Woedevoorstellen voor moslims

Screenshot_22

(Door: “Jim Knopfloch” – Vertaling: E.J. Bron)

Onder de voortdurend woedende mensen nemen moslims wereldwijd zeker de eerste plaats in. Het permanente “zich gediscrimineerd voelen” schijnt er gewoon onlosmakelijk bij te horen en is ook in toenemende mate waar te nemen in protesten en boycotoproepen van moslims tegenover ondernemingen, door wie men zich zogenaamd op de een of andere manier aangevallen of belasterd voelt.

PI News (2)

In de afgelopen jaren kon men er zodoende o.a. getuige van worden hoe speelgoedproducent LEGO van volksophitsing werd beschuldigd. Steen des aanstoots was een bouwdoos uit de serie “Starwars”. Het speelgoed over “Jabba´s Palace” zou “pedagogische springstof” zijn, Oriëntaalse mensen en Allah beledigen, oordeelde de Turkse cultuurgemeente in Oostenrijk. De figuur zou uit een hele serie erge clichés bestaan, bovendien zou het paleis van “Jabba” op een moskee met een minaret lijken. LEGO maakte bekend de productie van de bouwdoos stop te zetten. Echter zogenaamd niet op grond van het protest, maar op grond van de van te voren sowieso geplande tijdelijke verkoop.

Er werd ook tegen de ALDI geprotesteerd. De onderneming had het lef gehad om op een zeepverpakking de speciale geur “1001 Nacht” met behulp van een moskee te visualiseren. Ook ALDI nam het product uit het assortiment. Datzelfde geldt voor een badkamer-onderkast met een moskeeopdruk van de warenhuisketen REAL. REAL ging door de knieën. Ook bij levensmiddelen, die niet duidelijk als “halal” gekenmerkt zijn of van ondernemingen afkomstig zijn met een “te liberale” ondernemingsfilosofie – overal wordt ijverig geprotesteerd.

Coca-Cola behoort al jarenlang tot de merken waarnaar door moslims met grote scepsis wordt gekeken en waaromheen diverse samenzweringstheorieën zweven. Daartoe behoort ook dat het beroemde logo van het merk in spiegelbeeld waarschijnlijk op de woorden “No Mohammed – No Mecca” zou lijken.

De afgelopen maanden hebben protesten tegen ondernemingen echter een nieuwe dimensie bereikt en praktisch compleet groteske trekken aangenomen. Moslims meenden eveneens een aanval op hun “religie” te herkennen in het logo van de bij de supermarktketen REWE verkrijgbare wodka Kaliskaya. De linkerkant van het logo zou lijken op het woord “Allah” en de rechterkant op een slang die Allah opvreet. Daar moet je eerst toch maar eens op komen. Islamitische zedenwachters bedreigden herhaaldelijk medewerkers van de supermarkt om “alles kort en klein te slaan” als men het product niet uit het assortiment zou nemen.

Bij H&M gebeurde eveneens iets dergelijks. Op kindersokken – te zien is een LEGO-poppetje met een pneumatische hamer in een bouwvakkers outfit – meenden moslims het woord “Allah” te herkennen. H&M – nog volledig beduusd, getraumatiseerd en geïntimideerd van de zotte vertoning van de afgelopen weken (een jurist zou zeggen: ”niet toerekeningsvatbaar”) – ging onmiddellijk door de knieën en haalde de sokken uit het assortiment.

Op internet wemelt het van foto´s en films, waarin door Mohammedanen trots alles wat maar denkbaar is gepresenteerd en vooral als “goddelijk teken en wonder” geïnterpreteerd wordt wat ook maar enigszins lijkt op het woord “Allah”. Het gaat om fruit en groente met speciale kleuren, krom gegroeide cactussen en bomen, wolkenpartijen, zeegolven, honingraten, vissen, lichaamsdelen. In zoverre kan men ervan uitgaan dat de moslims ook in de toekomst onophoudelijk en onvermoeibaar op zoek zullen gaan naar “gevallen die geschikt zijn om te beschuldigen” en dat bovengenoemde protesten nog maar het begin zijn.

Bovendien kan het natuurlijk ook een passie worden als men vaststelt hoe verbazingwekkend snel en eenvoudig talrijke ondernemingen “door de knieën gaan” om maar niet te gelden als buitenlander-vijandig. Juist op grond van de overduidelijke beschuldigingswillekeur –tussen het wodka-logo en het teken op de H&M kindersokken bestaat absoluut geen overeenkomst – zouden vooral ondernemingen hierop voorbereid moeten zijn die op de een of andere manier “twee bogen” in hun logo hebben, zoals dat bij de letters W en M onvermijdelijk het geval is.

Screenshot_23

Hieronder de top-5 met voorstellen welke firma´s op grond van hun logo´s het best geschikt zouden zijn om hen van een “religieuze belastering” te beschuldigen:

 1. McDonald´s
 2. Langnese
 3. VW
 4. Motorola
 5. Wilson sportartikelen

Je kunt de waanzin alleen maar met humor verdragen.

Bron:
http://www.pi-news.net
Door: “Jim Knopfloch”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, sarcasme, Satire, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Woedevoorstellen voor moslims

 1. Charles Martel zegt:

  Kunnen die mensen zo slecht arabisch lezen?

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Al die mohammedaanse jankerds lijden aan paranoia en dwangneurose.
  Verder zijn ze natuurlijk ook totaal geestesziek.

  Wij, normale realisten, bevinden ons in een open inrichting met twee soorten patiënten:
  – de voornoemde mohammedanen;
  – de machtswellustige, narcistische, op geld beluste, ziekelijk liegende ‘elite’ die ons onderdrukt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Yvonne zegt:

  Als ik die oudere engerd met zijn bek open en gore baard zie de bovenstaande foto heb ik mijn portie moslim voor vandaag wel weer gehad

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlànder zegt:
 6. Rookmelder zegt:

  Goh, hoe zou dat nou komen ? Met die gasten is goedschiks geen land te bezeilen, zo’n +/- 50 mtr. verderop woont ook een moslim -Afghaan-, ik sprak hem uit interesse wel eens op straat, hij gebrekkig Nederlands/Engels sprekend. Tot hij er met de sociale dienst er niet uitkwam, ik begreep er geen hout en zei, je kan 2 dingen doen, of je gaat daar naartoe of je laat me de papieren zien, een half uur later aan de voordeur, ik voor hem bellen, ook naar een org..om info te verkrijgen, 17 min. wachten en 5 min, uitzoeken a .45cnt/min., maar opgelost. Hij kwam later af en toe thuis, altijd zeikend en drammend over fout/klootzakken Amerika en Nederland en geen -normale- discussie mogelijk. Ik zei joh, allemaal prima, ik ben je gewauwel spuugzat, ga terug naar je geboorteland, koop een Kalashnikov van je Ned, Euro’s en sluit je aan bij Al Qaida en vecht daar maar tegen Amerika, niet hier ! Resultaat : Hij maakte een snijdende halsbeweging en wees naar mij. Gevolg : +/- 25 sec. later stond hij buiten ! Nou leende hij ook wel eens biertjes, kom ik hem weer tegen, “ik kom jou geleende biertjes brengen” waarop ik antwoordde, doe me een groot plezier, je mag ze houden en drink ze lekker ergens anders op ! En dat heeft hij wel begrepen……

  Like

  • BertG. zegt:

   Dus jij helpt ze ook nog eens om ons belasting geld er door heen te jagen.
   Bedankt, fijne ‘Nederlander”. Van jou moeten we het hebben, niet dus.
   Ik hoop dat je een beetje trots op jezelf bent wanneer jij niks meer te vreten heb.
   Dan hoef jij niet daar aan te bellen, maar lacht ie je midden in je smoel uit, omdat je jezelf laat gebruiken als nuttige idioot.

   Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @bertG, niet opgezocht, maar tik hiervoor een reactie voor de webmaster, vandaar ! Denk nou toch eens na,,,…,,ik help iedereen, mits op een normale manier en in mijn vermogen, misschien een “slechte” karaktereigenschap, maar……. de sociale dienst betaald, of ik help of niet !!

    Like

   • BertG. zegt:

    En iedereen Zijn Nederlanders, geen uitvreters.
    Ik hoop dat je dochters heb, misschien snap je het dan.
    Wie niet wil leren moet er dan maar op een andere manier achter komen waar je mee bezig bent geweest.

    Like

   • theresageissler zegt:

    De verleiding was te groot, Bert; dat je dat nou niet snapt!
    Dit was voor Rookmelder weer eens een uitgelezen kans om zijn deskundigheid te demonstreren, ook al was het dan aan een Afghaan! (Waarschijnlijk was er even geen ander in de buurt, dus nood breekt wet, dat begrijp je toch zeker wel?)
    En dat denkt-ie dan en passant ook nog eens híer te demonstreren, zodat iedereen hier er op zijn beurt van in katzwijm kan vallen, en dan reageer jij zó! Foei toch!
    Want: Ach, hoe pijnlijk: Bij dát voor de hand liggende facet had Rookmelder zèlf nou nog niet eens stilgestaan! LOL!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Theresa, hier kan je mij nou echt woest mee krijgen, hulp verlenen aan uitvreters.
    Hij is er godverdomme nog trots op ook.
    Ze ogen uit ze kop moet ie schamen.
    Smerige verrader.

    Like

   • BertG. zegt:

    Rook, uitvreters van raad en daad voorzien is uit den boze.
    Daarmee verraad je je eigen volk.
    Zelfs dat schijn je niet eens te beseffen.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @BertG., 20.20u.: Ja joh, dit is nu eens een frappant staaltje van “blind zijn van ingenomenheid”: Ingenomenheid met zichzelf:
    Hij was zó happig op een kans, zijn gróte deskundigheid te demonstreren, dat hij door niet aflatende honger uit het moede oog verloor, dat hij zich in dit geval schuldig maakte aan een kras staaltje van landverraad!
    En op het moment, dat hij zijn heldendaad ook nog híer uiteen dacht te moeten zetten, was de verblindheid nóg niet geweken, want hoe kómt iemand anders op zoiets?
    Ach, nou ja: Een “Rookmelder” is óók maar een mens! LOL!

    Like

  • Elisah zegt:

   Medemenselijkheid is geen schande, alsof we hier iedereen die anders is automatisch moeten haten.

   Like

 7. Jan zegt:

  Moderne geneeskunde, exorcisme

  Like

 8. Rookmelder zegt:

  Goh, hoe zou dat nou komen ? Met die gasten is goedschiks geen land te bezeilen, zo’n +/- 50 mtr. verderop woont ook een moslim -Afghaan-, ik sprak hem uit interesse wel eens op straat, hij gebrekkig Nederlands/Engels sprekend. Tot hij er met de sociale dienst er niet uitkwam, ik begreep er geen hout en zei, je kan 2 dingen doen, of je gaat daar naartoe of je laat me de papieren zien, een half uur later aan de voordeur, ik voor hem bellen, ook naar een org..om info te verkrijgen, 17 min. wachten en 5 min, uitzoeken a .45cnt/min., maar opgelost. Hij kwam later af en toe thuis, altijd zeikend en drammend over fout/klootzakken Amerika en Nederland en geen -normale- discussie mogelijk. Ik zei joh, allemaal prima, ik ben je gewauwel spuugzat, ga terug naar je geboorteland, koop een Kalashnikov van je Ned, Euro’s en sluit je aan bij Al Qaida en vecht daar maar tegen Amerika, niet hier ! Resultaat : Hij maakte een snijdende halsbeweging en wees naar mij. Gevolg : +/- 25 sec. later stond hij buiten ! Nou leende hij ook wel eens biertjes, kom ik hem weer tegen, “ik kom jou geleende biertjes brengen” waarop ik antwoordde, doe me een groot plezier, je mag ze houden en drink ze lekker ergens anders op ! Hij heeft wel begrepen……

  Like

  • boorzalf zegt:

   Dat U nog in discussie gaat met zulke figuren, en bier mag niet van allah.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dat niet alleen, is nog gevaarlijk ook.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Boorzalf, wees gerust, ik ga niet -altijd- van aannames uit, ervaring is de beste en snelste leermeester, eerder een conflict, jaren terug met zo’ n doedelzak op het werk, hij jatte zelf mijn accu-schroeftolset, die had ik zo terug, ik naar mijn toenmalige werkgever, hij eruit of ik, dat werd “netjes” opgelost en -overal- weer rust in de tent ! Dit was dus de 2de ervaring, sindsdien ben ik er helemaal en goed klaar mee !
    Verder alleen nog af en toe bonje omdat zo’n irritante ……. soms de buurt opjut, loopt te zuigen en kinderen sommige dingen van hem, let wel, op straat niet mogen…..

    Like

  • Rookmelder zegt:

   @Webmaster, mijn -langere- reacties verdwijnen soms ook in het luchtledige, althans zijn dan voor mij niet zichtbaar op het scherm, u gaf mij in het begin al aan dat hij dan uit de prullenbak gehaald moest worden, daarom probeer ik voor de zekerheid om hem nogmaals direct ter moderatie te plaatsen, soms werkt dat, soms ook niet. Echter, ik heb nu meermaals gezien dat waar ik maar 1 maal post, u hem er ook uitvist, dus zal het niet meer doen….
   P.S.: ik had hier tijdens uw ziekte, ik meen de 2e dag al een vraag over gesteld, maar mogelijk is u dat ontgaan….

   Like

 9. boorzalf zegt:

  Dit is wat ons te wachten staat als de islam de macht over neemt.

  Like

 10. D. G. Neree zegt:

  kronkels in het hoofd

  Like

 11. jungleelephant zegt:

  Hoogste tijd dat niemand meer buigt voor de islam,op welke manier dan ook:hoort hier niet thuis!

  Like

 12. Fort Breendonk was een wreed doorgangskamp voor Joden en verzetsstrijders naar andere kampen in Duitsland en Polen.
  Later is het fort gebruikt voor liquidaties tegen de “zwarte” zoals de Belgen hun landverraders noemden.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Die openingsfoto toont helemaal geen boze Islamieten Ze werd genomen voor een druk bezochte frituur De man op de voorgrond roept “”voor mij een groot pak fritten met een klod majonaise” .Dat geeft natuurlijk de indruk dat die man boos is maar niets is minder waar Hij was gewoon het wachten beu

  Like

 14. Jan zegt:

  Geitenneukers zien allah (shit be upon him) in snorharen van kat, Pampers krijgt fatwa/fartwa

  https://imgur.com/a/tRu9m
  Pampers is facing a furry fartwa after a muzzie group claimed to have seen the word “Mahound” spelled out in the whiskers of the nappy brand’s cartoon cat mascot

  The lines of the whiskers, nose, mouth and left eye of the smiley cat, which appears on each nappy and on the brand’s packaging, allegedly bear close resemblance to the pislamic prophet’s name when written in arabpig or Urdu


  https://tinyurl.com/y88h36yc

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s