VIDEO Donald Trump: Eerste “State of the Union”


(Klik voor Engelse ondertiteling rechts onderin de balk op het rood onderstreepte logo)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, VS. Bookmark de permalink .

29 reacties op VIDEO Donald Trump: Eerste “State of the Union”

 1. kampersrene zegt:

  Wanneer houdt Rutte zijn state of the Union ?

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Een mooi stukje powerbuilding!
  Mooi hé die zure gezichten van de democraten.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Zij zijn alleen democraten in naam. Maar er is een democratisch gekozen president waartegen ze demonstreren, ageren, die ze ridiculiseren en demoniseren. Met andere woorden: ze accepteren de uitkomst van een democratisch proces niet, omdat die uitkomst hen niet bevalt. Hoezo, democraten?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Sabeltant, inderdaad en vooral dat gezicht van Nancy Pelosi. Eng mens, en ze is ook nog eens de schoonmoeder van de Nederlandse journalist Michael Vos die veel voor RTL werkt.

   Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  “the lowest number of unemployed african-americans ever” and not a dark person in the room applaudded, no democrat cheered,.have you ever wondered why………keep them poor and barefoot, typical left-wing politics.

  Geliked door 1 persoon

  • Manna zegt:

   nee hoor, er was er 1 die wel mondjesmaat klapte. tis net animal farm. volgevreten parasieten en papegaaien. on the top its difficult to look down,,,,

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Het sprekend voorbeeld van “Gaat het goed met de boer, gaat het goed met de knecht” , het besef dat de wereld in de greep is van een economische gijzeling waarbij niemand vooruitgang boekt, geen natie zijn ware en volle potentieel kan inzetten, vanwege de dwingelandij van een stelletje linksche pencil pushers, die met de invoer van hun fictieve munteenheid een wereldeconomie op het randje zetten en miljoenen mensen hun spaargeld en bezittingen afnamen, straks ook hun pensioenen en vrijheid afpakt om de Brusselse teloorgang ten koste van alles overeind te houden , om de linkse snowball nog sneller downhill te laten rollen, an economic disaster and a human tragedy .

  Geliked door 1 persoon

 5. M. zegt:

  Zal wel even slikken zijn dat zo’n Jesus gelover als Trump het zo goed doet voor zijn volk en resultaten behaalt in een jaar die in de geschiedenis nog niet zijn voorgekomen anders dan het verneuken van de bevolking en zelfs de kinderen door de goddeloze bende die hier aan de macht is. Dat kan je dan beter hebben toch?

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dat was pas een mooie tijd, toen wij hier nog Balkenende hadden.
   Wat heeft die toch veel voor de Nederlandse bevolking kunnen betekenen.
   Ik ben nog trots op ‘m toen hij ons de de EU in frommelde.
   Wat een kerel was dat, die gaf pas uiting aan zijn geloof.
   Zonder geloof had je bestaan nauwelijks zin, heeft hij eens gezegd.
   Daar moeten we er nog veel meer van hebben hier.

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik begreep dat dan ook onmiddellijk dat hij het referendum verscheurde.
    Wat hebben al die goddeloze nou voor verstand ergens van hoe je een land moet besturen.
    Hij wist het, als goed gelovig man.

    Like

 6. Jan zegt:

  Maxine Waters niet aanwezig op SOTU (net als anderen)

  video/1

  Geliked door 1 persoon

 7. Rookmelder zegt:

  Was er even goed voor gaan zitten, wat smullen dat applaus -incl. kandidaat Ted Cruz-, en dan die zure gezichten van minachting van de democraten, Nancy Polesi en Chuck Schumer en nog z’n grijze duif voorop, wat lieten ze zich kennen en vielen ze hier door de mand, de applaus-machine van -s-linke lowietje Barack Obama…… De man heeft, in samenwerking met zijn regering al meer bereikt dan yes, we can Obama in 8 jaar, weliswaar in Amerika zelf op basis van America First, wat ook tijdens de speech weer als ondertoon naar boven kwam drijven ! Het is soms een rare snuiter, maar ballen heeft hij wel,een morele opsteker voor alle Amerikanen, laat ‘m maar schuiven…..
  P.S.: Dat ISIS van de kaart is geveegd dankzij Amerika was iets te veel eer, Rusland heeft met zijn bombardementen en samen met andere landen op de grond ook een fikse duit in het zakje gedaan, maar soit, een detail, zo hun je wel Amerika’s zieltjes winnen, evenals met zijn afsluiter trust in God !

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @rookmelder, inderdaad was Trump zijn verhaal inzake IS bezijden de waarheid.

   Like

  • Manna zegt:

   president trump kan niet zeggen dat poetin Isis verslagen heeft. dat begrijp je toch wel. dan maar zelf met de eer strijken 🙂

   Like

   • Rookmelder zegt:

    @Manna, nee, natuurlijk niet, integendeel, maar ik vraag me nu nog af, wat ze voor dat Poetin er zich mee ging bemoeien gebombardeerd hebben met die redelijk grote coalitie, infrastructuur, r & t.v.-stations, raffinaderijen i.v.m. brandstof, wapenvoorraden van Syrie of communicatie centra om Assad op de knietjes te krijgen ? Temeer omdat de vlek van Isis-gebied zich uitbreidde in die tijd ! Daarom ook mijn opmerking zieltjes winnen……

    Like

 8. Rookmelder zegt:

  Zo, nu ga ik vreemd, eens even kijken hoe het RTL,- en NPO nieuws dit gaan brengen, al heb ik zo m’n donkerbruin vermoeden….ze zullen er niet mee openen, want jammer voor hen, geen
  mooiprater Obama meer…..maar een doener !

  Geliked door 2 people

 9. Henk.V zegt:

  Ik heb alle tijd genomen om de rede van Trump in haar geheel te volgen en ik was onder de indruk !.Een man die opkomt voor zijn land en volk EN RESULTATEN BOEKT
  Opkomen voor je volk kan natuurlijk niet meer, volgens politiek correct, maar het is natuurlijk de enige manier om je land, je volk en al je geweldige verworvenheden intact te houden.
  De linkse anti-vaderlanders , omhelzen zogenaamd de lijdende mensheid van hele wereld,en offeren daartoe het eigen land land op en leveren daarbij het eigen volk uit aan het barbarendom. Echt iets om trots op te zijn.
  Tot mijn genoegen hoorde ik dat Trump het gevangenkamp op Guantanamo Bay wil open houden. Dat vind ik een goed voornemen. Voor de kopstukken van de EU en van de meelopende vaderlandse politieke elites kan daar misschien plaats ingeruimd worden…

  Geliked door 2 people

 10. Wachteres zegt:

  Een fantastische toespraak: geen fraaie, holle ,lege woorden, maar feiten.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Amerikaans links’mens’ (en waarom zij terecht massaal de volgende verkiezingen zullen verliezen)

  Vraag: Waar in hemelsnaam gaat dit over?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s