Israëlische undercover journalist: “Moslimbroederschap in Europa tikkende tijdbom”

Screenshot_13

(Door: Yochanan Visser)

Afgelopen dinsdag schreef de Israëlische Midden-Oostenexpert Zvi Yechezkeli (foto) waarschijnlijk geschiedenis toen hij begon met het onthullen van inside informatie over de sluipende islamitische revolutie die plaatsvindt in Frankrijk en andere Europese landen met een grote moslimminderheid.

Yechezkeli haalde eerder het nieuws met zijn twee en een half uur durende documentaire Allah Islam van september 2012 toen hij moslimgemeenschappen in Europese landen binnenging en de wijdverspreide radicalisering onder moslims daar blootlegde. De Midden-Oosten expert deed dit door zijn Israëlische identiteit te verbergen en door slechts Arabisch te spreken.

Yechezkeli besloot nu om een stap verder te gaan. Hij besloot om undercover te gaan in Islamitische organisaties in Europa en met name in de hoofdkwartieren van de Moslimbroederschap.

Lees verder>>>

h/t “milaK9”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, gezond realisme, Islamisering, Moslimbroederschap. Bookmark de permalink .

8 reacties op Israëlische undercover journalist: “Moslimbroederschap in Europa tikkende tijdbom”

 1. Harry Willemse zegt:

  Kafka Orwellgron zal dit onmiddellijk als nep nieuws verklaren en de auteur verbieden hier ooit nog te publiceren want in de msm is het doodstil en hoor je hier helemaal niets over.

  Liked by 1 persoon

 2. dondorp zegt:

  ik hjoop dat die kankers een epidemie zullen zijn oncder de leugenachtige linksen en geen toevaligheid dat er nog vele moge volgen recent hi john gekregen met een groot zwaart in de rug nadat ik moslimkranty schreef dat koning jesus middels gebed alle vulcane turkye 20 saoedie 7 maroco 7 activeren gaat na erdo zei ik loop europa een dag onder de voet 13 dagen zonder eten en 4 zonder water te bidden dat de aarde turkye in beweging zou komen met als gevolg 700 dodenMet olongren gebeurd hetzelfde als met moeder jesse en edzard zoals met ananias en evira in het book . alle vul;canen turkye worde een voor een actiev!!! en ga binekort 20 dagen zonder eten voor deze zaak te mediteren.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Dat is voor de trouwe lezers van Bron toch allang geen nieuws meer. Ik ben momenteel ook zeer benieuwd, waar die handgranaten die aan deurklinken worden gebonden, vandaan komen? Wat voor wapentuig huist er nog meer in Nederland en vooral waar?

  Er wordt [censuur] met kalasjnikovs op onze politie geschoten. Er wordt in het wilde weg geschoten, met burgerslachtoffers tot gevolg! Mensen die niets met deze idiotie te maken hebben! De idiotie, die onze bestuurders laten voortwoekeren; want geen oplossing in het politiek correcte plaatje. Blijkbaar hebben zij de rij; “oorzaak en gevolg” overgeslagen! Die geldt alleen voor van oorsprong Nederlanders!

  De rest pamperen we nog even door. Ik zou zeggen, doe nog een kickbokscursusje voor de jongens, des te harder ze het slachtoffer in elkaar kunnen meppen!

  Enne, @dondorp; ik kan er touw aan vastknopen? Zijn die 20 dagen vasten wel een goed idee?

  Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  Goed artikel en het bevestigt wat ik al wist. Qatar hangt ook het moslimbroederschap aan en Erdogan werkt met Qatar samen om wereldwijd de islamisering door te voeren volgende ideologie van het moslimbroederschap.

  In verschillende landen in het Midden-Oosten is het moslimbroederschap verboden zoals in Egypte en Syrië. Amerika heeft afgelopen week een kopstuk van het moslimbroederschap op de terroristenlijst geplaatst en de kleinzoon (Tariq Ramadan) van de oprichter van het moslimbroederschap zit al enkele dagen in de gevangenis in Parijs wegens de beschuldiging van seksueel misbruik. He zou mooi zijn als hij lange tijd vast blijft zitten.

  Het waren ook buitenlandse figuren van het moslimbroederschap wat de protesten in Syrië begon en met zelf gemaakte beelden en veel leugens en bedrog de wereldwijde opinie beïnvloedde dat Assad een dictator is. Uiteraard was dit wat de deep state van Amerika wilde want er moest een “regime change” plaats vinden in Syrië.

  Het moslimbroederschap is in heel veel landen geïnfiltreerd zoals in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Amerika en de EU. Deze terroristische organisatie word gewoon als gesprekspartner van overheden gezien…met de PvdA voorop in Nederland en ook Frans Timmermans heeft de afgelopen jaren regelmatig met zulke groepen om de tafel gezeten. Kijk maar op de website van Carel Brendel. http://www.carelbrendel.nl/

  Ik hoop dat Trump het moslimbroederschap op de terreurlijst plaats (want daar is sprake van) en Nederland zo snel mogelijk volgt want ook in Nederland is het moslimbroederschap actief. Dat het moslimbroederschap een gevaar is, lijd geen twijfel.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Ik denk ,dat niet alleen die nest moslimbroederse een tikkende tijdbom is maar ook de Europeanen zijn een tikkende tijdbom die zal ontploffen. er zijn al voortekenen genoeg

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Ik denk ,dat niet alleen die nest moslimbroeders een tikkende tijdbom is maar ook de Europeanen zijn een tikkende tijdbom die zal ontploffen. er zijn al voortekenen genoeg

  Like

 7. Pingback: Pesten op school: Voortschrijdende radicalisering van de islam is een probleem | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s