Van Aartsen: Problemen Marokkaanse jongeren laten oplossen door hun moeders

Screenshot_47

(Door: Sonja Dahlmans)

Cocktail van misogynie en geslotenheid los je niet op met bange moeders gezag toedichten

Na jarenlang als burgervader van de hofstad te hebben gefunctioneerd, is Van Aartsen nu de interim burgemeester van Amsterdam. In Den Haag, waar hij eerder de leiding had over de veiligheidsdriehoek, schreef GeenStijl al over de sharia-politie in de Schilderswijk waar de politie niet werd gerespecteerd en buurtvaders en ‘jongeren’ de wijk nu in bedwang moesten houden, omdat dit de politie niet lukte. Hij was er nog trots op ook.

Moeders van mocrojongeren

Hetzelfde gebeurde n.a.v. de tragische dood van Mitch Hendriguez; ook toen moesten in de Schilderswijk buurtvaders de rellen stoppen, omdat er geen respect was voor de eigenlijke gezagdragers; de politie. Inmiddels is Van Aartsen in de hoofdstad neergestreken en heeft een nieuw idee om de openbare orde te herstellen na enkele schietincidenten; de moeders van de mocro-jongeren.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, liberalen, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

29 reacties op Van Aartsen: Problemen Marokkaanse jongeren laten oplossen door hun moeders

 1. Jean zegt:

  Wat is er toch bezig dat de burgers die smerige linkse vernietigingstroep ‘ongestoord’ hun vernietigingswerk later verderzetten?
  Wordt het niet hoogdringend tijd om te gaan ingrijpen en die linkse laffe vernietigingstroep te gaan opsluiten om alzo de touwtjes in eigen handen te nemen en te starten met het verwijderen van die barbaarse gewelddadige islamitische troep, uiteraard moeten de grenzen gesloten én gecontroleerd worden dat is veel goedkoper dan de huidige werkwijze waarin politie niet meer optreedt of mag optreden op bevel van die smerige linkse vernietigingstroep tegen die achterlijke barbaarse gewelddadige islamitische troep.
  Die rotzooi uit die grote zandbak hoort niet thuis in onze beschaving, cultuur en samenleving want die rotzooi is levensgevaarlijk én gewelddadig én onbetrouwbaar.
  Elke vorm van geweld is verwerpelijk en die rotzooi is voor 100% gewelddadig, dus…….

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  Problemen Marokkaanse jongeren laten oplossen door hun moeders ??
  Hadden de dames maar condooms gebruikt………………..

  Geliked door 2 people

 3. Sabeltant zegt:

  Symboolpolitiek.

  Het aantal afrekeningen, drugsberovingen, ramkraken, opblazen van geldautomaten, drugs, hoeren, gokken, drugsafval en andere maffia praktijken zal echt niet minder worden.
  Maar meneer van Aartsen kan tenminste zeggen dat hij er aandacht aan gegeven heeft.

  Ik blijf het uitermate laf vinden.

  Meneer van Aartsen, U kijkt weg van de daadwerkelijke problemen en daarom zou u als burgemeester een flinke trap onder uw hol moeten krijgen.
  Volksverlakkerij dat is wat u voorstaat.

  Geliked door 2 people

 4. renato zegt:

  De moeders problemen oplossen in een masculiene samenleving??? Gaatje in je hoofd Burgervader???

  Geliked door 2 people

 5. zwartschakel zegt:

  Dat gedaan vanaf hun geboorte ,net als êchte Nederlandse moeders ,ja dan was het 60 jr geleden misschien beter gegaan ,en nu beter ? geweest ,maar nu nâ drie/vier generatie,s , en politicie die elke keer zeggen ,”wij moeten nu niet weer diezelfde fouten maken als ??? noppes ,en BULLSHIT !!

  Geliked door 2 people

 6. theresageissler zegt:

  Jozias de Hemelfietser weer eens aan het woord! Hij is werkelijk nog geen spat veranderd!
  Wie gelooft er nu in alle ernst, dat die mocro-lefgozertjes het gezag aanvaarden van wezens, die zelfs geacht worden, hun eigen háár te bedekken?!
  “Ja, maar als ze dat nu maar consequent dóen, worden ze gerespectéérd” werpt Jozias tegen, “en dan wordt er wel naar ze geluisterd.”
  Geloof je het zelf, Jozias? Heb je nu ècht nog niet door, dat ‘respecteren’ in hun taal nog iets heel anders betekent:
  Een vrouw respecteer je volgens hullie door haar zoveel mogelijk te negéren, jochie, en door haar voortdurend te bewaken, als de ‘diamant in het doossie”.
  Zó toon je volgens dat gajes “respect voor een vrouw,” onnozelaar, of het nou je partner, nicht, zus of moeder is!
  Maar er naar lúisteren? Laat die schoffies niet héél hard lachen!

  Geliked door 3 people

 7. Pietersen zegt:

  Islamitische vrouwen hebben niets in te brengen. De kinderen worden verwend met snoep en ander ongezond vreten om ze onder de duim te houden. Het resultaat zie je waar van Aartsen tussen staat op de foto. Volkomen mesjogge types.

  Geliked door 1 persoon

 8. BertG. zegt:

  Wat kan ik hier nou nog op zeggen, alles staat al in het artikel, en waarom het onzin is.

  Geliked door 1 persoon

 9. BertG. zegt:

  Zolang de zoontjes hun moeder vol stoppen met geld en andere kitsch zullen ze blijven zwijgen.

  Geliked door 2 people

 10. Claudia M. zegt:

  Ik weet niet in wat voor wereld Van Aartsen en blijkbaar nog velen met hem leven, maar het is duidelijk niet de mijne. De zweep moet erover! Afgelopen en anders ga je het maar eens in je tweede paspoortland proberen, kijken hoe leuk ze het daar vinden!

  Ik vind het onvoorstelbaar en hemeltergend hoe onze bestuurders zich telkens weer voor karretjes laten spannen, waarvan je van tevoren al weet dat het gammel en troep is en de eindstreep niet gaat halen!

  Hoppa, en daar gaat weer een sloot belastingcenten door het riool!

  Geliked door 1 persoon

 11. Jean zegt:

  Kijk gewoon naar “opsporing verzocht” én “Farouk” en alles is overduidelijk. Die beide programma’s zullen snel gecensureerd worden gezien ze “de waarheid” in beeld brengen en dat is nu juist het item waar die linkse rotzooi (d66, groenlinks, sp e.d.) het steeds héél moeilijk mee hebben.

  Geliked door 1 persoon

 12. ildiko zegt:

  zo een gigantisch groot idioot als Aartsen is zeldzaam. Hij heeft zeker nog nooit in zijn leven de moeite genomen om over de islam en over de Marokkaanse cultuur iets te lezen. Misschien deze man kan niet een lezen heeft last van dyslexie. Diep triest dat zulke debielen mogen burgemeesters zijn.

  Geliked door 2 people

 13. leefbarbaar zegt:

  Mee eens. Zet de criminele Marokkanen het land uit met hun moeders.
  Daar hebben ze beiden baat bij. De scooterdief wordt dan eindelijk gestraft en de moeder ervaart dan, wat er gebeurt als je je kinderen niet opvoedt.

  Geliked door 1 persoon

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Na jarenlang als burgervader van de hofstad te hebben gefunctioneerd,”

  Lees: Na jarenlang als burgervader van de hofstad NIET te hebben gefunctioneerd.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 15. Rookmelder zegt:

  Gut o gut, de enigste zelfingenomen doedelzak van de VVD waar ook treurmuziek uitkomt heeft het “licht” gezien, als hij denkt dat het te moeilijk wordt is en blijft ie, heel liberaal-progressief, op vakantie….

  Geliked door 1 persoon

 16. Thomasson zegt:

  Het is om je rot te lachen. Van Aartsen komt met nieuwe ideeën m.b.t. het vergroten van veiligheid in Amsterdam. Hij ziet de moeder van een Moccro als een bron van gezag. Voila!. De moeders die zo gerespecteerd worden in de Marokkaanse cultuur. De vraag is ALS WAT? Als ‘kokkie’ die cuscus voor de familie maakt en een grote deel van haar dag gratis en voor niets in de keuken zwoegt? Zij is de gratis schoonmaakster van het huis? Gratis seksslavin van pa en een broedmachine? Wie ziet haar meer dan dat? Vaak mag ze niet in haar eentje naar buiten gaan. Haar huis is een soort gevangenis. Niet enkel voor haar, maar ook voor haar dochters die zich volgens islamitisch Marokkaanse traditie moeten zich voorbereiden voor leven in slavernij. De heer des huizes en haar jongens hebben geen respect voor haar. Ze is zo vanzelfsprekend!. Doordat ze vaak analfabeet is, kan ze haar kinderen niet met hun huiswerk helpen. Bij iedere contact buiten, moeten de kinderen haar of pa als tolken helpen en zaken afhandelen. Pa is heel vaak werkloos en ziet de grootste deel van de dag in de moskee of een theehuis met zijn vrienden. Maar omdat hij een man en een vader is, geniet hij bij zijn zoons enig respect. Maar ma is niets meer dan een vod.

  Als Jozias van Aartsen, als burgemeester van een multiculturele stad, niet bekend is met deze tradities en realiteit, laat overduidelijk zien wat voor een burgemeester hij is?

  Geliked door 1 persoon

 17. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Van Aartsen “die lieverd” wil ook iets bijdragen. Hij heeft een klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt. Hij vertelt leuke verhaaltjes, maar wat jammer, dat zijn smoesjes niet deugen. En ik ben inmiddels te oud geworden, om nog in sprookjes te geloven.
  De zielige kansparels luisteren echt niet naar mama. De werkelijkheid is precies 180 graden andersom. Mama moet doen, wat het tuig wil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s