Gauland (AfD) spreekt zich uit voor Pegida-Dresden

Screenshot_78

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Chef van de AfD maakt in talkshow einde aan de afgrenzing tot de volksbeweging

De woordvoerder van de AfD, Alexander Gauland, heeft in de ARD-talkshow van Maischberger woensdagavond gezegd dat zijn partij behalve haar aanwezigheid als parlementaire hervormingskracht ook in volksbewegingen zou moeten wortelen, waartoe hij nadrukkelijk Pegida-Dresden rekent. Zodoende is er in de AfD definitief een afkeer van de politiek van de voormalige partijwoordvoerster Frauke Petry ingeluid, die altijd een afgrenzing van Pegida had opgeëist.

PI News (2)

De Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Herrmann (CSU), daarentegen belasterde Pegida tegen de feiten in als organisatie met “zeer veel racisme” en “buitenlander-vijandige hetze”. De AfD noemde hij een “erge partij”, waarmee de CSU dit jaar “hard in discussie” zou gaan. Daarmee is nu al de campagne voor de deelstaatverkiezingen in Beieren ingeluid, tijdens welke de Beierse bevolking op 14 oktober zal beslissen of ze de voorkeur geeft aan een partij die aan de leiband van Merkel loopt of aan een echt islam- en “vluchtelingen”-kritisch alternatief.

Hieronder een fragment uit de uitzending van Maischberger met de statements van Alexander Gauland en joachim Herrmann over Pegida:

 

Herrmann heeft al jaren een gestoorde relatie tot islamkritiek. Zo voerde hij een bijna persoonlijke veldtocht tegen de partij “Die Freiheit” door haar vanaf april 2013 onder observatie van de binnenlandse veiligheidsdienst te plaatsen en hiervoor een nieuwe rubriek, de zogenaamde “islamvijandigheid die relevant is voor de binnenlandse veiligheidsdienst” liet opstellen. Hij haalde het op 27 maart 2014 zelfs in zijn hoofd om bij de presentatie van het rapport van de binnenlandse veiligheidsdienst 2013 blij vast te stellen dat “Die Freiheit” het op 0,1% na niet gelukt was om in de stadsraad van München te komen.

Ik heb het in de CSU in München jarenlang van heel dichtbij moeten meemaken hoe duidelijke islamkritiek keihard werd verboden. Zelfs de oorspronkelijk uit Turkije afkomstige Aleviet Dr. Aydin Findikci, een leraar, gastprofessor en schrijver bij de “Welt”, die volledig terecht een verklaring van afstand van de sharia in de CSU wilde doordrukken, werd ijskoud buitengesloten en genegeerd. Men trachtte liever in ´t gevlij te komen van de islamitische bevolking, in München op dit moment ongeveer 125.000 personen, en beschouwde haar als toekomstige onontbeerlijke kiezers-clientèle. In de eigen partij rolde men de rode loper voor moslims uit en men zette zich ook in voor de bouw van het gigantische islamcentrum onder leiding van de extremistische imam Bajrambejamin Idriz.

De Beierse binnenlandse veiligheidsdienst heeft gewoon geen idee van de islam. Dit documenteert hij ook in juli 2014 met zijn tentoonstelling in München onder de compleet foutieve naam “De misbruikte religie”, waarbij de dienst serieus de bewering opstelde dat de “vreedzame wereldreligie” door extremisten en terroristen zou worden “misbruikt”.

Via de observatie door de binnenlandse veiligheidsdienst probeerde de CSU de kleine partij “Die Freiheit” schaakmat te zetten, opdat zich in de rechts-conservatieve sector geen concurrentie kan vestigen. Terwijl “Die Freiheit” sinds 2011 alleen maar feiten over de islam uitsprak, die inmiddels zelfs deels de CSU moet toegeven, door afgelopen oktober in een door deskundigen ingediend voorstel de strijd aan te binden met de “politieke islam” en hem benoemde als verantwoordelijk voor terreur en geweld.

De CSU gaat hiermee uiteraard nog lang niet ver genoeg, want ze blijft het compleet foutieve onderscheid maken tussen de “politieke” en de “religieuze” bestanddelen. De islam is echter een vanaf het begin stevig samengesmolten eenheid van een politieke fascistische ideologie met aanspraak op wereldheerschappij plus enkele pseudo-religieuze aspecten. Dit herkennen steeds meer burgers in ons land, die zich diepgaand met dit thema bezighouden.

Screenshot_77

Alexander Gauland (AfD) en de leider van Pegida-Dresden, Lutz Bachmann.

Op zeker moment zal de Beierse binnenlandse veiligheidsdienst met het oog op de niet meer te ontkennen realiteiten de stigmatiserende observatie van duidelijke islamcritici moeten staken, omdat zij hetzelfde zeggen als absolute vakmensen uit de Arabisch-islamitische wereld zoals een Hamed Abdel-Samad, Nassim Ben Iman en vele andere ex-moslims, die niet meer bereid zijn om met het oog op de brutale islamitische terreur en de islamitische geweldsexcessen nog langer te zwijgen.

De AfD krijgt in de Beierse verkiezingsstrijd genoeg gelegenheid om aan de bevolking de leugenachtigheid en schijnheiligheid van de CSU wat betreft de islam en de “vluchtelingen”-politiek aan te tonen. Het zal de aanstaande minister-president Markus Söder ook nog duur komen te staan dat hij nog in het jaar 2012 de islam een bestanddeel van Beieren noemde en in ´t gevlij trachtte te komen bij Turkse moslims van de Ditib in Neurenberg, om kort daarna ook nog te vertrekken voor een vakantie in Turkije. De politieke zomer in Beieren zou wel eens lang en heet kunnen worden. Om het uit te drukken met een citaat van de onbeschrijflijke Groene Karin Göring-Eckhardt: “En daar verheug ik me op”.

Een AfD, die zich uitspreekt voor consequente islamkritiek, die Pegida steunt, die zich openstelt voor alternatieve internetmedia zoals PI-News, die wijst op de vuile compromissen van de CSU met betrekking tot de islamitische immigratie-tsunami en met haar heldere taal de harten en hoofden van de nog helder denkende burgers raakt, kan op 14 oktober 2018 eigenlijk alleen maar verder loodrecht stijgen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, burgermoed, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op Gauland (AfD) spreekt zich uit voor Pegida-Dresden

 1. BertG. zegt:

  Komt ook lekker overtuigend over die consequente islamkritiek, met een mossel in je partij.
  Schop die er eerst maar eens uit, dan zijn ze een stuk geloofwaardiger geworden.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Was mijn eerste gedachte ook, maar de berichtgeving hierover blijft dan ook warrig en onduidelijk.
   Wat de AFD het eerste zou moeten doen, is: Hierover zèlf een officiële, ondubbelzinnige verklaring afleggen: Is die Mossel nou definitief opgedonderd of niet?! Loud and clear graag!

   Like

   • BertG. zegt:

    Heb het er maar niet meer over.
    Dat speelt de tegenstanders in de kaart.

    Daar lijkt het soms wel op.
    Elke verontwaardiging is alweer uit de lucht hier.

    Like

   • theresageissler zegt:

    Nou, als dat erachter mocht zitten, doen we hier niet anders, dan wat ze bij D66 ook al doen, sorry!
    Grove belediging, ik weet het, maar feiten laten zich niet verloochenen:
    Op hun laatste congres kwam ter sprake,”dat ze af en toe ook best wel verontrust zijn over bepaalde verschijnselen en eigenlijk niets moeten hebben van islamisering in het onderwijs e.d., maar dat kon je niet té hardop toegeven, want daarmee speelde je de PVV in de kaart.”
    Oh. Juist ja. Maar die angst leeft dan kennelijk ook híer.

    Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Ik vraag me af wat er was gebeurd als Joachim Herrmann nou eens elke avond bij hem thuis een paar bevriende (?) asielzoekers op bezoek hadden gekregen voor een gezellig avondje keuvelen of televisie te kijken. Stel dan dat zij hierna elke avond bij deze “meneer” langskwamen om dat steeds te blijven herhalen en Hermann tot de islam wil bekeren dan weet ik zeker dat hij al die “gasten” het liefste zo snel mogelijk foetsie wenste! Want alleen de AFD weet van zichzelf dat de gehele ziekmakende racisme-discussies, racisme-misbruiking, xenofobie-getoeter etc. de mensen allang de keel uithangen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s