MUST READ!: Er is een ongelooflijk verraad aan de volkeren van Europa aan de gang

Screenshot_38

Merkel´s vernietigingsveldtocht.

(Door: Eva Maria Griese – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse bondskanselier voert al jarenlang een agenda uit die noch het welzijn van het Duitse volk noch dat van Europa dient. En ook niet de toekomst van diegenen, die op uitnodiging van Merkel hun heil in “Germoney” zoeken. De vluchtelingen zijn alleen maar een manoeuvreermassa voor de elites – op hun verplaatsingsstation voor de trein in de richting van de Nieuwe Wereld Orde”.

Contra magazine

Migratie als wapen: “Volgens onderzoek in het gelijknamige boek van de Amerikaanse politicologe Kelly Greenhill functioneert deze soort politieke druk goed tegenover liberale democratieën, die mensenrechten willen beschermen en daarna fijngemalen worden tussen deze aanspraak en de onvrede van de eigen bevolking.”

Ook Sarkozy is mee van de partij . . .

De voormalige Franse president had in 2008 al dezelfde agenda: Hier wordt alles gezegd – in de anderhalve minuut van een toespraak over kansengelijkheid en diversiteit:

“Wat is het doel? Dat is de rassenvermenging! Dat is geen keuze – dat is dwingend! Een verplichting… Daarom moeten we allemaal veranderen… Als het volk dat niet vrijwillig doet, zullen we dwingende maatregelen nemen…”

 

Ook interessant: de zienswijze van een buitenstaander

Een Duitse Argentijn met een heldere kijk zegt in dit straatinterview in enkele minuten heel duidelijk hoe het plan verloopt. De migratie is een bedrog aan het volk voor de “Nieuwe Wereld Orde”… de vluchtelingen moeten de Duitse identiteit vernietigen… De politici van A-Z zijn bedriegers. De journaliste laat hem verbazingwekkend genoeg uitpraten…

 

De islamisering van het continent is al spoedig onomkeerbaar…

Want Brussel knutselt aan een nieuwe brandversneller – het Europees Parlement wil het asielrecht enorm uitbreiden

De Oostenrijkse advocaat Dr. Tassilo Wallentin waarschuwt in de “Kronen-Zeitung”: “Op ons land zou een nog nooit eerder vertoonde bestorming van asielzoekers uit de hele wereld af kunnen komen. Want het Europees Parlement wil het asielrecht wijzigen: in het vervolg moet niet meer de eerste veilige staat, waarin een asielzoeker is binnengekomen, voor de asielprocedure verantwoordelijk zijn. In het vervolg moet die staat verantwoordelijk zijn, waarin al familieleden van de asielzoeker wonen. Meer nog: de ´pure bewering´ van een familieband moet volstaan om een visum naar bijvoorbeeld Oostenrijk te krijgen. In het ontwerp van het Europees Parlement, dat in bezit is van het nieuwsblad “Der Spiegel”, staat: ´Als resultaat zou een lidstaat, waarin zich al talrijke ankerpersonen bevinden, voor verstrekkende familiebanden verantwoordelijk zijn.´ Mocht deze wet aangenomen worden, dan zou dit het einde van Oostenrijk betekenen zoals wij het kennen.”
En eveneens het einde voor Duitsland en dankzij het recht op vrije vestiging het einde voor vele andere naties van Europa.

De Europese Commissie bevindt zich al langer op migratiekoers – tot in alle uithoeken van de planeet

In oktober 2015 riep Frans Timmermans als vicevoorzitter van de Europese Commissie alle leden van het Europees Parlement ertoe op hun inspanningen te verhogen om “individuele, mono-culturele landen uit te roeien”. Hij legde speciaal de nadruk op het feit om het zelfs niet aan de meest afgelegen plekken op de planeet toe te staan de culturele diversiteit te weigeren.

De immigratie naar Europa blijft nog steeds doorgaan. De media echter berichten alleen nog maar in bedekte termen over de aantallen, behalve over die bij “reddingsacties”. Het grensagentschap Frontex en Duitse marineschepen nemen de smokkelaars al net buiten de Libische territoriale wateren het werk uit handen en brengen de migranten naar Europa.

Het Statistisch Jaarboek 2017 levert de feiten voor de genocide – de massa-immigratie zal onvermijdelijk leiden tot het uitsterven van de autochtone bevolkingen van Europa

Er zijn al veel aspecten bekend van de grote migratie. Maar nu kunnen de gevolgen van de volksverhuizing zwart op wit worden nagelezen in het Jaarboek van het Duitse Bureau voor de Statistiek. De cijfers bevestigen dat al bijna 40% van de kinderen onder de 5 jaar een migratieachtergrond heeft.

Dat waren nog eens tijden… Angela Merkel wist een keer heel nauwkeurig hoe men”in het welzijn van het Duitse volk” regeert. Een AfD-bruikbaar CDU-verkiezingsprogramma uit het jaar 2005 maakte haar tot bondskanselier:

 • Identiteit van Duitsland behouden
 • Kunst en cultuur onderhouden
 • Immigratie sturen en beperken
 • Veiligheid voor iedereen – overal in Duitsland
 • Criminaliteit en geweld vastberaden bestrijden
 • Vrijheid en recht tegen terreur verdedigen.

Nog in het jaar 2007 constateerde “Der Spiegel”: “Mekka Duitsland – de stille islamisering” – Men heeft de ontwikkeling dus voorzien…

“Het beginsel voor multiculti is mislukt, absoluut mislukt!, verkondigde de bondskanselier in 2010 in Potsdam op het partijcongres van de Jonge CDU.

De jaren daarna bedrijft de kanselier een politiek, die diametraal tegenovergesteld is aan dit besef. Ergens in de lange gangen van het Duitse parlement of in het gekrioel van de partijcommissies is dit besef dus waarschijnlijk verloren gegaan. Wellicht is het ook tijdens een werkdiner met de globalist Barack Obama of de mentor van de massamigratie George Soros onder de tafel gevallen.

De massa-bestorming van 2015 is geen toeval, want de “Deutsche Welle” had in de landen van herkomst reclame gemaakt – in de desbetreffende landstalen

De Pakistaanse journalist Shams Ul-Haq bevond zich direct voor het begin van de “vluchtelingengolf” persoonlijk in de desbetreffende landen en spreekt de talen. Hij constateerde dat de uitnodiging van de “Deutsche Welle” in het Arabisch, Urdu of Pasjtoe ermee wierf dat Duitsland dringend immigranten nodig zou hebben en dat Merkel er garant voor zou staan dat een ieder bij aankomst onmiddellijk een huis krijgt. Er was geen sprake van vluchtelingencentra. En gezinnen zouden direct bij aankomst € 5000,- krijgen, mensen die alleen reisden € 3000,- Merkel wilde tot 2017 drie miljoen vluchtelingen.

Er begint een maatschappijpolitiek experiment van superlatieven…

Nauwelijks twee regeerperiodes later bevindt het Duitse volk van dichters en denkers zich dankzij Merkel´s eigengereide prijsgeven van het staatsgebied midden in een fatale test.

De destijds chaotische toestanden aan de grenzen kunnen maximaal als verzachtende omstandigheden geldend gemaakt worden de controle over de toestroom in het land gestaakt te hebben. Die had in ieder geval na enkele dagen weer in werking gesteld moeten worden.

Valse beloftes zijn ook verraad aan de migranten, die hun vaderland verlaten hebben. En evenzo aan die landen waaruit ze vertrokken zijn en waar ze nodig zouden zijn voor de wederopbouw. De teleurgestelde migranten zijn woedend:

. . . in Syrië hoorde je dat je bij aankomst onmiddellijk een huis krijgt! Er was geen sprake van vluchtelingencentra. . .
. . . ik ben naar Duitsland gevlucht om een nieuw leven op te bouwen. Maar het berust op valse beloftes . . . we hebben heimwee en voelen ons vernederd, als ik terug ben in Bagdad zal ik de grond kussen. . .
. . . ik ga liever terug naar huis om te sterven in de strijd tegen ISIS dan hier te blijven . . .

 

Dit experiment om een archaïsche en strijdlustige cultuur met een religieuze heerschappij-aanspraak in een moderne en vredelievende maatschappij in te binden, is bijna compleet mislukt.

Sinds Merkel´s lapidaire vaststelling “De islam hoort bij Duitsland” hebben zich ook parallelsamenlevingen, criminaliteit en terreur in het land genesteld, dat in de hele wereld bekend stond om zijn ingetogenheid, veiligheid en orde. En waar veel mensen naartoe gevlucht zijn om juist daar aan te ontkomen.

De door de deskundige op het gebied van het staatsrecht, professor Karl Albrecht Schachtschneider, uitgewerkte klacht tegen de onwettige asielpolitiek van de Duitse regering werd afgewezen.

Nog steeds wordt er nauwelijks verschil gemaakt tussen echte asielzoekers en immigranten in het sociale stelsel, er wordt van asielzoekers nog steeds geen verplicht bewijs van hun identiteit geëist.

In het Duitsland van 2018 weet niemand meer precies hoeveel zogenaamde “beschermingzoekers” zich überhaupt in het land bevinden . . .

En ook niet wie ze in werkelijkheid zijn en of ze überhaupt aanspraak hebben op die royale uitkeringen, waarvoor velen van hen – inmiddels echter overwegend gelukzoekers van het mannelijk geslacht uit Afrika – überhaupt in de eerste plaats op weg zijn gegaan. Ook weet men al lang dat integratie hoofdzakelijk daarom functioneert, omdat “zij die hier al langer leven” intussen ook wereldkampioen in de discipline “tolerantie tot de zelfdestructie” zijn en zichzelf min of meer in het stof gooien voor de nieuwkomers. De politie kreeg van de minister van Binnenlandse Zaken in plaats van versterking en dringend noodzakelijke uitrusting fluwelen handschoenen en een muilkorf. Om maar te zwijgen van de softe vonnissen van een politiek correcte justitie…

De meningspolitie van de EU en van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken met zijn digitale Gestapo leveren goed werk af

Vrijheid van meningsuiting was gisteren, nu wordt er gecensureerd in naam van een politieke correctheid, waartoe van bovenaf opdracht werd gegeven. De politiek vreest het sterker worden van de rechtse partijen en de virtuele woede-uitbarstingen van de burgers op de sociale media meer dan het reële verlies van veiligheid door messentrekkers, verkrachters en aanslagen.

Een nieuwe censuur-wet en strengere straffen voor critici

De EU heeft jaren geleden al een ontwerp voor een statuut ter bevordering van tolerantie gepubliceerd, dat moet worden ingevoerd in de verschillende lidstaten. Bij overtredingen dreigt gevangenisstraf, voor jongeren heropvoeding. De European Council on Tolerance and Reconciliation (ECTR) is – anders dan de naam doet suggereren – een NGO, die de EU-burgers nu ook tegenover welke minderheid dan ook m.b.t. ras, etniciteit, religie, geslacht of seksuele voorkeur gelast. Let er vooral op dat “de speciale bescherming, die leden van kwetsbare en benadeelde groepen genieten, hun bevoorrechting kan vereisen.”

De meerderheidssamenleving komt onder de wielen van de minderheden

Uit pure tolerantie tegenover de minderheden zijn de rechten van de meerderheid steeds meer verwaarloosd. Ze mag zich zelfs niet eens verzetten, omdat een nieuw gevestigde meningsdictatuur kritiek al in de kiem smoort. Deze censuur kent geen tolerantie tegenover terechte uitingen van onvrede, formuleringen die enkele jaren geleden als omgangstaal nog absoluut gebruikelijk waren, vallen nu onder “hatespeech” en worden gerechtelijk vervolgd. Goebbels zou heel blij geweest zijn met deze mening-Gestapo.

Deze politici zullen nooit meer politiek voor hun eigen volk bedrijven

Van deze opzettelijke veroorzakers van de problemen kan men waarschijnlijk nauwelijks de oplossing verwachten. Duitsland werd nog nooit aan de Hindoekoesj verdedigd, sinds Merkel niet eens meer aan de eigen landsgrenzen. Een eventuele binnenlandse operatie zou tegen het eigen volk gericht zijn.

De toekomst van onze kinderen en van de naties van Europa zullen we helaas niet op Facebook of in de comments van de gevestigde media kunnen redden. Maar alleen wanneer deze meerderheid, zolang ze er nog een is, de straat opgaat en de verraders verjaagt.

Zo zou het moeten gaan . . . het volk laat zich horen!

 

Want anders zou Merkel al spoedig door haar geheime chefs tot “medewerkster van het decennium” onderscheiden kunnen worden! Voor haar onvermoeibare inzet bij de invoering van een “Nieuwe Wereld Orde”. . .

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Eva Maria Griese

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, Genocide, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op MUST READ!: Er is een ongelooflijk verraad aan de volkeren van Europa aan de gang

 1. Bob Fleumer zegt:

  Zolang het Stasie vrouwtje Merkel aan de knoppen zit gaat Duitsland bergafwaarts en snel!

  Geliked door 5 people

  • koddebeier zegt:

   En wij in Nederland ook met Merkels poedel !!

   Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Bob Fleumer 5 Februari 2018 om 12:27 En Nederland er achter aan. Vroeger was het Anton Mussert die naar de pijpen van Berlijn danste. De huidige Anton Mussert heet Mark Rutte, die op zijn beurt danst naar de pijpen van Brussel. Of we nu door de hond of de kat gebeten worden, de nachtmerrie van vroeger komt op een andere manier weer terug. En ook nog eens in een veel ergere vorm als toen !

   Geliked door 2 people

 2. zwartschakel zegt:

  Het is lang geleden ,dat ik een artikel van deze kwaliteit gelezen heb ,”bravo !!

  Geliked door 2 people

 3. spoorinmiddelsbijster zegt:

  We weten het maar als je het dan weer zwart op wit ziet staan, afschuwelijk. Alleen dat laatste filmpje, dat is echt genieten! Dat filmpje sla ik op om als ik het weer eens helemaal niet zie zitten nogmaals terug te kijken, het geeft mij weer wat moed.

  Geliked door 3 people

  • Oeps48 zegt:

   spoorinmiddelsbijster (5 februari 2018 om 12:39)
   Dames en Heren.
   Dat filmpje is inderdaad genieten. Wat een overduidelijke boodschap. Maar Krengela is zodanig geobsedeerd door de satanische waanzin, dat ze die boodschap helaas niet snapt. Ze is door haar dwangmatig denken de weg zodanig kwijt, dat de hele wereld langs haar heen gaat.
   Op haar preekstoel staat een affiche met de tekst: “Arbeit Zukunft Turner”. Waar stond ook al weer de slogan: “Arbeit Macht Frei” ???

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Obsessie

   Geliked door 2 people

 4. Elisah zegt:

  Deze documentaire heb ik onlangs bij de npo gezien, het gaat over een syrische familie die naar een klein Duits plaatsje gaat.
  Je hoort ze vertellen dat men voor Duitsland gekozen heeft omdat men gehoord heeft dat in Duitsland de bevolking heel oud is, net zoals de dinosaurussen uitsterft en men daarom nieuwe mensen nodig heeft in de uitgestorven gebieden.
  Met deze boodschap worden die mensen dus gelokt…
  Het is trouwens typisch dat de meisjes snel de hoofddoek afdoen, helemaal happy zijn en zich niet willen inschrijven bij de moskee.

  Geliked door 2 people

 5. Marco koeman zegt:

  Nooit meer laten spreken die smerige stazi.
  Heel goed dat Duitsland de straat op gaat.

  Geliked door 2 people

 6. exmarineman zegt:

  Ik zeg nee brul het al jaren…..het hele vluchtelingenverhaal is 1 grote leugen. Het gaat om een NWO en de opdrachtgevers die de hele westerse politiek aan een touwtje hebben en opdrachten geven zijn: De Bilderbergers en de Illuminati. Wie zijn dan die leden van deze 2 geheime groepen, die ook geheime bijeenkomsten hebben? Wel….Rothschilds, Clintons, Bushus, Obama, Draghi, Juncker, Van Rompuy, SOROS, Rockefellers en ook het Nederlandse “koninklijk” huis. Waarom gaan Rutte en ook Penthouse (D66) toch elk jaar naar die geheime bijeenkomsten toe? Wat hebben zij daar als volksvertegenwoordigers en kabinets-/regeringsleider te zoeken? En waarom worden er nooit vragen gesteld in de 2e Kamer over hun bezoeken aldaar? Waarom worden ze niet door de 2e Kamer terug gefloten, want er is geen democratische en parlementaire controle mogelijk. Hoe kan het zo zijn dat Rutte pas ná ziojn bezoek aan de geheime Builderbergbijeenkomst in juni 2017 openlijk zei tijdens een ontmoeting met EP’ers dat hij een hekel heeft aan referenda. En is het feit van het bezoek van die bijeenkomst misschien wel juist de reden geweest om zijn beslissing zo lang te laten duren en de Nederlandse Grondwet te schenden? En Merkel heeft zich al die jaren laten adviseren door Soros, de ex-nazi die er niet voor schroomt om gewoon te zeggen dat hij een Nieuwe Wereld Orde wil hebben. En dan die paus en hoe is het mogelijk dat de Clintons opeens Poetin en Rusland als het grote gevaar voor het “vrije westen” vinden? Duidelijk want Poetin zit de NWO in de weg en die heeft ook de bezittingen van de Rothschilds en de banken in Rusland geconfisqueerd……. Maar ja, de mensen willen het maar niet geloven, maar ook Juncker en Van Rompuy en hoofd van de ECB Draghi zijn lid van de Illuminatii……

  Geliked door 3 people

 7. Stef zegt:

  Hoe krijgen we dit verhaal in de MSM ? Is er geen drukkerij te sponsoren die het een miljoen keer afdrukt zodat we het bij iedereen in de zak kunnen stoppen en opplakken waar het maar op geplakt kan worden. Hiervoor moet toch geld in te zamelen zijn. Voor Het verspreiden zijn zeker wel duizend personen te vinden. Het is jammer dat dit stuk straks ook weer in de vergetelheid verdwijnt.

  Geliked door 2 people

  • Lars030 zegt:

   Inderdaad, Stef. HELEMAAL mee eens. Dit moet aan de grote klok worden gehangen! En wel zo snel mogelijk! Is wellicht die actie van The Post Offline toch niet zo gek, want online is alles door ‘onze’ corrupte overheid, partijkartel en koningshuis te blokkeren. Tenminste dat is mijn mening.

   Geliked door 2 people

 8. Ivanneau zegt:

  Geweldig stuk, proficiat. De reactie van minister Koolraap (Demonen 66) stond vanmorgen ook al in de krant. De inburgeringscursus wordt niet meer dan een urenbriefje. Als je daar niet mee kunt frauderen ben je echt overal te dom voor. Helaas doen zowel Kamer als volk hetzelfde ritueel: glas, plas, was.

  Geliked door 2 people

 9. Mutti Merkel is op die manier even erg als Hitler. Pure genocide, maar dan op haar eigen volk en de rest van EU die haar heeft verkozen.

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Het is toch onvoorstelbaar dat we dat met z’n alle maar lijdzaam over ons heen laten komen, zonder noembaar verzet. Wat zijn we toch een volk van kijkbuis en facebook zombies geworden !!

  Geliked door 1 persoon

 11. BigLJohn zegt:

  ….Zo zou het moeten gaan . . . het volk laat zich horen!….Op straat laten ze zich horen. maar daar trekt de politiek zich totaal niets van aan. De linkse politiek heeft een ander programma voor ogen, eentje van ongebreidelde immigratie van Afrikanen. Negentig procent van hen zijn moslims. Hoe meer moslims, hoe liever. En om dit proces een boost te geven, worden er taxidiensten ingezet van boten en vliegtuigen…..Zo zou het moeten gaan . . . het volk laat zich horen!….Ze laten zich horen bij de verkiezingen, en zorgen er met hun idiote keuze ervoor dat het linkse gespuis kan door-regeren tot aan de dag des oordeels. Terwijl stembusfraude en het bashen van rechtse politieke partijen het karwij afmaakt. Welnu, de dag des oordeels komt er spoedig aan voor ons. Want ik zou echt niet meer weten hoe aan deze nachtmerrie een einde kan komen !

  Geliked door 2 people

 12. Sabeltant zegt:

  Wat is het toch een verschrikkelijk wijf.

  De EU is het nazi rijk van weleer.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Ze heeft haar haren blond geverfd om er mee weg te kunnen komen. Om onschuldig over te komen. Had ze donker haar gehouden dan hadden ze zulke taal van haar niet geduld. (13:49 uur derde filmpje rassenvermenging.) De reden dat blonde haren staan voor puurheid en onschuld is omdat wij in de geschiedenis duizenden jaren een goed volk waren. Met goede wetten voor de christelijke wetten. Met weinig misdaad. Deze puurheid waarmee aan dieren en vreemde mensen wordt gedacht, daar staan de donkere volken helemaal niet bij stil. Die denken alleen in termen van geld en bestaan. Tenslotte was is Hitler ook geen germaan, wat hij wel was? Of een khazaar of een halfbloed assyrier. Waarbij zij alleen werkelijk interesse hadden in de assyrische pagan religie. De mensen om hem heen veelal precies een zelfde. De germaanse parades waren voor de show. Om weer gebruikelijk misbruik te maken dat de Germanen ook deze oorlog wilden.

   Like

 13. Tistochwat zegt:

  Hoe los je dat nou op, als monddood gemaakt belastingslaafje zonder vuurwapen, tegengewerkt door verraderlijke, agressieve, linkse ‘landgenoten’, ook wel ‘deugmensjes’ genoemd?

  Hoe houd je de moed erin als zelfs de weinige familieleden die je nog hebt, zo rood als een kroot zijn en met wie je dus geen contact hebt?
  Als je buren en je kennissen eveneens linkse idioten zijn, die elke keer blaten dat ‘we het zo goed hebben’?
  Als je steeds meer in het nauw gedreven wordt door de belastingdruk?
  Als je je kapot ergert aan elk kopvod dat je op straat en in winkels ziet en waarvan je niets mag zeggen?

  Geliked door 2 people

  • Lars030 zegt:

   @Tistochwat: Zeer herkenbaar! Maar weet dat u bij lange na niet de enige meer bent. Sluit u aan bij een lokale of landelijke patriottische groep, daarvan zijn er VEEL meer dan u wellicht zou vermoeden; sterk groeiend, sterk georganiseerd. De MSM hoor je daar uiteraard niet over, de collaborateurs van Den Haag, Berlijn, Parijs en de verdere Bende-van-Brussel. Ik kan niet wachten op een Neurenberg 2!

   Geliked door 1 persoon

 14. “De vluchtelingen zijn alleen maar een manoeuvreermassa voor de elites – op hun verplaatsingsstation voor de trein in de richting van de Nieuwe Wereld Orde”. Tja wanneer men deze stelling voor een jaar of 3 terug poneerde, dan werd je meteen voor een zogenaamd Alu-hoedje of complotdenker uit gemaakt. Nu weten “we” toch beter of niet?

  Bewezen: complotdenkers hebben gelijk!

  De grote mastermind zat op zijn troon, eindelijk. We spreken over het jaar 1976; George Bush sr. werd directeur van ’s werelds meest geheime macht-achter-de-schermen: de CIA. Machtiger dan de president, die wél verantwoording dient af te leggen aan zijn volk. De CIA doet alles ‘in het belang van het land’, maar doet dat vooral ‘geheim’. George Bush de latere president, zou deze ‘CIA-macht’ nooit meer verliezen..! Drugs waren o.a. zijn financiële levensader en die van de CIA..! Deze man was en is, het levende bewijs van de ‘complottheorie’..! Of zoals dat dan heet: ‘IN YOUR FACE’…! Lees verder >>>> https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/bewezen-complotdenkers-hebben-gelijk/

  Geliked door 1 persoon

 15. Thomasson zegt:

  De ideeën van de Duits sprekende Argentijn waren interessant. Met sommige stellingen die hij naar voren brengt, kan ik mij vinden. Bijvoorbeeld: over het politieke systeem in Duitsland die niet haar eigen volk dient, maar de interessen van super bazen van de New World Order. Het klopt ook dat Duitsland is in feite nog steeds bezet gebied. Wij zijn dat nota bene ook. Op 5 mei 1945 vond er de wisseling van de macht. De Duitsers waren verslagen en gingen weg, de Amerikanen namen het over. Het ging decennia lang prima. Wij genoten van grote persoonlijke vrijheid en welvaart, totdat er een nieuwe baas op het toneel verschijn : de EU. Na het tekenen van al de nepverdragen (verdrag van Maastricht, de Schengenverdrag enz). die bedoeld waren zand in onze ogen te strooien, begon de dictatuur steeds meer tanden te laten zien. De bevoegdheden van de natiestaat worden steeds beperkter. Toch zitten –met alle respect – behoorlijke wat lacunes in de feitenkennis van deze heer : a) VK maakt zich los van de EU en kiest haar eigen weg. De Britten kregen in een referendum de mogelijkheid voor hen eigen nationale belangen te kiezen. b) de Verenigde Koninkrijk bemoeit zich niet met andere Europese landen. Zijn ideeën stammen uit het tijdperk van het kolonialisme; bijna 60 jaar geleden. c) Het is gewoon lachwekkend hoe hij de VS, en Engeland en ….Israël in een adem noemt!. VS met 51 staten en 300 miljoen inwoners, Engeland een groot land qua omvang:: beginnend voor de Franse kust en eindigt zo’n halve wegen Noorwegen. En Israël? Een land dat zo klein is, dat de naam past zelfs niet op kaart? Het heeft minder bewoners dan Zwitserland en net zo veel als Hong Kong. Een echte wereldmacht!!!! Misschien denkt deze Argentijn dat de bewoners van dat land zijn Aliens? Nakomelingen van wezens die ooit met hun vliegende schotels uit de Orion Gordel zijn geland?

  Like

 16. M. zegt:

  Ik zou de Nederlanders adviseren snel te reageren want de tweede wereldoorlog was een thee kransje vergeleken bij wat er nu gebeuren gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s