VIDEO: Vrouwen, kom in verzet! (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Mijn naam is Mia, mijn naam is Maria, mijn naam is Eba. Mijn naam is Mia, mijn naam is Maria, mijn naam is Eba. Ik werd in Kandel doodgestoken, ik werd in Malmö verkracht, ik werd in Rotherham misbruikt en ik werd in Stockholm overvallen. Het duurde urenlang. Er was niemand om me te helpen. Ik ben gewoon een vrouw. Ik ben Mia, Maria en Eba. Zij zouden mij kunnen zijn en ik zou hen kunnen zijn. Zij zouden mij kunnen zijn en ik zou hen kunnen zijn.

De daders loeren overal. Als we ´s avonds gaan joggen in het park, als we ´s avonds thuiskomen van het werk, als we wachten bij de bushalte. Wij zijn niet veilig, omdat jullie ons niet beschermen. Omdat jullie weigeren onze grenzen te beveiligen. Omdat jullie weigeren om te controleren wie hier binnenkomt. Omdat jullie weigeren misdadigers uit te zetten. Omdat jullie liever iedere kritiek op jullie censureren in plaats van ons serieus te nemen. Omdat jullie ons liever laten sterven dan jullie fouten toe te geven.

Vanwege jullie immigratiepolitiek staan we weldra tegenover een meerderheid van jonge mannen uit archaïsche, vrouwen-vijandige samenlevingen. Jullie wisten dat en jullie hebben dat op de koop toegenomen. Jullie hebben het geweten en jullie hebben het op de koop toe genomen. Jullie hebben ons prijsgegeven, jullie hebben ons opgeofferd. Jullie prediken feminisme en vrouwenrechten, terwijl jullie de echte vrouwenvijanden zijn. Wij zijn de herinnering aan de slachtoffers. Wij zijn jullie slechte geweten en wij zullen jullie straffen. Wij zijn datgene wat jullie willen verdringen, maar wij gaan niet meer weg.

Wij zijn geen loslopend wild, geen slavinnen, geen oorlogsbuit en geen nevenschade, wij zijn de dochters van Europa. Wij zijn de dochters van Europa. Wij zijn de dochters van Europa. Wij zijn de dochters van Europa. Wij herinneren ons alle verkrachte, misbruikte, vermoorde en vergeten slachtoffers. Wij zullen hen bij jullie en allemaal in herinnering roepen. We hebben lang genoeg gezwegen. Nu begint ons verzet. Moeders, vrouwen, zusters, dochters van Europa, deze staat zal jullie niet beschermen, niemand weet wie van ons als volgende aan de beurt is. Neem zelf je lot in handen, want jouw naam is Mia, jouw naam is Maria, jouw naam is Eba. Zij zouden jou kunnen zijn en jij zou hen kunnen zijn.

Zo kan het gewoon niet verdergaan. Pepperspray en een tas-alarm behoren inmiddels tot de standaarduitrusting van de handtas van Europese vrouwen. ´s Avonds gaan joggen is voor ons de gevaarlijkste sport geworden. Dat pikken wij niet langer. We organiseren ons, we verzetten ons. Wij slaan terug. 120 decibel is het volume van een gebruikelijk tas-alarm dat veel Europese vrouwen inmiddels bij zich dragen. 120 decibel is de naam van ons verzetsinitiatief van vrouwen voor vrouwen. 120 decibel is de echte kreet van verontwaardiging tegen de echte bedreiging voor vrouwen in Europa. Wij zullen daar naartoe gaan waar vrouwen het slachtoffer van jullie politiek werden (Kandel, Freiburg). We zullen jullie te pakken krijgen en jullie ter verantwoording roepen. En we zullen luid zijn. Doe mee en laat luid je stem horen.

Vertel in de sociale media onder de hashtag #120db jouw ervaringen als vrouw met vreemde overheersing, intimidatie en geweld. Ik wil dat jij actief wordt. Ga naar www.120db.info en maak deel uit van onze beweging.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Vrouwen, kom in verzet! (+ vertaling!)

 1. Aegolius cs zegt:

  **Wij zijn geen loslopend wild, geen slavinnen, geen oorlogsbuit en geen nevenschade, wij zijn de dochters van Europa. Wij zijn de dochters van Europa. Wij zijn de dochters van Europa. Wij zijn de dochters van Europa.**

  Precies: dochters van Europa……. Of moet ik schrijven: de onwelgevallige broedmachine der EU?!

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Mooi zo, het is iig een begin.

  Like

 3. willie zegt:

  Pfff, wat helpen die attributen in jullie tasje ?? Beter wat anders erin, weegt wel wat zwaarder maar is veel meer afdoend

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Geweldige video. Ik hoop dat vrouwen en meisjes eindelijk in opstand tegen de multiculturele viezeriken a la Merkel zouden komen. Genoeg is genoeg. Mensen die vijanden zijn van hun eigen volk mogen aan de regering geen deel nemen.

  Like

 5. Republikein zegt:

  De Venus van Milo weegt toch zwaarder dan een penis van een kilo.

  Like

 6. Elisabeth zegt:

  Deze video heb ik via twitter bij een aantal politici gedeeld op hun account. Totaal geen reaktie erop, maakt niet uit. Als ze het maar zien. Ga gewoon door om hun account te bestoken met bepaalde video’s.

  Like

 7. Pingback: Duitsland: Nieuwe “grote coalitie” besluit kuisheidsgordel voor iedereen (satire) | E.J. Bron

 8. Pingback: Interview met #120db: “Elk slachtoffer is een slachtoffer teveel” | E.J. Bron

 9. Pingback: “Dode meisjes liegen niet”: #120db-actie tegen migrantengeweld | E.J. Bron

 10. Pingback: #120db: Verkrachtingen, geweld: Wat gebeurt er in Dresden? | E.J. Bron

 11. Pingback: #120dB kort voor Oud & Nieuw in Keulen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s