Europa te blank!

Screenshot_57

(Door: “bozeoudeman”)

Europa is te blank en dat moet veranderen. Net als het feit dat Europa te christelijk is, ook dat moet veranderen. Waarom dat moet, blijft onbeantwoord. Men wenst niet naar tegenwerpingen of argumenten te luisteren, men is niet voor rede vatbaar. Ook voor het feit dat men met iets totaal zinloos bezig is. Hoe groots en hoe belangrijk zij ook van zichzelf mogen vinden dat zij zijn, ze zullen nooit (of nog niet) in staat zijn om af te dwingen dat niet langer pigment bepaalt hoe de kleur van de huid eruit ziet. Zijn mensen als de paus, Obama, Merkel en samen met hen ladingen anderen zo gigantisch gestoord of zo dom of hebben ze eigenlijk een heel ander doel voor ogen!? 

Ze beweren dit alles te doen om een nieuw mensenras te scheppen waardoor racisme voorgoed uitgebannen is. Maar hoe denken ze dat te doen dan? Simpel: Ze importeren zwarte en bruine mensen in Europa en die mixen ze daar met de blanken. Zo ontstaat er een nieuw getint ras dat zich over de wereld zal verspreiden. En Obama zag dat het goed was en voegde nog een boek toe aan zijn al zeer uitgebreide biografie.

Een eeuwenoud wereldprobleem door deze grootse man opgelost! Ja maar, denk ik als domme boze ouwe man, hoe zit het ook al weer met iets dat pigment heet en hoe zit dat met de straling van de zon, hoe werkt dat ook alweer in op dat pigment, dat veel of juist weinig zonnestralen? Veel of teveel leidt tot een donkerder, dus bruine of zelfs zwarte huidskleur en weinig of te weinig tot die blanke huidskleur.

Met andere woorden, geweldenaren als Obamba, op lange termijn zullen dan alle straks door jullie rassen-mix getinte mensen in Europa, met name in het noorden daarvan, automatisch weer witter worden en alle getinte mensen in Afrika weer donkerder. Joehoe hooggeleerde idioten, hou eens op met denken dat jullie de natuur naar jullie hand kunnen zetten.

Begrijpen de hooggeleerde types zoiets als dit niet? Keren jullie naar die studeerkamers terug, sluit de deur achter jullie en blijf daar voorlopig! Jullie zijn met verdwaasde larie-gedachten als totale idioten de wereld nu lang genoeg aan het terroriseren.

Wat is er toch echt aan de hand? Die vraag blijft vanwege al deze waanzin van vandaag keer op keer terugkomen. Door wie en met wat worden we bedreigd? Door Erdoğan? Heeft hij een aantal kernraketten van de Amerikanen ingepikt die op zijn grondgebied opgeslagen liggen? Door Obama? Is de man die veel beloofde, maar niet veel presteerde, doorgedraaid en bedreigt hij de wereld? Is het ISIS? Hebben die dolle doorgedraaide moordenaars van die getikte islamiseringsbeweging een kernbom in hun bezit? Of zijn het toch die buitenaardse leiders waar die alcoholist Juncker eens over schijnt te hebben gesproken?

Of draait de olieboer enkel de kraan dicht als we niet subiet allemaal islamiet worden? Wie het weet, mag het als eerst als nep-nieuws brengen! Of anders gewoon beweren dat de Russen erachter zitten, dat kan natuurlijk ook. Wie is er nu aan het doordraaien? De complotdenkers of de weledel hooggeleerde academici en industriëlen met in hun kielzog hun politieke lakeien?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", Europa, Genocide, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, Racisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

56 reacties op Europa te blank!

  1. Mary zegt:

    Het maakt helemaal niet uit wat “ze” willen, wij (het volk) willen het niet en dus zal het gedoemd zijn te mislukken!!!!.

    Like

    • Japio zegt:

      Het stikt van de ratten en rattenholen hoe in Nederland.

      Like

      • Thomasson zegt:

        @Japio. Er zijn al in Nederland zo veel rattenholen dat voor de eigen bevolking geen hollen beschikbaar zijn. Er wordt er alles aan gedaan om de plaatselijke uit hun eigen habitat te verdrijven.

        Like

  2. Elisah zegt:

    Men denk een nieuw ras te moeten/kunnen scheppen?
    Hoezo hoogmoedswaanzin… men denkt over een grootheid te beschikken die gelijk is aan die van God en dat is extreem fout en getuigt van een gevaarlijk zieke geest.
    Het is een duivelse, gewetenloze manier van spelen met vuur.

    Like

  3. hendrikush zegt:

    Helpt niets, dat mixen van rassen. De getinten meten elkaars waarde af aan hun huidskleur.
    Donker zwart, licht zwart, donker bruin, licht bruin, blank; dat is de rangorde.

    Like

    • Thomasson zegt:

      @hendrikush. Dat mixage van rassen is een ziekelijke Utopia van linksige multiculturalisten en Kalergi-Plan aanhangers. Iedere etnische groep en iedere etnische groep met bepaalde religie blijft bij de etniciteit waar ze toebehoort. Huwelijken worden meestal gesloten door partners behorend tot dezelfde etniciteit. Zelfs als er sprake is van dezelfde religie. Turken trouwen met Turken, Marokkanen met Marokkanen. Zelfs Marokkaanse Arabieren hebben diepe minachtende houding tegenover de Berbers (de bekende Rif-gebergte bewoners). Een Turkse jongen hoeft niet naar huis te komen met een Marokkaans meisje en vice versa. Zelfs huwelijken tussen Turken en Koerden komen niet vaak voor. Hindoestanen geven de voorkeur aan een huwelijk met Hindoestanen van dezelfde religie. Natuurlijk zullen mannelijke exemplaren van diverse etniciteit, religies etc. vrouwen proberen te scoren van andere etniciteit en ras. Dat wordt gedaan vanuit gevoelens van superioriteit . Deze soorten relaties zijn meestal zonder serieuze bedoelingen. Bij de zwarte bevolking kennen de meeste mannen helemaal geen verplichtingen tegenover vrouwen of kinderen, of überhaupt enige soort verplichting. Ze leven de dag. Dus wat uit deze mixage zal komen, zijn kinderen die opgroeien in een ouder gezinnen. Zij bouwen van jongs af aan enorme achterstand tegenover andere kinderen. Hun moeders hebben meestal ook het een en andere doorgemaakt. Bijvoorbeeld: armoede en verwaarlozing. Men kan van deze moeders niet verwachten dat zij in staat zouden, zijn hun kinderen op te voeden naar een evenwichtige volwassenheid. Als dat op grote schaal zal gebeuren, zal de mentaliteit van de volgende generaties zwaar beïnvloeden. De mixage van rassen volgens de Kalergi-Plan zal de dood inleiden van IEDERE WESTERS LAND. De Kalergi-generaties zouden de mentaliteit hebben van de Amerikaanse negers of de bewoners van de Zuid Amerikaanse pavela’s. Probeer in een land als Nederland met zulke bewoners een kenniseconomie op te bouwen!.

      Like

  4. Pete zegt:

    Je vergeet nog wat ! Dat is die opmerking van die Duitse Minister van binnenlandse zaken. (die van 73 jaar (toen) die zijn nazi tijd maar niet kan vergeten)

    Die waarschuwde dus voor “inteelt” problemen als we geen andere rassen zouden importeren.
    (Wat weet/wist hij wat wij niet weten ???)

    Tegenwoordig lijdt de Westerse jeugd, richting de 50%, aan gedragstoornissen zoals ADHD, ADD, ASS, Tourette, DBD, ODD en CD, DCD, angststoornis, depressie… en door elkaar..enz. enz..

    Gevolg van inteelt !??

    De religie-waanzin met bijbehorende stoornissen bij de geimporteerde jeugd maar vergeten. Komt hoofdzakelijk door indoctrinatie en sektevorming ?
    Zeggen ze ? Of ook inteelt ? (denk het laatste)

    Maar gezien de hechte familiebanden en de hechte hunkering naar hun stam en kleur van dat geimporteerde zooitje parasieten uit Afrika en Midden Oosten.
    Zal ook dit “socialistisch experiment” op anarchy, burgeroorlog, massavernietiging en genocide uitlopen.

    Like

    • Elisah zegt:

      Ach Pete, die “aandoeningen” waren er vroeger ook al, alleen ontbraken toen de diagnoses die er nu zijn, destijds werden kinderen gewoon betiteld als zijnde druk, dwars, opstandig, dromerig, lui, of onhandelbaar etc etc. Er is wat dat betreft echt niet veel veranderd aan de jeugd.

      Geliked door 2 people

  5. kampersrene zegt:

    Dobbernegers ,Islamieten overspoelen heel Europa , hehalve enkele landen zoals Polen waar de leiders nog begaan zijn met hun volk en liever de hielen zien van asielers dan hun agorante fanatieke smoel .Nederland deelt in de klappen omdat groen en heel die jannekensnest de “naastenliefde” zogezegd beoefenen , om te tonen hoe goed en menselijk ze wel zijn .Hoe zouden de levensliederen van Johny Jordaan en de zangeres zonder naam nu klinken ?

    Like

  6. Peter zegt:

    Het klopt inderdaad dat het waanzinnige idee dat we multicultureel en multiraciaal moeten worden uit de koker komt van een klein groepje politici en intellectuelen.
    De “gewone”man / vrouw in Europa heeft hier NIET om gevraagd en wordt opgezadeld met de gevolgen van het wensdenken van deze lieden.
    Nu wordt het volk wakker en ziet de samenleving naar de filistijnen gaan.

    Like

  7. Cathja zegt:

    Geld en macht zijn de twee grootste bedreigers van de wereld(vrede). We weten allemaal dat aan de ‘wereldtop’ (wat is dat eigenlijk en door wie is dat bedacht?) enkele mega-rijke families staan, die zich over de ruggen van miljarden mensen jaar na jaar meer verrijken. Geld is macht, en met geld kun je bijna alles doen. Denk aan Soros.

    Macht zoals we dat zien bij de islam is een vorm van macht wat niet (alleen) met geld te maken heeft, maar met onderwerping aan hen die de islam belijden. De islam ontleent zijn ‘macht’ aan de woorden van allah en de ‘profeet’ mohammed. In de koran staat te lezen dat de hele wereld aan allah toebehoort, en er wordt geëist dat de gelovigen alles in het werk zullen stellen om de wereld te veroveren voor hun god.

    In de tijd waarin wij nu leven wordt duidelijk dat we op weg zijn naar een alles vernietigend einde.
    De mens ‘aan de verkeerde kant’ zal alles in het werk stellen om zijn stempel te drukken op wat hij of zij belangrijk vindt voor het voortbestaan van het menselijk ras, en schuwt geen drastische maatregelen, zoals het vermengen van menselijke rassen, en het invoeren van één wereld-godsdienst, genaamd ‘islam’.

    Het zal één van de de ergste fouten blijken te zijn die ooit door de mens is begaan!

    Like

    • Yvonne zegt:

      maar als je het gezicht van Soros ziet hij straalt alleen haat uit, hij stikt van het geld heeft macht en ziet er doodongelukkig uit, wat maakt veel macht hebben dan zo bijzonder vraag ik me dan af, ik zou dol gelukkig zijn met een aardig bedrag op mijn rekening, ik zou hier weggaan maar ja waarheen ?

      Like

  8. Thomasson zegt:

    @bozeoudeman. Hartelijk dank voor uw artikel. U brengt paar interessante punten naar voren. U noemt Obama een geweldenaar. Maar was hij dat werkelijk? Ik denk van niet. Obama had een probleem dat alle mensen afkomstig uit de zgn. Kalergi-ras mee worden geconfronteerd. Hij is geen neger en hij is geen blanke. Hij is geen christen en hij is ook geen echte moslim. Dus ex president Obama hoort bij een groep die bijna iedereen wantrouwt. Voor de zwarte Amerikanen en de Latino’s was hij afkomstig (via zijn moeder) uit de gehate blanken. Daar kunnen zij zich niet mee identificeren. ‘He is not one of us’. Voor de doorgaans blanken was Obama een zwarte. De enige groep die hem wel op handen droegen waren de politiek correcte nep multiculturalisten. Juist de meest kapitaalkrachtige groep die hem aan het presidentschap hielpen. Dus voor de meeste Amerikanen was hij al bij voorbaat mislukt, mits hij echte wonderen kon verrichten. Dat kon hij natuurlijk niet.

    Like

  9. Bob Fleumer zegt:

    De leiders hebben geen echte controle meer, het is hun over het hoofd gegroeid en in plaats van plaats te maken voor meer capabele mensen blijven ze doordrammen met beleid dat overduidelijk niet werkt. Zo’n man als Rutte die ons probeert wijs te maken dat het goed is wat hij doet terwijl hij nalaat Nederland los te maken van de EU of alles in het werk te stellen de EU te hervormen tot een werkbaar geheeld waar de burgers van harte achter gaan staan. Het meest urgente wordt nagelaten; de grenzen dicht, dat doe je als kapitein van het schip van staat als je dreigt te zinken, eerst het lek dichten en dan pas verder gaan.

    Like

    • Dewevoga zegt:

      Rutte is de rat(kapitein) die als eerste het zinkende schip verlaat. Als je ziet wat een rattenplaag er al is zijn er al heel wat schepen vergaan, dus als de rattenvanger komt is ook hij de sigaar.

      Like

  10. Thomasson zegt:

    Gisteren was ik voor onderzoek in het ziekenhuis. Bij de ingang zag ik een wat oude echtpaar waarvan de man hield op zijn armen een Syrisch jongetje (zijn uiterlijk) van een jaar of vier en de moeder van het jongetje stond bij de oudere dame. Goede mensen die zich ontfermen over het lot van vluchtelingen. Mensen met een hart op de goede plek. Later zat ik in de taxibus naast paar mensen die naar de dorpen in de omgeving heen moesten en een vluchtelingengezin uit de plaatselijke AZC. Vrouw natuurlijk gesluierd en zwanger van kennelijk al het derde kind. Bij aankomst in de taxi groeten de mensen de chauffeur en elkaar vriendelijk, (al kenden ze elkaar niet). Dat deden ze ook toen ze uitstapten in het dorp waar zij woonden. De vluchtelingengezin deed dat niet. Het enige wat de man te melden had, was dat het lucht in de taxi erg benauwd is, en of de chauffeur kan er iets aan doen; de airco aanzetten of een raam openen. De man sprak gebrekkig Nederlands, dus het gezin is al een tijdje hier. De houding van de man was zeer afstandelijk; zelfs arrogant. Al wetend dat de mensen naast hem betalen voor zijn taxivervoer en zijn verblijf hier in Nederland. Dat doen al de mensen hier in het land die hem en zijn gezin NIETS SCHULDIG ZIJN. Het is absoluut niet onze zaak wat in zijn land gebeurt, aangezien zijn soortgenoten elkaar aanvallen.

    Echter ik geef de vluchtelingen, asielzoekers, profiteurs, of welke naam dan ook, geen schuld. Zij maken van de gelegenheid gebruik om andere mensen te misbruiken. Schuldig zijn uitsluitend de vuilakken van alle traditionele politieke partijen, die het in hun hoofd halen – op onze kosten – de boel hier vol te proppen met gespuis uit de hele wereld. Wetend dat hen acties ontelbare slachtoffers maken onder de autochtone bevolking. Dat er geld dat broodnodig is voor de toekomst van het land, wordt verkwanseld in een Jurassic Park achtige projecten van de COA en Vluchtelingwerk Nederland. Dat de AZC’s zijn niets anders dan open dierentuinen waar de meest gevaarlijke beesten de vrije loop hebben en voor prooi mogen zoeken onder de bevolking van de nabije omgeving.

    Geliked door 2 people

    • Yvonne zegt:

      ach nee je meent het had meneer wat te zeuren over de lucht in het busje?
      had hij met zijn kindermachine lekker moeten gaan lopen, kan hij frisse lucht happen, stel verwende trollen, trouwens heeft de chauffeur aan deze aardige man zijn verzoek voldaan, ja zeker

      Like

      • Thomasson zegt:

        @Yvonne. Ja! De taxichauffeurs hier zijn aardige behulpzame mensen. De beste die er zijn. Maar de geïmporteerde TYFUS uit islamitische en Afrikaanse landen zijn te beperkt om te begrijpen dat goedheid is geen domheid. Het is tijd om ze dat te leren en ze uit flikkeren naar het land van herkomst – gevaarlijk of niet! – Ze hebben hier niets te zoeken.

        Like

  11. Statler & Waldorf zegt:

    “Denken dat jullie de natuur naar jullie hand kunnen zetten.”

    Inderdaad, er zijn veel mensen die denken hun ideale wereld te kunnen creëen met de maakbare mens.
    Zelfde zottigheid met al die zgn. 80+ gender-varianten die zouden bestaan.
    Dat zijn geen gender-varianten maar afwijkingen van moeder natuur.
    Of kinderen die eerst tot hun twaalfde levensjaar maar eens moeten nadenken wat ze willen zijn en dan hun keuze maken in wat voor een gender-jasje zij zich thuis zouden voelen.

    Like

    • Qvic zegt:

      Die gender gekte moet je voor zorgen, dat de blanke bevolking geen nageslacht krijgt.
      Zodat het blanke ras van zelf ophoud met zijn bestaan.

      Like

      • BertG. zegt:

        Dat stond gisteren al overal op internet, dat vrouwen steeds later kinderen krijgen.
        Lijkt mij vrij logisch wanneer ze geen enkele kans meer maken op een normale woning.
        Je kan toch moeilijk een gezin gaan stichten onder een brug, of bij je ouders op zolder.
        Maar dat ben ik nergens tegen gekomen in de berichtgeving.

        Like

      • Elisah zegt:

        Inderdaad Bert, daar erger ik me ook aan, ze vertellen maar de halve waarheid.
        Het is eerst de school afmaken, dan studeren, dan werken, sparen en hopen dat je de juiste partner gevonden hebt en dan nog een geschikte betaalbare gezinswoning vinden.
        Beide partners moeten werken om alles te kunnen bekostigen, en de kinderopvang waar je afhankelijk van bent als je werkt, kost zoveel dat je je salaris er grotendeels weer aan kwijt bent.

        Like

  12. Charles Martel zegt:

    En de NOS wil dan alles witwassen.

    Like

  13. Yvonne zegt:

    wat is het belang van welke kleur je huid is? als mensen van binnen eens hetzelfde zijn en denken,
    die mix wordt ons opgedrongen, ik zie nu al blanke dames met getinte kinderen

    Like

  14. koddebeier zegt:

    De overgrote meerderheid van de weledel hooggeleerde academici, de industriëlen en hun politieke lakeien horen in een inrichting of in de gevangenis thuis, wegens landverraad !!

    Like

  15. Rookmelder zegt:

    “bozeoudeman” dit is een gevolg van de Resolutie van Straatsburg en de uitvoering van het -domme- gedachtegoed van Coudenhove-Calergi met zij “geniale” plan, aangevuld met div. Europese resoluties van de laatste jaren…..

    Geliked door 1 persoon

    • Elisah zegt:

      Misschien moet men mensen eens onder hypnose laten ervaren hoe het is om als Christen of Jezidi vervolgd, gemarteld, verkracht en vermoord te worden?

      Like

  16. Piet Karbiet. zegt:

    Geen idee. Ik sprak deze week een oude vriend. Slimme vent, KMA-er en hij was ooit VVD raadslid in een grote stad. Hij heeft tieners. Die zag het somber in voor Nederland. “Wat is de oplossing?”, vroeg hij. Ik had het over grenzen dicht, uit de EU en weg met het kartel. Dat zag ie wel zitten. Zijn crea vrouw trok haar wenkbrouw op maar hij bleef consequent. “Zelfs in de raad liegen ze keihard in je gezicht.” toen het over PvdA-mensen met een migratie-achtergrond hadden. Niet te vertrouwen. Samen optrekken met de Visegrad-landen en eventueel de UK. Zoiets.

    Like

  17. Henk der Niederlànderï zegt:

    Ik denk dat het verhaal over een nieuw mensenras in het geheel niet klopt maar dat de ”grote” leiders zich ten tijde van de oliecrisis zich zwaar in het pak hebben laten naaien door de oliesheiks uit de Arabische landen.
    Het verhaal was olie voor immigratie maar die lamlullen van die tijd hadden geen benul dat de feitelijke bedoeling meer lag in het kader van, olie voor islam.

    Like

  18. King Arthur zegt:

    Waarschijnlijk gaat het niet eens om het mengen van kleurtjes, maar veel meer om het mengen van IQ’s. De deepstate/elite staat een gemengd IQ voor ogen van minder dan 80.
    Daarom worden hordes domme luie laag-IQ rukkers geimporteerd en let wel, iemand met een IQ van 70 of minder heeft bijna geen geweten!!! Men ligt echt niet wakker met zo’n IQ als ze iemand hebben afgeslacht!
    Daarnaast schijnt het christendom heel nauw betrokken te zijn bij het blanke ras en daar heeft de satanische elite een broertje dood aan, dus blanke ras uitmoorden zoals nu al gebeurd in zuid Afrika door IQ<70 rukkers.
    Een andere optie zou kunnen zijn dat Europa gestraft wordt voor het verlaten van God, het dwarszitten van Israel en werken de Merkel- en andere zombies daar onbewust aan mee????????/

    Like

  19. pejoar zegt:

    waarom leefden die verschillende rassen op afstand van elkaar?
    juist,omdat ze daar voor gekozen hadden.daarbij,op vrijwillige basis mixen is geen probleem,maar massaal geregisseerd mixen is iets anders

    Like

  20. M. zegt:

    Men kan blijven doen alsof onze politici niet weten wat ze aan het doen zijn maar ze werken allemaal hetzelfde plan af.
    En ook die plannen zijn allang meer dan bekend, zwart op wit.
    Dat onze politici in 2010 al hebben besloten de aanval op de Nederlander in te zetten is gewoon bewust beleid in vereniging.

    Like

  21. Anneke zegt:

    Aan de oude waan-dromen van Hitler, wordt nog steeds hyperactief ‘gesleuteld’ !!! Het BLANKE ras, wordt kapot gemaakt op allerlei wijzen. Komt hier ooit een eind aan??? Het leven gaat over woeste golven, die een deel van de mensheid bewust stap voor stap verzwelgen !!! Racisme jegens de BLANKEN is een hard en duidelijk feit.

    Like

  22. Anneke zegt:

    De hedendaagse politici zijn nog GESTOORDER, dan Hitler was !!!

    Like

  23. Hovawart zegt:

    Verdeel en heers, pure and simple, maar het is een levensgevaarlijke gok waar in het verleden al hele volksstammen het slachtoffer van zijn geworden, zoals de Bosnische tragedie.

    Like

  24. Jean zegt:

    In een DEMOCRATIE is de monarchie (voor zolang ze nog getolereerd wordt) en de politiek “ONDERDANIG” aan de burgers en niet zoals momenteel in Europa dat de burgers onderdanig moeten zijn aan een handvol huichelaars & volksverraders die samenhokken in dat EU gedrocht en daar decadent hun bankrekeningen spekken en ons Europeanen “overladen” met importbarbaren.
    Wij burgers moeten “DEMOCRATIE” opeisen in letterlijke zin. Wij bepalen en politiekers voeren uit wat hun opgedragen wordt en monarchieën, een restant uit de middeleeuwen doeken we gewoon op want het heeft geen enkele toegevoegde waarde maar kost ons wel miljoenen euro’s op jaarbasis.

    Like

    • Anneke zegt:

      Helaas Jean, hebben wij burgers niets in te brengen. De politici zelf voeren, als marionetten de regels uit van hun NWO bazen / – werkgevers. Op hol geslagen vrijmetselaars voeren het bewind, achter zéér duistere schermen.

      Like

  25. M.A.L. Sion zegt:

    Natuurlijk is de kwestie van huidskleur een belangrijk element. Bij een aanzienlijk aantal getinte mensen is het IQ-quote laag tot zeer laag. Ook een belangrijk element.
    Belangrijkste element is GELD. Degene die aan de touwtjes wil trekken heeft $€-tekens in de ogen. Er moeten voldoende slaven zijn om straks voor hem/haar en zijn/haar soort het vuile werk op te knappen.
    Als we dat willen voorkomen rest slechts revolutie. De tijd tikt weg en Soros c.s. zien het point of no return naderen. Daar moeten wij ons ook bewust van worden en HANDELEN.
    malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  26. Qvic zegt:

    Iedere geneutraliseerde immigrant zal altijd eerst zijn nationaliteit benoemen waar hij/zij vandaan komt en dan pas de Nederlandse. Zijn Nederlandse identiteit zien zij enkel als een recht om een uitkering e.d. te kunnen ontvangen, meer niet. Op papier zijn zij Nederlander, maar persoonlijk zijn en blijven zij vooral hun oude vaderland eren en blijven opkomen voor hun vaderland en bijna nooit voor Nederland. Ook al zijn zij van de 3e generatie. Alleen als zij daar financieel beter van kunnen worden noemen zij zich Nederlander. Door deze mentaliteit van de immigranten eisen zij steeds meer Nederland op, waar vroeger autochtonen Nederlanders woonden en leefde. Zijn nu stukjes buitenland binnen onze samenleving en die stukjes worden steeds groter, totdat er geen plaats meer is voor de autochtonen Nederlander. Het zogenaamd mengen van rassen, heeft nog nooit plaats gevonden met de islam, dus mensen laat je niets wijs makken met deze onzin.Tuurlijk zijn er hele vrouwelijke volksstammen, die zich hebben laten verleiden door die islamjongens, totdat het te laat was en zij niets meer in te brokkelen hadden. Deze vrouwen krijgen dan pas het ware gezicht van de islam te zien, de raad die ze in de wind sloegen toen ze er mee begonnen. Waarom moeten wij ze zo nodig onze kant op laten komen? Ze gedragen zich als sprinkhanen, vreten alles kaal en als zij hun zin niet krijgen slaan zij alles stuk. De gehele economie en welvaart van ons wordt opgeofferd voor deze parasieten, hoe dom moet je eigenlijk zijn om dit niet te kunnen voorzien. Er zijn tig voorbeelden op de wereld en in de geschiedenis, die dit fenomeen van massale moslim import de landen vernietigen. Hebben de linkse mensen dan zulke grote splinters in hun ogen, dat zij dit niet zien of denken dat het wel mee zal vallen. Of dat zij daar financieel beter van worden. Maar wat heb je aan geld en macht, als jou land onder de voet wordt gelopen en jij 24/7 bewaakt moet moet worden om nog enigszins te kunnen leven en aan jou kinderen moet gaan vertellen dat jij een aandeel hebt gehad dat nu het hele land naar de verdommenis is gegaan. Omdat jij alleen aan jou eigen hebt gedacht en de rest van de bevolking bewust overgeleverd hebt aan de islam. Zo iemand noemen we een volksverrader, die normaliter de doodstraf krijgt.

    Like

  27. Jan zegt:

    Raad van Cultuur: Wij haten blanken

    Raad van Cultuur: theatersector moet voor en achter de schermen minder wit worden

    De Nederlandse overheid zou een quotum moeten overwegen om diversiteit in het theater te bevorderen. De Code Culturele Diversiteit, een richtlijn voor instellingen om diversiteit te stimuleren, moet een officieel criterium worden bij de beoordeling van subsidieaanvragen. Een negatieve beoordeling kan een reden zijn om geen subsidie te krijgen.

    https://www.volkskrant.nl/theater/raad-van-cultuur-theatersector-moet-voor-en-achter-de-schermen-minder-wit-worden~a4570008/

    ‘Vooral bij cultureel divers publiek bestaat – niet geheel onterecht – het idee dat het theateraanbod niet bij zijn belevingswereld aansluit, vooral is gebaseerd op de Westerse canon en wordt gespeeld door witte acteurs.’ Om dit te veranderen zou de theatersector voor en achter de schermen minder wit moeten worden….’
    Dit is volslagen kolder en terreur van blankenhaters en racisten.
    Er zijn genoeg die naar toneel willen maar geen boodschap hebben aan postmoderne shit, gekrijs, het gooien met stoelen en tafels maar er steeds moet bij denken dat dit een voorstelling is van Schiller of Lessing.

    En dus komt de haatclub tot de volgende conclusie: Vandaar de suggestie van een quotum.

    Te lui om zichzelf te bedruipen zijn zij ook, want de belastingbetaler moet opdraaien voor de kosten van onderhoud:
    ‘Naast diversiteit zou het rijk beheer en behoud van theatererfgoed (opnieuw) op zich moeten nemen – dat is een pleidooi voor de heroprichting van het ter ziele gegane theaterinstituut.’

    En te lui om ander werk te zoeken zijn de toneelspelers (in 2 opzichten) ook nog:
    ‘Daarnaast moet de overheid de subsidieperiode van door haar gesteunde instellingen verruimen van vier naar zes jaar, en zouden subsidies flexibeler moeten worden, al naar gelang de ambities en taken van een instelling.’

    De ambitie van eeuwig werkloze.

    Wie zit in de raad zitten laat zich raden, linkse beroepswerklozen zoals PvdA’er Hees, Booij (van de communistische ASVA), Cees Langeveld, Liesbet van Zoonen ….
    https://www.cultuur.nl/over-ons/raad/item57

    Zelf beroepswerklozen

    Like

  28. Pingback: Permanente nederzettingen van vluchtelingen in de EU. – Nieuwsfrequent.nl

  29. Jules Vismale zegt:

    Helaas wordt het zelfs niet altijd gewaardeerd als er zwarten tussen blanken staan naar aanleiding van dit verhaal:

    Blanke scholieren krijgen donkere huidskleur op een Franse klassenfoto

    Het Franse Émile Cohl-college in Lyon heeft zich verontschuldigd nadat een schoolfoto digitaal was bewerkt om blanke leerlingen (op veel Franse scholen zitten al genoeg zwarte kinderen tussen de blanke kinderen) een donkere huidskleur te geven. De foto moest dienen als promotiemateriaal voor de opening van een Amerikaanse afdeling van de Franse school. Volgens de directie werd de klassenfoto bewerkt door een communicatiebureau in de VS.

    Een internetgebruiker bracht het nieuws begin september al naar buiten op sociale media. Op een onbewerkte foto die rond hetzelfde tijdstip werd genomen, zijn alle leerlingen blank. Maar op de bewerkte versie zijn er plots vijf studenten (recent geleden werd een kunstenares zelfs bedreigd toen ze zichzelf voor de helft zwart schminkte!) met een andere huidskleur, onder wie drie leerlingen die werden ‘ingekleurd’. Twee andere personen werden toegevoegd in plaats van de leerlingen op de foto.

    Directeur Antoine Rivière zegt tegenover het Franse weekblad L’Express dat hij niet op de hoogte was van de aanpassingen. ,,We stuurden een aantal documenten naar een Amerikaans communicatiebureau om onze school te promoten”, klinkt het. De foto werd volgens hem bewerkt zonder enig medeweten of toestemming van de school.

    Verontschuldigingen

    De pagina waarop de foto werd getoond is offline gehaald en de school heeft brieven gestuurd naar de studenten en hun ouders waarin ze hun verontschuldigingen (blaffende honden bijten niet!) aanbieden. Het contract met het Amerikaanse communicatiebureau is verbroken

    Like

  30. Pingback: Permanente nederzettingen van vluchtelingen in de EU. | CensuurVrij.com

Plaats een reactie