Amsterdams D66-raadslid: “Homoseksualiteit is een zonde.”

Screenshot_2

(Door: “Boilingpoints”)

Bron: Twitter.

“Homoseksualiteit is een zonde in de islam. Dat is voor ons geen discussiepunt. Het is een persoonlijke keuze…”

Aldus Yassmine El Huppeldinges, raadslid D66 Amsterdam. Niet meteen deze mevrouw belachelijk maken, want waarschijnlijk is ze van haar fiets gevallen, gezien het verband om haar hoofd.

Anyway, in haar bio op Twitter lees ik dat ze zichzelf o.a. presenteert als ‘geboren Amsterdamse’. Ik heb toch een heel ander beeld van een ‘geboren Amsterdamse’, maar wellicht heb ik een afslag gemist. Verder roept deze voorzitster van de Poldermoskee over homoseksualiteit:

“Ik vind dat iedereen dat lekker zelf moet weten. Het is een persoonlijke keuze waar ik je niet mee lastig zal vallen. Maar ik kan als voorzitter van de moskee natuurlijk niet zeggen: welkom, uit hier in de moskee gewoon je zonde!”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Eurabië, homofobie, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Amsterdams D66-raadslid: “Homoseksualiteit is een zonde.”

  1. theresageissler zegt:

    Dit lezende kwam er bij mij spontaan een nieuwe slogan voor de eerstkomende Realistische demonstratie – om het even of die door de PVV of door een welke realistische beweging dan ook georganiseerd wordt – boven drijven, op een léuk wijsje, dat b.v. bij Pegida Duisburg al in gebruik was en ook wel bij voetbalwedstrijden schijnt te circuleren; men hoeft alleen het onderwerp even te veranderen in “D66”:
    “Holodiodiodia!
    D66 – moslimhoe-oeren!”
    Blèrt U even mee? Ze verdíenen het!

    Geliked door 2 people

  2. Harry Willemse zegt:

    Welkom in het gekkenhuis Amsterdam.

    Like

  3. kampersrene zegt:

    En de homo van een hoog dak te pletter gooien dat is natuurlijk geen zonde , dat gebeurd onder het goedkeurend gemompel van Allah

    Like

  4. leefbarbaar zegt:

    En dat in de stad van de flikkers.
    Jullie willen islam? Mooi, succes er mee.

    Geliked door 1 persoon

  5. kampersrene zegt:

    Spijtig dat op het moment dat ze met haar fiets de straatstenen kuste geen vrachtwagen kwam aangereden die haar niet kon ontwijken…..ben ik nu een racist ?

    Geliked door 4 people

  6. Elisah zegt:

    Persoonlijke keuze blijkt er alleen voor mosdoms te bestaan, ze kunnen zaken zeggen die voor andere mensen verboten sind!

    Like

  7. Elisah zegt:

    Geheime beelden zijn uitgelekt….

    Like

  8. Jan zegt:

    Typische moslim, dus leugenaar. Op D66 site zegt zij: “Van jongs af aan heb ik me altijd betrokken gevoeld bij wat er zich in Amsterdam afspeelt.” https://amsterdam.d66.nl/mensen/yassmine-el-ksaihi/

    Schijnheilig

    Yassmine el Ksaihi heeft geretweet
    D66 Amsterdam
    ‏Geverifieerd account @d66amsterdam
    2 feb.

    D66 staat voor gelijke kansen voor alle Amsterdammers. Daarom sluiten wij een college waar Forum voor Democratie en D66 samen in plaats nemen uit

    Is getrouwd met D66´er Peter van Gool

    Ook dit is Van Gool

    https://www.tilburgers.nl/meermarok-peter-van-gool-d66/

    Dus klopt de conclusie van Wilders en Bosma dat moslims alleen maar stemvee zijn van D66

    Like

  9. boorzalf zegt:

    Antichrist haat vrouwen.

    Een tweede kenmerk van de Antichrist is dat deze zich niet zal bekommeren om de rechten van vrouwen. Vrouwen zullen in zijn imperium geen stem hebben. De Bijbel zegt hierover: ‘En op de goden zijner vaderen zal hij geen acht geven, noch op de begeerte der vrouwen;’ (Dan.11:37). In talloze islamitische landen zien we hoe vrouwen het onvoorstelbaar moeilijk hebben om enige rechten te krijgen. In Saudi Arabië strijden vrouwen al jaren voor het recht om auto te mogen rijden. In Afghanistan vechten ze ervoor om een opleiding te mogen volgen. In Turkije verzetten vrouwen zich tegen de geleidelijke invoering van de hijab (hoofddoek).
    ​In Bijbels Optiek

    De sluier is het meest bekende symbool voor kuisheid in een cultuur waar de angst voor ontucht en aantasting van de familie-eer groot is. Er zijn sluiers die het hoofdhaar bedekken (hoofddoekje), die enkel het gezicht vrijlaten of die het gehele gezicht bedekken.

    De Antichrist zal dus niet alleen proberen de bestaande wetten, maar ook de mensenrechten te veranderen. In de hele moslimwereld worstelen vrouwen met het feit dat ze niet gelijk zijn aan hun mannelijke tegenhangers. In de islam zijn de rechten van vrouwen letterlijk maar een fractie van de rechten van moslim mannen. Zo erft een vrouw in de islamitische wetgeving slechts de helft van wat een man erft, en is in een rechtbank het getuigenis van twee vrouwen nodig om gelijkwaardig te zijn aan dat van één man. Waarom? Omdat Mohammed ooit verklaarde dat vrouwen slechts de helft van de mentale capaciteiten van een man bezitten.

    Veel Westerse Bijbeluitleggers beweren dat Daniël 11:37 zegt dat de Antichrist geen acht zal geven op dat wat het verlangen van alle joodse vrouwen geweest zou zijn (namelijk moeder worden van de Messias). Het geen acht slaan op vrouwen door de Antichrist komt echter voort uit de zondeval: ‘En Ik zal vijandschap zetten tussen u en de vrouw en tussen uw zaad en haar zaad; dit zal u de kop vermorzelen en gij zult het de hiel vermorzelen’ (Gen.3:15). In deze profetie, die al aan het begin van de mensheid werd gegeven, wordt gezegd dat Satan de vrouw – en haar zaad, dat de kop van de Antichrist zal vermorzelen – zal haten.

    Met andere woorden: de Antichrist koestert een speciale haat tegen vrouwen. Vrouwenrechten zijn vrijwel nul in het imperium van de Antichrist. De tekst in Daniël moet dan ook letterlijk worden geïnterpreteerd, zonder er iets ‘in’ te willen leggen. Er staat eveneens niet dat hij vrouwen niet zal begeren, zoals sommigen lezen en daaruit afleiden dat de Antichrist homoseksueel zou zijn. Er staat wél dat hij geen acht zal slaan op ‘het begeren’, oftewel de wensen en verlangens, van vrouwen. De rechten, verlangens en behoeften van vrouwen zullen hem een zorg zijn.
    (Bron: bijbels optiek.)

    DUS MET ANDERE WOORDEN ALLAH ZELF IS EEN HOMO.

    Like

  10. hendrikush zegt:

    Maar een moslima die haar maagdelijkheid bewaart via de achteringang is geen islamitische zonde.
    Mohammedanen zijn niet hypocriet, ze zijn hyperkriet.

    Like

  11. Pietersen zegt:

    Wat een walgelijk dom mens met haar tweetjes en hartjes. Roei die islam uit voor dat het te laat is en vergeet D66 daarbij niet.

    Like

Plaats een reactie