De strijd voor rechts moet geïntensiveerd worden

Screenshot_67

(Door: Jürgen Fritz – Vertaling: E.J. Bron)

Als iemand jullie als “rechts” probeert te stigmatiseren, waarbij hij dat uiteraard ongunstig bedoelt en jullie hiermee graag wil intimideren, buitensluiten of monddood maken, zeg dan: “Ik ben niet rechts, ik ben rechts-radicaal. Ik ben zó rechts, dat ik er bijna links weer uitkom.”

Ja, ik ben rechts

Zeg dan: “Ja, ik ben compleet rechts, want ik houd van de vrijheid. Ik haat de onderdrukking van het individu door het collectief, wat niet wil zeggen dat ik tegen gemeenschapszin en solidariteit zou zijn, die van binnenuit komt, omdat ze gecultiveerd werd en niet door de staatsmacht wordt afgedwongen.

Ja, ik ben compleet rechts, omdat ik voor privé-eigendom ben en tegen constante onbetamelijke gedwongen onteigeningen door de staat. Ja, ik ben compleet rechts, omdat ik tegen het opsluiten van een heel volk achter een grote muur ben, opdat de sociaal sterken er maar niet vandoor kunnen gaan.

Ja, ik ben compleet rechts, want ik ben voor een hoge mate aan buitenlandse en binnenlandse veiligheid en voor het recht op vrijheid van meningsuiting en op vrije kritiek en heel in het bijzonder met betrekking tot religieus-politieke-totalitaire wereldbeschouwingen.

Ja, ik ben compleet rechts, omdat ik tegen iedere ontkenning van de realiteit ben en ik van hypocrisie en leugenachtigheid walg, omdat ik linkse (leugenachtige) sokken haat en welke vorm van meningsterreur dan ook me tegen de haren instrijkt.

Ik ben compleet rechts, omdat ik een drie- en geen tweedimensionaal wereldbeeld heb, omdat ik boven en onder ken, omdat ik houd van al het hogere en niet van het lagere. Ja, ik ben compleet rechts, omdat ik houd van de beschaving en niet van barbarij, achtergeblevenheid en het primitieve.”

Ik ben rechts en dat is ook goed zo!

Zeg dan: “Ja, ik ben compleet rechts, omdat ik Europa´s cultuur als uniek en superieur aan alle anderen beschouw, wat niet wil zeggen dat ik de anderen met geweld wil overrompelen, maar mijn cultuur gewoon wil behouden en beschermen, omdat ze mijn thuis is en omdat ik me bewust ben van het bijzondere van onze cultuur. Waarom willen er anders tig miljoenen hier naar ons toekomen wanneer we net als alle anderen moeten zijn?

Ja, ik ben compleet rechts, want ik ben bereid om te strijden voor het behoud van onze cultuur en de beschaving. En omdat ik niet wil dat alles genivelleerd wordt. Want dat zou in ons geval betekenen dat we naar beneden gedrukt worden. Ik wil echter niet terug naar de middeleeuwen, maar vooruit in de toekomst.

Ja, ik ben compleet rechts, omdat ik niet wil dat alles slechter wordt bij ons, zodat er minder verschil is met anderen, maar omdat ik wil dat zowel bij ons als bij de anderen alles beter wordt, wat echter in eerste instantie betekent bij ons al goede te behouden om het verder uit te breiden, en anderen te helpen zich te ontwikkelen, met echter in het achterhoofd dat in de eerste plaats een ieder voor zichzelf verantwoordelijk is, dat hulp in de allereerste plaats hulp tot zelfhulp moet zijn.

Ja, ik ben compleet rechts, want ik wil graag dat Duitsland en Europa iets bijzonders blijven. Ja, ik ben compleet rechts. En dat is ook goed zo!”

Bron:
https://juergenfritz.com
Door: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op De strijd voor rechts moet geïntensiveerd worden

 1. Nachtkaarsje zegt:

  Raak de linksen in hun portemenee en moet je eens kijken hoe gauw ze rechts zijn!!!
  Het begon ooit eens allemaal toen de nieuwe leraar op school kwam met geiten wollen sokken aan en en zei: “Noem mij maar Piet.”

  Geliked door 4 people

  • erik zegt:

   noem mij maar piet, en: de politie is je beste vriend, en: die pet past ons allemaal, allemaal populistische kreten, (he, ‘populistisch?, waar kén ik dat woord toch van?) waardoor alle gezag en ontzag verdwenen is. stelletje slapjanussen.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Nachtkaarsje.
   Het èchte verhaal was zo…
   “De leraar betrad het klaslokaal.
   Hij was gekleed in een gescheurde spijkerbroek, plus slobbertrui.
   Zij voeten waren gestoken in sandalen.
   Over zijn borst golfde een pluizerige baard.
   Hij zei: “Noem mij maar Bram.”

   Op dat moment stortte het gehele Europese universum in…

   Like

 2. Henk der Niederlànderï zegt:

  Even off topic.
  De EU heeft zich dus vast voorgenomen om Trump op alle manieren dwars te gaan zitten.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/01/weer-werkt-de-eu-alles-tegen-geeft-extra-geld-aan-palestijnen-na-dichtdraaien-amerikaanse-geldkraan/

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Bij het nadenken over wat we moeten doen met mensen die in plekken als Syrië en Irak betrokken zijn geweest bij de jihad wanneer ze terugkeren, wordt vooral gefocust op volwassen die zelf hebben gevochten. Maar wat doe je eigenlijk met de veel jongere generaties? Die vormen misschien nog wel een groter probleem.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/01/duitse-veiligheidsdienstenbaas-waarschuwt-terugkerende-jihadkinderen-zijn-misschien-wel-de-gevaarlijksten/

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: Als je dàt Rechts noemt … | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 5. Qvic zegt:

  De linkse wegkijkers en utopia wensdenkers hebben allemaal een hersenafwijking. Zien in elke minderheid een zieligheidsfactor. Die zien ook nooit hun eigen fouten, laat staan dat ze die ooit toe willen geven. Discrimineren iedereen die niet met hun eens zijn en durven niet in discussie te gaan met andersdenkende, omdat zij weten dat zij dat nooit kunnen winnen en al hun loze argumenten vermorzelen. Daarom roepen zij direct racist of iets degelijks, om zo iedere discussie uit de weg te kunnen gaan. Eigenlijk zijn het zielige figuren die in groepsverband denken dat zij sterker zijn, maar als het erop aan komt, zijn zij het die het eerst vluchten.

  Geliked door 3 people

 6. dutchess43 zegt:

  Die brief gaat boven mijn bed, maar dan met mijn eigen naam eronder.

  Like

 7. Jean zegt:

  Ik wandel mijn hele leven al rechts en ik zie mijn hele leven steeds links vuiligheid liggen, kruipen én lopen.

  Like

 8. J.C.Jans zegt:

  Vandaag heb ik een terechte rechtse daad gepleegd,op het stadhuis een verklaring afgegeven om de kandidatuur van een rechtse rakker veilig te stellen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s