Kandel: “Mia Valentin”-plein geëist

Screenshot_30

(Door: PI-Pforzheim – Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen zondag was een duidelijke zege voor de patriotten en rechtschapen burgers in dit land. Dienovereenkomstig groot was de vreugde bij de organisatoren om het “Vrouwenbondgenootschap Kandel” toen het officiële aantal deelnemers bekendgemaakt werd:

PI News (2)

Meer dan 2000 bezoekers zouden het geweest zijn, die in de gemeente in het zuiden van de deelstaat Rheinland-Pfalz bijeenkwamen. Al in het begin van de rouwstoet ter ere van de op 27 december 2017 vermoorde Mia Valentin werd het aantal deelnemers op een uitstekend aantal van 1200 mensen geschat.

Van “hetze” en “rechts geweld” was die middag helemaal niets te bespeuren, in plaats daarvan lieten normaal denkende Duitse burgers hun rouw en ontzetting de vrije loop door d.m.v. spreekkoren en plakkaten hun pijlen in de richting van Merkel, goedmenschen, maar ook het ongelooflijke gedrag van de sociaaldemocratische burgemeester Volker Poß af te vuren. “Kandel is overal!” werd de slogan van de dag, die op talrijke spandoeken, vlaggen en buttons te lezen was.

Een van de mooiste gestes überhaupt was de eis naar een Mia Valentin-plein, waarvan het naambordje op het marktplein van Kandel werd gemonteerd, waar de talrijke gastsprekers in de eerste plaats wezen op de vernietigende veiligheidssituatie in ons land, waaronder de vrouwen en kinderen, maar niet alleen zij, te lijden zouden hebben.

Screenshot_29

Pakkend, ontroerend en schokkend bijvoorbeeld de toespraak van een niet nader genoemde moeder, wier schijnbaar onschuldige namiddag bij de zandbak eindigde in een escalatie van migrantengeweld en ontbrekende burgermoed van de kant van haar medemensen. Terwijl Vera Lengsfeld haar groeten schriftelijk liet overbrengen, was Christina Baum, plaatsvervangend voorzitter van de AfD in Baden-Württemberg, een van de meest vooraanstaande spreeksters op het podium. Zij benadrukte dat ieder slachtoffer nog zou kunnen leven als Merkel ons land niet met “geschoolde krachten” en “verrijkers” overspoeld zou hebben. En ook de verantwoordelijken op gemeentelijk niveau zouden zich warm moeten aankleden, want deze gruwelijke moord op de 15-jarige Mia zou nog een bitter naspel krijgen.

Screenshot_31

De burgemeester van Kandel, Volker Poß (SPD!), ging aan de kant van de tegendemonstranten staan.

Behalve het constante “Merkel moet weg!” werd steeds opnieuw Volker Poß door de spreekkoren onder vuur genomen. In een opnieuw uiterst stuitende daad had de “koppelaar van Kandel” zich bij de tegendemonstratie van de Antifa aangesloten, die aan de andere kant van het markplein onder streng politietoezicht (een geschatte 30 tot 40 patrouillewagens) plaatsvond. Daar werd nogmaals de multiculti farce en een divers Duitsland gehuldigd, waarvan in de verste verte geen sprake is. Een minderjarig slachtoffer van moord werd door 120 links-groene idioten in het openbaar bespot, de nazi-Duitser als slachtvee van de zogenaamd zo “onderdrukte volkeren” op de meest schandalige wijze gelegitimeerd.

Een andere vooraanstaande spreker aan de kant van de echte goede mensen was de Duits-Libanese schrijver Imad Karim, die de islam al lang heeft verlaten en iedere vorm van fascisme afwijst. Geïnformeerde tijdgenoten begrijpen het rechtstreekse verband. Karim vertelde van een andere ex-moslim, die verzekerde dat men voor 90% van alle vluchtelingen, hun ideologie en hun gedrag bang zou moeten zijn.

Behalve organisator Marco Kurz spraken nog enkele andere, overwegend vrouwelijke, spreeksters, die bijna unaniem verklaarden: op straat is het zelfs overdag niet meer veilig, de politiek heeft gefaald en dat geen enkel slachtoffer van de migrantenpolitiek van Merkel – noch vrouwen noch kinderen of mannen – ooit vergeten zal worden. De uitspraak: “Een staat kan alleen dan functioneren als iedereen zich aan de regels houdt” werd prompt gevolgd door het citaat van Goethe: “Wie zich niet naar de wetten wil schikken, moet de regio verlaten waarin ze gelden.” Dat het al lang niet meer vijf voor twaalf is, maar half een, werd net zo een appèl als de uitroep “Word wakker, wees moedig en handel!” Gewelddaden van buitenlanders zouden eindelijk bekendgemaakt moeten worden zonder enige consideratie en mooipraterij.

De dag behoorde niet alleen toe aan de vele moedige en betrokken vrouwen van Kandel, maar ook aan al die Duitse staatsburgers die opstaan om partij te kiezen en hun gezicht te laten zien. Nationale trots is geen schande. De historische zondagmiddag van 28 januari 2018 heeft eens temeer bewezen dat ook Duitsers moed voor hun land en voor hun waarden mogen hebben. “Kandel is overal!” – hopelijk ook weldra in positieve evenals patriottische zin.

Bron:
www.pi-news.net
Door: PI-Pforzheim

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kandel: “Mia Valentin”-plein geëist

 1. paulzwueste zegt:

  Het komt langzaam maar zeker in Duitsland.
  Tot het in eens heel erg snel kan gaan…

  Like

 2. BertG. zegt:

  Er zijn nooit genoeg pleinen en straten om ze naar alle slachtoffers te benoemen in Duitsland.
  Elke dag vinden die plaats, en het gaat er ook niets mee oplossen.
  Elke dag weer zullen er nieuwe slachtoffers plaats vinden, hoe vaak je ook met 2000 man/ vrouw ergens gaat staan.

  Like

  • Elisah zegt:

   Inderdaad, dan krijg je natuurlijk nog de ruzie over welk slachtoffer wel en waarom de ander niet.

   Like

   • BertG. zegt:

    Buiten nog dat iedereen die nu ergens woont steeds allerlei verhuisberichten overal heen moet sturen, omdat je in eens in een andere straat of plein woont.
    Wat ook ontzettend veel werk is omdat telkens te regelen, terwijl je helemaal niet verhuisd bent.

    Like

 3. Peter zegt:

  Politiek ,ook hier ,steekt zijn kop in het zand, maar de wereld gaat langzaam in brand, steeds meer mensen zien in dat dit nooit goed kan gaan ,we worden de les gelezen door een zuipschuit in Brussel en een achterlijk wijf in Duitsland ,en Den Haag loopt er voor zelfgewin als schapen achteraan .

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  De burgemeester van Kandel, Volker Poß (SPD!), ging aan de kant van de tegendemonstranten staan.

  Komt dit laffe, verraderlijke (zeker bang voor z’n baantje met bijbehorende voordeeltjes?) stuk uitschot hier gewoon mee weg?

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Hoop doet leven, maar strijd tegen een geweldideologie die niet mag benoemd worden, is
  haast uitzichtloos.

  Like

 6. kruisridder zegt:

  Die burgemeester had van mij een emmer stront over zich heen gekregen als ik de vader van het vermoorde meisje was geweest.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Wanneer je daarmee gaat beginnen, dan krijg je natuurlijk ook de ruzie over welk slachtoffer wel en waarom de ander niet.

  Like

 8. Henk der Niederlànderï zegt:

  Van officiele zijde werd even vernoemd dat veel van de demonstranten niet afkomstig waren uit Kandel.
  Dus volgens dezelfde officiele zijde is het eigenlijk te gek voor woorden dat mensen naar Kandel kwamen om te laten zien dat ze bang zijn dat dit soort geweld ook over slaat of al geslagen is naar hun eigen stad of dorp.
  Dat noem Ik pas manipulatie tot het uiterste GVD.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s