Asielzoekers vaker crimineel

Screenshot_90

(Door: Albert-Jan Swart & Daniël van Dam)

AMSTERDAM – Asielzoekers zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteitscijfers. Het gaat bijvoorbeeld om winkeldiefstal en zedendelicten. Vooral asielzoekers uit veilige landen, die geen schijn van kans maken op een asielstatus, zijn crimineel. Toch neemt de criminaliteit niet toe in buurten waar een asielzoekerscentrum is gevestigd, zo blijkt uit een nieuw rapport.

Dat de komst van een asielzoekerscentrum (AZC) niet leidt tot meer criminaliteit in de omgeving? Dat herkent supermarkteigenaar Henri Offerein uit Hoogeveen totaal niet. „Zo’n rapport kan voor mij de kachel in”, vertelt hij.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Asielzoekers vaker crimineel

 1. Mary zegt:

  En door wie is dit “rapport” aangevraagd?, door Rutte en Co soms?, de ervaringen van omwonenden van asielzoekers centra geven namelijk precies het tegenovergestelde aan, kwalijk dat al die “wetenschappelijke” onderzoeken toch altijd te koop zijn of het nu om klimaatleugens gaat of wat dan ook wat de overheid uitkomt de “wetenschap” leent zich er voor.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Dan zullen ze hun misdaden ergens anders uitvreten ! Gho, daar moet je toch wel voor gestudeerd hebben om dat door te hebben……………………Idioten !!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ondertussen gaat het meten met TWEE MATEN IN HET GERECHT onverdroten voort.
  De man die vorig jaar voor een moskeet op geleuvigen inreed in England en één muslim doodreed, krijgt 43 JAAR GEVANGENISSTRAF
  * / *
  BREAKING NEWS: Finsbury Park terrorist Darren Osborne whose ‘suicide mission’ killed a father-of-six as he drove a van into Muslims is jailed for 43 years

  Darren Osborne, 48, deliberately mowed down worshippers outside two mosques in Finsbury Park, north London, on June 19 last year, killing 51-year-old Makram Ali and injuring 12 others.
  DAILY MAIL
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5343645/Finsbury-Park-terrorist-102-offences-name.html

  Like

 4. Rookmelder zegt:

  Ik ben het volledig met Fritsma en Hiddema eens, een vertekend onderzoek gebaseerd op onjuiste feiten en manipulatie. Het WODC is een zelfstandig onderdeel van V&J en verricht wetenschappelijk onderzoek, en daar komt ie, beleidsgericht, kortgeleden was er nog een akkefietje over dat topambtenaren van ministeries zich bemoeien met onderzoeken van het instituut om zo rapporten naar hun hand te zetten !!
  What more do you want me to say ??

  Like

 5. Cathja zegt:

  Dat rapport kan wat mij betreft ook de kachel in. Ons wordt zand in de ogen gestrooid. Dat weten we al lang, en het wordt keer op keer bevestigd.
  Enkele dagen geleden was het ook in mijn woonwijk raak. Twee mensen werden in hun woning overvallen door ‘licht getinte mannen’. De mannen kwamen ’s avonds aan de deur en hadden messen bij zich.
  Het is algemeen bekend dat uit het dichtbij gelegen AZC regelmatig groepjes ‘bewoners’ via dat bos naar de stad lopen. Wat hebben ze daar te zoeken?

  De supermarkteigenaar uit Hoogeveen heeft met zijn verklaring volledig gelijk. Met een AZC in de buurt moet je behoorlijk op je tellen passen!

  De politie zoekt nu getuigen van deze overval, waarbij twee gewonden zijn gevallen.
  Ik zou wel eens willen weten of asielzoekers die in een AZC verblijven gecontroleerd worden op vuurwapens en steekwapens. Dat zijn echt geen artikelen die je dringend nodig hebt als ‘vluchteling’.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Medeonderzoekster dr.Wahideh Achbari (deze link werkt bij mij wel):

  Asielzoeker maakt buurt niet onveilig

  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/02/02/asielzoeker-maakt-buurt-niet-onveilig-a1590735

  Het onderzoek is gebaseerd op politie/justitiële cijfers waarna de onderzoekers het door de gehaktmolen van de statistiek draaien. En verbazend:

  1 Hoe kan dat: vaker verdacht en toch geen effect op de cijfers?

  Ach, u kunt het zelf lezen…………

  Like

 7. eva110 zegt:

  Zouden ze dat ook gevraagd hebben aan de mensen in Ter Apel waar ze dagelijks de overlast van dit soort parasieten ervaren of in andere dorpen waar een AZC staat?

  Like

 8. Wolf zegt:

  Het zijn geen asielzoekers……….. GELUKZOEKERS zijn het. Geert is onze enige redding en Verlosser om van dit parasieten probleem af te komen.

  Like

 9. Trucker zegt:

  Weten wij al jaren, zou de overheid dat ook (willen) weten….

  Like

 10. Jan zegt:

  The murder and dismembering of this 18-year-old girl and arrest of a failed asylum seeker has convulsed the Italian elections where mass migration is THE issue – and the far-Right is on the march: ROBERT HARDMAN looks at a nation seething with anger

  Flowers are still arriving at the roadside for Pamela Mastropietro. It is just over two weeks since this troubled blonde 18-year-old went missing here, only to resurface in a pair of suitcases left in a ditch.
  …..
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5402115/Italy-nation-seething-anger.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s