Wie, verdomme, hebben we eigenlijk ons land binnengelaten?

Screenshot_35

(Door: A.R. Göhring – Vertaling: E.J. Bron)

In 2015 vertelden priesters, dominees, bisschoppen, de bondskanselier, politici, leraren, asielhelpers, professoren, buren, concernbazen, hoge partijfunctionarissen, presentatoren, acteurs, rijken, burgemeesters, medeleerlingen, medestudenten, artsen, mensen van Caritas en de Diaconie, journalisten, activisten, familieleden, vrienden en collega´s ons dat de honderdduizenden illegale immigranten, die zonder enige controle de Duitse grenzen over kwamen, allemaal getroffen burgeroorlog-vluchtelingen zouden zijn, die men zou moeten helpen.

journalistenwatch

Zoiets vertellen veel van de hierboven genoemden nu nog steeds, maar steeds minder. Oud & Nieuw in Keulen 2015/2016 en twaalf deelstaten later was het keerpunt. Sindsdien waren er meer keerpunten, zoals de moordzaken in Freiburg, Kandel en Prien.

We weten nu dat in ieder geval een niet gering deel van de geïmmigreerde mannen uit de Arabische wereld en Afghanistan (en Afrika?) door de meest strenge religieuze indoctrinatie, regionale stamculturen en niet in de laatste plaats door oorlogen dusdanig verruwd en afgestompt is, dat moorden en extreem agressief gedrag tegenover ongelovige Europeanen, vooral vrouwen, maar ook tegen geloofsgenoten, voorgeprogrammeerd zijn.

Deze mannen zijn na het begin van de puberteit door hun wrede ervaring gevormd en kunnen daarom naar alle waarschijnlijkheid nooit meer geciviliseerd worden.

Over de vermoorde vrouwen Farimah S. en Maria Ladenburger werden zojuist uitspraken vermeld en werd er meer informatie bekend, die je het bloed in de aderen doet stollen en je alleen nog maar sprakeloos maken.

Hamidullah voelde zich daarna opgelucht. De moordenaar van de tot het christendom bekeerde Afghaanse Farimah S., haar landgenoot Hamidullah M., was zo boos door haar missioneringspogingen, dat door de moord “de stress weg geweest zou zijn en hij zich opgelucht en gelukkiger gevoeld zou hebben”.

Het is niet te geloven. De vrouw wilde hem alleen maar overreden om zich te bekeren. Wat had ze hem gedaan? Een Europeaan zou door de missioneringspogingen in het ergste geval prikkelbaar geweest zijn. Wat doen kraampjes van Jehova´s Getuigen of van jonge Mormonen in de voetgangerszones met u, beste lezers?

Maar dat was nog helemaal niets in vergelijking met de informatie die ik donderdag over de moordenaar van Maria Ladenburger, Hussein Khavari, moest lezen.

“Het is toch alleen maar een vrouw”. De Afghaan, die ongeveer 32 in plaats van 17 jaar oud is, zou op zijn veertiende al een 12-jarige in zijn geboorteland verkracht hebben. Daarvoor kreeg hij slechts een pak slaag. Wat is dat voor een land? Blijkbaar een hel voor vrouwen en meisjes.

Op zijn “vlucht” stootte hij in Griekenland een jonge vrouw over een kademuur; het slachtoffer overleefde ternauwernood. Vroegtijdig uit de gevangenis ontslagen, “vluchtte” hij verder naar Angela Merkel´s Duitsland. Waar hij toen in Freiburg Maria Ladenburger vermoordde.

Khavari heeft Maria niet verkracht. Hij was zó dronken dat hij niet eens een stijve kon krijgen. Uit frustratie heeft hij zijn slachtoffer met de hand gepenetreerd en dusdanig in haar lippen, borsten en genitaliën gebeten dat de studente bewusteloos werd.

Als alternatief zou hij haar ook met haar sjaal gewurgd kunnen hebben. Daarom is ze in de eigenlijk ondiepe rivier Dreisam verdronken, toen de moordenaar haar daar als afval ingooide.

Khavari zei tijdens het proces dat hij dacht dat Maria al dood was. Onverschillig, “het maakte me niets uit om seks met een dode te hebben.”

De volgende informatie kreeg ik van een inwoner van Freiburg, die zij dat deze heel kort in de lokale pers stond te lezen: de dader zou haar anus, waarschijnlijk met een grotere stok, kapotgemaakt hebben, omdat men daar houtsplinters heeft gevonden. De forensisch geneeskundige zou gezegd hebben dat hij nog nooit zo´n geschonden lijk zou hebben gezien.

De onvoorstelbare brutaliteit van de dader wordt psychologisch in beginsel verklaarbaar wanneer men het citaat van het proces leest dat donderdag gepubliceerd werd: “Het is toch alleen maar een vrouw”.

Door “progressieve” mensen wordt graag beweerd, dat moest ik afgelopen weekend weer horen van een 20-jarige studente, dat Duitsers ook zoiets zouden doen en dat de meeste gevallen van seksueel geweld binnen de familie zouden plaatsvinden – Europese families.

Of die progressievelingen dat zelf geloven? “Het is toch alleen maar een vrouw”? Zegt een Europese moordenaar zoiets voor een rechtbank? Of kennen de progressievelingen de details van de migrantenmoorden helemaal niet? Willen ze deze niet kennen?

Denkt u dat Hamidullah M. en Husseini Khavari de enige en ergste geweldplegers onder de illegale immigranten zijn? Of Abdul Dawodzai, die het gezicht van zijn slachtoffer Mia in Kandel zó kapot sneed dat de tanden bij gesloten mond zichtbaar waren?

Nee, we hebben naar schatting nog tienduizenden tijdbommen in het land, die vrij rondlopen en vaak bij de politie bekend zijn. Het zijn terroristen en vrouwenmoordenaars, die zonder controle in massa´s werden binnengelaten. De moorden en delicten zullen de komende jaren niet stoppen, zolang deze monsters niet achter slot en grendel zitten of eindelijk zijn uitgezet.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: A.R. Göhring

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

60 reacties op Wie, verdomme, hebben we eigenlijk ons land binnengelaten?

 1. Jan zegt:

  Bij linksvolk en angehaucht linksvolk valt het kwartje als het kalf is verdronken

  Geliked door 2 people

 2. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Inmiddels zal het veel mensen duidelijk zijn dat er veel onvoorstelbaar wrede monsters tussen zitten. Nu de volgende (grote!) stap: erkennen dat het niet alleen die paar mannen zijn die, gelukkig, verderop wonen maar in (durven) zien en erkennen dat het ook geldt voor die ‘oh zulke aardige en vriendelijke’ mannen die bij hun in de straat wonen. Want nog steeds, ik word er moedeloos van, wordt er nog veel te veel gezegd “ze zijn niet allemaal zo”. Het zal best misschien heb je er een paar tussen die niet zo zijn maar ik zou er geen geld op durven zetten. Alles wat dweept met die moordlustige pedo is ernstig gestoord en hoort niet in Europa.

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Moslims zijn in principe allemaal moordenaars. Kijk naar joegoslavië. De ijzeren vuist van Tito hield iedereen in het gareel, ook de moslims hielden zich koest. Toen die macht weg was, begonnen moslims hun christelijke buren te vermoorden onder het uitroepen van de bekende moslimkreten. Dat gaat hier ook gebeuren. Als de moslims denken dat ze met voldoende allahkrijgers zijn gaan ze erop los. Zeker weten. Alleen de correcte politici, die geloven dat niet. Die denken dat de moslimhaat hen niet treft. Vergeet het maar, dames en heren van het achterkamertjes volk U komt als eerste aan de beurt want er lopen meer Mohammed B’s los dan dat er vast zitten en ze zijn allemaal even bloeddorstig. Daarbij komt nog dat de moslims worden geholpen door de huurmoordenaars van de linkse partijen in nederland die ook Pim omgelegd hebben. Nog een crowdfundingsaktie en ze hebben genoeg geld ingezameld om de volgende belangrijke politicus koud te maken. Ik denk dat dit keer Geert Wilders het slachtoffer wordt die vanuit zijn eigen beveiligingsteam wordt neergeschoten. Laten we hopen dat het niet gebeurt maar ik acht links tot alles in staat. Dat hebben deze antidemocraten voldoende laten zien in het verleden.

   Geliked door 3 people

 3. Peter zegt:

  Zo snel mogelijk alles wat uitgeprocedeerd is met grote militaire vliegtuigen terugbrengen.
  Of met grote boten !
  Onze grote volksdichter Reve zei het zo : Terug met tjoekie- tjoekiestoomboot naar takkie-takkie oerwoud.

  Geliked door 2 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Wij, de bevolking, hebben niemand binnen gelaten. De invaders zijn ons opgedrongen door gewetenloze schurken die zich onze regering noemen. Ik hoop vurig dat deze door ons betaalde leugenaars, zelf nog eens slachtoffers worden van deze moslimmoordenaars.

  Geliked door 5 people

  • N.E. Derlander zegt:

   @scherpschutter1943

   “De invaders zijn ons opgedrongen door gewetenloze schurken die zich onze regering noemen”.

   En dus zijn de zogenaamde deugmensen, die maar blijven stemmen op deze vooral eigen belanghebbende gewetenloze schurken, net zo verantwoordelijk……

   Geliked door 2 people

   • King Arthur zegt:

    Deugmensen hebben een gen dat tot zelfdestructie leidt. Zelfs als ze zelf verkracht of afgeslacht worden zijn het nog “zielige” vluchtelingen. We moeten er blijkbaar aan wennen dat een groot deel van onze west Europese bevolking als een soort debiele 5e colonne zombi beschouwd dient te worden. Ook stemmen heul veul vrouwen met hun emotie en niet met rationaliteit (kunnen ze niet), daarom krijgt slinks zoveel stemmen, zowel in NL alsook in GE!! Iets in de trant van: ohhhh wat is die Jasser Arrafat-Klaver toch een “lieve jongen” en ondertussen gaan we met z’n allen naar de kloten. Dus vrouwenstemrecht op de schop om mee te beginnen. Geen vrouwelijke ministers meer van defensie met YabYum laarzen, enz., enz., enz.

    Geliked door 1 persoon

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Mohammedanen spannen de kroon v.w.b geen rechten voor vrouwen en ze niet als volwaardig mens zien. Maar erg gelijkwaardig wenst u vrouwen ook niet te behandelen, vrouwenkiesrecht op de schop, geen vrouwelijke ministers? Het verbaast mij gigantisch ik dacht dat de generatie Nederlandse mannen die er dergelijke denkbeelden op na hielden al jaren geleden uitgestorven was.

    Geliked door 2 people

   • scherpschutter1943 zegt:

    N.E.Derlander, ik moet u helaas gelijk geven.

    Geliked door 1 persoon

   • Jade zegt:

    Is het niet te makkelijk om de kiezer weer de schuld toe te schuiven?
    Hoe waren de peilingen ook alweer voorafgaand aan de verkiezingen?
    https://www.allepeilingen.com/index.php/peilingen-politieke-partijen-maurice-de-hond.html
    Stel nou eens dat de theorie: “Dat Rutte aan de haal is gegaan met de stemmen
    van Wilders” klopt…

    Like

   • King Arthur zegt:

    @Spoorinmiddelsbijster:
    Nu die mannen waarvan u denkt dat ze reeds uitgestorven zijn bestaan nog steeds hoor. Dat zijn de echte mannen hahahaha. Mannen van staal met gepantserde paarden, knots en berenvel.
    Valt het niet op dat zodra het vrouwenkiesrecht kwam de slinkse rattenzooi is gegroeid als kool?? Komt doordat ze op het gevoel van de dames werken die dat blijkbaar niet kunnen weerstaan. Onze beschaving voor zover dat nog een beschaving is met al die gsm-zombies moet gered worden en dat werkt niet bij de meeste vrouwen. Er zijn altijd uitzonderingen zoals op deze website natuurlijk.
    https://ejbron.wordpress.com/2016/02/22/video-controversieel-waarom-vrouwen-natiescivilisaties-verwoesten-en-andere-ongemakkelijke-waarheden/

    Like

 5. Elisah zegt:

  Dat zijn geen mensen, dat zijn zwaar gestoorde monsters voor wie de doodstraf de enige juiste oplossing is, omdat zoiets never nooit meer in aanraking mag komen met normale mensen.

  Geliked door 4 people

 6. ildiko zegt:

  Hongarije zag, dat deze horde van jong gespierde sterk en hondsbrutale mannen eerder terroristen of deserteurs dan vluchtelingen waren. Wilders zei ook hetzelfde maar onze linkse hysterici nog steeds hetzelfde domme leugens zingen. Hier precies hetzelfde, groepjes van jonge mannen op straat intimiderend gedragen, de hele dag doen niks maar wel eisen stellen

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Vertrouw ook de moslima’s niet. Daar zitten ook gemene loeders tussen.
   Ons mensbeeld staat haaks op dat van mohammedanen.

   Geliked door 1 persoon

   • Joannes den Hollander zegt:

    Goed gezien Hendrikush, ook moslima’s zijn onder geen enkele voorwaarde te vertrouwen. Ze lopen lachend met een bomgordel om of een kinderwagen vol met explosieven een volle school of Amsterdam C.S. binnen.

    Geliked door 1 persoon

 7. Irma Vlasblom zegt:

  Juist wij, de bewoners hebben deze tijdbommen zelf toegelaten. Hoeveel groepen in Nederland zijn er niet die vanwege hun medelijden (er geld aan verdienen) vinden dat deze in hun ogen vluchtelingen moeten opvangen.
  Als je er al iets over denkt laat staan zegt worden we door onze landgenoten als racist neergezet.
  Wat hebben we gedaan door te laten zien dat wij het niet met deze (linkse)groepen eens zijn
  Een deel van de bevolking heeft als protest op PVV gestemd. Maar de meesten van ons klagen alleen op sociale media.
  Dus ….

  Geliked door 1 persoon

 8. Yep , je zal maar ene Assis aangenomen hebben die later Ozturk oid heet …DENK je echt wel ff na voor weer zoiets aanneemt

  Geliked door 1 persoon

 9. Cathja zegt:

  Het is gewoonweg verbijsterend wat hier te lezen is! Ik kan maar niet begrijpen dat er nog mensen bestaan die deze gruweldaden weten te bagatelliseren. Die nog excuses kunnen bedenken voor dit afschuwelijke niet-menselijke gedrag!
  Deze mensen-slachters moeten uitgezet worden, en overheden moeten direct stoppen met het luisteren naar hun zielige verhalen. Als ze gefolterd worden in eigen land, om wat voor reden dan ook, dan is dat niet het probleem van Europa, maar van het land van herkomst. We kunnen niet instaan voor de veiligheid van honderden miljoenen vreemdelingen, die zelf een moraal hebben om op te schieten.
  Als je zelf zó gewelddadig bent, wat vrees je dan in je eigen land?

  Weg met die on-mensen! Laten we vooral denken aan onze kinderen en hun kinderen. Als we dit niet stoppen, zullen zij allemaal een vreselijke toekomst tegemoet gaan!

  Geliked door 4 people

 10. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  ‘zijn geëxecuteerd’, lijkt mij een betere afsluiting inzake dit soort demonen.

  Geliked door 2 people

 11. delamontagne zegt:

  Verschrikkelijk dit te lezen, maar niets nieuw voor me, die vreselijke mentaliteit van die barbaren.
  Het verbaasd me dan ook niets het te lezen.
  Wat me wel verbaasd, de dwaasheid/ misdadigheid van de bovengestelden die zulk tuig Europa binnen laten.
  Er zou er niet ÉÉN, toegelaten mogen worden, spaarzame uitzonderingen daargelaten…………….

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Daarom moet begonnen worden met die zogenaamde bovengestelden en neit alleen die in Den Haag, maar ook in de provincies, steden, gemeentes, rechtbanken, OM’s e.d. als eerste op te ruimen.Dan of gelijktijdig stoppen we een paar cruise schepen boordevol met dat gekleurde goudtuig, hutten worden dicht gelast en de boel wordt midden op de Pazifische oceaan boven de Marianen 11.000 mtr.diep . onder laten gaan. (In het Duits bestaat daar een een mooi woord voor, absaufen lassen.) Na eerst de boel te laten ontploffen.
   Heftig en brutaal? Ja, maar wat heftigers en brutalers kon ik op dit ogenblik niet bedenken voor alles war die hordes criminelen de mensen in Europa hebben aangedaan, afgeslacht, met messen mishandeld, verkracht vermoord, gestolen, geroofd en verder alles wat slecht is wat je maar kunt bedenken.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Dat zou dan geen “half-slachtige” maatregel zijn.
    Zonde van die Cruise schepen, hoewel ik die nauwelijks Schepen zou willen noemen met dekken tot 30 decks boven waterlijn.
    Die zullen wel flink rollen en stampen.
    Iets heel anders, ik hoop de operatie is goed verlopen. Ik bedoel de medische………………?
    groet

    Like

   • Nemesis zegt:

    Betreffend OP, moet vanmiddag op kontrole. Voelt alles niet zo goed, maar enfin we zien wel.
    Cruis schepen zijn oerlelijke monsters, lijken wel torenflats en geen schepen meer. Dus ik vind het niet erg als die naar de kelder gaan. Ik kan me ook niet voorstellen dat zo`n cruise samen met een paar duizend man/vrouw, opgesloten in zo`n gestapelde bunker aangenaam is. Als je de foto’s ziet van zo`n reisje struikelen ze over elkaars benen en stel je daarbij de run op de bufetten die in de vakantiehotels al erg is, maar eens voor. Dus soit, iedeale vervoersmiddelen op een nooit meer terugkeer reisje. Een klein gedeelte van het overbevolkingsprobleem ook opgelost.
    Voor het ons bovengestelde tuig plus alles wat daar aan vast hangt, doen we het op de Franse manier.
    Er is nog veel opruimingswerk te doen.

    Like

 12. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  WIJ hebben niemand binnengelaten. WIJ zijn de stille slachtoffers.

  Geliked door 1 persoon

 13. Johan de derde zegt:

  Als een asielzoeker een misdrijf heeft begaan, krijg hij of zij een straf. De straf wordt door rechters hoogst waarschijnlijk licht bestraft want ………… vul zelf maar een slap excuus in.
  Ik vraag mij af wordt het niet eens tijd dat we de politici van die partijen die de asielzoekers binnen halen af te straffen want zij zijn medeverantwoordelijk. Een voorbeeld een Nederlandse dame wordt aangerand en verkracht, wordt de dader gegrepen en hij krijgt een staf opgelegd dat we bijv. tegen dezelfde dader zeggen hier heb je Femke.H zij zit bij een linkse partij leef er lekker oplos.

  Geliked door 1 persoon

 14. Bob Fleumer zegt:

  De Duitsers hebben wel zelf die kanselier in het zadel gehouden, dat mens is al een hele tijd niet meer van deze wereld, ze zit vast in haar Stasie verleden.

  Geliked door 1 persoon

 15. Tistochwat zegt:

  Dit is nu wat ‘vluchtelingen’ die ‘waardevoller zijn dan goud’ ons brengen: verkrachting, moord, verwoesting en verderf! Met als bonus: verdriet, angst, armoede en ellende voor de autochtone bevolking.
  Overigens heb ik er totaal geen moeite mee als wees-welkom-roepende-huppelkutjes het slachtoffer worden van hun mohammedaanse lievelingetjes. Ze halen ze tenslotte zelf met open armen binnen!

  https://ejbron.wordpress.com/2017/02/17/fotoshopper-martin-schulz-2/

  Geliked door 3 people

 16. Henri zegt:

  Ik kan eigenlijk geen woorden vinden om mijn gevoel van walging en afkeer te omschrijven. Degenen, de politici, die ons met deze bloeddorstige monsters hebben opgezadeld, gun ik dit lot niet, maar wel een berechting door degenen, die te lijden hebben van deze ellende. En dat zijn er velen.

  Geliked door 3 people

  • Oeps48 zegt:

   @ Henri (30 januari 2018 om 10:56)
   Dames en Heren.
   Het wordt allemaal aangestuurd door de illuninati als onderdeel van het “hogere belang”, de totale wereldheerschappij door satan.

   Like

 17. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  We weten inmiddels toch al lang, dat die migranten geen vluchtelingen zijn en zeer zeker geen kansparels. Het zijn gelukzoekers, die hier komen halen, wat ze thuis niet hebben en hier komen brengen, waarvoor ze thuis zijn weggelopen. Ze dragen absoluut niets bij aan onze samenleving. Integendeel ze zijn een grote last voor ons. Wij kunnen ze missen als kiespijn.
  De migratieproblematiek is georkestreerd door de satanische illuminati en hun kornuiten, de politieke elite, oftewel de aanhangers van de satanische orde van het alziend oog. Deze politieke heersers menen chaos te moeten creëren, om vervolgens de satanische Nieuwe Wereld Orde in te kunnen voeren. Een NWO, die wij niet willen. De NWO heeft ons niets anders te bieden dan chaos, ellende, decimering van de wereldbevolking en slavernij ten behoeve van satan en de satanische elite.
  Het kwaad en de problematiek van de migratie- en vluchtelingenpolitiek zit dus veel dieper dan we veelal denken. Onze strijd tegen de zogenaamde vluchtelingen is derhalve niets meer of minder, dan een gevecht met satan zelf. Zeker de migranten moeten terug naar waar ze vandaan komen. Maar wij zullen onze pijlen ook moeten richten op satan en zijn kornuiten.
  Bedenk dat satan een geduchte en machtige tegenstander is. Satan is niet menselijk en niet aards. Hij werkt met list, leugen, bedrog, roof, moord, doodslag, verkrachting, chantage en wat dies meer zij. Satan kent geen gevoelens en geen emoties en heeft geen geweten en geen verantwoordelijkheidsbesef en kent geen sensatie van gevaar. Hij is geobsedeerd door een ontembare behoefte aan macht.
  Satan heeft zijn zaakjes goed geregeld. Hij heerst door middel van een piramide structuur, die bestaat uit een groot aantal broederschappen. Deze broederschappen zijn de kornuiten van satan. Zij voeren de wil van satan uit en knappen het vuile werk op. Daarbij is alles geoorloogd dat het “hogere doel” dient. Satan zelf blijft buiten zicht. Bij deze broederschappen moeten we denken aan organisaties als bilderbergers, vrijmetselaars, jezuïten, rosekruisers en nog vele andere. Deze broederschappen behoren tot de “orde van het alziend oog”. Zij hebben hun tentakels niet alleen in de politiek, maar ook in de main stream media, justitie, de vermakelijkheids business en vele takken van industrie. De leden van de diverse satanische broederschappen hebben hun ziel en zaligheid aan satan verkocht in ruil voor een zogenaamde hemel op aarde. Zij zijn met handen en voeten gebonden en kunnen niet meer terug. Deze broederschappen hanteren initiatierituelen, waarin o.a. mindcontrol, brainwashing en blokkering van gevoelens en emoties een belangrijke rol spelen. Tevens moet er een eed worden afgelegd, waar in trouw en onderwerping aan satan en aanbidding van satan wordt gezworen. Leden moeten ook telkens een satanische proeve van bekwaamheid afleggen.
  Bij het fenomeen satan moeten we niet meteen denken aan een godsdienstig begrip en zeker niet aan de duivel uit het Christendom. Satan is een entiteit, die zich heel, heel lang geleden, heel ver weg in de prehistorie, mogelijk meer dan 400.000 jaar geleden, op aarde heeft gevestigd. Hij heeft erg veel problemen met de typisch aardse zwaartekracht, temperatuur, lichtsterkte en atmosfeer. Hij beschikt over eigenschappen die de mensheid vreemd zijn, of althans slechts rudimentair kent. Satan beschikt ook over bepaalde technologieën, waar wij mensen nog geen greep op hebben.

  https://i0.wp.com/jdreport.o.auroraobjects.eu/wp-content/uploads/2017/05/blood-sacrifice_dees-720×483.jpg?resize=720%2C340&ssl=1

  Like

   • Elisah zegt:

    De drie wereldoorlogen waren al in de planning, inclusief de issslaam

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Elisah (30 januari 2018 om 12:36)
    Dames en Heren.
    Deze video ligt een tipje van de sluier op. Het satanisme een een concentratie van macht en heerschappij. Satan en zijn kornuiten, de illuminat, streven de totale wereldheerschappij na Zij hebben overal hun klauwen in.
    Vorige week is er in Davos een grote conferentie geweest. Het ging zogenaamd om de (niet bestaande) klimaat problematiek en de wereld economie. In feite was het een grote satanische meeting voor de hoge elite van de wereld. Er zijn meer dan 1000 privé-jets in Davos geland. Trump en Soros waren er ook. Ik vraag me af, hoeveel mensen (kinderen en vrouwen) het leven hebben gelaten als offer er aan satan.

    Like

   • Elisah zegt:

    Filmpje uit 2010! waar de plannen/visioenen van de NWO uit 1871 besproken worden, die visioenen van Albert Pike werden vervolgens gepubliceerd in 1925.
    De 3 Wereldoorlogen worden dan al tot in detail beschreven….
    Zeer bizar en akelig accuraat.

    Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Erg creepy en evil.

   Like

   • Oeps48 zegt:

    @ Elisah (30 januari 2018 om 13:39)
    Dames en Heren.
    Het satanistische stelsel is inderdaad creepy en evil. Satan heeft geen gevoelens en geen emoties. Hij kent alleen een hele sterke obsessie voor wereldheerschappij. Daar hij geen gevoelens en emoties kent heeft hij geen geweten, geen verantwoordelijkheid, geen empathie, geen sympathie, geen esthetiek, geen eerlijkheid en noem maar op. Hij is egoïstisch, hard en koud. Dat is voor ons mensen moeilijk te bevatten. Maar satan is dus niet menselijk. Hij is buitenaards. De illuminati’s, zijn met satan scheep gegaan en kunnen niet terug. Zij hebben hun ziel en zaligheid aan satan verkocht in ruil voor een door satan beloofde hemel op aarde. Als zij zich tegen satan keren, krijgen ze de hel. Ze mogen net zo lang van de hemel genieten, als satan hen kan gebruiken. Vandaar dat de elite er alles aan doet, om naar de pijpen van satan te dansen. Het is inderdaad creepy.

    Like

   • Elisah zegt:

    Tsja Oeps, normaal gesproken ben ik niet zo gevoelig voor dit soort dingen, maar de situatie in de wereld is dermate bizar en ontaard dat een enigszins normale verklaring niet meer te vinden is.
    We zullen er idd rekening mee moeten houden dat er perverse zaken spelen, waar een normaal mens nooit aan zou kunnen denken of aan zou willen meewerken.

    Like

  • Republikein zegt:

   Duivelsuitdrijving bestaat nog.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Republikein (30 januari 2018 om 13:58)
    Duivelsuitdrijving bestaat inderdaad. Maar we noemen het liever exorcisme.
    Exorcisme werkt echter alleen bij mensen, die een bezetenheid hebben opgelopen. Dat wil zeggen dat een geest, of entiteit het lichaam van een mens geheel of gedeeltelijk heeft overgenomen. Illuminati’s zijn niet per se bezeten.Tijdens initiatierituelen zijn hun gevoelens en emoties geblokkeerd en hebben ze een brainwashing ondergaan. Dat is echter heel iets anders, dan bezetenheid. Exorcisme zal in deze gevallen niet veel uithalen.


    Gabriele Amorth een Italiaans rooms-katholiek priester en officiële exorcist van het Vaticaan, die tienduizenden duiveluitdrijvingen heeft uitgevoerd.
    (Overleden in 2016 op 91-jarige leeftijd.)

    Interessant artikel:
    http://xandernieuws.punt.nl/content/2010/03/pauselijke-exorcist-de-duivel-is-in-het-vaticaan

    Like

 18. fleckie' zegt:

  Tja, as men als bedrijf een extra ruimte ‘vrij’ moet maken, opdat div.keren per dag de Islamiet zijn geloofsbetuigenis mag ‘belijden'( dus ‘NIETin het werkproces aanwezig is, , ( verloren oproduktieve werkuren) …..WAAROM nemen diegenen i.p.v.er tegen te sputteren, ZELF niet.. proef op de som iemand in dienst, met dezelfde ‘achtergrond’!….. ( en naderhand nog een grote mond, als men niet meer ”timide’ is( eventueel onderdanig zich voor doet? …..mag ondervinden?

  Geliked door 1 persoon

 19. Taljaard zegt:

  Het is een treurig feit dat de meeste seksuele delicten inderdaad in de kring van familie en bekenden worden gepleegd. Maar het is nog treuriger dat linksen dit aangrijpen om afschuwelijke misdaden zoals gepleegd door zo’n beest als Hoessein Khadari (die in zijn thuisland hiervoor aan de galg zou eindigen), te gaan relativeren. ”Wij/zij doen het ook.” is ook helemaal geen argument.
  Want misdaad blijft misdaad en onrecht blijft onrecht.
  Ongeacht door wie misdaden worden gepleegd.

  De rechterlijke macht in West Europa zal een dergelijk juridisch grondbeginsel echter niet verdisconteren. Was er in het verleden nogal eens sprake van onbeschaamde klassejustitie (in ieder geval in Nederland), zo is er tegenwoordig sprake van een net zo onbeschaamde etno-justitie, waarbij verdachten en daders worden ontzien vanwege hun etnische achtergrond.
  Deze juridische wantoestanden kunnen op het conto worden geschreven van het blinde utopische idealisme van links, wat in feite een collectieve psychopathologie mag worden genoemd.

  Het resultaat daarvan is een abjecte blindheid voor feiten
  Een gevolg van deze feitenblindheid is dat beesten als Khadari, die vermoedelijk uit Afghanistan is gevlucht omdat hij daar ook al het een en ander op zijn kerfstok had, een status van ”minderjarige” asielzoeker kon krijgen. Met het in het bovenstaande artikel beschreven afschuwelijke resultaat.
  Want in de zieke leef- en belevingswereld van links is 2+2 nooit 4, maar altijd 3 of 5.

  Geliked door 3 people

 20. Thoth zegt:

  In Nederland hetzelfde, allemaal Gütmenschen, die politiek correcte termen gebruiken en meestal ook een goed geld verdiend aan asiel en andere ‘vluchtelingen’…

  Geliked door 2 people

 21. Jan van Groningen zegt:

  eens

  Like

 22. koddebeier zegt:

  Breng de daders en hun aanhangers voor een volkstribunaal, bv. Neurenberg2 en verwijderd deze fascisten uit de samenleving, in 1945 zijn vele de dans ontsprongen waardoor ze hun verderfelijk gedachtengoed konden verspreiden, daar plukken we nu de wrange vruchten van !

  Geliked door 1 persoon

 23. Pingback: Wie, verdomme, hebben we eigenlijk ons land binnengelaten? | eunmask

 24. Republikein zegt:

  Ja, en dat vragen we ons altijd en overal af, zo oud als de weg naar Rome, en wie heeft er zeepsop in de pruimenpap gedaan.

  Geliked door 1 persoon

 25. Republikein zegt:

  Handelsprogramma’ s

  Handelsprogramma’s werden opgezet als een manier om fondsen te werven voor projecten die verband houden met humanitaire inspanningen, dat wil zeggen. Het creëren, onderhouden en herbouwen van infrastructuur, hulp bij het aanpassen van onontwikkelde landen aan de huidige technologieën, wederopbouw van gemeenschappen na natuurrampen…. zijn slechts enkele van de toepassingen.

  Maar, zoals met alles te maken heeft met de financiële wereld, heeft het rattenpakket van bankster cabalisten het op de hoogste niveaus aangedaan om het programma te ondermijnen voor hun eigen slinkse plannen om de wereld te controleren. De geschiedenis is vol met persoonlijkheden waarvan de aspiraties om de wereld te leiden welbekend zijn: Alexander de Grote, Genghis Khan, Julius Caesar, Adolph Hitler…. zijn er maar een paar die in gedachten komen. Waarom is het zo moeilijk te geloven dat die machtswellust vandaag de dag niet aanwezig is? In plaats van te worden volbracht door macht en macht en kracht en legers in de open lucht, nu wordt het in het geheim gedaan door de mensen van de wereld te bedriegen met behulp van een woekersysteem van valutacontrole dat lijkt op een spelletje van immorele griffiers

  Handelsprogramma’s worden geïnitieerd, beheerd, uitgevoerd en gecontroleerd door de Federal Reserve. Klinkt vertrouwd? Je moet weten wat er aankomt.

  Nu de informatie in het openbaar is over hoe de Federal Reserve en hun bankster broeders een massief con-spel op het publiek draaien, gaan we je naar een dieper niveau brengen, nooit eerder gezien en nooit onthuld aan de massa’s op de schaal die we op het punt staan te onthullen.

  De elementen van een trading programma contract zijn zeer eenvoudig, een belegger, een bedrag, een periode, een tijdsperiode, onderpand, inkomsten en uitbetalingsschema. De investeerder stelt het onderpand (actief) ter beschikking, de Federal Reserve beheert het winstgenereringsmechanisme (programmahandel, bank tot bank) en de opbrengsten van de handelswinsten worden verdeeld over de contractpartijen en het projectfonds. Er zijn twee partijen bij het contract, de investeerder en de Federal Reserve Bank (NY), een PRIVATE CORPORATION.
  Lees verder op http://whitehatsreport.com/
  Of niet, is ook ok.

  Geliked door 1 persoon

 26. Onno zegt:

  Psychopaten zoals Erdogan overal in posities van macht en controle is een slecht idee.

  Wil je ooit echte stabiliteit in de wereld krijgen, dan moeten deze ware ijskoude optelsom krankzinnigen, PROACTIEF worden getest en levenslang BUITENSPEL worden geplaatst.

  Geliked door 1 persoon

 27. guusvelraeds zegt:

  Beter is het de monstrueuze maatschappelijke misdadigers die deze invasie van geestelijk verminkte barbaren hebben gefaciliteerd achter slot en grendel te zetten.
  Dat gebeurd helaas niet waardoor we elke dag “gedwongen” zijn hun smoelwerken hun verbale braaksels en hun moreel verval te aanschouwen in enig welke media je ook maar openslaat of aanzet.

  Geliked door 3 people

 28. Jan zegt:

  Kijk eens aan!

  Geliked door 1 persoon

 29. Jan zegt:

  AfD over het debiele linksvolk in de Bondsdag dat geen oog heeft voor eigen volk maar wel alles geeft aan de geïmporteerde parasieten
  Let op de verontwaardigde reacties van links. Iemand, Linksnazi, schreeuwt dat excuses aangeboden dienen te worden

  Like

  • delamontagne zegt:

   Een tijdje terug zag ik een video van een Duitse afgevaardigde in het Parlement, een vrouw, die “buiten-zinnen” was van verontwaardiging en stond-te-schreeuwen dat ze blij was dat een bepaalde stad/dorp bijna ontdaan was van de oorspronkelijke Duitse bewoners en vervangen door Nieuwe “Burgers”.
   Weet niet welke Partij…….
   Kan het helaas niet meer terugvinden…….

   Like

 30. Pingback: Commentaar van “Henk V.” | E.J. Bron

 31. Hendrik M. zegt:

  Er al eens bij stilgestaan wat er zal gebeuren wanneer ene moslim Erdogan West Europa aanvalt?
  Beseft u dat ongeveer alle hier aanwezige Turken en overige moslims zich geroepen zullen voelen de strijd met ons aan te gaan?
  Beseft u echt niet dat zo ongeveer alle moslims dan een 5e colonne vormen en tegen ons zullen strijden?
  Tja, de paar moslims die eigenlijk niet mee willen doen zullen wegens ongeloof vermoord worden.
  Mensen, denk toch eens na…

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat beseffen wij ons hier niet en daar staan wij dan ook niet bij stil.
   Maar daarom zijn we dan ook allemaal een beetje achterlijk hier op de site.
   Dus nadenken kan je van ons dus nauwelijks verlangen.
   Maar goed dat jij deze site gevonden heb om ons te waarschuwen.
   Wat een ellende zouden we anders tegen komen, maar alsnog bedankt voor de tip.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s