Cottbus: Meer dan 5000 mensen tegen criminaliteit en de vluchtelingenpolitiek van Merkel de straat op

Screenshot_30

“Als een regering haar volk wil vervangen, moet het volk de regering vervangen.”

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Meer dan 5000 mensen hebben in Cottbus tegen de vernietiging van hun geboortestreek door geweldmisdrijven en de vluchtelingenpolitiek van Merkel gedemonstreerd. Slechts een kleine groep, vooral bestaande uit links-radicalen, was er voor een tegendemonstratie. De uit duizenden kelen gescandeerde leuzen “Merkel muss weg” “Wir sind das Volk” deden de leuzen van de “antifascisten” compleet teniet.

“Dat is het nieuwe Pegida”, zegt een jonge man, die naast me staat op de Oberkirchplatz in Cottbus. Het is even voor twee uur en het grote plein is niet groot genoeg voor alle mensen. Zelfs in de zijstraten, op banken en verhogingen staan de mensen dicht op elkaar. Als ik een overzicht over de situatie wil krijgen, hoor ik een politieagent tegen zijn collega zeggen: “Waanzin, waar komen die allemaal wel niet vandaan?”

Screenshot_31

Later zal de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” eerst van 2000 en korte tijd later van 5000 “rechtse deelnemers” spreken. Wat er ook met “rechts” in dit verband bedoeld wordt.

De mensen die ik spreek, die ik observeer, komen bijna allemaal uit Cottbus en omgeving. Diegenen, door wie ik aangesproken wordt, zijn lezers van mijn blog en bedanken me. Zoals deze betrokken vrouw, die wijst op de vrouwendemonstratie in Berlijn:

Screenshot_32

In de trein, waarmee ik uit Berlijn kom, zijn de enige reizigers, die ook de weg naar de demonstratie inslaan, pas twee stations voor Cottbus ingestapt. Mijn eigen telling aan de rand van de straat, wanneer de demonstratie zich in beweging zet, levert meer dan 5000 deelnemers op, het aantal wordt ook bevestigd door de organisatoren. Tijdens de demonstratie komen er nog meer burgers bij, die zich blijkbaar spontaan laten aansteken en meelopen.

Kale koppen, parachutistenlaarzen of nazisymbolen zoek je tevergeefs op de demonstratie. De mensen hebben hier heel andere problemen dan folkloristische optochten.

Een deelnemer en ook de organisatoren spreken het heel direct en ongenadig aan:

“In Cottbus zijn sinds 2015 de delicten, gepleegd door immigranten, vertienvoudigd. Om het even of het bejaarden of vrouwen, om het even of het kinderen of volwassenen zijn, dag en nacht wordt er geroofd, in elkaar geslagen en verkracht. Wij eisen de onmiddellijke sluiting van de grenzen en uitzetting van criminele en illegale vluchtelingen.”

Er is bijvoorbeeld een vader, die zich zorgen maakt om zijn vrouw en zijn dochter (zie originele artikel voor video).

Er is een moeder, die zich samen met andere vrouwen aaneengesloten heeft en aankondigt “dat ze in de toekomst geen lammetjes meer zullen zijn, maar bereid zijn om als leeuwinnen voor hun vrouwenrechten te vechten.

Ondanks de woede en de vastberadenheid blijft de sfeer de hele tijd vreedzaam. En steeds opnieuw is het een andere vrouw, die loodzwaar als een boze schaduw boven de demonstratie hangt: Angela Merkel, wier systeem hard bekritiseerd wordt (rechtsbreuken, open grenzen, volksverraad). De leuze “Merkel muss weg” is die, welke samen met “Verzet” vermoedelijk het meest wordt gescandeerd, steeds opnieuw uit de menigte opkomt (zie originele artikel voor video).

Screenshot_35

Maar het gaat de mensen niet werkelijk om omwenteling en revolutie: ze willen – zoals ook deze moeder meedeelt – gewoon dat recht en orde weer hersteld kunnen worden, dat ze “het Duitsland van voor 2015” weer terugkrijgen, zoals een spreekster in het begin zegt.

Zo stuit mijn getwitterde vergelijking met Pegida bij Twitter ook op kritiek: “Dat is geen Pegida, dat is heel gewoon burgerprotest tegen bestaande politieke omstandigheden in Duitsland!”

“Merkel muss weg”, “Verzet”, “volksverraders” en het heel traditionele “Wir sind das Volk” leuzen breken steeds opnieuw spontaan vanuit de menigte los.

5000 mensen schreeuwen hun woede en boosheid uit, zodat je bijna de indruk hebt dat de muren van de oude eerbiedwaardige Oberkirche zouden beginnen te wankelen.

Heel zachtjes klinken de weinig succesvolle linksen tot radicaal linksen achterblijvers van de tegendemonstratie op de Altmarkt. Volgens mijn telling zijn het maar ongeveer 100 mensen. Bij “Spiegel Online” word ik dan beleerd dat het “meerdere honderden” waren. Bij velen is het onduidelijk waarvandaan men ze naar Cottbus heeft gereden, ze schreeuwen leuzen in het Spaans. Of ze überhaupt weten waar ze zijn en waarom? (zie originele artikel voor video).

Enkele Duitse vrouwelijke “opzichters” met grote “Racisme”-borden proberen hen tot meer “actie” aan te zetten, maar echt veel zin lijken ze niet te hebben. Temeer daar ze door bijna evenveel politieagenten omringd worden.

Screenshot_33

Ook op andere manieren blijkt men zich in de groep, die zegt tegen racisme en vreemdelingenhaat te demonstreren, niet echt in te spannen voor politieke correctheid: bij de demonstratie, die opkomt voor “Lerven zonder haat”, lopen ook vluchtelingen mee die zichzelf als teken van haat in de vlag van het “Vrije Syrische Leger” gewikkeld hebben, dat treurige beroemdheid had gekregen voor zijn “etnische zuiveringen tegen christenen”.

Screenshot_34

Ook dat uiteindelijk een aanmoediging voor diegenen, die vandaag voor een Cottbus van de veiligheid, van de democratie, van de handhaving van de mensenrechten ook voor heel gewone Duitsers zonder migratieachtergrond gedemonstreerd hebben.

Cottbus moet – na Dresden, dat de vlag al jarenlang omhoog houdt, pas het begin zijn, wenst een van de sprekers. Kandel, Berlijn, Bottrop, Lünen en talrijke andere steden – niet alleen in Oost- en Midden-Duitsland – staan in de startblokken.

Over de “Tegen-rechts-therapeuten”, die nu naar Cottbus gestuurd moeten worden om de mensen daar te heropvoeden, kan men daar alleen maar lachen… (zie originele artikel voor video).

Zelfs de ”verfraaide” aantallen van “Spiegel-Online”, de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” & Co. kunnen niet verbergen dat het systeem Merkel, zijn media en politici de straat zijn kwijtgeraakt.

Cottbus heeft vandaag op indrukwekkende wijze aangetoond: de mensen zijn de Merkel-politici, bepaalde vertegenwoordigers van justitie en de door leugen-pers met een schouderophalen geaccepteerde nevenschade van het systeem Merkel zat. Zijn open grenzen en zijn Refugee-welcome-ideologie.

Cottbus heeft aangetoond: de tijd van Merkel & Co is voorbij.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Lügenpresse", "omvolking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Kroatië, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Cottbus: Meer dan 5000 mensen tegen criminaliteit en de vluchtelingenpolitiek van Merkel de straat op

 1. Sabeltant zegt:

  Wat een geweldig nieuws om de nacht mee in te gaan.
  Hopelijk slaat dit over naar heel Europa!

  Islam uit Europa!!!

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Sabeltant idd geweldig nieuws ik ben beetje melig ik ga liever met een roomblanke stoere kerel de nacht in, alleen je mandje in is ook niets,wel terusten allemaal

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Prachtig zo’n massale demonstratie. Dat moet veel vaker zo gebeuren. De wens die geuit werd:
  -Wij eisen de onmiddellijke sluiting van de grenzen en uitzetting van criminele en illegale vluchtelingen.”
  Het zal niet gebeuren. Het is technisch niet mogelijk en degenen, die achter Merkel aan de ‘omvolkingsplannen-touwtjes’ trekken zullen gewoon doorgaan. Er is meer nodig dan demonstraties. De verraders moeten berecht worden door het volk en niet alleen berecht maar ook terechtgesteld. (Denk aan de volkse actie met de Gebroeders De Wit.) Dan pas komt er schot in de zaak.
  malsion@orange.fr – de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 3. theresageissler zegt:

  Nou, alsjeblieft! Deze enorme opkomst, deze overweldigende massa, die hier toch maar even krachtig en vol overtuiging heeft laten zien, dat ze het allemaal zát is en vindt, dat het roer om moet, dat zijn toch maar mooi allemaal DUITSERS!
  Dus: Deze of gene die nóg eens een sneer achter de hand heeft, dat “hij de goede Duitsers op één hand kan tellen” en dat het “uiteindelijk tóch allemaal ‘moffen’ zijn” (wie de schoen past trekke hem aan) voorlopig even dimmen, graag:
  Deze mensen in Cottbus e.o. hebben ons thans allemaal iets laten zien, wat wij ze tot op heden niet hebben kunnen nadoen, net als destijds Pegida Dresden!
  HOCH! ES LEBE DER DEUTSCHE PATRIOTISMUS!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ik moet zeggen, Theresa, ik kan ze hier op één hand tellen, degenen die niet op Merkel hebben gestemd.

   Maar ik zal niet zeggen dat het geen goede mensen zijn, ze zijn alleen een beetje braaf Duits; gezagsgetrouw zal ik maar zegggen, En wat mij opvalt is dat de hoogst opgeleiden de trouwste Merkel fans zijn, zonder een intelligente, dus zinnige verklaring.

   Maar ja, In Nederland hebben we nog helemaal geen verzet van het volk; nog te gezapig naar ‘boer zoekt vrouw’ en DWDD kijken, ben ik bang.

   Net als jij ben ik erg blij met deze demonstratie: Mogen er tientallen volgen!

   Like

  • Dewevoga zegt:

   Goed gezegd Trees.

   Like

   • theresageissler zegt:

    Ach ja, ik was blij, dat zich nu eens een goede aanleiding voordeed om het eens krachtig te benadrukken, weet U:
    Ik heb niet de economische middelen om in Duitsland te wonen, zoals b.v. Wachteres en Henk V. Als ik die had – zij het dan nog liever wat naar het zuiden, in het Frankenland- zou ik dólgelukkig geweest zijn: Ik heb jaren geleden bijzónder goede ervaringen opgedaan met de Duitsers en ik ik ben er als geen ander hier van doordrongen, dat ze helemaal niet zo zijn, als ze door -sommige figuren hier regelmatig worden afgeschilderd!
    Te velen van hen staren zich blind op de vermeende veiligheid van de EU en van “gevestigde” politiek als die van Merkel, dat is waar. Maar dat is in Nederland hetzelfde! En Nederland laat ik evenmin afbranden omdat het uiteindelijk nog steeds o n s land is.
    En zo is het gevoelsmatig voor mij dus ook met Duitsland. En….we zíen het!

    Like

   • Wachteres zegt:

    Smaken verschillen, Theresa. Wij zouden het liefst in GB zitten.

    En wat Duitsland betreft:

    http://verenoflood.nu/cia-analyse-2020-burgeroorlog-duitsland-botsende-beschavingen/

    CIA analyse: 2020 burgeroorlog in Duitsland. Botsende Beschavingen

    Ik weet niet of we hier wel kunnen blijven wonen.

    Geliked door 1 persoon

 4. Roeland zegt:

  Cottbus! Vanuit de vroegere DDR komt de verandering. Hulde voor deze patriotten!
  Laten we hopen, dat de lemmingen in het Westen er iets van leren en nu ook eindelijk eens in grote getale in actie komen! Anders splijt Europa zich weer opnieuw.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Psychiater wordt een knelpuntberoep om al die linkse gedrochten een beetje realiteit bij te brengen. Wie nu nog met een plaatje staat te zwaaien “fluchtelingen welkom” beschikt duidelijk niet over al zijn geestesvermogens

  Like

 6. ditty harteveld zegt:

  Hoe gevaarlijk is de Islam, alleen al als het gaat, om het grote aantal moslim immigranten in Duitsland, West Europa, überhaupt, die de Jodenhaat/ het antisemitisme met de paplepel krijgen ingegoten.
  Dit verschrikkelijke verschijnsel wordt tot mijn verbazing in de media zelden aangeroerd.
  Merkel is de grootste veroorzaker van deze gevaarlijke ontwikkeling , af en toe zegt ze wel eens op de Duitse tv, dat antisemitisme ” echt niet mag, hoor!” Wat een gotspe.
  Weg met Merkel en kompanen, zo gauw mogelijk!!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Willem zegt:

  Dat uitgezakte varken als Merkel moet zo snel mogelijk afgeslacht worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s