Canada wordt gender-neutraal: past zelfs volkslied aan om ‘inclusief’ te doen

Screenshot_91

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Het Canada onder Justin Trudeau (foto) doet er aan alles om niemand voor het hoofd te stoten, en smijt daarmee elk beetje nationalisme en traditie weg.

Justin Trudeau, de premier van Canada, is zo’n beetje het tegenovergestelde van zijn buurman Donald Trump. Hij verwelkomt migranten, zonder echt te checken of die wel wat toe te voegen hebben aan zijn land, maar al te graag en masse binnen. Hij bestrijdt islamofobie op elke mogelijke manier, en moet niets hebben van nationalisme. Oh, en hij wil Canada in rap tempo gender-neutraal maken.

Daarbij is alles, maar dan ook werkelijk alles, geoorloofd. Ja, zélfs het veranderen van een oude tekst als het volkslied. Die tekst was namelijk zwaar seksistisch. Lees maar mee:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Canada, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Canada wordt gender-neutraal: past zelfs volkslied aan om ‘inclusief’ te doen

 1. BigLJohn zegt:

  Die kop van Justin Trudeau doet mij aan Jesse Klaver denken, alsmede zijn politiek. Ik moet er niet aan denken dat Jesse Klaver het ooit in Nederland voor het zeggen krijgt. EEN Justin Trudeau is al een teveel, laat staan als er alhier een soort gelijke aan het roer komt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wolf zegt:

  Wat erg voor de honderden duizenden Nederlandsche Emigranten die Canada groot hebben gemaakt. Bedroefd gewoon!!!

  Like

 3. theresageissler zegt:

  Fijne president: Heeft een afkeer van zijn eigen geschiedenis en land…
  Zou dat nu mede met zijn afkomst te maken hebben?
  Zijn naam verraadt, dat die FRANS-Canadees is en er staat me iets van bij, dat de Frans-Canadezen zich altijd al achtergesteld voelden bij de Brits-Canadezen.
  Ook bij de affaire van de Dionne-vijfling in de Jaren ’30 kwam dat al ter sprake.
  En als reactie zou hij dan, eenmaal premier geworden, maar zijn kont tegen de krib gooien en de hele geschiedenis en cultuur maar op de schroothoop gooien.
  Klinkt wat vergezocht, maar is niet geheel onmogelijk: De menselijke psyche is ondoorgrondelijk.
  Daarbij zou je trouwens bijna vergeten, dat zijn fysieke gelijkenis met ons klavertje 4 niet anders dan toeval kán zijn, zó frappant is die!
  Nu is de geschiedenis van Jesse’s moeder met een marokkaan gevoeglijk bekend, maar je zou bijna gaan denken, dat er een generatie eerder ook nog een geschiedenis met een Canadees achter gezeten heeft! LOL!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Hebben de Canadezen tijdens de verkiezingen wel in de gaten gehad wat voor vlees ze in de kuip zouden krijgen als Trudeau de verkiezingen zou winnen, of heeft deze wolf in schaapskleren zijn ware plannen met het land goed weten te verbergen?
  Je bent toch niet goed snik om een volkslied ‘gender-neutraal’ te maken? Je bent ook niet goed snik als je vreemdelingen ongecontroleerd je land binnen laat stromen. Is hem de situatie in Europa soms niet bekend?

  Hoe dan ook, Canada zit met hem opgescheept. Doodzonde als de islam het op termijn (mede door zijn toedoen) ook hier voor het zeggen gaat krijgen.

  Like

 5. Rookmelder zegt:

  O Canada -volkslied- wordt verkracht, echt waar, een grote schande van die mooipratende hork, wat er onder zijn beleid al niet afgebroken is en waar de toekomst mee opgescheept wordt, te zot voor woorden ! Het is zijn eerste termijn, als het zo door gaat ook zijn laatste, dit pikken de in grotere getallen conservatieve Canadezen nooit !
  Over het binnenlaten zonder te checken geloof ik niet helemaal, voor ze invliegen worden ze wel gecheckt op div. punten en ze zullen ook moeten bijdragen aan de gemeenschap, althans dat is wat onafhankelijke media daar melden en mij wordt verteld door div. contacten uit Canada.

  Like

 6. Trucker zegt:

  die “kerel” heb er eerlijk gezegd mijn twijfels over of het een “echte” vent is (bedoel ik éne met ballen aan zijn lijf), maakt van Canada een multikule pleisterplaats.
  Homo feetjes, islamieten bezoekjes :hij gaat op zijn knieën in een haatkazerne zitten tussen islamieten.
  Trekt zich geen bal aan (daarom dat ik denk dat hij er gene heeft) van de veteranen uit de oorlogen tegen islamieten (velen zijn dakloos, velen leiden aan PTS) maar heeft miljarden dollars uit aan islamieten.
  Trudeau die kop doet me denken aan de drama queen Klaver komen uit dezelfde mal (waar ook ratten in geconcipieerd worden).

  Like

  • theresageissler zegt:

   Hou op: Sprékend lijkt hij er op! Het hadden twéélingbroers kunnen zijn!
   Grootouders van moederskant – van Klaver- zijn Indonesisch. Ik weet niet uit mijn hoofd of ze in “de zomer van ’45” al in Nederland woonden.
   Mocht dat zo zijn, dan zou het de moeite waard zijn om eens na te gaan, of er in die periode misschien toch even een Canadees langsgekomen is! LOL!

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Iets wat ik echt niet weet, jij misschien wel, maar heeft papa Trudeau ook meegedaan aan de bevrijding van Nederland. En als de grootouder van het klavertje daadwerkelijk al in Nederland waren, zou het best eens mogelijk kunnen zijn. LOL.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Nee, ik weet dat evenmin. En het zal ook wel niet. Maar de gelijkenis is zó sprekend, dat je automatisch aan een genen-kwestie gaat denken.
    En voor je het weet, kom je dan weer uit bij “Trees (nee, ik niet) heeft een Canadees!” Ook qua politiek-maatschappelijk engagement is de overeenkomst al zo verbluffend!
    Wie niet in het toeval gelooft, gaat zó voor de bijl!

    Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Die nu was ski-instrukteur.

   Like

 7. Jan zegt:

  Trudeau mikpunt van spot na zijn imbeciele gedrag tegenover een vragensteller

  Like

 8. Jan zegt:

  M103 vernietigt de rechten en de vrijheid van meningsuiting in Canada

  Wat heeft die kleuter een vreselijke babyface

  Like

 9. Jan zegt:

  Canada wordt geregeerd door een gek. Trudeau en economie, of wat er voor moet doorgaan

  Trudeau over staalimportheffingen die weldra van kracht zijn in Amerika

  Like

 10. Jan zegt:

  Gedrag van universitair docent onderzocht omdat hij voor vrijheid van meningsuiting is

  Acadia University in Nova Scotia told Rick Mehta, who teaches psychology, that it had received a barrage of complaints from both campus members and others about his classroom content and social media comments.

  https://www.thecollegefix.com/post/42576/

  Like

 11. Jan zegt:

  De vernietiging van het vrije woord in Canada

  Lindsay Shepherd geïnterviewd door Mark Steyn

  Cultuurmarxisme en repressieve tolerantie: de zaak Lindsay Shepherd
  http://cult.tpo.nl/2017/11/29/cultuurmarxisme-en-repressieve-tolerantie-zaak-lindsay-shepherd/

  Like

 12. Jan zegt:

  Hoe Canada in een failed state veranderd en in een apentuin
  https://www.bitchute.com/video/EhS9Js8vo4j0/

  Like

 13. Jan zegt:

  Vrijheid van meningsuiting passé in Canada

  Prof. Janice Fiamengo on the fascist shutting down of a Freedom of Speech talk at the Ottawa Library

  Like

 14. Jan zegt:

  Trudeau is zo’n onvoorstelbare imbeciel dat een parlementslid overstapt naar de Conservatieven, kon de zwakzinnigheid van de kleuter niet meer verdragen

  Liberal MP Leona Alleslev slams Trudeau, crosses floor to Tories

  https://torontosun.com/news/national/liberal-mp-leona-alleslev-slams-trudeau-crosses-floor-to-tories

  Like

 15. Jan zegt:

  Enorme overwinning voor Coalition Avenir du Quebec (CAQ) die schoon genoeg heeft van illegalen, parasieten en andersoortig gespuis

  After nearly half a century of a two-party political rule (the Liberals and the Parti Québecois), the populists of Mr. Legault have won on a platform of anti-immigration and the need for ‘ordinary people’ to take over politics.

  Quebec Elections: The ruling Liberals are heading for a historic defeat, meaning the #CAQ will form the next govt. Say goodbye to the Burqa in Quebec! #qcpoli #Qc2018 pic.twitter.com/RwemebIy4R
  — Tarek Fatah (@TarekFatah) October 2, 2018

  ….
  http://thegoldwater.com/news/38460-Canada-Populists-Trounce-Trudeau-s-Liberals-In-Stunning-Quebec-Election-Victory-Video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s