‘Britse National Health Service op punt van instorten’

Screenshot_34

Het Britse gezondheidssysteem National Health Service (NHS) staat op het punt van instorten. 12 NHS Trusts hebben voor januari 50.000 operaties geannuleerd. Het zou komen door de ouderen en door de slechte organisatie van de zorg. Maar één arts – ‘Jo’ – is bereid zich anoniem uit te spreken over de werkelijke oorzaak.

Migranten manipuleren NHS 

Jo vertelt hoe migranten het NHS manipuleren. Dagelijks wordt hij geconfronteerd met mensen die ziekverklaringen van hem willen hebben, zodat ze niet hoeven te werken. Ze eisen dat Jo duidelijke termijnen noemt, vaak langer dan drie maanden, en worden kwaad als hij niet mee wil werken. Hij wordt zowel op zijn werk als daarbuiten herhaaldelijk bedreigd. Een patiënt in de wachtkamer dreigde hem te slaan, een ander zei dat ‘hij Jo buiten zou opwachten’.

Migranten zijn ‘depressief en hebben rugpijn’ 

Screenshot_33Artsen die in migrantenbuurten werken, vertellen onder elkaar soortgelijke verhalen. Migranten manipuleren het migratiesysteem door zich ziek voor te doen. Ze denken dat hoe meer ziektes ze hebben, hoe groter de kans is dat ze in Engeland kunnen blijven. Ze gaan zo vaak mogelijk naar het ziekenhuis om ‘ziekte-punten’ te verzamelen. Elke migrant met een beetje zelfgevoel heeft op zijn minst rugpijn, depressie en stress in zijn patiëntendossier staan. Afspraken met artsen gaan over eisen om uitkeringsaanvragen of aanvragen voor huisvesting.

Doktersverklaring gebruiken om zich te drukken voor burgerschapstest 

Anderen verwachten dat Jo een verklaring invult die hen vrijstelt van de Britse burgerschaptest. Migranten tippen elkaar over goedwillende artsen. NHS wordt veelvuldig gebruikt voor dit soort vragen. Vaak gaat het om mensen die totaal niet zijn geïntegreerd, die geen Engels spreken en niet van plan zijn om op enige manier aan de aan hen gestelde eisen te voldoen. Ze verwachten dat artsen hen daarbij behulpzaam zijn. Als Jo hier niet aan voldoet, gaan ze gewoon naar een andere arts. De belastingbetaler betaalt voor doktersbezoek en kosten van tolken.

(Hopkins World, 4 januari 2018)

Bron:
http://nieuwreligieuspeil.net
(h/t “King Arthur”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op ‘Britse National Health Service op punt van instorten’

 1. Die Engelsen moeten niet zeuren. Gewoon het eigen risico met een paar duizend piek omhoog doen en de aanvullende verzekering 10 keer zo duur maken en het probleem is opgelost. Moesten wij hier tenslotte ook en hoor je hier iemand klagen?

  Like

  • Ja—-ik en nog vele andere gepensioneerden waarvan kosten alsmaar blijven stijgen en het pensioen niet mee omhoog gaat met de oh zo goede economische groei.
   Nederland geeft alles cadeau aan de gelukzoeker, maar de Nederlandse burger betaalt het gelag.

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Ik vind het dus niet leuk, maar je hebt gelijk.
    Ik kwam er tot m’n stomme verbazing achter dat wij beiden samen vanaf Januari Euro 25 minder AoW krijgen dan in December 2017.

    Like

 2. Harry Willemse zegt:

  Dit kan helemaal niet, mij is duidelijk verteld door de nos, dat deze mensen de oplossing zijn voor de vergrijzing en dat deze mensen met liefde in de zorg wilden gaan werken.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  NHS, National Health Service, een socialistisch bedachte onderneming since eind jaren ’40.
  Niemand, maar dan ook niemand, ook buitenlanders op bezoek niet, hoeven iets te betalen.
  Alles wordt door de British Taxpayer betaald.
  Nu kunnen niet al die nieuwe “Britten” Engels lezen.
  Ze hebben meestal ook nog 3 maal zoveel kinderen als de autochtone Engelsen.
  Dus dat moet fout gaan………………

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Zal hier wel niet veel anders zijn! Niet voor niets staat er politie / bodyguards bij de keuringsinstanties, sociale dienst, ziekenhuizen etc. Kijk / luister om u heen in wachtruimtes, en huiver!! Geschreeuw in spreekkkamers!! Vraag het de medewerkers van ziekenhuizen, de zorgaanbieders! Zie de uitdraaien van de zorgaanbieders, die wij niet mogen zien! WTF!

  Geliked door 1 persoon

  • jantjeuitnl zegt:

   Hier wordt ook veel meer gebruik gemaakt van de gezondheidsinstanties door allochtonen. Het viel mij ook op dat er veel allochtonen in de wachtkamer zitten. En de premies worden torenhoog.

   Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Onder de allochtone medelanders zitten veel uitkeringstrekkers.
    Turkse psychiaters in Nederland verstrekken maar wat graag verklaringen over de afwijkingen die sommige landgenoten kwellen. Zo kun je leuk bijverdienen als arts.

    Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Het hoort bij de jihad.
  Zorg er voor dat de vijand op alle mogelijke manieren wordt uitgeput.
  Migranten doen het met de zorg, uitkeringen, woningmarkt, gezondheidszorg, onderwijs.
  In de politiek zitten ze mooi te praten over gelijke kansen maar ondertussen zijn ze op alle fronten bezig spaken in onze democratie te steken en er zelf beter van te worden.

  Al die gemeentes die MILJOENEN tekort komen hebben allemaal HONDERDEN asielzoekers opgenomen en aankomend jaar komen er weer honderden bij.
  De burgemeesters en wethouders kijken al uit naar de aanwas van hun gemeente, bij meer inwoners krijg je meer salaris.
  Zo staat een aantal van die halfbakken gemeentes straks voor meer dan 100.000 inwoners.
  Dat is lekker vangen voor die burgemeesters over uw rug wel te verstaan.
  Voor U de hardwerkende burger is er een verhoging van zo’n beetje alle belastingen.
  U krijgt daar natuurlijk wel veel voor terug….
  Verkrachtingen, berovingen, politie die niets meer kan uitvoeren omdat het aantal aangiftes per dag te veel worden, uitgeholde zorg, uitgeholde gemeentelijke zaken, plantsoenen die niet meer onderhouden worden, om al die ongeschoolde analfabeten aan een baan te helpen worden er slimme zaken bedacht, scheiden van afval in ontelbare stromen, nep-baantjes gesubsidieerd om het schrikbarende aantal werklozen onder de asielzoekers naar benden bij te stellen. Hangende kerels in groepjes in de steden en winkelcentra. Onbegrensd geweldexplosies, zwaar lichamelijk geweld op basis van echte haat, doodgeslagen mensen, flessen in het gezicht, verminking om niets.
  Lees de (lokale)reacties in de kranten, Twitter en alternatieve sites maar na, de daders zijn vrijwel allemaal mensen die NIET in ons land thuishoren.
  Het is gewoon jihad.

  Geliked door 3 people

 6. Cathja zegt:

  Geen enkele arts zou aan deze vorm van oplichting/misleiding mee moeten werken. Laat die lui toch barsten met hun leugens. Als je als arts tegemoet komt aan de eisen van die bedriegers ben je zelf mede schuldig aan het feit dat de autochtone Britten bijna niet meer geholpen worden in de ziekenhuizen. Het is een schandaal dat deze vreemdelingen niet klip en klaar te verstaan gegeven wordt dat het uit moet zijn met hun gore spelletjes!

  Bah, wat heb ik een grondige hekel aan dit bedriegersvolk!

  Geliked door 2 people

 7. Elena zegt:

  Hadden ze maar verzopen op de Middelandse Zee die gore parasieten.
  Ben dat tuig spuugzat.

  Geliked door 2 people

 8. Trucker zegt:

  Wat in belgie de islamieten invaders kosten (samen met de hoeveelste generatie klaplopende islamieten die op welfare leven) is het best bewaarde geheim ooit.
  Ik denk dat het ettelijke miljarden euro’s zijn ten dienste van de islamieten (invaders) van uitbetaling voor niks doen over medische kosten of huisvesting en dan het kostenplaatje van wat de beveiliging kost.
  Dat laatste is een aangelegenheid van binnenlandse zaken (waar ook het leger bij betrokken is) weten we dus niet omdat we het niet mogen weten.
  Als het echte kostenplaatje openbaar zou worden gemaakt zou het wel eens de Zombies voor de buis uit hun lethargie kunnen halen…

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Trucker 4 februari 2018 om 22:22

   Als het echte kostenplaatje openbaar zou worden gemaakt zou het wel eens de Zombies voor de buis uit hun lethargie kunnen halen…

   Dat zou je wél verwachten, heer Trucker, maar ik denk het niet.
   De ‘ondoden’ zijn vanwege hun hersenspoeling nergens meer mee wakker te maken.
   Ik hoor bijv. nog steeds dat de ‘vergrijzing’ de oorzaak is van de dure zorg. Ik hoor dat elke keer wanneer ik de ‘verzwarting’ aan de orde stel. En als ik over de ‘jihad’ begin, krijg ik meteen de ‘kruistochten’ voor mijn voeten geworpen.
   Het is echt om moedeloos van te worden. Helaas komen er door het linkse ‘onderwijs’ steeds meer gehersenspoelden bij. Ik vrees dat de jeugd ‘gewoon’ naadloos zal opgaan in de islamisering van Europa.
   De krachten en machten die uit zijn op onze ondergang zijn te sterk om door het handjevol realisten (vergeleken met de enorme aantallen geestelijk gestoorde, suïcidale, linkse ‘deugmensjes’) verslagen te kunnen worden.
   We kunnen het niet meer winnen. Ik zou echt niet weten hoe.

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Tistochwat zegt:
    5 februari 2018 om 15:05

    Dat zou je wél verwachten, heer Trucker, maar ik denk het niet.
    De ‘ondoden’ zijn vanwege hun hersenspoeling nergens meer mee wakker te maken.
    Ik hoor bijv. nog steeds dat de ‘vergrijzing’ de oorzaak is van de dure zorg. Ik hoor dat elke keer wanneer ik de ‘verzwarting’ aan de orde stel. En als ik over de ‘jihad’ begin, krijg ik meteen de ‘kruistochten’ voor mijn voeten geworpen……………………………………………………

    Ik ken het. Mijn reactie hierop is dan: als we al die nep vluchtelingen eruit zouden zetten, dan houden we miljarden over om de ” vergrijzing” te kunnen betalen. Dan weten ze vaak niks meer te zeggen.
    En wat de kruistochten betreft: die waren een reactie op 3-4 eeuwen geweld van de moslims. Ook dan weten ze vaak niks meer te zeggen.
    Die vergrijzing is een onzin verhaal om ons aan het werk te houden, want men kan mij niet vertellen, dat als je miljoenen mensen binnen laat, dat die niet oud gaan worden.
    Dan nog: hoe moeten de nieuwe nederlanders de vergrijzing van HUN ouders opvangen/
    betalen als ze weigeren te werken en ze door inteelt niet normaal kunnen functioneren.. Hele volksstammen zitten hun hele leven in de uitkering, betalen geen zorg, geen belastingen, etc. Dan mag de politiek mij uitleggen hoe ze die vergrijzing – de moslim vergrijzing – straks gaan aanpakken. Gaan ze de ouderen dan afschieten om zo het probleem op te lossen?
    Gezien het feit dat moslims zich gigantisch vermenigvuldigen, zal de vergrijzing van hen vele malen groter en erger zijn, dan die van de autochtone bevolking.

    Geliked door 1 persoon

 9. Rookmelder zegt:

  Niet vreemd, nu is het GB, maar het staat heel Europa te wachten, uitholling van het sociale stelsel.middels parasieten….

  Geliked door 2 people

 10. Peter zegt:

  Ja hoor, ze hebben een akkoord bereikt die domme Duitsers, de nareizende familie krijgt “slechts” 1000 Euro per maand, over de huursubsidie ,verzekering ,en woninginrichting houden ze liever d’r muil .We moeten zo snel mogelijk van dat zooitje halvegare zichzelf benoemde professoren in Brussel af. Dit komt onze kant op ,en houd geen paard vol .

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Waarom ze niet doorsturen naar een vee-arts ?

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Nederland is naar verhouding tussen 2000 en 2015 gemiddeld de grootste nettobetaler van alle EU-lidstaten, andere lidstaten kunnen hun sociale vangnet niet ophouden zonder Nederlandse bijdragen, en hieruit concludeer ik dat de massa-immigratie volledig gefinancierd word door…….U.

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  Wie verwacht had dat die asielparasieten naar Europa kwamen om te werken is volslagen achterlijk.
  Ze komen/kwamen om te bezetten en een islamitisch kalifaat van Europa te maken en de ongelovige voor zich te werken (ze maken van de Europeanen werkslaven, om hen te onderhouden ).

  Geliked door 1 persoon

 14. paulzwueste zegt:

  Die negers hebben hun eigen tover-dokters…
  Die zitten ook allemaal hier.
  Geef ze ’n kip mee en stuur ze naar hun eigen voodoo-zooi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s