Racisme in Zuid-Afrika: “Dagelijks worden blanke boeren afgeslacht”

Screenshot_4

De “Blood Sisters”.

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse vlogster Lauren Southern is in Zuid-Afrika en bericht over de situatie van de blanke boeren, die inmiddels in groten getale worden vermoord. Terwijl er geen einde komt aan de golf van verontwaardiging bij de #MeToo-campagne, blijft de wereldwijde schreeuw van verontwaardiging van het publiek en van de mainstream media bij deze verschrikkelijke moorden volledig achterwege. In haar tweede video praat Lauren met een van de bekendste schoonmakers van plaatsen delict in Zuid-Afrika, Eileen de Jager, over wreedheid die nauwelijks is te omschrijven.

journalistenwatch

Tijdens haar onderzoek naar de moorden op blanke boeren heeft Lauren Southern heel veel verschillende verhalen gehoord. Ze wilde weten of al die vreselijke moordverhalen echt kloppen en bezocht de beide zusters Eileen de Jager en Reolien Schutte, die volgens de politie de eersten zijn die op een plaats delict of bij een ongeluk verschijnen.

Eileen de Jager en haar zus, ook bekend onder de naam “Blood Sisters”, zijn de bekendste schoonmakers van plaatsen delict in Zuid-Afrika en hebben meer plaatsen delict gezien dan wie dan ook.

“Je went er nooit aan om plekken schoon te maken waar mensen omgekomen zijn, vooral niet als het om moorden gaat”, vertelt Eileen.

De slachtoffers lijden helse pijnen

“De kwellingen die deze boeren hebben meegemaakt, zijn onvoorstelbaar. We vinden uitgetrokken nagels, afgekapte handen, vermoorde baby´s, kinderen en boeren, die nog geprobeerd hebben hun gezinnen te beschermen. En het houdt niet op. De moordenaars van de boeren zijn wreed. We werden naar een boerderij in het zuidwesten geroepen. We liepen naar dit prachtige witte huis toe en waar je ook keek, zag je bloedspetters. Toen we binnenkwamen, zat er bloed op de muren, in de gordijnen, op de foto´s, op de vloer. We konden zien dat er twee baby´s in de badkamer waren vermoord. Ze werden aangevallen toen ze gewassen werden. Een van de kinderen, ongeveer twee jaar oud, overleefde en kroop zwaargewond naar de slaapkamer van de ouders. Daar was de moeder vermoord. Ze werd vastgebonden aan het bed, verkracht en vermoord. Het kind stierf aan de zijde van haar vermoorde moeder. Dat was vreselijk.

Een andere misdaad die ik niet zal vergeten, vond plaats buiten Johannesburg. Vijf van de boerenarbeiders kwamen het huis binnen en verdronken de 12-jarige jongen in kokend water. We moesten de huid uit de badkuip vissen, die was opgelost in het hete water. Dat was verschrikkelijk om te zien.” Eileen moet zich goed houden en vecht tegen de tranen.

Moorden zijn officieel “roofovervallen die verkeerd afliepen”

De moorden op de blanke boeren in Zuid-Afrika gelden officieel als “roofovervallen die verkeerd afliepen” Maar hoe kun je “onopzettelijk” een heel gezin pijnigen, bij iemand “onopzettelijk” de ogen uitsnijden of “onopzettelijk” iemand dagenlang verkrachten, vraagt Lauren Southern zich af.

“Het gaat niet om roof of diefstal. Officieel gelden de moorden als roofovervallen, omdat moorden op blanke boeren in Zuid-Afrika niet statistisch worden geregistreerd. De brutaliteit van de moorden is onbeschrijfelijk. Wat we achteraf zien, is de marteling, de tijd die men nodig had om de mensen te vermoorden. De folteringen die ze moesten meemaken, zijn ongelooflijk. Ogen worden uitgestoken, ledematen met bepaalde voorwerpen afgehakt. Als je je de ergste film voorstelt die ooit gemaakt werden, overtreft de werkelijkheid alles wat we daar aantreffen.”

Lauren Southern wil weten wat de reden is voor deze buitengewone brutaliteit en stelt vragen aan de autoriteiten. Maar de politie is niet in staat om haar vragen te beantwoorden.

Als het om het thema werkloosheid en discriminatie gaat, dat steeds opnieuw als motief van de daad wordt aangevoerd, breekt Eileen het gesprek af met de aanwijzing dat ze nu heel voorzichtig zou moeten zijn. Haar antwoorden zouden heel gevaarlijk kunnen zijn, ze zou voor de regering werken… Geen verder commentaar.

Zo zou men alleen maar over de motieven kunnen blijven speculeren, maar één ding zou duidelijk zijn, vindt Lauren Southern, de situatie wordt steeds erger.

In Zuid-Afrika worden dagelijks blanke boeren vermoord

“Toen het begon, kregen we één telefoontje in de week vanwege een boerderijmoord of een aanval. Nu worden we dagelijks opgeroepen, echt dagelijks. Er is sprake van een ongelooflijke stijging”, vertelt Eileen.

Om te luisteren naar de verhalen over de moord op blanke boeren zou niet gemakkelijk geweest zijn. Ze zouden zich voorgoed diep in haar herinnering hebben gegraven, aldus Lauren Southern.

“Maar wanneer de Zuid-Afrikaanse regering het afwijst om openlijk over dit probleem te discussiëren en een oplossing te vinden, het blijft bagatelliseren en tot eenvoudige roofovervallen verklaart en de mainstream media er niet over berichten, dan moeten wij het doen. Want anders zullen we nog veel meer van deze gruwelijke verhalen te horen krijgen”, waarschuwt Lauren Southern aan het eind van haar reportage.

 

In Zuid-Afrika ontstaat het eerste protest. Na de moord op de 47-jarige wijnboer Joubert Conradie uit klapmuts, die in oktober vorig jaar tijdens zo´n “roofoverval” werd neergeschoten en korte tijd later op 24-10-2017 in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleed, riepen zijn vriend Chris Loubser en zijn weduwe op tot een openbaar gebed ter herdenking.

Screenshot_5

Bij de manifestatie #Black Monday hadden de organisatoren eigenlijk gerekend op 1500 mensen. Maar op 30 oktober kwamen er ongeveer 10.000 mensen – allemaal in het zwart gekleed – in Kaapstad bijeen om onder het motto “Genoeg is Genoeg” de vele slachtoffers onder hen te herdenken.

Het protest kreeg onmiddellijk kritiek van de zelfbenoemde “antiracisme”-strijders, omdat enkele deelnemers de Zuid-Afrikaanse vlag bij zich droegen. Dat zou een symbool van het Apartheidsregime zijn en van alle kanten regende het beschuldigingen. Ook dat aan de demonstratie hoofdzakelijk gedupeerden, dus blanken, hadden deelgenomen, beviel vooral de regerende politici van het ANC en de links gerichte partij Economic Freedom Fighters (EFF), die de op twee na grootse partij in het land is, niet. Zij veroordeelden het protest als racistisch. Haar leider Julius Malema beloofde bij dit soort toekomstige manifestaties “lichamelijk verzet” te bieden.

De laatste woorden van de wijnboer Joubert Conradie golden zijn vrouw Marlene: “Ik hou van jou”. Zijn vrouw en twee kinderen bleven achter.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Genocide, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

51 reacties op Racisme in Zuid-Afrika: “Dagelijks worden blanke boeren afgeslacht”

 1. Peter zegt:

  Dit is pas racisme !! Hier hoor je mevrouw Simons en haar racismeroeptoeters niet over,
  Die besteden aandacht aan de flauwekulgedachte dat Zwarte Piet racisme is.
  Ik hoop dat het mongolide Bij1-clubje niet wordt verkozen en dat de media “politica”. Simons niet een podium blijft bieden.
  Wat is racisme ?? Moord op BLANKE boeren door jaloerse NEGERS .

  Geliked door 4 people

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  En dat soort gedegenereerden komt hier in Europa met tienduizenden binnen. Allemaal zijn ze “boos, uiteraard. Te lui om de dag aan te zien. Castreren die fout van de natuur – chemisch of fysiek. Ze hebben tijd genoeg gehad om te proberen een beetje mens te zijn. Zal nooit lukken.
  Weg ermee.

  Geliked door 3 people

 3. De Plaasmoorde ..vreselijk , heb mede daarom hier ook totaal niks meer met linkslamme zwarten ea wegkijkers . Geef die hier hun zin en je krijgt uiteindelijk ook dezelfde toestanden als we met die allahtone bende op- en uitvreters al hebben …weg ermee en zeker met Brussel dat half Afrika hier laat komen als daartegen niks wordt ondernomen

  Geliked door 5 people

  • Eigen volk eerst zegt:

   Wij gaan Zuid Afrika achterna. Zuid Afrika is afgezakt van een welvarend land olv blanken tot een derdewereld land onder deze zwarte regering die de moorden goedkeurt. In Zimbabwe zijn ze er al achter dat ze zonder blanken naar de verdoemenis gaan. Die smeken de blanke weggejaagde boeren terug te komen…

   Geliked door 5 people

   • smeken de blanke weggejaagde boeren terug te komen…Ja wel , maar níet voordat daar ook de laatste lokale Mugabberaap kassiewijne is 😛

    Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @Eigen volk eerst, en dan te bedenken dat Rhodesie -nu Zimbabwe- vroeger de graanschuur van Afrika was en wat er van terecht gekomen, nee verkloot is, onder dictator en machtswellusteling Mugabe….

    Geliked door 1 persoon

   • Indra zegt:

    afrika is van de zwarten. Alle witte mensen moeten daar gewoon weg en het probleem is opgelost! Jullie hebben al genoeg schade verricht! gewoon oprotten!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    EENS! Met dien verstande dat alle zwarten gewoon oprotten uit Europa. Die hebben hier al genoeg schade aangericht!!! Europa is van de Europeanen! Probleem opgelost!

    Webmaster

    Geliked door 2 people

 4. Qvic zegt:

  Zuid Afrika was/is het pilot land om de blanken totaal uit te moorden door de zwarte gemeenschap. Het ANC heeft het ooit rijke land verandert in een zeer corrupte failliete staat. Europa en de VS staan op de volgende agenda waar het zelfde scenario moet plaats vinden, volgens de machtselite.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hier nog geen last van , maar dat ‘afslachten’ doet oa FB op andere manier al op steeds grotere schaal …blokkeringen bij de vleet van alles wat linkislam durft te bekritiseren : ff de juiste cartoon is meteen al goed voor blokkie zoveel 😛

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Wat mij betreft worden alle blanke Zuidafrikanen naar West Europa gehaald. In ruil daarvoor deporteren wij al het genetisch afval wat Europa onveilig maakt naar Zuid Afrika. Willen ze niet? Geen enkel probleem, met behulp van alle Europese legers zullen we ze een handje helpen. Dat Rusland ons daarbij graag wil helpen ligt wel in de lijn der verwachtingen. Want die moeten ze ook niet.

  Geliked door 4 people

 7. Voel me dus ook al beetje afgeslacht door vuile rooien , domme negers en hersenloze mossels …Nota bene IN Nederland , je blijft iig zo wel PVV stemmen …hahaha 😛

  Geliked door 2 people

 8. louis-portugal zegt:

  De huidige president heeft de moorden op de blanke boeren vrijgegeven.
  Dan kunnen de zwarten “hun” grond terugpakken en gaan bewerken zoals in Zimbabwe.
  Niets doen dus..

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   In Zimbabwe zijn ze er eindelijk achter gekomen dat het zonder de blanke boeren niet gaat.

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Zuid Afrika was leeg, helemaal leeg op Swaziland en Lesotho na. Toen de Nederlandse boeren en later ook de Engelse het imens grote land hadden ontgonnen, steden hadden gebouwd e.d. kwamen de negers uit alle landen noordelijk als de vliegen op een kadaver er op af om een graantje mee te pikken. Vanwege “hun” land, het is nooit van “hun” geweest.
   Het tweede is dat de negers in de VS niet tevreden waren en jullie weten wat dat betekent, rellen, opstand etc. De regering heeft ze toen wie wilde een eigen land in Afrika aangeboden met geld toe. Dat wilden veel negers wel en zo werden die verscheept naar het nieuwe land aan de westkust dat nu onder hun beheer stond en waar ze konden laten zien dat ze beter konden als de Amerikanen. Dat land werd Liberia genoemd. Kijk maar wat er van Liberia terecht is gekomen.

   Geliked door 3 people

 9. de sluwe vos zegt:

  Als de blanken er niet meer zijn wegens vermoord of verjaagd zal Zuid Afrika vervallen tot de zoveelste failed state in Afrika. Niets zal er nog werken zoals het moet en het land zal wegzinken in armoede en stammentwisten. Zie Zimbabwe, zelfde verhaal en zeggen dat Zuid Afrika het potentieel heeft om één der rijkste en welvarendste landen ter wereld te zijn.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlànderï zegt:

   Is er in Afrika dan een land dat je geen faled state zou noemen
   Economies allemaal naar de kloten geholpen nadat de blanken de mach over moesten dragen aan de Afrikaanse apen.
   Met mijn benaming apen zou je kunnen denken dat Ik dat zeg uit racistische motieven, maar kijk wat in Afrika gebeurd en je ziet dat het realistische motieven zijn.
   Het enige waar ze daar goed in zijn is het produceren van kinderen.
   Kijk wat er te zien is in welke reportage dan ook welke over Afrika gaat.
   Ten alle tijde zie je vrouwen rondlopen met een vracht op het hoofd en maar zelden zie je iemand van het mannelijk geslacht de handen uit de mouwen steken.
   Ben Ik racistisch, nee.
   Word Ik racistisch, wel zeker, maar met reden.

   Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Het schijnt dat ze al hard onderweg zijn.

   Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Vreselijk. Laat de boeren deze kant op komen en geef alle dobbernegerts terug aan Afrika. Win / win.

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Beroepsnegerinnen als Simons en Wekker staat te jubelen, net als linksvolk. Afrika immers voor de Afrikanen en Europa voor iedereen.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/09/sylvana-simons-huilt-nederland-is-van-iedereen/

  Geliked door 2 people

 12. Stef zegt:

  Ik heb 10 jaar in Afrika gewerkt waarvan vier in Lagos . Dan weet je pas hoe negers kunnen zijn.
  Ik zeg bewust KUNNEN ZIJN. Ik heb zeer veel integere personen bekent maar als ze opgehitst worden krijgen ze een waas voor de bloeddoorlopen ogen en met al dan niet drugs of drank zijn ze nog veel erger dan duivels.
  En dat staat ons hier ook nog te wachten. Apart van de islam natuurlijk.
  Lekker zooitje zal het worden dankzij onze Krutte en Zijkstraal.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Precies , ik heb een tijdje in Warri gezeten en daarna aan de kust .
   Wat een teringvolk !
   En stóm !
   Wij zaten tussen de oliepijpleidingen waar die gekken allemaal gaten in boorden , de olie spoot alle kanten op en nu is het land nóg zwarter en Shell krijgt de schuld !
   En de crude olie die daar uit stroomde konden ze niet stoppen , dus lieten ze het maar lopen .
   De oliemaatschappij moet nu miljarden dokken om dat goed te maken !
   Ergo , wij moeten betalen voor de stommiteiten en de criminaliteit van die zwarten .

   Maar dat komt ons best bekend voor , niet ?

   Geliked door 2 people

 13. Hendrik M. zegt:

  Blanke boeren worden in Zuid Afrika vermoord door de zwaar pigment behebten. Blank zijn in Zuid Afrika is gevaarlijk, denk dat we deze blanken hier beter kunnen laten komen dan de genetisch laag IQ zwaar gepigmenteerden die hier nu komen. Mugabe gaf de plantyages der blanken, na de verdrijving der blanken, aan z’n militairen. Zwaar gepigmenteerd en laag IQ.
  Ze werden allemaal baas op de plantages. Tja, bazen zijn baas en te goed om op plantages de nodige arbeiders werkzaamheden uit te voeren…
  Met de blanke boeren was Zimbabwe (Rhodesië) de graanschuur van Afrika.
  Nu, met zwaar gepigmenteerde bazen zijn er geen arbeiders en bestaat Zimbabwe als hongerlijders staat.
  Blanke boeren zouden, mits er arbeiders waren, dit land binnen een jaar zelfvoorzienend maken, en in een paar jaar weer de graanschuur van Afrika.
  Helaas is het IQ der zwaar getinten zo laag dat een wederopbouw van het prachtige land onmogelijk is, blanken niet welkom…
  (Je bent permanent gebanned. (GeenStijl).
  Helaas, GeenStijl durft de waarheid niet aan…)

  Geliked door 1 persoon

 14. Rookmelder zegt:

  Triest, Zuid-Afrika op weg naar Zimbabwe 2.0 …..

  Like

 15. scherpschutter1943 zegt:

  Laat Afrika sterven, met zijn zwarte bevolking erbij. Ze verdienen niet beter. Geen voedselhulp geven, geen gezondheidszorg (anders blijven ze nog langer leven). Alle blanken weg, kijken hoelang zwart Afrika er over doet om uit te sterven. Geef ze helemaal niets. Verhinder ook de christelijke hulporganisaties om iets van hulp aan zwart Afrika te bieden. Die christelijke organisaties zijn uitzonderlijke gevaarlijk voor ons, blanke Europeanen, vanwege hun opvattingen over christelijke naastenliefde.

  Geliked door 3 people

 16. guusvelraeds zegt:

  Speelfilm (Treurgrond) over de Plaasmoorden (boerderij moorden) in Zuid Afrika wordt uit de Nederlandse bioscopen geweerd omdat deze film te confronterend is voor de vele ondersteuners die Nederland heeft en gehad heeft voor het misdadige ANC. Tevens wil men in Nederland van overheidswege de ANC leiding en de verhoudingen met het ANC regime niet in verlegenheid brengen. Mandela werd heilig verklaard en de regenboognatie wordt zo lang als mogelijk aangeprezen in de Nederlandse media. Totdat het onhoudbaar zal zijn zal slecht mondjes maat de ware situatie in Zuid Afrika aan het licht komen.

  trailer Treurgrond.

  De pijnlijke waarheid.

  Like

 17. Trucker zegt:

  Zuid Afrika… heb ik al vaak reacties gepend als er een artikel op de blog verscheen.
  Het is jammer genoeg wel steeds het verleden dat ik uitteken want toen was het goed voor de blanken én de zwarten.
  Jaja meisje Theresa, ik weet dat u altijd met een zekere reserve sprak over het oude Zuid Afrika, ik nooit integendeel ik ben (was) vol lof over het harde werk dat de boeren daar gedaan hebben.
  De weldaden en de rijkdom die het land produceerden DANKZIJ de inzet van de blanke.
  Zij en zij alleen hebben ervoor gezordgd dat Zuid Afrika de bijnaam had “de graanschuur van Afrika”.
  De zelfde SOORT links/multikul/islamofiel/antisemiet/volksverraders (zal hun voor het gemak RATTEN heten) die nu roept.tiert.scheld én geweld gebruikt in de materie islamieten invaders/zwarte Piet en het gezeik over wit/ blank was er toen ook al om die “arme uitgebuite zwartjes” te helpen.
  Hoe vaak heb ik het al geschreven : de openbare omroep BRT die toen alle dagen berichte over de racisten in Zuid Afrika, de arme zwarten die niks hadden en hun land dat geplunderd werd door de blanken…
  Vandaag wordt het door de media verzwegen, de communistische moordenaar Mandella… owee dat was mlj een gedoe op de openbare omroep BRT toen die schoft dood was (het leek wel of God plots dood was), ettelijke programma’s gewijd aan die leugenachtige zwarte terrorist die de blanke vermoorde en verachte (persoonlijke noot hij had nooit mogen vrijkomen).
  In een natie die overwegend uit negers bestaat is de beste oplossing het bestuur in handen van blanken te geven, zal niet zo ver gaan met de gekende wetenschappelijke literatuur in de materie (IQ van negers tegenover Aziaten bv) naar boven te halen (wordt door de RATTEN geboycot deze bevindingen want is “racisme”).
  Een goed voorbeeld is het gekende Belgisch-Kongo, de negers kwamen in opstand (60tiger jaren) en (primitief als ze zijn (we vinden dat ook bij de islamiet terug) handelden ze met ongekende wreedheid tegen de blanke (ijselijke verslagen ook in deze van babies kinderen en vrouwen die gruwelijk gemarteld werden).
  Het Belgische (lees blanke bewind) verdween en zie nu de infrastructuur van havens, wegen, spoorlijnen, scholen of wat dan ook… weg.
  Daar horen we de pratende hoofden in de media niet over, overal waar de blanken waren die de naties opbouwden (koloniseren heten de RATTEN het graag) was er welvaart en rijkdom tot de negers dachten wij kunnen dit ook.
  Zuid Afrika, mijn hart bloed als het heden zie.
  Misdaad, corruptie, aids, kindersterfte en de pathologische haat van de zwarten die hun primitieve lusten (net zoals de islamieten bis) botvieren op hun die hun natie groot gemaakt hebben.
  Schuldigen in de ongekende wreedheden die vandaag gepleegd worden zijn indirect de media, de schoften die hun ideologie en zienswijze opdringen aan de zombies die voor de buis zitten gluren als konijnen voor de lichtbak.
  Die zombies zijn dezelfde die er voor zorgen dat de media hun perfide spel kan blijven spelen en eu HQ brussel met de hulp van een oud communiste (kreng Merkel) het Avondland om zeep helpt.
  Die zombies schieten wakker als er een voetbalspelletje niet getoond wordt of hun favoriete troep op de tv niet uitgezonden wordt, en verder ? ze slapen en weten echt niet dat hun kleinkinderen gedoemd zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Trucker, goed verwoord, alleen jammer dat uw alarmerende boodschap niet door de zombies wordt opgenomen want daar zijn ze te stom voor.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De “apartheid” was de enige logische oplossing voor de blanken om te kunnen blijven leven tussen die zwarten.
    Je ziet wat er nu gebeurd.
    De VS, Rusland en nog ’n zooitje apenlanden wilden Zuid Afrika en de blanke samenleving vernietigen.
    Ze krijgen hun zin.
    Binnenkort zal die apartheid ook in alle westerse landen nodig zijn.
    En iedereen die zo nodig ’n ‘edele’ verontwaardiging moest schuimbekken over die fascistische en racistische blanken met hun apartheid, zullen aan den lijve meemaken wat het is om tussen zwart en ander gespuis te moeten leven tot ze vermoord worden natuurlijk.

    Like

 18. anoniem zegt:

  Hoelang kunnen we het hier in Zuid Afrika het nog kunnen volhouden ????? Sedert 2003 geëmigreerd vanuit belgie. Wij leven voortdurend in onzekerheid. Ons platteland dorpje kent 93 huizen van blanken. De “zwarten”en kleurlingen woonbuurt kent een bevolkingsaantal van meer dan 3000 inwoners. 85% hiervan is verslaafd aan drugs en alcohol. Een korte tijd terug is bij ons op twee weken tijd 2X ingebroken. Voor honderde euro’s toerusting weg. De politie staat aan de kant van de gekleurde, en dus kon ik maar dank u zeggen dat ik nog leef. Tralie hekken voor deuren en vensters. Alarm installatie en noem maar op. Overdag kunnen we nog geen muziek opzetten omdat we alert moeten zijn. voortdurend loop ik rond met een paniek button in mijn nek dat verbonden is met ons alarmstelsel. Hiermee kan ik het alarm laten afgaan op het moment dat ik overvallen word. ……. en zo kan ik nog verder vertellen tot morgenvroeg.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   anoniem, terug emigreren naar belgie is voor u de beste keus. Als u blijft ,bungelt u binnenkort aan een touw of erger.

   Like

  • Rookmelder zegt:

   @anoniem, wat een drama en ellende als je zo moet leven, zelf ken ik meerdere mensen die de kans en muntjes hadden om weg te gaan, zitten nu in Canada/ Australie/Nieuw- Zeeland of terug in Nederland, overigens wel een gemieter en een droefenis om je huis nog verkocht te krijgen, alleen en ver onder de waarde….

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    wat het verlies van een huis in vergelijking met het verlies van je leven.

    Geliked door 2 people

   • Rookmelder zegt:

    @scherpschutter, dat begrijpt iedereen hier nog wel, maar …..het moet ook kunnen en lukken, denk aan scholen, familie, bedrijf, en alles wat je daar opgebouwd heb, moet achtergelaten worden en of je in al die overwegingsmomenten het dan ook nog financiieel kan rondbreien, er komt meer bij kijken dan enkel jouw conclusie !

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Anoniem.
   In 2003 geëmigreerd naar Zuid-Afrika?
   Heb je dan helemaal geen research gedaan naar de omstandigheden waaronder blanken daar moesten leven…?
   Vertel me niet dat er toen al niks aan de hand was…
   Negers en blanken gaat niet samen omdat negers niet willen accepteren dat ze een uitvoerende functie hebben, en de blanken nu eenmaal superieur zijn qua wetenschap, ontwikkeling, intelligentie, wilskracht en creativiteit .
   Iedereen die dit niet wil accepteren leeft in ’n fantasiewereld.
   Negers zijn gebouwd om zwaar werk te verrichten.
   Hun spierstelsel ontwikkelt zich maar liefst 3 X sneller dan van blanken.
   De verhoudingen in de samenleving liggen dus voor de hand.
   Maar de neger wil nu eenmaal niet werken, heeft er bovendien ’n hekel aan daar aan herinnerd te worden, dus liegen ze er op los om de domme linkse blanke idealist die niet met de realiteit kan leven, te vertellen dat de blanke slecht is en de neger als slaaf ziet.
   De samenleving met blanken begint met niet te willen werken en diefstal en eindigt altijd in moord en verkrachting.
   Hoe kon je zo dom zijn Anonymus…?
   Als ik jou was zou ik alles achterlaten, en mijn geliefden en mijzelf vandaag nog over de grens brengen om zo snel mogelijk’n veilige omgeving op te zoeken.

   Laat dus alles achter en vlucht nu het nog kan.

   Like

 19. scherpschutter1943 zegt:

  Dat klopt Rookmelder maar wat is het alternatief? Welke blanke wil daar nou nog iets kopen. De zwarten kopen het niet. Die nemen het, met toestemming van hun regering (of wat daar voor door gaat)

  Like

 20. marguerite versteeg zegt:

  Warom weten wij dit niet dat blanke mensen af geslacht worden.
  We zien alleen die zielige moslims en die zielige.mensen uit Afrika
  Schandalig

  Like

  • Angel zegt:

   Misschien is dat omdat de appartheid daar nog heel erg aanwezig is, donkere mensen mogen daar geen gebruik maken van bussen en restaurants van blanke mensen

   Like

 21. Jan zegt:

  Haat tegen blanken in Nieuw Zeeland door socialisten aangewakkerd

  Like

 22. Jan zegt:

  Blanken in Zuid-Afrika nemen wapens op

  Like

 23. Angel zegt:

  Klopt het dat daar de appartheid nog heel erg aanwezig is, dat blanke en donkere mensen daar niet samen leven maar gescheiden. Dus niet in de zelfde restauranten mogen komen, en geen gebruik mogen maken van blanke bussen enzo?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s