VIDEO: Vrouwen, kom in verzet! (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Mijn naam is Mia, mijn naam is Maria, mijn naam is Eba. Mijn naam is Mia, mijn naam is Maria, mijn naam is Eba. Ik werd in Kandel doodgestoken, ik werd in Malmö verkracht, ik werd in Rotherham misbruikt en ik werd in Stockholm overvallen. Het duurde urenlang. Er was niemand om me te helpen. Ik ben gewoon een vrouw. Ik ben Mia, Maria en Eba. Zij zouden mij kunnen zijn en ik zou hen kunnen zijn. Zij zouden mij kunnen zijn en ik zou hen kunnen zijn.

De daders loeren overal. Als we ´s avonds gaan joggen in het park, als we ´s avonds thuiskomen van het werk, als we wachten bij de bushalte. Wij zijn niet veilig, omdat jullie ons niet beschermen. Omdat jullie weigeren onze grenzen te beveiligen. Omdat jullie weigeren om te controleren wie hier binnenkomt. Omdat jullie weigeren misdadigers uit te zetten. Omdat jullie liever iedere kritiek op jullie censureren in plaats van ons serieus te nemen. Omdat jullie ons liever laten sterven dan jullie fouten toe te geven.

Vanwege jullie immigratiepolitiek staan we weldra tegenover een meerderheid van jonge mannen uit archaïsche, vrouwen-vijandige samenlevingen. Jullie wisten dat en jullie hebben dat op de koop toegenomen. Jullie hebben het geweten en jullie hebben het op de koop toe genomen. Jullie hebben ons prijsgegeven, jullie hebben ons opgeofferd. Jullie prediken feminisme en vrouwenrechten, terwijl jullie de echte vrouwenvijanden zijn. Wij zijn de herinnering aan de slachtoffers. Wij zijn jullie slechte geweten en wij zullen jullie straffen. Wij zijn datgene wat jullie willen verdringen, maar wij gaan niet meer weg.

Wij zijn geen loslopend wild, geen slavinnen, geen oorlogsbuit en geen nevenschade, wij zijn de dochters van Europa. Wij zijn de dochters van Europa. Wij zijn de dochters van Europa. Wij zijn de dochters van Europa. Wij herinneren ons alle verkrachte, misbruikte, vermoorde en vergeten slachtoffers. Wij zullen hen bij jullie en allemaal in herinnering roepen. We hebben lang genoeg gezwegen. Nu begint ons verzet. Moeders, vrouwen, zusters, dochters van Europa, deze staat zal jullie niet beschermen, niemand weet wie van ons als volgende aan de beurt is. Neem zelf je lot in handen, want jouw naam is Mia, jouw naam is Maria, jouw naam is Eba. Zij zouden jou kunnen zijn en jij zou hen kunnen zijn.

Zo kan het gewoon niet verdergaan. Pepperspray en een tas-alarm behoren inmiddels tot de standaarduitrusting van de handtas van Europese vrouwen. ´s Avonds gaan joggen is voor ons de gevaarlijkste sport geworden. Dat pikken wij niet langer. We organiseren ons, we verzetten ons. Wij slaan terug. 120 decibel is het volume van een gebruikelijk tas-alarm dat veel Europese vrouwen inmiddels bij zich dragen. 120 decibel is de naam van ons verzetsinitiatief van vrouwen voor vrouwen. 120 decibel is de echte kreet van verontwaardiging tegen de echte bedreiging voor vrouwen in Europa. Wij zullen daar naartoe gaan waar vrouwen het slachtoffer van jullie politiek werden (Kandel, Freiburg). We zullen jullie te pakken krijgen en jullie ter verantwoording roepen. En we zullen luid zijn. Doe mee en laat luid je stem horen.

Vertel in de sociale media onder de hashtag #120db jouw ervaringen als vrouw met vreemde overheersing, intimidatie en geweld. Ik wil dat jij actief wordt. Ga naar www.120db.info en maak deel uit van onze beweging.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Vrouwen, kom in verzet! (+ vertaling!)

 1. Aegolius cs zegt:

  **Wij zijn geen loslopend wild, geen slavinnen, geen oorlogsbuit en geen nevenschade, wij zijn de dochters van Europa. Wij zijn de dochters van Europa. Wij zijn de dochters van Europa. Wij zijn de dochters van Europa.**

  Precies: dochters van Europa……. Of moet ik schrijven: de onwelgevallige broedmachine der EU?!

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Mooi zo, het is iig een begin.

  Like

 3. willie zegt:

  Pfff, wat helpen die attributen in jullie tasje ?? Beter wat anders erin, weegt wel wat zwaarder maar is veel meer afdoend

  Like

  • theresageissler zegt:

   Laat me nadenken…Een handgranaat?

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Bovendien Willie mag je hier in Nederland niet eens pepperspray in je tas hebben, dus zeg ik vaak aan vrouwen ga naar zo’n SM, winkel daar hebben ze van die armbanden met scherpe punten eraan, daar kon je weleens wat aan hebben als je gaat stappen.
   Hebben jullie ooit meegemaakt, dat welke politicus dan ook, zowel de mannelijke als de vrouwelijke, die er aan de macht kwam, zich ooit gebogen heeft over een serieus initiatief omtrent hoe je de veiligheid van vrouwen op straat kunt verbeteren…. het heeft geen prioriteit en dat is een grove schande. Ik vind dat wij als vrouwen dit gewoon eens als onderhandelings-eis in de strijd moeten gooien voor onze stemmen..laten ze in ieder geval onze veiligheid garanderen en ga ook maar eens protesteren voor de deur waar rechtszaken over moord en verkrachting van vrouwen plaatsvinden.. en ook na de uitspraak als die weer eens lullig uitvalt… nog dagen daar blijven protesteren.
   We moeten ook meer doen… willen we meer krijgen!!!

   Like

 4. Thomasson zegt:

  Geweldige video. Ik hoop dat vrouwen en meisjes eindelijk in opstand tegen de multiculturele viezeriken a la Merkel zouden komen. Genoeg is genoeg. Mensen die vijanden zijn van hun eigen volk mogen aan de regering geen deel nemen.

  Like

 5. Republikein zegt:

  De Venus van Milo weegt toch zwaarder dan een penis van een kilo.

  Like

 6. Elisabeth zegt:

  Deze video heb ik via twitter bij een aantal politici gedeeld op hun account. Totaal geen reaktie erop, maakt niet uit. Als ze het maar zien. Ga gewoon door om hun account te bestoken met bepaalde video’s.

  Like

 7. Pingback: Duitsland: Nieuwe “grote coalitie” besluit kuisheidsgordel voor iedereen (satire) | E.J. Bron

 8. Pingback: Interview met #120db: “Elk slachtoffer is een slachtoffer teveel” | E.J. Bron

 9. Pingback: “Dode meisjes liegen niet”: #120db-actie tegen migrantengeweld | E.J. Bron

 10. Pingback: #120db: Verkrachtingen, geweld: Wat gebeurt er in Dresden? | E.J. Bron

 11. Pingback: #120dB kort voor Oud & Nieuw in Keulen | E.J. Bron

 12. LUCIA zegt:

  Als je dit leest, lees het dan wel helemaal want dit onderwerp ligt me zeer aan het hart, anders kon je het verkeerd interpreteren/uitleggen!!

  Het wordt tijd dat vrouwen OP ALLE GEBIEDEN een stuk Macht en ook Verantwoordelijkheid
  ( Ik zeg bewust ook Verantwoordelijkheid want als het fout gaat je dan niet gaan verbergen achter het kleine lieve vrouwtje of je charmes duimendik in de strijd gooien, gewoon zakelijk en professioneel zijn). terugpakken……. en wel massaal, zodat we niet overgeleverd zijn aan de gecorrumpeerde, omhooggevallen, politieke en hooggepositioneerde, linkse, elitaire, vrouwen.
  Deze vrouwen en dat moge duidelijk zijn, de praktijk spreekt voor zich, worden gebruikt door hun mannelijke equivalenten, om de impopulaire maatregelen door te drukken, want …..en dat komt er altijd na zulke maatregelen …als de kritiekstroom dan losbreekt, dan kun je makkelijk stellen dat de kritiek voortkomt uit het feit dat het een vrouw betreft. Zo maak je de oppositie dus monddood.
  Deze vrouwen zijn de matennaaiers van de rest van ons en we hoeven helemaal niet gelukkig te zijn met dit soort crimivrouwen aan de top.
  Ik wil wel benadrukken… dat beide sexen zo hun voors en tegens hebben en.. dat ik zeker geen hekel heb aan mannen…. heb zowel mannen en vrouwen als goede vrienden en waardeer ze ook gelijkelijk…. maar de algemene tendens van vijandigheid in de wereld en op vele Fora ook t.o.v. vrouwen, vind ik persoonlijk alarmerend en is niet o.k.
  Vrouwen worden te vaak…. en daar zijn ze zelf deels ook medeschuldig aan, neergezet als tijdverdrijf en gebruiksartikel en er zijn hele gebieden op de wereld waar vrouwen, ver onder aan de ladder staan van belangen en dat zaken die wij normaal vinden in het westen, hen ontzegd worden.
  We leven op een knikker en ik zeg altijd maar….. wegkijken van andermans ellende op die knikker maakt dat uiteindelijk weggekeken zaken, de neiging hebben al dan niet gedirigeerd door NGO’s jouw kant op te rollen c.q. op je bord te belanden tegen wil en dank.
  TIjd voor een andere aanpak dus !!!
  Overigens hoeft het niet altijd zo te zijn dat we maar geld moeten overmaken ….geld opent deuren ook de verkeerde maar is zeker geen wondermiddel…. bovendien, volgens de wetten van corruptieve zwaartekracht, komt het meestal terecht bij de verkeerde partijen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s