Ondersteuning voor de AfD-fractie uit de joodse gemeente van Berlijn

Screenshot_94

(Vertaling: E.J. Bron)

Israëlische ex-minister Rafi Eitan prijst politiek beginsel van de AfD

De voormalige Israëlische minister en operatieleider van de Mossad, Rafi Eitan (foto), heeft in een videoboodschap in het kader van een manifestatie van de AfD-fractie tegen Jodenhaat gisteren in het Duitse parlement de Duitse regering ertoe opgeroepen de grenzen te sluiten en de islamitische massa-immigratie naar Europa te stoppen.

PI News (2)

Eitan, die als operatieleider Adolf Eichmann is Argentinië had gearresteerd, wenste de AfD veel succes en prees het politieke beginsel van de AfD ter beveiliging van de grenzen.

“Ik wens u van ganser harte dat u sterk genoeg zult zijn om een einde te maken aan de politiek van de open grenzen, de verdere islamisering van uw land te stoppen en zijn burgers tegen terrorisme en misdaad te beschermen. Veiligheid en soevereiniteit hebben we nodig en willen we voor onze landen. In Israël, in Duitsland, in Europa. Laten we dat samen doen”, zei Eitan in de videoboodschap.

Hij sprak de hoop uit dat “de AfD niet alleen een Alternative für Deutschland zal zijn, maar een alternatief voor Europa.”

Rabbi Dr. Chaim Rozwaski, die van 1998 tot 2008 werkzaam was in de joodse gemeente in Berlijn, vertelde de AfD over zijn ervaringen met Joden-vijandige aanvallen, die vooral zouden uitgaan van jonge moslims.

Op dezelfde manifestatie sprak de vicevoorzitter van de commissie buitenland van het Russische parlement, Irina Rodnina, zich uit tegen de buitensluiting van Rusland uit het officiële herdenkingsproject m.b.t. het concentratiekamp Sobibor.

De fractiechef van de AfD, Alexander Gauland, was blij met de ondersteuning uit Israël en uit de joodse gemeente in Berlijn: “Het toont eens temeer aan dat wij als AfD op de goede weg zitten.”

Screenshot_95

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, Berlijn, Duitsland, Europa, gezond realisme, Islam, Israël, Joden, Jodendom, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

2 reacties op Ondersteuning voor de AfD-fractie uit de joodse gemeente van Berlijn

 1. Petra DeBoer zegt:

  Offtopic, de memo is geopenbaard…ophef, ophef en nog eens ophef.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Waarderende woorden voor het AfD, welke partij heeft laten zien standvastig te zijn en zich niet aan de kant laten schuiven. Hun politieke ster is rijzende..

  De woorden van de heer Eitan: “Veiligheid en soevereiniteit hebben we nodig en willen we voor onze landen. In Israël, in Duitsland, in Europa. Laten we dat samen doen”, zijn woorden naar mijn hart. Velen ‘aan de goede kant’ zullen het met deze man eens zijn.

  Mooie woorden, welke toch weer een sprankje hoop geven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s