Brave New World

Screenshot_60

(Door: “bozeoudeman”)

Dankzij onder meer de rap-scene, die veel jongeren beïnvloedt, en de tv, voor de wat ouderen, zullen spoedig volksliederen worden gewijzigd. Het Duitse volkslied wordt, ‘Islam, Islam über alles, über alles mein Islam’. Of het Nederlandse: ‘Saoedi-Arabië getrouwe, ben ik van moslimbloed’. Of het Europese ‘Alle Menschen werden Islambrüder’. Maar dat maakt de grote meute niet veel uit, als er maar soap en dance is.

Hoe zit het met dat ‘Alle menschen werden Brüder’, dat prachtige ideaal van linkse, progressieve dromers en ook van de EU, met zelfs dit als heus volkslied. Toch weer een vraagje van mij, als domme ongeletterde boze oude man die ik ben, aan al die hooggeleerde dromers: Hoe willen jullie dat ideaal bereiken? Hoe ziet dat ideaal van jullie er in praktijk uit?

Zover ik zie, als ik een snelle blik op die gedroomde heilmaatschappij werp, is jullie uitleg van het begrip Brüder nogal verschillend van dat van mij. Jullie Brüder worden beloond met tonnen, en harken zelfs tientallen miljarden voor zichzelf binnen, terwijl mijn Brüder en Schwester er met gewone lonen of een AOW´tje bekaaid vanaf komen.

Ik houd hier geen betoog om bezit af te schaffen, maar stel wel vast dat sinds de uitverkoop van de Sovjet-Unie voor een fles whisky extra voor superdrankorgel Boris Jeltsin er een gigantisch monster uit het kapitalistische riool is opgestaan dat zijn gelijkenis niet kent. Met name bankiers vormen de voorhoede van het soort geld-harkers dat nooit genoeg schijnt te hebben.

Dus, gelovige narren, leg mij dat begrip Brüder van jullie eens verder uit. Wat daar nu voor doorgaat, is dat veel gewone Brüder en Schwester de rekening betalen met stijgende huren, belastingen, btw, zorgpremies, eigen bijdrages in combinatie met dalende lonen. Lonen die nog veel meer zullen dalen naarmate de door met name de PvdA geïntroduceerde flexibilisering verder doorzet, en dat doet ze, conform de eisen van het monster globalisering.

Dromers die als ‘filosofen’ de mond vol hebben over de idealen van Kant en Schiller: U en de uwen zijn zelf een nieuw soort Franse adel, adel die in de Franse revolutie door zijn veelal onbegrensde onverschilligheid grotendeels eindigde op het schavot.

Nieuwe adel die slapend rijk wordt van de overwaarde op hun huizen, waar veel huurders voor mogen betalen, veroorzaakt door laffe politici die de moed niet hadden om zich tegen Kok te verzetten, toen die vreemde econometrist hun wonen tot de economische wondermotor verhief om daarmee de gecreëerde werkloosheid op te lossen. Werkloosheid die nog steeds bestaat om hiermee de werkende massa te beheersen en in het gareel te houden.

Armoede, door salonsocialisten Kok, Halsema en ook groot Mandarijn Marijnissen geschapen, neemt steeds grotere vormen aan in een maatschappij die meer en meer wegzakt in een stinkend dictatoriaal moeras. 1984 terreur van een zich volvretende politieke elite, aangevuld met slempende nieuwe rijken, journalisten en academici, is inmiddels zeer vergelijkbaar met het eens oude Frankrijk.

Er is een maatschappij aan het ontstaan, waarin doelbewust zwarte Afrikanen en veelal voornamelijk islamieten hierheen worden gehaald om als buffer te fungeren tussen die elite en een grote meute die straks in armoede ten onder dreigt te gaan. Voor het grote verdeel en heers spel worden miljoenen armoedelijders van daar hier binnen gehaald en toegezongen, door veelal domme socialisten, die niet doorhebben dat zij tegen hun eigen belangen in handelen.

De gevolgen laten zich raden: Meutes die zich hebben laten verleiden met leugens dat hier straten vol goud liggen, zullen hier geen werk, maar armoede vinden, en zullen dus het hen voor hun neus gehouden goud gaan halen waar zij dat maar kunnen; bij gewone mensen in hun huizen, in hun wijken en buurten, hun dorpen en steden, op straat, overal.

Alles lijkt dus georkestreerd door superrijken om hun grenzeloze hebzucht te verdedigen en te kunnen blijven bevredigen. De islam biedt hen per definitie die bescherming aangezien de meeste islamieten, vanwege hun geloof, niet mogen samengaan en integreren met ongelovige honden en varkens die wij Westerlingen voor hen zijn.

Zo strijden straks twee partijen met elkaar in een wereldwijde oorlog, burger tegen burger, de gewone Westerlingen en het ‘huurlingenleger’ dat door de nieuwe rijken hierheen is gehaald. En Soros ziet dat het goed is, Zuckerberg stelt zich beschikbaar als barmhartig leider van ons allen als Oprah Winfrey hem niet aftroeft. Welcome to the Brave New World.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, Eurabië, Europa, Globalisering, Graaien, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Maffia, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Brave New World

 1. Anneke zegt:

  Brave New World Order…Hello, sick freemason people…

  Like

 2. Anneke zegt:

  Krijg het idee, dat die brave new world people de strijd aan het verliezen zijn !!! Abbas schijnt (bijvoorbeeld) woedend te zijn op iedereen, een teken van wanhoop?/! Het einde van zijn SCHIJN- bare politieke succes in zicht ?/! Kijk even op http://www.israeltoday.nl

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Beste “bozeoudeman”: Ik hoop al door U genoemde lieden ook op het schavot te zien staan !!

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Voor Volk&Vaderland zegt:

  “Brave New Word” werd ontmaskert door een jongen die boeken van Shakespeare las: hij toonde dus individualiteit. En DAT is de kern van het bestaan. (niet te verwarren met eng individualisme), en ook van goed begrepen godsdienst: Jezus is immers, als Zoon van God, mens geworden.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Belangrijke ontwikkelingen komen meestal uit het brein van enkelingen.
   Wat zou er terecht zijn gekomen van Einstein als hij zijn ideeën had moeten verdedigen voor een tribunaal van machthebbers, prelaten en geldschieters?

   Like

 6. Republikein zegt:

  Toch weer een vraagje van mij, als domme ongeletterde boze oude man die ik ben, aan al die hooggeleerde dromers.

  Neem je grootje in de maling.
  All is well that ends well.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s