Wij zullen niet meer kruipen! Welkomstwoord voor de vrouwendemonstratie in Kandel

Screenshot_23

“Kandel is overal. Wij eisen bescherming en veiligheid!”

(Door: Vera Lengsfeld – Vertaling: E.J. Bron)

Beste vrienden!

Toen kanselier Merkel in september 2015 de grenzen opende voor een chaotische, ongecontroleerde immigratie, juichte de fractievoorzitster van de Groenen, Göring- Eckhardt, in het Duitse parlement: “Ons land zal veranderen. En wel drastisch. En daar verheug ik me op!” Welnu, ons land is drastisch veranderd. Het is niet meer te herkennen. Binnen slechts twee jaar werd de lichtheid van het bestaan van ons afgepakt, onze vanzelfsprekende zorgeloosheid, ons vertrouwen in de toekomst.

De politie adviseert vrouwen om niet alleen, maar in groepen uit te gaan, niet meer alleen te joggen. Een politica raadde seksueel geïntimideerde vrouwen aan om een armlengte afstand te houden.

De drastische veranderingen, waarop mevrouw Göring-Eckhardt zich zo verheugde, brachten veel mensen de dood. Van bijna geen een kennen we de naam, bijvoorbeeld van de doodgestoken zwangere Poolse uit Reutlingen, de doodgestoken vluchtelingenwerkster, de doodgestoken vrouwen van Halle en Bad Oeyenhausen, de twaalf doden van de Breitscheidplatz in Berlijn.

Maar niet alleen vrouwen werden het slachtoffer van de drastische veranderingen: een vermoorde psycholoog, een doodgeschopte jonge man in Bonn, eentje in Berlijn.

Slechts weinig moorden werden landelijk bekend: die op Maria in Freiburg, op Mia hier in Kandel en vorige week die op Leon in Lünen.

Deze gevallen zijn slechts het topje van de ijsberg. Bendes “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” terroriseren talrijke steden en gemeenten: Hamburg, Mannheim, Cottbus, Bautzen, Jena. In Berlijn zijn de politieagentes niet meer veilig op de politieacademie. Hoeveel radicaalislamitische bedreigers zich al onder ons bevinden, komen we niet te weten. Honderden? Duizenden? Het is in ieder geval al zover dat radicale islamieten met vuurwapens op onze autosnelwegen rondrijden.

In alle gevallen waren de moordenaars, terroristen en verkrachters jonge mannen die zogenaamd bescherming bij ons zoeken. Daarom moeten we niet over hen praten. Wie dat desondanks wel doet, omdat hij bang is voor zijn zoons en dochters, wordt als “rechtse” racist gebrandmerkt, omdat hij daarmee zogenaamd alle gevluchte personen beledigt. We zouden zelfs niet meer mogen rouwen, want dat is sinds kort “rechts”.

De massa-immigratie, die tegen alle bezweringen van de media in tot op de dag van vandaag voortduurt en als het aan de politiek ligt ongebreideld moet doorgaan, heeft ons land gedestabiliseerd en de rechtsstaat gedemonteerd. De grondwet en het recht worden door de politici, met voorop de kanselier, willekeurig buiten werking gesteld als dit opportuun lijkt. We bevinden ons al in een situatie, waarin de instellingen zich tegen de burgers keren: de politie kan ons niet meer beschermen, het leger kan het land niet meer verdedigen, we hebben een twee-klassen justitie, waarvoor al lang niet meer iedereen gelijk is voor de wet, maar vonnissen velt met cultureel rabat voor nieuwe burgers.

Winkeldiefstallen en zwartrijden door beschermingzoekers worden niet vervolgd, maar een caissière die een vergeten flessebon houdt, raakt haar baan kwijt.

We hebben media die hun taak, nieuws overbrengen, niet meer nakomen en in plaats daarvan nieuwsberichten creëren en propaganda verbreiden. We hebben verschrikkelijke pedagogen, die in dezelfde ademtocht hun medeleven uitspreken aan de familie van een afgeslachte jongen en de familie van de dader, zoals de schooldirecteur in Lünen. En we hebben jonge mensen, die, aangevoerd door een lerares, de stille tocht voor een afgeslacht meisje verstoren.

U staat hier, omdat u deze toestanden niet meer wilt accepteren. U staat hier, omdat u zich niet wilt laten verlammen door uw angst voor de toekomst van dit land. U staat hier, omdat u erkend hebt dat er van de politiek noch begrip noch veranderingen te verwachten zijn. U staat hier, omdat u uw lot niet wilt overlaten aan diegenen die ons deze misère bezorgd hebben en die zich nog altijd gedragen alsof zij de ethiek en de moraal in pacht hebben. U staat hier, omdat u genoeg heeft van dit morele totalitarisme. U weet dat u zichzelf moet helpen, want niemand anders zal het voor u doen.

U bent hier, hoewel u weet dat u weer als “rechtsen” en “racisten” uitgescholden wordt. Maar u vermoedt dat de angst om als rechts gediscrimineerd te worden niets is in vergelijking met hetgeen er op ons afkomt wanneer we de verantwoordelijken voor de destabilisering van ons land en de bedreiging van onze toekomst niet aanpakken.

Cottbus heeft het begin gemaakt, Kandel is gevolgd, binnenkort zullen er demonstraties in Bottrop en Berlijn zijn.

Ik wil heel graag dat de vonk van Kandel overspringt en zorgt voor een uitgestrekte brand. In 1989 is het de burgers van de DDR gelukt om een tot aan de tanden bewapend regime kwijt te raken. Het zou ook mogelijk moeten zijn om een meningsdictatuur tot rede te brengen. Dat is, om bij wijze van hoge uitzondering onze kanselier te citeren, alternatiefloos!

Onze grote dichter en vriend van de vrijheid Friedrich Schiller zei: “De groten houden op te heersen als de kleintjes ophouden te kruipen.”

“Wir schaffen das!”

Bron:
http://vera-lengsfeld.de
Door: Vera Lengsfeld

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Duitsland, Merkel, Overheid, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Wij zullen niet meer kruipen! Welkomstwoord voor de vrouwendemonstratie in Kandel

 1. Peter zegt:

  Familie hereniging ,ze hebben in de regering werkelijk geen idee, hoeveel er nog nareizen. Plan B bestaat niet, en wat ze de bevolking proberen wijs te maken zijn noodgrepen om de rust te bewaren .

  Liked by 1 persoon

 2. theresageissler zegt:

  Al is de aanleiding ten hemel schreiend, dit is wèl even iets anders dan de ‘Womens’ marches.

  Liked by 3 people

 3. Mevrouw Göring-Eckhardt…..? Soms familie van die andere Göring

  Like

 4. Ze hebben de Boemannen laten komen om ons zo bang te maken dat we het niet erg meer vinden als er straks deze Boemannen gemend door Fascistische Beulen door Europa marcheren om alle Boeroepers, Regimecritici en vooral opstandige Bloggers en Vloekende Reaguurders van hun nest te trekken en naar de Goulashkampen te verbannen waar ze geheel in lijn van de plannen van DDR66 van hun onderdelen worden ontdaan en de resten in het kampvreten, de goulash, wordt gegooid als vraat voor de nog bruikbaren die met gebogen hoofd en gesloten ogen en oren met goud behangen schuilkelders voor de Heersers mogen graven tot ze een spuitje krijgen of ingezet worden als zelfmoordcommando tegen de Rus en de Chinees. De grootste genocide in de geschiedenis is nabij waarin complete volken van vooral witte persuasie zullen worden uitgemoord en de beschaving over een jaar of 3 wakker wordt met brallende overwinnaars die hun heldendaden tegen een kameel staan te vertellen of bij een kampvuur rond de evenaar, zwaaiend met een foto van een welkomstmeisje. Kutzooi..

  Liked by 1 persoon

 5. D.DAY zegt:

  Met de komst van Martin Schultz in de nieuwe Duitse regering zal het leed van de Duitse bevolking alleen nog maar toenemen. Schultz is een vies en gehaaid mannetje, die als voorzitter van het EP, alles heeft gedaan om Europa uit te leveren aan de islam.

  Liked by 1 persoon

 6. Jade zegt:

  Goed artikel, laten we hopen op die
  uitgestrekte brand…

  Liked by 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Wij zullen niet kruipen… Nee, nu nog niet. Alweer die spandoeken met leuzen. Zolang we de politiek niet achter ons hebben staan, kunnen we het wel schudden. De politiek zal het een worst wezen dat er gedemonstreerd word. Verkiezingen zijn ook een lachertje. Om meerdere redenen winnen altijd die politieke partijen die de vrijheid in het vaderland de nek om willen draaien. Dat is ook meteen de reden dat de afgelopen 50 a 60 jaar ontwikkelingen een kans kregen die ervoor zorgden dat Moslims het hier (bijna) voor het zeggen krijgen. En dat gaat heus niet anders worden, alleen maar veel erger. Tenzij……Er een massaal gewapend verzet van uit de bevolking komt. En dan nog krijgen we de (foute) politie achter onze broek aan, net als in de tweede wereldoorlog. Of het nu linksom of rechtsom gaat, er zal massaal bloed gaan vloeien. Letterlijk !

  Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ BigLJohn 29 januari 2018 om 00:37

   Zolang we de politiek niet achter ons hebben staan, kunnen we het wel schudden. De politiek zal het een worst wezen dat er gedemonstreerd word. Verkiezingen zijn ook een lachertje. Om meerdere redenen winnen altijd die politieke partijen die de vrijheid in het vaderland de nek om willen draaien.

   Ik ben het helemaal met u eens.
   Demonstreren is leuk als je voor jezelf het gevoel wilt hebben dat je ‘iets doet’, dat je van je laat horen, maar het zet geen zoden aan de dijk. Je stelt er hooguit het onvermijdelijke een paar jaar (?) mee uit.

   Ik heb trouwens nooit begrepen wat ‘politiek’ nu eigenlijk is.
   Heb je er wat aan?
   Kun je het eten?

   Liked by 1 persoon

   • Williaan zegt:

    “Politiek” is een eufemisme voor de waarheid verdraaien en liegen.
    “Een goed politici geloof zijn eigen leugens” Een oud en nog steeds geldend gezegde.
    Je kunt het ook niet eten, veroorzaakt ernstige maagzweren 😉

    Liked by 2 people

 8. kampersrene zegt:

  Gezinsherreniging ik ben het volledig eens maar dan in hun thuisland , inplaats van hunne nest jong en hun meerdere vrouwen te laten overkomen

  Like

 9. Elke dag lichamelijk én geestelijk verkracht worden door import en foute vriendjes van Merkel is ook niet alles , zelfs als ze Göring, Himmler usw heten kunnen ze alle dagen verkracht worden …maar wel mooi dat steeds meer échte Duitsers eindelijk wakker beginnen te worden van door dat wanbeleid van Merkel en Brussel en wat mij betreft hangen ze Merkel meteen maar op in Kandel…. als die het lef heeft er te komen

  Like

 10. edwin vissers zegt:

  Hier in nederland kun je ook lachen

  Onrust na liquidatie in buurthuis: ’Van Aartsen, doe iets!’hahahahoohohh ,ga in rook op linkse gekkies

  Liked by 1 persoon

 11. Bagul zegt:

  BigLJohn………

  Zo is het! Man man man…..al dat geneuzel met spandoekjes. Met leuzen. Met gemekker. Wij, de slapers. Zij…..wachtend en loerend op hun kans. Uitzonderingen daargelaten. Natuurlijk heb ook ik daar ruimte voor geschapen. Maar het gros is uit op onze scalp. Keukenmesjes en tapijtsnijdertjes gaan het niet worden. Krav Maga en ploertendoders óók niet! Simpel volk van Nederland….ik draag u op ten vijfde male! Koop een vuurwapen! Leer ermee om gaan. Maak het u eigen. Berg het veilig op daarna. Stap over de drempel van de vervalste moraliteit. Wees niet bevreesd. Het is ijzer. Roestvrij staal. Meer is het niet. Het enige dat misschien uw redding kan betekenen. Een wapen! Hoe mijn woorden op u ook moge overkomen. Denk er eens over na. Laat het bezinken. Zij lopen rond met kalasjnikovs, u met een schilmesje. Denk na “for christ sake”. Leef uw leven. Hoe burgelijk ook. En ja, u mag gewoon klasgenoten blíjven kijken! Wij zijn er groot mee geworden. Echter, vergeet uw veiligheid niet. Het is al over twaalven. Niks paranoia..niks paniek. Gewoon doen! Helder denken. Een roverheid die ons adviseert een noodpakket in huis te halen waar o.a. een transistor radio inzit en een fluitje!….het is niet voor niets. Een roverheid die voorziet in jodium pillen….het is niet voor niets. Zij weten het allang. Denk rationeel. Ik denk met u mee hier…op dit forum! Wakker worden!

  Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Bagul 29 januari 2018 om 08:43

   Ik ben al veel te lang wakker, heer Bagul.

   Is dat ‘leven’? Als je constant op je hoede moet zijn met een vuurwapen onder handbereik?
   Zolang je de ‘heren’ die aan de macht zijn, niet neerlegt, schiet je er niets mee op. En juist die ‘elitaire’ schurken krijg je niet te pakken. Die vluchten trouwens ook ruim op tijd, want ze zijn nog laffer dan een rat. ZIJ hebben daar de bijeen gestolen middelen voor, wij niet.
   Ik heb geen zin om te ‘leven’ met een vuurwapen voor het geval er een stel mohammedanen aan mijn deur staat te rammelen. Dan kom je al snel kogels tekort.

   Verder ben ik het met de strekking van uw reactie eens.

   Like

   • Bagul zegt:

    Tistochwat……

    Ik geef aan dat u gewoon moet doorleven. Lekker eten. Lekker drinken. Lekker sporten. Lekker werken. Lekker wandelen. Etc. Ik ben allert. Scherp. Waakzaam. Maar….niet op mijn hoede. Dat is mij te negatief geladen. En jazeker…geladen zijn ook mijn beste vrienden. Maar…gewoon veilig opgeborgen en ja…onder handbereik. Ik wel. Ik laat mij niet het hoofd ontnemen, in de brand steken of verzuipen in één of andere kooi. No Way! Welke enge figuren er ook opdoemen, een paar zullen er aan het kortste eind trekken….en mocht u zich bedenken. Ik voorzie u graag van gratis advies.

    Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Sorry als deze reactie er nu twee keer staat:

   @ Bagul 29 januari 2018 om 08:43

   Ik ben al veel te lang wakker, heer Bagul.

   Is dat ‘leven’? Als je constant op je hoede moet zijn met een vuurwapen onder handbereik?
   Zolang je de ‘heren’ die aan de macht zijn, niet neerlegt, schiet je er niets mee op. En juist die ‘elitaire’ schurken krijg je niet te pakken. Die vluchten trouwens ook ruim op tijd, want ze zijn nog laffer dan een rat. ZIJ hebben daar de bijeen gestolen middelen voor, wij niet.
   Ik heb geen zin om te ‘leven’ met een vuurwapen voor het geval er een stel mohammedanen aan mijn deur staat te rammelen. Dan kom je al snel kogels tekort.

   Verder ben ik het met de strekking van uw reactie eens.

   Like

 12. koddebeier zegt:

  We protesteren ????? En heeft het geholpen ?????
  De regerende politiek trekt zich daar niets van aan !!

  Liked by 1 persoon

 13. Piet Karbiet. zegt:

  Om te janken dit. En dan verzwijgt de Duitse pers ook nog 80% van de misdaden door die illegale migranten. Merkel bedreigt zo ook ons land en toekomst. Walgelijk.

  Like

 14. jan.d zegt:

  met Merkel en Schulz zal het echt niet beter worden,maarja jullie hebben er toch echt zelf voor gekozen.

  Like

 15. Pingback: Kandel: “Mia Valentin”-plein geëist | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s