“Verrijking” in Malmö . . .

Screenshot_6

Dit gebeurt er als je als 19-jarige jonge vrouw naar een nachtclub in Malmö gaat. Ze wordt door de gebruikelijke verdachte bij haar kont en tussen haar benen gegrepen, en als ze zichzelf wil verdedigen, krijgt ze een vuistslag in haar gezicht en wordt ze met een fles in haar gezicht en op haar hoofd geslagen. www.aftonbladet.se

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Onlinemagazine”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Verrijking” in Malmö . . .

 1. kampersrene zegt:

  Het valt nog mee ! ze werd niet vermoord . Hoe durfde ze weerstand bieden aan een man die enkel een sprankeltje liefde en begrip zocht

  Geliked door 2 people

 2. kampersrene zegt:

  Het valt nog mee ! ze werd niet vermoord . Hoe durfde ze weerstand bieden aan een man die enkel een sprankeltje liefde en begrip zocht . Hij schonk haar het leven door ze niet van kant te maken. Ondankbare vrouw

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   In Zweden is het zover dat de autochtone Zweden moeten integreren in de nieuwe diverse samenleving. Deze dame heeft blijkbaar de haar aangeboden integratie cursus nog niet voldoende eigen gemaakt. Ze gaat het nog leren. Hoe waagt ze zomaar met haar blonde haar in openbaar te verschijnen. Zij heeft de dader genadeloos geprovoceerd. Het zou bovendien zomaar kunnen dat ze vorig jaar met “refugee welcome” vlaggen heeft staan zwaaien.

   Like

 3. kampersrene zegt:

  Ze mag ook van geluk spreken dat zij geen gepanserde broek droeg anders was zij misschien veroordeeld tot het beletten of verhinderen van de gang van zaken , eigen aan de cultuur van de Islam …of erger stel je voor zij verweerde zich en gaf een trap in zijn edele delen waarop hij ka-ietend zoals een hond klacht ging neerleggen bij de politie De rechter zou haar streng veroordelen wegens slagen en verwondingen aan het onmisbaar instrument van beklaagde

  Geliked door 2 people

  • Eigen volk eerst zegt:

   Het is echt een absurde Europa geworden. Het wordt steeds gekker en vrouwen zijn het slachtoffer van deze viezeriken en de politici. De grootste idioot die dit haar volk aandoet is notabene EEN VROUW!! Snap jij het nog?

   Like

 4. Elisah zegt:

  Zo te zien was ze helemaal alleen in die nachtclub en de beveiligingscamera’s stonden ook uit die avond, dat zul je net hebben als mooie meid…

  Like

  • Steven zegt:

   Nee hoor..de camera’s stonden gewoon aan..maar door onverklaarbare wijze waren alle beelden op het tijdtsip van het incident overbelicht, waarna we helaas niet konden vaststellen wat er nou is gebeurd.

   Like

   • Nikolaos zegt:

    Ik lees de reguliere kranten bijna nooit maar voor mijn gevoel staat er altijd wel een artikel in over dit soort misdrijven.

    Like

 5. koddebeier zegt:

  Dit is schijnbaar wat de linkse Zweden graag zien, want als je bij je volle verstand ben stem je niet links, maar de Zweden doen dat massaal wel.

  Like

 6. Rookmelder zegt:

  Schandalig, ik geniet nog teveel van het leven om een paar jaar op kosten van de staat verzorgt te worden, wat zou ik me graag op die minne schoft, wat monster, uit willen leven….
  Dit gezegd hebbende, zijn de vrouwen/meisjes daar zo naief, dat ze nog steeds niet doorhebben, dat ze dat beter niet meer -onbegeleid- kunnen doen, omdat ze niet meer op support en bescherming van de staat kunnen/hoeven rekenen, doordat ze “tweederangs” burger zijn geworden ?

  Like

 7. Nikolaos zegt:

  Hij was een redelijk sterk gebouwd, 1,75 donker haar en een donkere trui aan. Dat was de beschrijving. En ik.gok dat een goed zichtbare eigenschap, ja relevant als je via eliminatie bij mogelijke daders uit wil komen, uit angst wordt weggelaten.

  Ze vertelt ook iets waaruit ik opmaak dat ze het idee heeft dat zichzelf overschatte; dat ze het wel zelf op kon lossen. Waarom dit interessant vind is omdat de dames het idee lijken te hebben dat ze de nieuwe mannen wel aankunnen.

  Blijft een vreemd land wat dat betreft.

  Like

 8. Jan zegt:

  De vernietiging van Zweden gaat de linksfascisten niet snel genoeg:

  Sweden Appoints Pakistani Muslim Head of National Heritage Board hoewel hij zegt geen fuck te weten over cultuur en civilisatie van Zweden.


  Wants to ‘create the narrative’ that makes Muslim migrants ‘part of something’

  ……
  http://www.wnd.com/2018/02/sweden-appoints-pakistani-muslim-head-of-heritage-board/#GMvwA0VbIcqpHcri.99

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s