En onderdrukte migrantenvrouwen dan, Ollongren?

Screenshot_24

Thierry Baudet en Kajsa Ollongren.

(Door: Philip van Tijn)

Ien Dales (PvdA) was een vrouw met ballen. Ze heeft nogal wat ambtelijke en bestuurlijke functies gehad, waarvan de bekendste is PvdA-minister van Binnenlandse zaken.

Bekend om haar stuursheid, haar forse uitspraken (‘Een beetje integer bestaat niet’) maar vooral haar eigengereidheid. In de goede zin: zij deed en zei wat ze vond dat gedaan en gezegd moest worden en had geen boodschap aan modieuze meningen, behagen van gelijkgezinden. En niet te vergeten haar Rotterdamse daadkracht: Niet lullen maar poetsen.

Kajsa Ollongren is haar verre opvolger als minister van Binnenlandse Zaken. Maar daarmee houden de overeenkomsten op. Een Haagse topambtenaar, daarna voorzichtige wethouder in Amsterdam. Geen PvdA, maar D66 en allerminst wars van modieuze opinies. En volgens mensen in Amsterdam die het weten kunnen, was daadkracht tijdens haar wethouderschap niet de meest in het oog springende eigenschap. En dat terwijl toerisme in haar portefeuille zat, Amsterdammers worden daarmee dagelijks geconfronteerd.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, demoniseren, Forum voor Democratie, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op En onderdrukte migrantenvrouwen dan, Ollongren?

 1. paulzwueste zegt:

  Elsevier moet toch weer even schrijven dat die donkere medewerker van Baudet zich misdragen heeft….
  Het feit is wetenschappelijk bewezen, maar toch mag het kennelijk weer niet gezegd worden.
  Ik zou zeggen “donkere medemens” wen er eens aan, en ga werken!
  Ze kunnen natuurlijk ook proberen hun huid witter te laten maken, maar dat lijkt mij niet zo intelligent….

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Stapels Amerikaanse onderzoeken tonen aan dat het gemiddelde IQ van van de zwarte bevolking één standaardafwijking (15 punten) lager ligt dan dat van blanken.
   85 tegen 100 dus. (Michael Levin et al)
   Waarschijnlijk kan mevrouw Wekker deze feiten wel ontkrachten.

   Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   Het interview met Yernaz Ramautarsing over het IQ van bepaalde ethische groeperingen waar niks mis mee is. Het is inderdaad wetenschappelijk bewezen dat mensen uit Afrika een lager IQ hebben en dat speelt op alle fronten mee in onze samenleving waar het gemiddelde IQ boven de 100 ligt. De mensen uit Afrika hebben een gemiddeld IQ van 85-90.

   Het woord ras zouden hij en Thierry niet moeten noemen want er zijn geen verschillende rassen.

   https://brandpuntplus.kro-ncrv.nl/brandpuntplus/racisme-yernaz-ramautarsing/

   Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @Petra, in zekere zin wel, het ras is mensen, maar wel in div, soorten, maten en kleuren.

    Like

   • hendrikush zegt:

    Er zijn wél verschillende rassen; het is alleen niet politiek correct om daar over te praten.
    Alle vierbenigen op één hoop gooien is net zo onnozel als alle tweebenigen tot één soort verklaren.

    Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @hendrikush, ooh ? Biologisch gezien is de Homo sapiens maar 1 soort, wel is er diversiteit in op basis van uiterlijke en genetische kenmerken en…. geografische eigenschappen….

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @rookmelder, klopt en dan spreek je niet over verschillende rassen maar over verschillende etniciteiten. Heb je het over rassen dan wek je de suggestie dat er verschillende menselijke rassen zijn en dat is niet zo.

    Like

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  De anti-democratische Ollontrol is een Zweeds kreng, die een Nederlandse jas heeft aangetrokken en nu hoog van de toren meent te mogen blazen. In Zweden is het inmiddels een ontiegelijke puinhoop. Nu wil hier dezelfde puinhoop creëren. Daar hebben wij dus geen zin an !!! Ga terug naar je trollenland !!!

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Oeps48

   Ik vind haar houding ten opzichte van de Nederlanders nogal arrogant! Zij zal ons wel eens even komen vertellen wat democratie betekent en hoe we met nieuws dienen om te gaan.
   Inderdaad, in haar vaderland is het een enorme bende, en dat komt uitsluitend vanwege het ultra-linkse karakter van de Zweden. Alles maar met de mantel der liefde bedekken, alles verdoezelen en goedpraten, dat moet wel verkeerd aflopen.

   We zien het gebeuren.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Bewust ingehuurd door Pechtold in samenwerking met Mark Rutte !

   Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Ik las in de reacties van E4 van iemand die er mee te maken heeft gehad…………………..

  Geliked door 4 people

 5. Hendrik M. zegt:

  Wetenschappelijk onderzoek heeft meerdere malen aangetoond dat het IQ van het Gele, wat schuinogige ras hoger is dan het IQ der €uropese blanke bevolking; nooit een klacht over gehoord…
  Als we nu eens stellen dat het IQ van het Gele ras veel hoger is dan het IQ van het zwaar gepigmenteerde vooral in Afrika levende rassen?
  Komt er geen blanke meer aan te pas en is het dus geen discriminatie of zo.
  Hier een wetenschappelijk lijstje: https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Hendrik.
   Ik ben het niet alleen met u eens, ik wil u zelfs nog even aanvullen.
   Aziaten zijn intelligenter dan Europeanen.
   Wetenschappelijk bewezen.
   Stel dat Aziaten tegen mij zouden zeggen dat ze intelligenter zijn dan blanken, dan zou ik mij totaal niet gediscrimineerd zijn.
   Dit zegt namelijk helemaal niets over mij.
   Ik kan zelfs bewijzen dat ik intelligenter ben dan die Aziaten
   Gekleurden en negers zijn in principe direct tot op het bot gekwetst, cq beledigd en grijpen onmiddellijk naar geweld.
   Zelfs een aanklacht is namelijk een vorm van geweld.
   Ik vermoed twee achterliggende redenen.
   Een groot minderwaardigheidscomplex, en de overtuiging om door in de slachtofferrol te duiken voordeel te behalen.
   Dat is hun voor de hand liggende reactie.

   Het is duidelijk dat deze houding elke vorm van ontwikkeling onmogelijk maakt.

   Geliked door 2 people

 6. leefbarbaar zegt:

  Niet om het 1 of ander: mevrouw Dales was (RIP) natuurlijk wel een PvdA-minister en burgemeester, die ons land heeft helpen verzieken. Hoeft niemand trots op te zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps48 zegt:

   @ leefbarbaar (4 februari 2018 om 17:44)
   Dames en Heren.
   Als ik me goed herinner, was het Ien Dales, die een begin maakte met de reorganisatie van de politie. Als ik het goed heb begrepen, zijn ze daar nu na al die jaren nog steeds mee bezig. Ze wilde ook de BVD (voorloper van de AIVD) opheffen. Bij haar plotselinge overlijden destijds kwam het niet bij me op, om te denken aan complottheorieën. Ik geloofde toen nog alles, wat er in het journaal gezegd werd. Maar als ik met de kennis van nu terugdenk aan toen, weet ik het zo net nog niet. Dus hou ik voor alle zekerheid toch maar een slag om de arm.

   https://www.nrc.nl/nieuws/2016/11/15/veiligheidsdienst-de-bvd-die-kon-wel-weg-vond-minister-dales-in-1989-5283954-a1531967

   Geliked door 1 persoon

   • Hendrik M. zegt:

    Tja, reorganiseren van de politie is echt niet zo’n probleem; het probleem zit’m in het benoemen van politieke drammertjes in de top.
    Bonjour de hoogste 2 salarislagen eruit en laat het overgebleven personeel een nieuwe leider uit eigen kring kiezen.
    Gewoon politiek-loze politie!

    Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   De “een broedende kip mag je niet storen” was ziek en ging naar de dokter, en die wilde haar borst beluisteren om dat het nogal behaard was onder de hals en vroeg hij zich af totn hoever die haarbegroeiing door ging en dat zij zei dat het tot haar lul ging, en dit is een herhaling en ben niet zeker of die lezing met haar heeft te maken.

   Geliked door 1 persoon

 7. Leo zegt:

  Ollongren is een elitair stuk vreten ,wiens voorouders ,onder het bewind van de tsaar mede verantwoordelijk waren voor het onderdrukken van de boeren en arbeiders (lees: het volk) en die op het nippertje ,tijdens de revolutie de dans wisten te ontsnappen. En nu gaat zij verder waar haar voorouders gestopt zijn. Dit mens is heel gevaarlijk !

  Geliked door 1 persoon

 8. theresageissler zegt:

  Ach, ik heb wel een idee van het gedachtepatroon van die Ollongren c.s. betreffende die gedomineerde immigrantenvrouwen:
  De cenniageleden was het redactie-team van het vrouwenblad Libelle op bezoek bij een Japanse plattelandsfamilie:
  Zoals het een traditionele Japanse familie betaamde, woonde de hele zwik van ouders en volwassen kinderen nog steeds zeer genoeglijk bij elkaar in één huis. Eén van de zoons was getrouwd, dus er was ook een schoondochter: Toshiko.
  Deze Toshiko, toen 33, werd als schoondochter en tevens jongste gezinslid, geacht, voor de hele familie elke dag te koken en zich tussendoor ook nog nuttig te maken bij alle voorkomende werkzaamheden. Ze had een zoontje van twee, maar dát werd voornamelijk door zijn grootmoeder opgevoed, zodat zijn moeder ongehinderd dag aan dag bijna de volledige 24 uur aan het sloven kon worden gezet!
  Waarschijnlijk omdat Toshiko, echt op z’n Japans, in het bijzijn van de reporters non-stop bleef glimlachen, hadden die het lef om aan het verhaal de volgende draai te geven:
  “Wij mogen dan de indruk krijgen, dat schoondochters als Toshiko schandalig worden uitgebuit, maar het is wèl haar cultuur, waarin ze is geboren en opgegroeid. Is ze misschien in haar huidige omstandigheden niet erg gelukkig?”
  Lekker makkelijk, zo lust ik er ook wel één! En ik vermoed sterk, dat deze zweedse trut er op een dergelijke manier in zal staan.

  Geliked door 4 people

 9. Roeland zegt:

  “Ien Dales lezing”, klinkt bij mij als het “Willy Dobbe plantsoen”.

  Ik weet nog , dat Hans Janmaat zei, dat Ien Dales een “buitengewoon vijandig minister” was geweest t.o.v. de CD.
  Nou, dan weet ik al genoeg.

  Dat trots zijn op Amsterdam , begrijp ik niets van. De oude architectuur is mooi. Maar wat heeft Amsterdam nou voortgebracht sinds 1800?

  Chaos,profiteurs, prostitutie, drugs,verwarden, met veel onzinnige rotzooi ook wel “kunst” genoemd , politieke dwaallichten etc.
  Bovendien bestaat de bevolking van Amsterdam helemaal niet uit oorspronkelijk Nederlanders.
  Al in 1700 was 50 % niet van oorsprong Nederlands. Dat is alleen maar sindsdien versterkt.

  Ik ben er in mijn leven 4 keer geweest. Het beste van Amsterdam was altijd de laatste trein naar Rotterdam. Dat is ook inmiddels een (helaas) gedateerd grapje.

  Hek er omheen wat mij betreft. Oh, ja Kasja en Ien zouden het buitengewoon goed met elkaar hebben kunnen “vinden”.. als U begrijpt wat ik bedoel.

  Like

 10. Rookmelder zegt:

  “ze zei en deed wat ze vond”, maar het was lang niet allemaal in positieve zin..

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Een Zweedse trut vertelde aan de journalist Jan Leyers – in de documentaire ‘Allah in Europa’ – dat zij van haar ouders had geleerd, dat zij ‘andere culturen moet respecteren’.

  Een moslim kon haar dan ook, zonder dat zij enige kritiek heeft, laten zien hoe hij in Zweden verschillende huizen heeft, waarin zijn verschillende gezinnen wonen.

  Zijn jong vrouwtje zegt openlijk dat zij niets in te brengen heeft en dat haar man doet wat hij wil.

  Deze 8-delige documentaire is zeer de moeite van het belijken waard.

  De dolle mina’s hebben net blijkbaar opgegeven om zich met de gezinnen van anderen te bemoeien en vinden nu dat iedereen moet kunnen, leven zoals men wil.

  Vrouwenonderdrukkig mag van hen: ternminste zolang het de islam betreft.

  Ollongren zou beter terug kunnen gaan naar Zweden, het land van de ultieme vrijheid voor iedereen. Nou ja voor iedereen?

  Je moet geen kritiek hebben op de islam, want dan ben je de klos.

  In Nederland roept de Zweedse teveel irritatie op: Wij zien te goed wat voor achterlijk Derde Wereldland Zweden aan het worden is.

  Ik veronderstel dat Ollongren het Zweeds voorbeeld in Nederland wil volgen?

  Like

 12. Jan zegt:

  D66 wil excuses van VI over ‘transgendergrap’

  Regeringspartij D66 vindt dat de ‘analisten’ van het programma Voetbal Inside excuses zouden moeten maken voor de ‘smakeloze’ grappen die zij vrijdag maakten over VTM-journalist Bo Van Spilbeeck. In een sketch maakten René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee de verslaggever, die vanaf vorige week door het leven gaat als vrouw, en transgenders in het algemeen belachelijk.

  Van der Gijp had een pruik op zei dat hij voortaan Renate genoemd wilde worden. Johan Derksen zei: “We moeten niet doen of dit normaal is.”

  Het fragment leidde tot veel boze reacties. Homobelangenorganisaties COC en Transgendernetwerk Nederland eisen dat sponsoren van het programma een statement maken en zich terugtrekken. PvdA en GroenLinks hebben zich bij die oproep aangesloten.

  https://www.rtlnieuws.nl/rtlboulevard/d66-wil-excuses-van-vi-over-transgendergrap

  Like

 13. Jan zegt:

  D66-kandidaat weg na doodsbedreigingen aan Leefbaar-lid

  In het Brabantse plaatsje Best heeft een D66-kandidaat-raadslid zich teruggetrokken uit de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Steven van der Heijden uitte eerder doodsbedreigingen aan het adres van een kandidaat van Leefbaar Etten-Leur.

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/02/d66-kandidaat-weg-na-doodsbedreigingen-naar-leefbaar-582326/

  Te stupide om te begrijpen dat je dat niet meer kunt doen als je je verkiesbaar stelt. Overigens nog slecht gedaan ook (zie site)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s