Asielbestorming in Kassel: Maandelijkse huurkosten van meer dan € 660.000,-

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

Voor het eerst heeft de Duitse stad Kassel gedetailleerde informatie verstrekt over de kosten van de zeven gemeenschappelijke onderkomens voor asielzoekers in de stad. De maandelijkse huur voor de 997 ondergebrachte asielzoekers en de 1.486 vrijgehouden plaatsen bedraagt € 662.503,- Daar komen nog talrijke extra kosten bij, zoals levensonderhoud of sociale zorg. Deze kosten hoeft de stad in het noorden van de deelstaat Hessen echter niet alleen te dragen, de staat en de deelstaat betalen maandelijks € 1,1 miljoen aan de stad.

Duits - Zuerst

Voor het asielzoekersonderkomen aan de Platz der Deutschen Einheit werd gisteren op aanvraag van de AfD de commissie “Zakelijke relaties tussen de stad Kassel en de onderneming Sokoli” opgericht. In een niet-openbare vergadering kan men daar de aktes inzien, omdat de exploitant plaatsen aan derden had onderverhuurd. Toestemming voor zo´n onderverhuur was er echter alleen maar tijdens de “documenta 14”. Daarom heeft de exploitant een officiële waarschuwing gekregen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, corruptie, cultuurrelativisme, Duitsland, Graaien, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Asielbestorming in Kassel: Maandelijkse huurkosten van meer dan € 660.000,-

 1. Aegolius cs zegt:

  Te weinig asielzoekers voor opengehouden plaatsen……kosten geld. Oplossing: meer gelukszoekers plaatsen. En kijk hoe de leefomgeving zal veranderen voor politie en justitie.

  Gewoon dr.Wahideh Achbari inhuren

  Like

 2. Nachtkaarsje zegt:

  Ik wil dat mijn huur ook betaald word door mijn gemeente. Graag zelfs!

  Geliked door 1 persoon

  • Eigen volk eerst zegt:

   Moet je eerst asiel aanvragen en krijg je echt alles gratis. Het geld sturen de asielzoekers naar hun geboorteland.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Nachtkaarsje ik zie geen enkel probleem Je gaat naar de overheid en zegt dat je Islamiet bent , vergeet niet , arogantie en een grote smoel kunnen daarbij helpen , je begint dit en dat te eisen en laat de wonderlamp van Aladin , of de “autoriteiten” ,hun werk doen

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Nog steeds zijn er velen die:
  – niet eens beseffen dat deze fratsen betaald worden met belastinggeld (laatst nog een voorbeeld van een dergelijke onnozelheid gehoord!);
  – roepen dat we het ‘nog veel te goed hebben’ en dat we de ‘vluchtelingen’ moeten helpen;
  – het allemaal wel best vinden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisabeth zegt:

  Daar ben ik afgelopen zomer geweest. In het centrum hebben ze een obelix op de plein königsplatz. Een zwarte met Arabische, Turkse en nog een buitenlandse taal en Duits. Dat ding is zo”n 16 hoog. Ook hingen er veel posters met tekst “wie is er bang voor zwart”. Zelfs in hele kleine dorpjes komt je “vluchtelingen” tegen. In de kerken waren veel exposities en geldinzameling voor “vluchtelingen”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s