SP, PvdA, PvdD en Groenlinks zijn uit hetzelfde verrotte hout gesneden als Antifa

Screenshot_18

(Door: “Boilingpoints”)

O, dus wanneer je als linkse partij gaat demonstreren tegen Forum voor de Democratie en de PVV, tezamen met o.a. Antifa, de Internationale Socialisten en ander werkschuw, gewelddadig schorem, is er blijkbaar niets aan de hand. Het is namelijk voor de goede zaak, landgenoten. Géén racisten in de Amsterdamse gemeenteraad, dus tijd voor aksie!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Forum voor Democratie, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, PvdA, PVV, Rotzakken, SP, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op SP, PvdA, PvdD en Groenlinks zijn uit hetzelfde verrotte hout gesneden als Antifa

 1. koddebeier zegt:

  Laten we niet vergeten dat Nederland vele linkse partijen kent, soms noemen ze zichzelf ook wel christelijk of liberaal en veruit de meeste hebben fascistische trekjes en gunnen andere partijen het licht in de ogen niet !!

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Amsterdam de linkse beerput van Europa !!

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  En de AIVD is even erg. die Vetkwap docters van Leeuwen (D666) was er trots op dat onder zijn leiding de AIVD Janmaat kapot gemaakt heeft.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Al jaren / decennia is de politieke wereld links. Denk bijvoorbeeld terug naar de jaren-70, van de vorige eeuw. Vernieuwing en meer (zgn.) vrijheid, de NWO-trollen werden actiever en actiever!!! Hun smetten hebben zich nu rijkelijk over de hele wereld uitgespreid. De wereld is door links, inmiddels DOODZIEK!!!

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het is in de grote steden in de EU een groeiend probleem, linksche politici die niet willen zien dat de wijken volledig beheerst worden door machtige families met zwaar bewapende aanhang.
  Het instellen van een tijdelijke invoering van preventief fouilleren in de wijken, heeft dankzij de 4G communicatie het nakijken, nieuws gaat sneller dan het blauw op straat.

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  De ware aard van de socialisten komt naar buiten. Daarom moeten ze op een eiland in Noorwegen gezet worden..

  Like

 7. Hovawart zegt:

  “Marokkaans-Nederlandse ouders zijn bezorgd over de veiligheid van hun kinderen na de schietpartij van vrijdag in Amsterdam”.
  “We erkennen dat dit een probleem is van Marokkaanse nederlanders. Vroeger had je in de Amsterdamse criminele scene Henk en Jan, nu wordt een nieuwe generatie bevolkt door Marokkaans-Nederlandse criminelen.” die never in het nieuws komen met naam of etniciteit.
  We erkennen dat dit een probleem is DOOR Marokkaanse Nederlanders, die zichzelf absoluut niet zien als Nederlanders, maar dat terzijde.
  Wederom een schrijnend voorbeeld van politieke verziendheid.

  Geliked door 1 persoon

 8. Leo 1 zegt:

  AFA International b.v. zijn de bruinhemden van Linx en worden door de Linxe partijen gefinancieerd, mede door de Soros faundation, om anarchie tot een politiek doel te leiden.

  Like

 9. Joshua zegt:

  Wordt er niet een drol vergeten in dat rijtje links tuig, namelijk het “integere” stuk vuil Pechtold?

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  PvdA-kopstuk eiste huurkorting

  PvdA-kopstuk Marleen Barth zwijgt over haar rol in een Wassenaarse rel. Ze probeerde voor een prikkie in een miljoenenpaleis te wonen. Gevraagd naar de pijnlijke affaire, verwijst ze slechts naar de verklaring van haar man.

  Barth is getrouwd met D66-burgemeester Jan Hoekema. Hij vertrok als burgervader uit Wassenaar wegens ’een gebrek aan chemie’.

  NRC vond uit dat hij daarna blijkbaar het wachtgeld onvoldoende vond. Na een afspraak met de gemeente werd dat aangevuld tot 100 procent van zijn oude salaris. Volgens experts is dit tegen de wet. Hoekema besloot na media-vragen om de extra verkregen 17.800 euro terug te betalen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1609560/pvd-a-kopstuk-eiste-huurkorting

  Like

 11. Jan zegt:

  PvdA-leider Eerste Kamer in opspraak door vakantie tijdens donordebat

  De fractievoorzitter van de PvdA in de Eerste Kamer, Marleen Barth, ligt opnieuw onder vuur. Ze is met vakantie gegaan terwijl de senaat zich buigt over een nieuw donorsysteem. Daarbij telt elke stem.

  Barth was al in opspraak omdat zij en haar man, burgemeester Jan Hoekema, bedongen dat zij na Hoekema’s afscheid tegen een lagere huur in de Wassenaarse burgemeesterswoning mochten blijven wonen.
  https://www.nu.nl/politiek/5121428/pvda-leider-eerste-kamer-in-opspraak-vakantie-tijdens-donordebat.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s