De hijab-waanzin van Katjes-snoep toont aan: Heel Duitsland is één voortdurende propaganda-uitzending geworden

Screenshot_10

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

In een van de grootste Duitse filmklassiekers, “Der Kardinal” (1963) van Otto Preminger, komt de hoofdrolspeler op een dag voor de “Anschluss Österreichs ans Reich” naar Wenen. En hij is verbaasd dat zelfs zo´n katholieke stad volledig door de propaganda van de nazi´s wordt ingenomen.

Toen ik als jonge journalist begon te schrijven, waren nazi-vergelijkingen nog een absolute No Go. En terecht. Inmiddels zijn ze zelfs bij onze “kwaliteitsjournalisten” normaal geworden als het er om gaat de critici van het systeem Merkel in diskrediet te brengen.

Ik wil hier ook niets vergelijken, maar ik moet toegeven dat ik de afgelopen dagen, waarin ik door Duitsland reisde, steeds weer aan deze filmscene moest denken. Wanneer de kardinaal in de bewuste film (trailer) ziet dat er zelfs aan de torens van de Stefansdom vlaggen met hakenkruisen wapperen – nog voordat Oostenrijk voor de aansluiting bij het Derde Rijk zal beslissen. Als ik in de DDR opgegroeid zou zijn, zou ik me vermoedelijk eerder de partijaffiches uit de toenmalige tijd herinneren.

Screenshot_11

Hoe het ook zij, wie door Duitsland reist, ziet: Het Duitse openbare leven is verworden tot een voortdurende propaganda-uitzending voor de islamisering en de daarmee onafscheidelijk verbonden Refugee-welcome-ideologie.

 In vitrines maken steden toeristische reclame met boerka-vrouwen in een groep vrolijke “Zuidlanders” voor de contouren van de stad, ziekenfondsen zijn met grote reclameposters, waarop blonde vrouwen altijd met “Zuidlanders”, vaak met “hipsterbaarden”, staan afgebeeld, op zoek naar nieuwe leden. Een federale instantie zoekt nieuwe medewerksters. Wie ze graag wil, maakt de reclame duidelijk: ook hier een vrouw met hijab.

En sinds enkele dagen kun je geen station meer binnenkomen, geen 500 meter door een voetgangerszone te wandelen, zonder dat gigantisch groot de hijab-vrouw van Katjes tot aan kotsen toe opvalt.

Screenshot_12

De reclame is zo opvallend, zo buitenproportioneel, zo opdringerig – en tegelijkertijd, met het oog op de huidige situatie in Iran, zo offensief doortrapt, dat je bijna geneigd bent om je af te vragen of het misschien een “kunstactie” is waarmee Katjes ons eigenlijk op een ironisch overdreven manier graag op de door mij beklaagde toestand zou willen wijzen.

Maar dat zou waarschijnlijk een overschatting zijn van de intellectuele capaciteiten van de firma en van haar klanten.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Auteur: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op De hijab-waanzin van Katjes-snoep toont aan: Heel Duitsland is één voortdurende propaganda-uitzending geworden

 1. Rookmelder zegt:

  Walgingwekkend, maar….. het gebeurt niet alleen in Duitsland hoor !

  Geliked door 1 persoon

 2. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Ik vond die katjes toch al niet zo lekker, Maar ik hoef je nu helemaal niet meer.
  Boycott KATJES !!!!

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Duitsland ? Mij zien ze er nooit meer. Ik kan geen vakantie vieren in een Islam-versaut land.

  Geliked door 1 persoon

 4. Yvonne zegt:

  Haha, er zit gelei in snoep gemaakt van varkens huid en varkens en koeien botten
  Prachtig ze hebben met hun stomme kop niet aan gedacht dat moslims daar van griezelen
  Is er nu werkelijk niemand zo slim geweest bij die fabrikant om dat uit te zoeken,dat weten ze toch wel, en groots uitpakken met deze moslima die op de posters staat

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Klopt, heb vele jaren ADR (en chemie) gereden en één van bedrijven waar ik regelmatig ammoniak (zuivere 100% dus in niks te vergelijken wat je bij de drogist koopt) loste maakte gelatine.
   Dat is een product dat OVERAL in de voedingsindustrie gebruikt wordt en het leuke is dat varkenshuiden die een schimmel en gistingsproces ondergingen daar deel van uitmaken.
   🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 die smileys zijn een flauw afkooksel van mijn brede grijns.

   Like

  • Elisah zegt:

   De snoepjes in die advertentie hebben geen gelatine, maar ze zijn “veggie” dus vegetarisch. Waarschijnlijk gebruikt men agar agar als geleermiddel.

   Like

 5. Willem zegt:

  Als in die snoepjes vergif zit,kan je nooit teveel aan die gasten uitdelen,vooral als het gratis is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s