Zweden: Klantenservice voor aankomende “vluchtelingen” in het land van herkomst

Screenshot_68

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

De humanitaire grootmacht Zweden blijft zich nog steeds intensief inspannen voor een omvolking door cultuur-vreemde “verrijkers”, hoewel er in het land sinds 2011 131 moorden en 520 gewonden alleen al in het migranten-bende milieu werden geregistreerd. Dit is exclusief andere moorden, verkrachtingen, terreuraanvallen, steekpartijen en roofovervallen door immigranten.

PI News (2)

Nu kunnen vanaf 1 februari mensen die willen vluchten al in hun landen van herkomst informatie krijgen welke dienstverleningen ze in hun wensland Zweden in aanspraak kunnen nemen, want de Zweedse sociale dienst (Försäkringskassan) start een klantenservice in het Arabisch: “U kunt opbellen, voordat u überhaupt naar Zweden komt.”

De site “Samhällsnytt” kon onthullen dat de sociale dienst een nieuwe speciale klantenservice invoert, waarbij personen die informatie in het Arabisch of Pools over de dienstverleningen door de overheidsinstantie willen hebben, rechtstreeks kunnen bellen – en niet in de wacht komen te staan.

“Samhällsnytt” had telefonisch contact met een medewerker van de sociale dienst, die anoniem wilde blijven:

“Ik ben bang voor mijn baan en ik weet niet hoeveel ik kan vertellen voordat ik problemen krijg… Wij vullen in het Arabisch ingevulde formulieren in en sturen deze op aan de vertaalafdeling. Vaak bellen ze ons op voordat ze überhaupt naar Zweden komen, om te vragen welke bijdragen ze hier zullen krijgen.”

Waarom behalve Arabisch ook Pools?

De medewerker geeft aan dat het aantal gesprekken in het Pools in vergelijking met het Arabisch zeer gering is: “Ik heb het gevoel dat er daardoor minder negatieve aandacht op de Arabische telefoonleiding gevestigd moet worden.”

Dat Arabisch de dominerende taal is, bevestigt ook de cheffin van de sociale dienst, Gabriella Åstrand, na diep navragen: “Met deze telefoonverbindingen zorgen we voor veel meer toegankelijkheid en mogelijkheden om de sociale diensten te bereiken. Arabisch zal een groter percentage vormen dan Pools.”

Onder het nummer 0771-222333 kunnen dus vanaf 1 februari in de Arabische taal o.a. de volgende dienstverleningen vanuit Arabië worden afgeroepen:

 • De economische zekerheid voor gezinnen en kinderen: oudergeld, kinderbijslag, zwangerschapsgeld, verpleeggeld en woongeld.
 • Economische zekerheid bij ziekte en invaliditeit: ziektegeld, schadeloosstelling i.v.m. werk, woongeld, tandheelkundige zorg, hulp bij invaliditeit en automatische hulp.

De sociale dienst betaalt bovendien activiteiten- en ontwikkelingsbijdragen en men betaalt ook een schadeloosstelling aan nieuw aangekomen immigranten.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zweden: Klantenservice voor aankomende “vluchtelingen” in het land van herkomst

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Het word tijd dat de stop eruit getrokken word daar.
  Kan het land gewoon zinken en klaar.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Zweden is het Burkina Faso waar sneeuw valt.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ik heb het al …tig keer gezegd: die Zweden zijn totaal gestoord!

  En het ergst vind ik dat wij nu ook een D66-minister van Zweedse komaf in de Tweede Kamer hebben, met een Zweeds en Nederlands paspoort. We zullen op termijn kennis kunnen maken met haar verknipte linkse en Zweedse ideeën!
  Ze heeft ‘grootse’ plannen met dat kleine Nederland. We zullen nog veel van haar horen.

  Geliked door 2 people

  • theresageissler zegt:

   Des te erger voor D66: Als dat krankzinnige Zweden vandaag of morgen helemáál voor het oog van de hele wereld in de afgrond stort, zodat niemand meer om die waanzin heen kan, slaat dat automatisch terug op het feit, dat juist D66 (tja, wie anders) zo’n pracht-exemplaar heeft geleverd en halen ze zich de hoon en spot op de hals van eenieder, die nog over een laatste restje gezond verstand beschikt!
   En dat verdíenen ze! Misselijk stelletje snobs…..

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 1 februari 2018 om 21:26

    Als dat krankzinnige Zweden vandaag of morgen helemáál voor het oog van de hele wereld in de afgrond stort, zodat niemand meer om die waanzin heen kan

    Ik wou dat het waar was. Ik zou er niet van opkijken als er dan nog stééds ‘ontkenners’ zijn.

    Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Cathja
   ‘Zweedse komaf’.

   Fins adellijke familie.

   Like

 4. Jan van Groningen zegt:

  Humanitaire grootmacht …als je bedoeld dat vanwege de zieligheidsindustrie aldaar Zweden ’n grootmacht

  Like

 5. Yvonne zegt:

  Ze zorgen er eerst voor dat ze in de kamer zitten en dan het voor Zweden opnemen
  Hoe komen mensen met dubbele paspoorten in de tweede kamer?ook die madam die voor de Palestijnen is en er een berg geld van de Nederlanders heen stuurt,schaamteloos

  Geliked door 2 people

 6. BigLJohn zegt:

  Nederland kan veel geld besparen. Alle (Moslim)criminelen en geestelijk gestoorden naar Zweden afvoeren. Ze zullen er een walhalla aantreffen en daar nooit meer weg willen. De misdaad word aldaar niet bestraft, maar beloond, en geestelijk gestoorden lopen er genoeg rond aldaar, zodat ook die zich erg op hun gemak gaan voelen daar.

  Geliked door 2 people

 7. kampersrene zegt:

  Het doet me denken aan Jezus Christus .Hij was een doodbrave , rechtvaardige man . Hij kwam op voor de verdrukten , de noodlijdenden….iedereen weet hoe hij aan zijn einde kwam met al zijn goedentierendheid

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s