Multiculti is de dood van de vrijheid!

Screenshot_19

Vaak zegt een foto meer dan duizend woorden. Deze foto werd kennelijk gemaakt aan een strand bij Melbourne. Hij laat ons zien wat er gebeurt wanneer de multiculti schreeuwlelijkerds de boventoon gaan voeren: Het einde van de vrijheid!

Bron:
www.journalistenwatch.com
journalistenwatch

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Weg met ons!", Algemeen, Australië, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Multiculti is de dood van de vrijheid!

 1. Tistochwat zegt:

  Een ‘multicultureel strand’ waar dwangneurose – de islam – de wet voorschrijft.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Wij weten dat, dus moeten wij enkel “die” politiekers een stem geven die dat ook weten én steunen.
  Conclusie: MASSAAL OP PVV STEMMEN zo komt er snel een einde aan de huidige ellende.
  Wij Vlamingen moeten hetzelfde doen en MASSAAL OP VB STEMMEN.
  Redding is nog mogelijk maar dan zal er snel gehandeld moeten worden want het is reeds 15 over 12!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Hulde voor bovengenoemde bewering, hetgene dat omarmt word als vorm van godsdienstvrijheid (ook wel vrijheid van godsdienst, vrijheid van religie of religievrijheid) is een gotspe.
  Islam is de grootste bedreiging voor de vrijheid, het meest gerelateerde motief van terrorisme en geweldsdelicten, het veroorzaken van vreemdelingenhaat en antipathie jegens andere vormen van geloof, alles uit naam van een profeet, en het staat elke vorm van mentale retardatie vrij om zijn dagboek te interpreteren naar eigen goeddunken, om vervolgens na het begaan van een halsdaad, als irrationeel en verward ontslagen te worden van rechtsvervolging, om de schijn van etnisch profileren door justitie buiten de statistieken te houden,(hetgeen onze politici tot kunst hebben verheven).
  Het buiten beschouwing laten van religie-gerelateerd terrorisme uit registraties/strafzaken is mijns inziens een zondige handeling en kan uiteindelijk op een onbeschrijflijke manier verwoestende gevolgen hebben op ieders sympathie voor geloof en vrijheid.

  Like

 4. theresageissler zegt:

  Multicultureel? Dit is een ISLAMITISCH strand!

  Geliked door 1 persoon

 5. Merel zegt:

  Het bord kan een stuk kleiner : verboden voor christenen , dat is de volgende stap

  Geliked door 1 persoon

 6. Xander zegt:

  Als het maar een beperkt strandje is, is het misschien wel goed. Dan weet je waar de multicul zit, en kun je zelf naar het rustige strand.

  Like

 7. Mary zegt:

  Ik heb medelijden met de Aboriginals die daar al zeker 60.000 jaar “eigenaar” zijn van die grond, eerst krijgen ze bootladingen vol criminele Engelsen die (zoals overal waar ze kwamen in de geschiedenis, meestal met geweld) wel even bepaalde dat het hun grondgebied was en nu weer zonodig een nog veel crimineler “ras” die wel even zal bepalen wat er op Aboriginal grond gebeurt.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Als het een multicultureel strand is, dan betekent dit dat iedereen dezelfde rechten en plichten heeft. Dus: moslims eten geen broodje ham, maar ik als niet-moslim doe dat gewoon wel. En waag het eens om me dit te verbieden!
  Als ik mijn hond(je) mee wil nemen, dan doe ik dat. Wie kan mij dat verbieden? Beschouwen ze mijn hond als onrein, dan is dat een probleem voor de moslims, maar niet voor mij.
  Multicultureel. Mooi woord met heel veel mogelijkheden, waar iedereen gebruik van mag maken.
  En die bikini houd ik ook aan. Als moslims daar problemen mee hebben, dan schuiven ze maar een eindje op.
  Iedereen heeft zo zijn rechten, en zij niets meer dan ik. Laat dit de boodschap zijn voor het strand van Melbourne.

  Geliked door 2 people

  • Rookmelder zegt:

   @Cathja, moeilijk in te schatten waar dit bord precies in Melbourne staat, het is bedoeld als -feest-viering/festiviteit van de diversiteit, ja, ook in Australie. Mij bekend van een aantal jaren terug zijn overal de -gele- borden van pas op voor haaien, maar bij de publieksstranden aan de boulevards is het -vaak- echt verboden voor alcohol – bewust, alleen nuttigen bij de aanwezige horeca- en honden -hygiene- en krijg je van beach-guards -soms, afhankelijk van locatie- een fotorol-kokertje mee voor peukenafval. En vergis je niet, de autoriteiten daar zijn ouderwets streng -zoals het hoort-, heb het zelf meegemaakt, een beachparty en barbecue met +/- 25 personen – uiteraard incl. alcohol- en jawel, controle door de politie, je drankje opdrinken of leeggooien en de voorraad moest terug in de auto of een backpacker hostel, Eentje had -net als anderen- te diep in het glaasje gekeken, maar een grote waffel, stokslagen waren zijn deel en hij moest mee naar het bureau, wat met moeite alsnog voorkomen kon worden. Moraal van het verhaal, onderschat de autoriteiten van Australie niet, het zijn niet overal zulke “pluisjes” zoals hier !

   Like

   • Rookmelder zegt:

    @Cathja, ter aanvulling, een normaal denkend mens boekt bij zulke party’s een backpacker hostel, tenzij je naar huis kan lopen of meerijden met een BOB, overtreding van de alcohol-wet daar kost je torenhoge boetes of je raakt je rijbewijs kwijt…..

    Like

   • Cathja zegt:

    @Rookmelder op 29/1 om 00:00 uur (mooie tijd!)

    Met dank voor uw reacties, wil ik hierbij meedelen dat ik geen plannen heb om naar dat land met vakantie te gaan.
    Los daarvan vind ik de regels daar bijzonder streng, maar misschien moet ik dat juist als een pluspunt zien. In ons land zijn de regels veel en veel te slap!

    Waar het in dit artikel om gaat (denk ik) is, dat de moslims zoveel mogelijk tegemoet gekomen worden, want het valt me op dat juist zaken zoals het gebruik van alcohol, het weren van honden, het weren van varkens (vreemd, want wie neemt er nou een varken mee naar het strand, behalve dan in de vorm van broodbeleg o.i.d.), én de gewraakte bikini. Allemaal zaken waar (streng gelovige) moslims aanstoot aan zullen nemen.

    Maar als ik lees dat het een multicultureel strand is, dan zouden de bezoekers elkaars gewoonten en gebruiken moeten respecteren, en zouden er dus geen borden hoeven te staan. Gek genoeg staat er niet op het bord dat je niet als nudist het strand mag betreden. Dat dan weer niet…

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Cathja, haha, de tijd, ik zag het nu pas, jouw conclusie klopt helemaal, te gek voor woorden, maar een gevolg van socialen en de liberalen waar het in Austr.-ook- van wemelt. En ja, die nudisten, ze zijn er in Austr. (+/- 26.000 km kust) en Melbourne wel degelijk -al decennia- maar niet op of in de onmiddellijke nabijheid van publieksstranden. In Tasmanie en Queensland is het wel verboden, in de laatste ook topless en zijn er officieel geen naaktstranden, het wordt weliswaar buiten de publieksstranden gedoogd maar niet gelegaliseerd. Dus dit bord is -denk ik- geplaatst bij een locatie waar mossels zich vrij kunnen voelen in burkini, en waar de mosselknuffelaars zich -weliswaar houdend aan de beperkingen- bij kunnen aansluiten om zo verbroedering, vrede en liefde te kunnen delen en ervaren……

    Like

 9. Benesha zegt:

  Dit zal waarschijnlijk een hoax zijn om te duiden op de sluipende islamisering. Ik hoop het alleszins…anders zou ook Australië reeds verloren zijn, wat ik betwijfel.

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Een hoax, ach ja, dat is natuurlijk wel plausibel.
   Inderdaad stond ik daarstraks op het punt om iets in te tikken in de geest van: “En dát is het Australië, dat anderzijds hele boten vol illegalen zo resoluut terugstuurt?” Of zoiets.
   Die twee uitersten zijn niet met elkaar te rijmen, dús zal het metterdaad om een hoax gaan; dat is wèl zo logisch.

   Like

  • Rookmelder zegt:

   @Benesha, onderschat het niet, hoewel Australie niet zoals Europa horden moslims binnenlaat, waren en zijn er daar ook altijd moslims geweest of later geworden en die voren ook een Jihad, maar dan via de baarmoeder en dit zijn de gevolgen ervan. Ook daar wemelt het van de liberalen die volledige medewerking en support aan en voor de moslims nastreven, waar dit nu helaas voor het, o zo prachtige land de gevolgen van zijn !

   Like

 10. IkBenHet zegt:

  Het meest treurige is….
  Dat zo’n bord blijkbaar lang genoeg blijft hangen om gefotografeerd te kunnen worden 😦

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Multiculti betekent niet enkel een gewisse dood van de vrijheid. Multiculti zet het sterfproces van een land op gang, zodra het land begint groepen mensen te ontvangen die intellectueel veel zwakker zijn dat haar eigen bevolking. Dat gebeurt nu in west en noord Europa. Het briljante artikel van Joost Niemoller “Kan een land met een IQ beneden 97 nog wel slagen? http://joostniemoller.nl/2013/09/kan-een-land-met-een-iq-beneden-97-nog-wel-slagen/ geeft een haarscherp antwoord. Hij maakte in zijn artikel ook een vergelijking tussen de Joden in Europa en de Zigeuners. Hij schreef dat de Oost Europese Joden hebben een IQ tussen 110 – 115. Dus, ver boven de gemiddelde. Maar in een andere site over IQ https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country staat vermeld dat de gemiddelde IQ in Israël is 95; ver achter west en noord Europese landen en zelfs ver achter landen zoals Malta, Slovenia, Spanje en zelf Uruguay. Men zal zich vragen: Hoe kan dat nu, dat de gemiddelde IQ van de moderne Israëliërs staat 15 tot zelfs 20 punten lager dan die van een Europese Jood? Het antwoord is: het is een gemiddelde IQ van de gehele bevolking die bestaat uit Sefardisch en Oriëntale Joden plus de Arabieren. Voor een land als Israël is deze gegeven buiten kijf een rode licht. De technologische wonderen in het land zijn voor het leeuwendeel het werk van de tweede generatie na de Holocaust. Maar wat zal er gebeuren als de zoons en dochters van Holocaust slachtoffers met pensioen zouden gaan? De immigratie uit Rusland gaf het land een levensreddend infuus. Het geval van Israël laat zien wat voor invloed heeft multicultuur op een land; al is de bevolking van het land voor een merendeel samengesteld uit populatie behorend tot een etnische groep (afkomstig is uit verschillende landen).
  DEEL 2

  Like

 12. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Het geval van Israël moet alle alarmbellen laten rinkelen in landen die afhankelijk zijn van hun eigen bevolking. Bijvoorbeeld Nederland. Dankzij haar intelligente bevolking kon Nederland zich door de eeuwen ontwikkelen tot een hoog presterende natie. De hoge IQ van de Nederlanders heeft ze in staat gesteld zichzelf te beschermen tegen de zee of waternood door de rivieren. Een mooi voorbeeld is de geschiedenis van Het Bildt in noord West Friesland. Het Bildt maakte ooit deel uit van de Middelzee; een zeetong die diep Friesland inging. Zo rond 1500 werden dijkbouwers uit de Zuid-Hollandse eilanden en de omgeving van Dordrecht naar Friesland gebracht om de dijken te bouwen en de boel droog te leggen. De dijken die ze hadden bouwden zijn de dijken die tot aan de dag van vandaag Noord West Friesland tegen de zee beschermen. Later werden de dijken ook nog versterkt door hele waterinfrastructuur van sluizen, dammen en gemalen (ook windmolens) die het water in balans houden. De bewoners van het Bildt zijn de nakomelingen van de dijkenbouwers. Zij spreken nog steeds een soort Nederlandse dialect gemengd met Fries.
  Nederland had door de eeuwen heen immigratie uit andere Europese landen ontvangen waaronder: Portugese Joden, Franse Hugenoten, Vlamingen en Walen die in Nederland een beter leven zochten en zo ook Duitsers die het leven in Nederland wat aangenamer vonden dat in hun Heimat. Al deze mensen integreerden zich heel snel in de Nederlandse samenleving en hen bijdrage aan het land was aanzienlijk.
  Helaas de immigratie afkomstig uit islamitische landen en Afrika staat qua intelligentie en cultuur mijlen ver van het niveau van de Nederlanders. Men smijt al meer dan 50 jaar geld om deze groepen te integreren in de NL samenleving- zonder enig resultaat. Men mag gerust stellen dat de aanwezigheid van deze groepen in het land vormt een serieus gevaar voor het bestaan van Nederland op lange termijn.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Multiculti betekent niet enkel een gewisse dood van de vrijheid. Multiculti zet het sterfproces van een land op gang, zodra het land begint groepen mensen te ontvangen die intellectueel veel zwakker zijn dat haar eigen bewoners. Dat precies gebeurt nu in west en noord Europa. Het briljante artikel van Joost Niemoller “Kan een land met een IQ beneden 97 nog wel slagen? http://joostniemoller.nl/2013/09/kan-een-land-met-een-iq-beneden-97-nog-wel-slagen/ geeft een haarscherp antwoord. Hij maakte in zijn artikel ook een vergelijking tussen de Joden in Europa en de Zigeuners. Hij schreef dat de Oost Europese Joden hebben een IQ tussen 110 – 115 dus ver boven de gemiddelde. Maar in een andere site over IQ https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country
  staat vermeld dat de gemiddelde IQ in Israël is 95; ver achter west en noord Europese landen en zelfs ver achter landen zoals Malta, Slovenia, Spanje en zelf Uruguay. Men zal zich vragen: Hoe kan dat nu? Dat de gemiddelde IQ van de moderne Israëliërs staat 15 tot zelfs 20 punten lager dan die van een Europese Jood? Het antwoord is: het is een gemiddelde IQ van de gehele bevolking die bestaat uit Sefardisch en Oriëntale Joden plus de Arabieren. Voor een land als Israël is deze gegeven een rode licht. De technologische wonderen in het land zijn voor het leeuwendeel het werk van de tweede generatie na de Holocaust. Maar wat zal er gebeuren als de hele generatie zoons en dochters van Holocaust slachtoffers met pensioen zouden gaan? De immigratie uit Rusland gaf het land een levenreddend infuus. Het geval van Israël laat zien wat voor invloed heeft een multiculturele samenleving op een land; al is de bevolking van het land voor een merendeel samengesteld uit populatie behorend tot een etnische groep (afkomstig is uit verschillende landen).
  DEEL 2

  Like

 14. Jan zegt:

  Multikulti in Australië: opkomst Afrikaanse negerbendes

  Like

 15. Jan zegt:

  Ook in Australië ziet linksvolk overal racisme

  https://tinyurl.com/y7zgwwlp

  A tourist was stunned to see the divisive soft toys displayed in a souvenir store in one Australian shopping center and said that they should be taken off the shelves.

  Hundreds of thousands of these dolls are sold each year in Australia, and the matter has spurred much controversy nationwide because of the doll’s appearance.
  https://sputniknews.com/asia/201802031061324163-racist-doll-golliwog-outrage-australia/

  Like

 16. Jan zegt:

  Leuk, multikulti

  Texas. Dochter weigert uitgehuwelijkt te worden. Pa en ma grijpen naar de bezemsteel en ranselen dochter af en krijgt vervolgens kokende olie over zich heen

  http://barenakedislam.com/2018/03/25/texas-iraqi-muslim-migrant-parents-arrested-for-torturing-and-pouring-hot-cooking-oil-on-16-year-old-daughter-who-refused-to-be-sold-into-a-forced-marriage-with-a-man-she-likely-didnt-know/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s