Libië: Nieuwe migrantenmassa´s zijn op weg naar Europa

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

Nieuwe migrantenmassa´s dreigen vanuit Libië over de Middellandse Zee naar Italië over te steken, om daarna hun weg verder te banen naar Oostenrijk en Duitsland. In de afgelopen dagen sinds eind januari zijn er meer dan 6.600 illegale immigranten vanuit Libië op het Italiaanse vasteland geland. Berichten uit Libië duiden er op dat de smokkelaar-bendes zich samen met Libische milities aan de kust opnieuw georganiseerd hebben om hun lucratieve handel met migranten naar Europa voor de lente- en zomermaanden van 2018 weer gigantisch aan te zwengelen.

ongecensureerd.at

Steeds meer illegalen uit Pakistan en Bangladesh

Behalve niet te willen eindigen migrantencolonnes uit zwart Afrika worden er ook steeds meer illegalen uit Pakistan en Bangladesh vanuit Libië naar Europa gesluisd. Deze groepen bestaan enerzijds uit voormalige gastarbeiders in Arabische landen en anderzijds uit economische vluchtelingen, die via Istanboel of Abu Dhabi rechtstreeks naar Tripoli gekomen zijn.

Libische kustwacht tegen migranten functioneert niet meer

De ongeveer een jaar geleden met financiële middelen uit Europa uitgeruste Libische kustwacht schijnt niet meer te functioneren. In het voorjaar van 2017 was er enorm veel geld naar Libië naar verschillende milities, zoals de zogenaamde “Brigade 48”, gestroomd, die zich er als tegenprestatie toe verplicht hadden de migranten van de kusten weg te houden respectievelijk in opvangkampen te interneren respectievelijk zelfs tot terugkeer naar hun land te bewegen. Deze structuren schijnen op dit moment niet meer te functioneren, zodat opnieuw gerekend moet worden op grote immigratiemassa´s uit Afrika en Azië richting Europa.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Azië, Bangladesh, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pakistan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Libië: Nieuwe migrantenmassa´s zijn op weg naar Europa

 1. BertG. zegt:

  Rookmelder helpt ze wel verder om een uitkering te krijgen wanneer ze er niet uitkomen.

  Like

 2. Yvonne zegt:

  Zo lang de gratis poen niet gestopt wordt stopt deze belachelijke invasie ook niet
  Dan komt er voor ons inademen belasting bij,hè Rutte,ideetje om ons nog meer te plukken
  Is wel een reisje waard om tot je dood lekker te luieren

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  HELP !!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Geweldig dat zelfs vloggende vluchtelingen die nog aan de reis moeten beginnen al rechten hebben in de Europese Unie, ze komen het opeisen, niets meer en niets minder, en iets waar je recht op hebt kun je iemand nooit ontzeggen, de BB&B wahjongers komen naar je toe deze zomer,…dat word nog gezellig.
  It’s all gonna kick off now.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Islam en de pest hebben een ding gemeen. Hen verschijning brengt dood en verderf met zich mee. Deze optiek moet de leidrad zijn voor Europese leiders, indien zij hun land willen behouden voor de huidige en de toekomstige generaties. Iedere individu in de massa van eindeloze zwermen is een vijandsoldaat. Het doel van deze menselijke tsunami staat gelijk aan een oorlogsactie tegen ons. Het is een nieuwe vorm van oorlogsvoering. Het is tijd dat onze politieke leiding zal de harde realiteit onder ogen zien. De leiders van de Viségrad landen kennen deze realiteit en ze zijn niet van plan hen zo lang gekoesterde vrijheid op te geven voor een zwerm gevaarlijke ongedierte uit islamitische landen en Afrika; als zijn de vijandsoldaten oh zo zielig!. Ook wij moeten onze politiek-correcte leiders en aanhangers van de Kalergi-Plan dwingen een nieuw defensietactiek te adopteren. Wij zien wat het gevaarlijke gespuis in Calais doet. De arme stakkers zijn al zwaar bewapend. Hen wapens zijn tegen ons gericht. Wij zien dagelijks hun ware smerige beestachtig gezicht in Duitsland, Zweden en andere landen.
  Als onze leiders niet de realiteit kunnen inzien, moeten ze hun weg naar huis vinden. Vrijheid heeft een hoge prijs. De boten vol gespuis moeten kost wat kost al op zee worden gestopt. Desnoods met drones.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Is er hier dan iemand die zich nog verbaast over de nooit meer stoppende, mohammedaanse invasie?
  Ze gaan net zolang door tot de gehele mohammedaanse ‘derde wereld’ hier zit.

  Ik denk dat we straks ‘gewoon’ met zijn allen naar het lege Afrika moeten verhuizen. Kunnen we daar weer opnieuw beginnen met het leefbaar maken van een werelddeel en met het uitroeien van ziektes.

  Like

 7. Peter zegt:

  Met gepast geweld oppakken en terugsturen met legerboten
  Alleen op deze manier wordt het juiste signaal afgegeven.
  Het moet NU afgelopen zijn met het feit dat ongewenste lieden onze voorraadschuren komen leegvreten.

  Like

 8. Statler & Waldorf zegt:

  Het Nederland en Europa waarin ik groot ben geworden loopt op haar laatste benen, zoveel is mij duidelijk.

  Op zich ook geen probleem aangezien de wereld constant aan verandering onderhevig is.
  Tijden veranderen dus continenten, inzichten, de mensheid en de wereld ook.
  Dat is dus niet mijn probleem.

  Wat wel een probleem is, en dat onderschatten de meesten mensen verkeerd in, is de islamisering.
  Velen denken dat op termijn, de islam (en dat schrijf ik elke keer zeer bewust zonder hoofdletter) de
  inrichting van de huidige Europa niet echt zal veranderen en daar zit hun denkfout.

  Zij kennen blijkbaar hun geschiedenis niet en gaan er vanuit dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen.

  En dan zullen deze mensen en hun nazaten (en eigenlijk iedereen) nog een stevig poepje gaan ruiken.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Dat heb je met een volk dat voor 99% uit goedmensen, deugmensjes en kijkbuis zombies bestaat, maar ook door politici die er voor eigen gewin en voor mooie baantjes in de kamer zitten !

   Like

 9. syberspees zegt:

  Dit is echt niet te filmen gewoon. Mijn maag draait echt om bij dit soort nieuws

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Ruim 60 jaar worden er gigantische bedragen overgemaakt nar Afrika en dit is het hemeltergende resultaat!Laten ze het daar lekker zelf uit zoeken en gooi hier eindelijk de grenzen dicht!Ze zullen daar ooit door schade en schande wijzer worden,maar niet zo lang iedere noodzaak ontbreekt!

  Like

 11. Cathja zegt:

  In alle lidstaten binnen de EU zouden er minder riante uitkeringen moeten worden verstrekt. Waarom willen de migranten niet naar Bulgarije of Roemenië? Heel simpel: daar valt bijna niets te halen.
  Als ook de rijkere lidstaten uiterst sober worden met hun verzorging, dus zowel financieel als met allerlei extraatjes, dan is voor hen het mooie sprookje snel uit.
  Het gevaar bestaat dan wel dat de hele meute op rooftocht gaat, maar dat is dan weer een aanleiding om ze uit te zetten.
  Ik begrijp maar niet dat we dit als Europeanen allemaal pikken! Waarom is er geen spoedberaad in Brussel over dit onderwerp?

  Like

 12. Jean zegt:

  Europa heeft zijn eigen doodvonnis getekend door die EU bende ‘ongestraft’ haar vernietigingswerk ongestoord te laten uitvoeren.
  Wat heeft de ellende ons al gekost?
  Hoeveel vrouwen, dochters en kleindochters zijn er al verkracht?
  Hoeveel gewelddaden hebben er al plaatsgevonden?
  Hoeveel moorden hebben er al plaatsgevonden?
  Als we nog maar alleen tellen welke misdaden de islamieten al op hun geweten hebben en als we ervan uitgaan dat we ± 95% van die misdaden hadden kunnen voorkomen door gewoon de grenzen te sluiten en ALLE illegalen ‘zonder pardon’ en zonder er geld aan te verknoeien dadelijk hadden verwijderd dan is de rekening snel gemaakt.
  Laten we massaal eisen dat die EU stal gesloten wordt of aangepast wordt met “betrouwbare” creaturen die uitvoeren wat de Europeanen eisen.
  Nu starten ze zelfs met eigen partijen en dat met dubbele nationaliteit wat eigenlijk verboden zou moeten worden. Ik zal elke partij screenen en zodra er een vreemdeling opstaat deze partij in de vuilbak smijten want ik walg van geweld &n parasitisme.

  Like

 13. Japio zegt:

  The horror

  Like

 14. delamontagne zegt:

  GRANDE REMPLACEMENT……..
  * / * / *
  Al een paar dagen lang zijn we getuige van een echte mediahype rond het lied “Mercy” dat is geselecteerd om Frankrijk op Eurovisie 2018 te vertegenwoordigen.

  Dit lied vertelt het verhaal van Mercy, de baby van een Nigeriaans migranten-echtpaar, waarvan de vrouw beviel van hun dochter aan boord van het humanitaire schip “L’Aquarius”.

  Bedenk dan dat Nigeria een moslimland is en migranten uit dat land bijdragen aan de islamisering van Europa door ook ons land binnen-te-vallen.

  Alle media en artiesten waren verrukt over dit nummer “Mercy”, een ware ode aan de [im]- migratie, te beginnen met zangeres Isabelle Boulay, juryvoorzitter voor deze selectie voor Eurovisie.

  Zij is ook de metgezel is van Eric Dupont-Moretti, de advocaat van de broer van Mohamed Merah.
  [ Mohammed Merah = de moordenaar van de Joodse kinderen in Toulouse enkele jaren geleden…]

  Uitgezonden op Frankrijk 2, op prime time, de titel “Genade” oogstte al het applaus.

  Dit herinnert ons aan het concert van “Sting” in Bataclan ter ere van de slachtoffers van de aanval.
  Een concert waarin de zanger het lied “Inshallah” heeft voorgedragen ter “ERE” van de nabestaanden van alle omgekomen “migranten”.

  Voor deze grote Songfestival-SHOW hadden we liever een eerbetoon gezien aan Léana, het twee jaar oude Franse meisje dat stierf onder de vrachtwagen van de terrorist in Nice.
  LEANA

  Een dood die in alle stilte passeerde en waarvan alleen de pop verscheurd bleef liggen op de Boulevard des Anglais.

  Frankrijk zal wel enthousiast zijn over de “Grande remplacement”, mede door deze nieuwe “Franse” baby (…).

  Maar ons land begraaft ondertussen zijn eigen kinderen zonder enige eer, in vergetelheid en algemene onverschilligheid.

  Wel, een volk dat zijn eigen kinderen laat sterven onder de aanvallen van de vijand zonder zijn eigen doden te eren, is voorbestemd om te verdwijnen en verdient het niet om gered te worden.

  EEN VERBITTERDE FRANCAISE
  Louise Langlois

  Geliked door 2 people

 15. Cleo zegt:

  Waarom wordt er op zee WEL actie ondernomen door de Nederlandse marine tegen Somalische piraterij en wordt dezelfde Nederlandse marine NIET ingezet tegen de illegale immigratiestroom uit Noord-Afrika?! Alles wat direct financiëel gewin oplevert, krijgt ruim baan van de geldbeluste Nederlandse roverheid!

  Like

 16. De macht van het geld dient veel meer doelen…………..chaos is er een van.

  Like

 17. Merel zegt:

  Binnenkort zijn wij de vluchtelingen, waar heen? Bootje op zee?

  Like

 18. Rookmelder zegt:

  Blijkbaar is de resolutie van Straatsburg en het Coudenhove-Kalergi plan nog niet voltooid, maar de ommekeer komt……. voor alle partijen !

  Like

 19. Zijlstra zegt:

  Je moet je eens afvragen of je een voorspelling tegen kunt houden. Nostradamus schreef tientallen kwatrijnen over komende revoluties en de derde invasie van de islam.

  Like

 20. Wachteres zegt:

  @Statler & Waldorf zegt:
  4 februari 2018 om 18:57

  “Het Nederland en Europa waarin ik groot ben geworden loopt op haar laatste benen, zoveel is mij duidelijk.
  Op zich ook geen probleem aangezien de wereld constant aan verandering onderhevig is.
  Tijden veranderen dus continenten, inzichten, de mensheid en de wereld ook”.

  Dat is precies wat de EU – bij monde van Timmermans – ons wil wijsmaken. Europa verandert en wij hebben maar mee te veranderen. Alsof dit een gegeven is dat buiten onszelf omgaat.

  Daar zit’m de grote leugen: Deze verandering wordt bewust door de ‘elite’ uitgevoerd:

  Olie en geld voor moslims en dan ook nog in een record tempo, omdat – Allah zij dank – de vluchtelingenstroom als een mogelijkheid tot versneld handelen kon worden ingevoerd.

  Zo kan met leugen en bedrog de multiculturele droom van links binnen enkele generaties gestalte krijgen.

  Het volk heeft te doen met ‘zieluge’ vluchtelingen en de EU- ‘elite’ lacht zich rot om zoveel onnozelheid.

  Geliked door 1 persoon

  • Rookmelder zegt:

   @Wachteres, :”Deze verandering wordt bewust door de ‘elite’ uitgevoerd:”, dat ben ik helemaal met u eens, en het Brusselse crapuul heeft de versnelling hiervan een paar tandjes hoger gezet !

   Like

 21. Thomasson zegt:

  @Cathja.
  Wat de hoogte van de uitkeringen in Nederland betreft het volgende: er is geen reden de uitkeringen voor NEDERLANDERS te verlagen. De mensen hier werken hard voor hen geld en betalen hoge belastingen. Zij hebben recht op een fatsoenlijke uitkering als zij hun baan verliezen, of als zij een baan niet kunnen krijgen. De mogelijkheid om te werken, is tegenwoordig een luxe die maar voor weinigen is neergelegd. Er zijn hier in Nederland mensen die in bittere armoede leven; vooral in Noord Oost en Noord West Nederland. Met welke recht moeten wij de bezoekers (en hun kinderen) van voedselbanken in Oldambt en andere plekken te straffen? In plaats van onze mensen te straffen, moeten wij de HELE TYFUS dat uit islamitische landen en Afrika keihard aanpakken. Zij hebben hier niets te zoeken en ze moeten ook weten dat ze niet welkom zijn. Zodra ze verschijnen, smijt ze maar in een Kamp Amersfoort of Kamp Vught (de IJzere man) achtige installaties met geëlektrificeerd prikkeldraad, wachttorens en machinegeweren. Daar zouden ze verblijven totdat ze weer eruit worden gesodemieterd. De enigen dat enige recht hebben op de status vluchtelingen zijn christenen uit het Midden Oosten. Zij worden werkelijk vervolgd en onderworpen aan fysiek geweld en zelfs moord. MOSLIMS HEBBEN HIER NIETS TE ZOEKEN

  Geliked door 1 persoon

 22. Jan zegt:

  Afrikaans uitschot en links vinden elkaar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s