Syriërs, Afghanen, Somaliërs, bijna allemaal moslims: 143.688 nieuwe “Weners” in slechts zeven jaar tijd

Screenshot_38

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Statistisch jaarboek van de stad Wenen 2017 levert de bevolkingsontwikkeling van wenen in de afgelopen jaren. Volgens deze statistiek kwamen er in de afgelopen zeven jaar 143.688 buitenlanders naar Wenen; dat komt overeen met het inwoneraantal van de stad Salzburg. Het aantal dat bekendmaakte afkomstig te zijn uit Syrië steeg van 1.519 naar 18.597, het aantal Afghanen steeg met 270%, zodat er meer dan 15.000 mensen uit Afghanistan in Wenen wonen. Het aantal Somaliërs nam toe met 219%.

ongecensureerd.at

Officieel een derde deel buitenlanders in Wenen

Het aantal stadsbewoners dat in Oostenrijk werd geboren, steeg in deze zeven jaar maar met 1,77%, die van de niet-Oostenrijkers met 27%. Dat m komt neer op een totaal van 659.749 in Wenen wonende buitenlanders op een totale bevolking van 1.867.528, wat overeenkomt met meer dan een derde deel en waarbij er geen rekening mee is gehouden dat de rood-groene deelstaatregering staatsburgerschappen letterlijk verramsjte: alleen al tussen 2004 en 2014 kregen bijna 60.000 Oostenrijkers het Oostenrijkse staatsburgerschap.

Vreemde overheersing ver gevorderd

De aantallen worden onderbouwd door de waarneming in de straten van Wenen en straffen de linkse leugen af, die de vreemde overheersing ontkent. Deze is met de nieuwste publicatie van de stad Wenen officieel. Maar ook een bezoek aan het Westbahnhof, de Mariahilfer Straße, de voetgangerszone Favoritenstraße, de Millennium Tower, de Lugner City, de Brunnenmarkt, de Praterstern, het Donaucentrum, de U6 en de aangrenzende gebieden van de genoemde brandpunten volstaat om te merken dat Wenen niet meer het Wenen van de Weners is.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Groenen, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Syriërs, Afghanen, Somaliërs, bijna allemaal moslims: 143.688 nieuwe “Weners” in slechts zeven jaar tijd

 1. kampersrene zegt:

  Het wordt tijd dat wj ons gaan aanpassen aan de mentaliteit van onze nieuwe broeders .Europa en zijn regering-slaafjes laten de grenzen wagewijd openstaan voor de opvang van onze Islambroeders en broederinnen, dus wij hebben geen andere keuze dan “aanpassen” en begrip tonen Als Christenen moeten wij deze minder geestelijk bedeelden blijven helpen , met de zege van De Paus himself . Vermits het overgrote deel van die broeders geweldadige genen hebben moeten wij , om de asielers zich thuis te laten voelen even geweldadig worden zoals hun Koran voorschrijft ,zoals die Italiaanse man die vuurde op aisielers. De heeft zich volledig aangepast ! Het zijn in ieder geval tekenen dat de mensen het beu worden en een burgeroorlog is niet ondenkbaar. Maar het leger , gaat die opdracht krijgen om zich te keren tegen eigen bevolking om de Islamieten te beschermen ?

  Like

 2. Qvic zegt:

  Waarschijnlijk zal van die 659.749 buitenlanders er amper 20% werk hebben, de rest leeft van uitkeringen e.d.. Maar de linkse politieke partijen blijven hun rosse bril op houden, zodat zij in hun gewenste utopia kunnen blijven leven. Daar zij alle hoogverraad hebben en blijven plegen tegen over de gewone bevolking, is voor hen de normaalste zaak van de wereld geworden. Dat zij er niet eens meer zelf van bewust zijn.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Je zou er ziek van worden !!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De zoveelste stad verziekt, bedankt Europese Unie en de landelijke EU lakeien/landverraders !!

  Like

 5. fleckie' zegt:

  Dank je de koekoek, dat de EU de vruchtbare (LANDBOUWGRONDEN / delfstoffen) OEKRAINE wou ‘inlijven’, (barbaren moeten wel ‘onderhouden!’ worden , o.a.voldoende voedsel,: wil men niet dat ze zich tot legers gaan vormen tot dwingelandy, ten kosten van de eigen bevolkingen!

  Like

 6. texel zegt:

  Nekslag toerisme? Wie wil er nu nog op vakantie naar deze prachtige stad als je constant op je hoede moet zijn als vrouw om niet besprongen te worden. Wenen was een prachtige veilige stad, net als Rome en Parijs. Geen van deze steden zijn nog veilig voor vrouwen dankzij Merkel en vervuilen ook nog in rap tempo.

  Like

  • BertG. zegt:

   Toerisme zal overal compleet uitsterven, in heel Europa.
   Op een paar verdwaalde toeristen na.
   Honderdduizenden mensen zullen er geen droog snee brood meer mee kunnen verdienen.
   Compleet de nek omgedraaid door deze ellende.

   Like

 7. Hendrik zegt:

  en 80 procent houdt zijn hand op…………..een echte verrijking!

  Like

 8. delamontagne zegt:

  In 6 – 7 jaars tijd, een kleine 5 MILJOEN nieuwe Ëuropeanen”erbij……………?

  More than 5 million Third World immigrants entered Europe since 2011

  The latest figures of the European Asylum Support Office (EASO) reveal that in the period from 2011 to 2017, 5,136,383 migrants have entered Europe.

  Like

 9. Rookmelder zegt:

  Niet normaal, dat betekent dat daar o.a. onder en door het beleid van de socaal-democraten per jaar voor 20.526 “opvreters” woonruimte moet worden gecreeerd, een schier onmogelijke opgave. Het is voor Wenen, maar voor geheel Oostenrijk te hopen, dat Kurz, daarbij gesteund door Hofer daar rap een einde aanmaakt !

  Like

 10. BertG. zegt:

  Een opmerkelijke oproep van nazaten van NSB’ers. De Stichting Werkgroep Herkenning – die kinderen van NSB’ers verenigt pleit voor hulp aan jihadkinderen nog verblijven in het gevallen kalifaat van terreurbeweging Islamitische Staat (IS) in Syrië of Irak.
  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/02/kinderen-van-nsbers-springen-op-de-bres-voor-is-kinderen-582264/

  Like

  • koddebeier zegt:

   Fascisme, dus ook de kinderen die daar uit voort komen blijft toch trekken schijnbaar trekken.
   Ze kunnen beter hun bek dicht houden !

   Like

  • paulzwueste zegt:

   We hebben het hier wel over kinderen die dáár (Syrië) geboren werden, dus niet in Nederland.
   De vergelijking is dus compleet krankzinnig.
   Er zal dus geen sprake van zijn dat Nederland militairen daar naar toe zal sturen om die kinderen, die bovendien al totaal gebrainwasht zijn op te halen…

   Ik stel voor die NSB-kinderen naar Syrië te sturen.
   Wat ze daar moeten doen moeten ze zelf weten, maar dan zijn wij er van af.

   Like

 11. delamontagne zegt:

  En als al die nieuwe “Wieners net zo goed behandeld worden als in Dtsland en alles/veel gratis krijgen, kunnen de Oostenrijkers hun beurs nog verder opentrekken……..
  * * *
  De GOED -gehuisvesten in Duitsland.

  Een familie van “migranten” in Duitsland Kreeg een prachtig appartement van 140 m2 (5 kamers) voor 4 kinderen, waarvan één amper 7 weken (nou ja!).
  Maar oh wat een ellende , behalve de keuken (waarvan we kunnen zien dat het nogal “sobertjes”is, ) waren er geen meubels in de andere kamers !
  Maar we werden echter snel gerustgesteld: de Vereniging van steun voor geïmporteerd ongedierte, gesubsidieerd door de Duitse staat, geeft het geld voor de noodzakelijke voorzieningen en dus kunnen ze die gaan kopen.
  “Een bed kost 300, 400, 500 euro”, legt trots een van de profiteurs uit.

  Een snelle berekening laat zien dat het tussen de 6000 en 8000 euro zal kosten om dit appartement in te richten. Maar geen probleem, de staat betaalt alles!
  De nieuwe “Duitsers” hoeven alleen nog maar hun keuze te maken: dit alles dankzij Merkel die direct verantwoordelijk is voor de invasie van heel Europa.
  http://www.fnp.de/lokales/ruesselsheim/Fuer-diese-Familie-wird-ein-Traum-wahr;art57641,2857551

  Like

 12. Thoth zegt:

  Yep, de nieuwe kolonisten. Ze trouwen ook alleen degene die ook in het sprookjesboek islam gelooft, kortom het worden er steeds meer tot ze uiteindelijk de macht gaan overnemen.

  Dus welkom, fascisten.

  Like

 13. Pietersen zegt:

  Geef mij 1 goede reden om nog naar Wenen te gaan.

  Like

 14. Jan zegt:

  The Real Me too!

  Like

 15. daiyu-ninja zegt:

  ‘K hoorde vanochtend liegbeest en kaakklem dragende femke halsema in koffietijd vertellen, dat er in NL maar 35.000 asielzoekers per jaar binnenkomen. (ja.ja)
  Ook beweerde madam dat de criminaliteit in NL al 20 jaar dalende is en dat 57% van de bevolking vrijwilligerswerk doet.
  Wie zet dat mens eens aan de leugendetector?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s