  Oogjes dicht en snaveltjes toe. In lekkerland is het goed eten, lang slapen en veel gapen.

  Like

 26. Pingback: Is Kramp-Karrenbauer gek geworden? Dienstjaar voor “vluchtelingen” – het liefs wapentraining? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s