Een Duitse “vluchtelingen-activiste” wordt wakker geschud door de REALITEIT…

Screenshot_62

(Door: Olivier Bault – Vertaling: “delamontagne”)

Rebecca Sommer (foto) richtte in 2012 de Vereniging voor hulp aan Vluchtelingen, Arbeitsgruppe Flucht + Menschen-Rechte (AG F+M), op. Zij prees het besluit van Angela Merkel om de grenzen van Duitsland te openen voor ‘vluchtelingen’ die in Hongarije waren gestrand. Dit was eind zomer 2015 en deze vrouw, kunstenares, fotografe en journaliste, wilde in die tijd  iedereen helpen en zij geloofde echt dat al deze mensen op de vlucht waren voor een hel en in uiterste nood verkeerden. Dit  zei de Duitse activiste in een interview dat werd gepubliceerd door het Poolse conservatieve weekblad “Do-Rzeczy” 15 januari jongstleden tegen degene die zij sprak over haar  bewustwording  van de realiteit.

De bewustwording van deze typische vertegenwoordigster van de “Goedmensch” van Links vond plaats op Oudjaar 2015 met de gebeurtenissen in Keulen. Op dat moment zag ze, zo bekende ze aan de Poolse anti-islamistische website EUROISLAM’, het gedrag van de agressievelingen uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten in Keulen. Deze totaal van de moslimcultuur doordrongen nieuwkomers waren heel anders dan degenen die ze tot  dan toe had ontmoet. Dat was het ogenblik waarop ik dacht:”Rebecca, nu moet je stoppen met dit gedoe, alleen al om het feit dat je activiste voor vrouwenrechten bent”.

Eerder zei Rebecca Sommer: “Ik dacht dat [hun] middeleeuwse ideeën  in de loop van de tijd wel zouden veranderen […] maar na het zien van deze taferelen en situaties om mij heen, die zich steeds herhaalden, moest ik toch toegeven dat deze moslim-“vluchtelingen”, opgegroeid met TOTAAL andere waarden dan in het Westen, niet te veranderen zijn. Sinds hun kindertijd zijn zij gehersenspoeld en geïndoctrineerd door de islam en zijn ze absoluut niet van plan onze waarden te omarmen . Erger nog, ze bekijken ons, de ongelovigen, met minachting en arrogantie.”

In haar interview voor euroislam.pl zegt de [voormalige] pro-vluchtelingactiviste dat minachting voor westerse levensstijlen en voor vrouwen niet alleen geldt voor de praktiserende gelovige moslims,  maar dat dit ook het geval is met de meerderheid van  mensen die zijn opgegroeid in een moslimcultuur. Ze spreekt ook over haar heel grote teleurstelling, toen ze zich realiseerde hoe een groep ‘vluchtelingen’, die ze persoonlijk had geholpen en waarvan ze geloofde dat ze haar vrienden waren, Taqiyya op haar uitvoerden. “Ik realiseerde me plotseling dat die mensen die ik had geholpen, die aten, dronken, dansten en lachten met me, die niet bidden, die niet naar de moskee gingen, die de Ramadan niet respecteerden, die spotten met de religie van diep gelovige moslims, mij niets anders noemden dan ´DIE STOMME DUITSE HOER´. Dit was toen ik hen voor eten had uitgenodigd en zij in de tuin zaten uit te rusten!” Ze geeft echter toe dat ze  gewaarschuwd was door Arabieren en Koerden die al eerder in Duitsland waren aangekomen om aan moslimonderdrukking te ontsnappen.

Rebecca Sommer geeft toe dat dit  geen geïsoleerd geval is, dat veel andere vrijwilligers ook dit late bewustzijn hebben gekregen en dat er veel minder vrijwilligers bereid zijn om met nieuwkomers in Duitsland te werken. Ze erkent ook dat deze moslim-immigranten door hun aantal een bedreiging vormen voor de manier van leven van de Duitsers, en dat dit zal verslechteren door gezinshereniging.

Bron:
http://reinformation.tv

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Mensenrechten, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Een Duitse “vluchtelingen-activiste” wordt wakker geschud door de REALITEIT…

 1. kruisridder zegt:

  Deze meid is nog zo moedig om haar fout ronduit toe te geven. Velen zijn zo arrogant en zo stom om tegen beter weten in er gewoon mee door te gaan ook.

  Geliked door 4 people

  • Neilven zegt:

   Ja vind ik ook, heel moedig van haar en goed dat zij dit ook in het openbare brengt zodat velen gaan inzien dat we deze mensen zo snel mogelijk moeten terug sturen i.p.v. ze te “helpen” deze lieden zijn een bedreiging voor ons en moeten zo snel mogelijk het land uitgezet worden.

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Ze mag van mij doodvallen die stomme tr*t !!

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Kruisridder. Deze meid is op de eerste plaats een evenwichtige en realistisch vrouw. Zij geloofde in een bepaalde ideaalbeeld. Maar toen ze besefte dat de realiteit komt niet overeen met het fabeltje over de zielige islamitische vluchtelingen, besloot ze gehoor te geven aan haar eigen waarneming. Ik hoop dat veel van de Gutmenschen (zo veel mogelijk) zouden ook wakker worden, voordat het te laat zal zijn. :

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n ongelofelijk onnozele wijven heb je toch.
   En nu de aardappelen aangebrand zijn realiseert ze zich dat de aardappelen aangebrand zijn.
   En dan zijn er direct mensen die vinden dat het toch wel héél mooi is dat zij zich gerealiseerd heeft dat de aardappelen aangebrand zijn.
   Nog ’n geluk dat die “vluchtelingen ” het -60 IQ hadden van een islamitische debiel zodat ze te vroeg hun ware smoel hebben laten zien, anders had Rebecca momenteel nog steeds haar vagina en alles wat ze materieel te pakken kon krijgen in die moslimreten gestopt.
   Wel moeilijk nu ik dit zo teruglees, maar het moet kunnen Rebecca….

   Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Domme muts…maar gelukkig ziet ze nu de realiteit.

  Geliked door 3 people

 3. King Arthur zegt:

  Domme domme super naive tering trut, je hebt er zelf aan meegeholpen om al deze lichtgetinte ratten naar jouw land te halen. Helaas zijn het heel veel vrouwen zoals deze, die zich als compleet onnuttige idioot heeft laten gebruiken. En maar stemmen op de slinkse ellende clubs!

  Geliked door 2 people

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Die vrouwen stemmen volgens u op de slinkse ellende clubs, ik denk dat u daar gelijk in heeft. Maar zouden alleen dit soort onvoorstelbaar domme vrouwen op die slinkse ellende clubs stemmen? Ik dacht het niet. De mannen stemmen allemaal PVV? Ik dacht het niet. En waar bestaan die ellende clubs uit? Alleen maar uit vrouwen? Wederom ik dacht het niet.

   Like

 4. Neilven zegt:

  Te laat wakker geworden Rebecca net als zovelen “Gutmenschen” aldaar de ellende is al een feit in Duitsland, het zal een moslimland worden net zoals Zweden en Engeland, Godzijdank is het in Nederland nog iets minder maar als de regering het niet in ziet en er niet naar gaat handelen zal ook Nederland vallen voor de islam en als deze mensen aan de macht komen nou ga dan maar op de vlucht want dit geloof is een hel voor ons want wij zijn de ongelovige en de kwaden.

  Geliked door 2 people

 5. Claudia M. zegt:

  Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Neem alleen al de vluchtelingen uit Afghanistan.

  Een land waar vrouwen niet naar een mannelijke dokter mogen, maar, helaas pindakaas, vrouwen mogen niet als arts werken.

  Als de meisjes naar school gaan hebben ze in het gebouw bescherming nodig, anders lopen ze de kans te worden afgemaakt.

  En met de Taliban actief wordt het daar alleen maar erger. Deze mensen moeten worden opgevangen in hun eigen moslimgebied. Fundamentalistische moslims hebben minachting voor de ongelovigen en zij zullen zich nooit aanpassen aan de westerse opvattingen.

  https://nos.nl/artikel/2214540-de-taliban-zijn-terug-van-nooit-weggeweest.html

  De Taliban zijn terug van nooit weggeweest.

  Like

 7. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Dat hoer zou ik niet durven zeggen en lijkt mij niet de waarheid, maar verder hadden die mannen natuurlijk wel gelijk, ze is echt een stomme Duitse! Het frustrerende en voor ons gevaarlijke is dat er nog miljoenen van dit soort stomme lui rondlopen, mensen die nog steeds niet (willen) inzien dat het leeuwendeel van deze lui absoluut niet deugt en ons en onze samenleving bedreigt.

  Geliked door 2 people

  • E.J. Bron zegt:

   Vergis je niet in het aantal “vluchtelingen-activistes” dat zich met alle plezier laat nemen door “vluchtelingen”…!

   Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @King Arthur en @spoorinmiddelsbijster. Deze vrouw is geen hoer en zeker geen slecht mens. Waarschijnlijk hoort ze bij de generatie (geboren midden jaren ’50 tot begin jaren ’80) die een traject volgde van zware linkse hersenspoeling vanaf de eerste dag op de kleuterschool en natuurlijk ook uit huis. Net als in de DDR werd ook in West Europa en vooral in Duitsland er alles aan gedaan om de kinderen te geloven in de multiculturele samenleving en hoe fijn het is te leven met gekleurde mensen uit de Derde Wereld. De bedoeling was natuurlijk iedere vorm van nationalisme en racisme met wortel en tak uit te roeien. Natuurlijk was ook de bedoeling de bobo’s van de politiek-correcte partijen gelegenheid geven rijker te worden door alle mogelijke initiatieven gefinancierd door de staat – dus belastinggeld – en zij konden behoorlijk wat graantjes meepikken. Helaas voor de linkse bobo’s, er komt vaak een kentering waarin mensen beginnen hun eigen gezond verstand te gebruiken. 70 jaar Sovjet Unie hebben de religieuze gevoelens van de Russen niet gedoofd,

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Jammer dat er zoveel van dat soort achterlijke gebakkies rondlopen !!!

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Hahahahahaha, wat een truttebol.
  Ik heb geen medelijden met haar eigen schuld dikke bult.
  Ze moet ook niet hier klagen maar bij haar domme soortgenoten die nog steeds menen dat analfabete immigranten ook maar iets zullen betekenen voor mensen en landen die ze intrinsiek haten.

  Domme doos! Ga met een roze flamoezen muts op straat demonstreren.

  Like

  • Delicaat zegt:

   Beste Klaas, dit zou toch verplichte kost moeten wezen voor iedereen. Wat een geweldig uitgebreide en krachtige informatie en video’s. Hoe brengen we het aan de man?

   Like

 10. Eigen volk eerst zegt:

  Er zijn velen zoals zij die nog niet het licht hebben gezien. Die doorgaan met het onderdrukken van het eigen volk.

  Like

 11. Jade zegt:

  Vroeg of laat worden ze allemaal wakker…
  Off Topic: Sla nog even wat foto`s op van de
  Ain Dara Tempel in Syrie, want die stomme
  Turken hebben alles in puin gegooid.

  Like

 12. Mary zegt:

  Ze hebben standaard een enorme plaat voor hun hoofd en zijn totaal niet realistisch, pas als ze de gevolgen zelf moeten ondervinden is die plaat razend snel opgelost en komen ze uit dromenland, zoals deze. Echter ze zijn, voor dat die plaat opgelost is, een gevaar voor de rest van de mensheid, ondertussen zijn de gevolgen in Europa al desastreus te noemen.

  Like

 13. Jan zegt:

  H&M kruipt voor woestijnnazi’s

  Warum H&M jetzt Kindersocken aus den Regalen verbannt

  Neuer Ärger für H&M: Nach dem Skandal um rassistische Werbung für einen Kapuzenpulli stehen jetzt Kindersocken in der Kritik. Deren Motiv soll an die arabische Schreibweise für “Allah” erinnern. Der Modekonzern reagiert – in den Augen vieler jedoch übertrieben.

  Grund ist ein Lego-Motiv, das auf den ersten Blick nichts Verwerfliches erkennen lässt: Ein Bauarbeiter mit Helm hält einen Presslufthammer. Unter dem Gerät sind Linien, die jedoch – dreht man die Socken um – der arabische Schreibweise für das Wort ” Allah” ähneln.

  “Das ist purer Zufall”, erklärt eine Sprecherin gegenüber dem schwedischen Radiosender “SVT”. Trotzdem habe man die Socken aus dem Sortiment genommen, da es Beschwerden gegeben habe.

  https://www.stern.de/wirtschaft/news/h-m-verbannt-socken-mit–allah–schriftzug-aus-den-regalen-7843640.html

  Like

 14. Rapunzel zegt:

  Helaas zie ik nog veel van die gehersenspoelde kutmutsen. Waar je ook over begint qua moslimtuig & andere parasieten, meteen gaan die paar resterende hersencelletjes op zoek naar voorbeelden van Nederlanders die niet deugen.
  Ze worden er ook mee overspoeld door o.a. de NPO en RTL. Een dubbeltje op zijn kant over Nederlanders die financieel in de shit zitten, lachen joh! Of “Ik vertrek” waar Sjonnie & Anita een camping in de Algarve denken te beginnen terwijl ze de taal niet eens spreken. Dolle pret!
  Maar over de Tokkie-Takkie moslim met 3 vrouwen en 12 kinderen die óók de taal niet spreekt en sowieso te stom en te lui is om een camping te runnen, daar maken ze geen programma’s over.

  Nederlanders die een dialect spreken worden ondertiteld om nog maar eens te benadrukken wat een debielen het zijn.
  Die liegende kasthomo Rutte maakt zijn stemvee wijs dat zij “betere” mensen zijn dan PVV of FVD stemmers en die stomme honden geloven het maar al te graag.
  Staphorst, keukentrapjes, de negerhut van Oom Tom, Belgische vluchtelingen in WW1, de inquisitie, alles wordt erbij gehaald om maar te “bewijzen” dat wij ook heel erg fout zijn/waren.
  Flikker toch op.

  Alsof eerst hier alles superdeluxe voor elkaar moet zijn voor je zou mogen zeggen dat je het niet op prijs stelt dat je land veranderd in het afvoerputje van Afrika.
  Als ik tegenwoordig zo’n dikbil met een troetelneger/knuffelislamiet zie vraag ik aan die wijven: “Wat doet deze meneer hier?” Daar krijgen ze acute hersenkortsluiting van want ze denken juist een medaille & een lintje te verdienen.

  Als ik er alleen al aan denk hoe groot Afrika is en hoe klein Nederland, hoe kunnen die kutmutsen dan denken dat elke mongool omdat hij het wil hier kan wonen/autorijden/werken/gezin stichten?
  Het is lastig omdat ik zelf een vrouwmens ben maar eigenlijk ben ik het wel eens met de oproep om vrouwenstemrecht maar weer terug te draaien. Ik elk geval voor elk gleufdier die haar eigen broek niet op kan houden en afhankelijk is van uitkering/alimentatie/huursubsidie/voedselbank/kinderbijslag.

  Geliked door 2 people

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Over een aantal zaken verschil je van mening blijkbaar niet veel met die van de mohammedanen. In de islamitische wereld zijn er veel zaken die niet voor vrouwen weg gelegd zijn b.v het stemrecht en het vervullen van politieke functies. Dus misschien hoeven we niet eens zo lang te wachten tot we weer geen stemrecht hebben en we weer behandeld worden als minderwaardige mensen. Het lijkt erop dat er behalve veel stomme vrouwen EN mannen ook mensen zijn die hier weer naar terug willen.

   Like

 15. Steven zegt:

  Dat ge-etter met die gezinsherenigingen moeten ze afschaffen.
  Dit gezeik is weer een leuk middeltje om de islam aanhangers in het land in één klap te verviervoudigen. Nog maar niet te spreken over die GIGANTISCHE maandelijkse OETKIERING die velen iedere maand weer op de bankrekening krijgen bijgeschreven…daar is een manager van een bedrijf jaloers op!!

  Like

 16. hendrikush zegt:

  Mohammedanen maken lichamelijk misbruik van vrouwen als ze de kans krijgen.
  Minstens zo erg vind ik het geestelijke misbruik dat deugmutsen zich laten aandoen.
  Mohammedaanse naastenhaat misbruikt onze naastenliefde.

  Onbegrijpelijk dat een geestelijk leidsman als de Paus dit stimuleert. Maar de Paus stond in de tweede wereldoorlog ook al aan de verkeerde kant. Vertrouwen op de kerken is niet slim.

  Like

 17. Rapunzel zegt:

  Eens Steven! Ook al weer discriminatie van ons die gezinshereniging. Ik ken zat Nederlandse mannen die voor hun werk naar het buitenland moeten en dat hun gezin dan hier achter blijft vindt iedereen maar normaal. Ook MOE-landers die hier werken doen het zo, paar maanden hier werken en dan weer een paar maanden terug naar Polen of waar ze ook vandaan komen.
  Alleen die zwaar gestoorde allahfans mogen hun gezin na laten komen en dat vinden die linkse kutlui maar normaal, omdat ze nergens over nadenken.

  Like

 18. Frans Brassens zegt:

  Om het kort te houden: Dit bekeringsverhaal is van hetzelfde niveau als dat van een moordenaar die ‘sorry’ zegt tegen de nabestaanden. Ik kan er geen enkel respect voor opbrengen.

  Like

 19. Thomasson zegt:

  De documentaire “Andere Tijden” die gisteren op Ned. 2 werd uitgezonden, laat zien waarom Nederland niet is geschikt voor kansarme immigratie uit Derde Wereldlanden. De leefbaarheid van dit land kan uitsluitend worden gegarandeerd door absolute meerderheid van autochtone Nederlanders. De documentaire werd gewijd aan de waternood van 1 februari 1953. De beelden van metershoge zeegolven die hele dorpen in Zeeland, Noord Brabant en de Zuid Hollandse eilanden hadden gevaagd, waren schokkend. Aan de andere kant de documentaire liet zien hoe de Nederlanders werkelijk zijn in tijd van nood. Hoe mensen non stop werkten om zandzakken te leggen waar de dijken doorbraken. Hoe men met gevaar voor eigen leven mensen uit boerderijen ging evacueren. Bootjes die hulp boden aan hele gezinnen, plus de poes of de hond erbij, staan symbool voor kracht en moed. Zo ook de beelden hoe men koeien paarden en varkens uit het water haalden. De taferelen die men ziet bij overstromingen in andere landen, zien er totaal anders uit. Daar ziet men mensen die hulpeloos zitten en wachten op hulp die van elders zou komen. Ze zijn gekenmerkt door passiviteit. In sommige gevallen, net als bij de orkaan Catharina, gingen de negers van New Orleans op rooftocht in de verlaten huizen. Zij zaten mensen te beroven en vrouwen te verkrachten in de plekken waar men onderdak vond. Dergelijke taferelen vonden ook plaats bij de laatste orkaan op Sint Maarten. Dit soort waarheid als een koe kan niemand verloochenen; ook de Gutmenschen niet.
  Het is vanzelfsprekend dat dit soort mens past perfect in de Derde Wereld, maar niet in een land als Nederland. Niemand geeft Nederland de garantie dat de overstromingen van 1953 zouden zich niet herhalen. Zeker als de zeespiegel steeds hoger wordt. Daar moet men rekening mee houden en zo min mogelijk troeteldiertjes uit de Derde Wereld naar binnen halen; hoe zielig ze ook zijn.

  Like

 20. Jack Smits zegt:

  Voor vele vrouwen is het te laat. Zij had nog geluk. Zich realiseren dat je fout zit doet pijn. Eén keer. Daarna zal ze veiliger en beter zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s