Ze dreigde van de universiteit te worden verwijderd, omdat ze WEIGERDE een hijab te proberen tijdens de “World-Hijab-Day” op 1 februari

Screenshot_53

(Door: Solveig Mineo – Vertaling: “delamontagne”)

Studenten van de “University of Central Florida” zijn online gemobiliseerd om ervoor te zorgen dat  hun medestudent Kathy Zhu (foto) van de universiteit wordt verwijderd door haar te beschuldigen van ‘intolerantie’ en ‘onwetendheid’. Ze geven de studente de schuld dat zij op Twitter drie foto’s heeft geplaatst van plaatsen waar men de hijab kon proberen en erbij schreef:”Nee, dank u”, niet voor mij……

Een oproep om  Kathy Zhu te verwijderen, werd door duizenden internetgebruikers doorgegeven. Maar het keerde zich tegen hen. Kathy is een invloedrijke blogger die niet geïntimideerd wil worden. Ze heeft overweldigende steun ontvangen van haar volgers en verschillende politici, activisten, bloggers en journalisten. Kathy heeft uiteindelijk haar zaak op haar universiteit gewonnen.

“Nee, bedankt.”

Kathy Zhu studeert aan UFC, een van de grootste Amerikaanse universiteiten. Op donderdag 1 februari organiseerde een groep studenten van de “Muslim Student Association” als bijdrage aan de  Wereld Hijab Dag een hijab-stand op de campus om de vrouwelijke studenten over te halen de hijab te proberen. Dit wegens de betekenis en het belang van de hijab!

In haar verklaring probeert de MSA iedereen gerust te stellen: het dragen van de hijab op de campus is “optioneel” en “niemand is hiertoe gedwongen”. De vereniging ontkent ‘druk uit te oefenen’ om de studenten de hijab te laten dragen en beweert dat het alleen de bedoeling was hen er kennis mee te laten maken. Ze werden bovendien gratis verspreid! Het evenement werd gesponsord door verschillende ‘discrete modebedrijven’ (‘discrete mode’ is de eufemistische naam die wordt gebruikt om te verwijzen naar merken die verschillende hijabs en niqabs verkopen).

Toen men Kathy Zhu aanbood om de hijab te dragen, antwoordde ze eenvoudig: “Nee, dank u.” Daarna nam ze een foto van de stand en drukte op Twitter haar onvrede uit over dit islamitisch sluier-onderwijs.

Screenshot_54

“Er is een pashokje, try a hijab” op mijn universiteitscampus, schreef ze. Dus nu vertellen ze ons dat het gewoon een modeaccessoire is en geen religieus symbool? Of probeert men vrouwen te laten wennen aan de onderdrukking door de islam?”

Bron:
www.bellica.fr
Door: Solveig Mineo

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

24 reacties op Ze dreigde van de universiteit te worden verwijderd, omdat ze WEIGERDE een hijab te proberen tijdens de “World-Hijab-Day” op 1 februari

 1. Peter zegt:

  Wederom een voordeel dat Trump daar de verkiezingen heeft gewonnen ,Ze slaan helemaal door die Islam activisten ,en dat ze niet overal d’r zin krijgen ,zouden ze hier een voorbeeld aan kunnen nemen .

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die universiteiten zijn zoals altijd en overal op de wereld broedplaatsen voor de criminele hysterie waarmee men de vrije westerse wereld wil vernietigen..!!!

   Like

 2. Harry zegt:

  En dit soort waanzin gebeurt onder het bestuur van Trump ?
  Dan zijn ze toch in Amerika ook al veel verder héén dan wij konden vermoeden ?

  Like

 3. Jan zegt:

  Pamela Geller op de World hijab Day

  Hetze tegen McDonalds door kopsvod, man verliest baan.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Laat eerst een moslim zich melden om naar een kerk te gaan en te knielen voor het altaar.
  Gewoon om eens te ervaren hoe het is als christen.

  Pas dan praten we verder over wel of geen ‘intolerantie’ en ‘onwetendheid’.

  Like

 5. Helena zegt:

  De betekenis en het ‘belang’ van de hijab wordt door Kathy Zu heel duidelijk gemaakt, dit mooie en heel dappere meisje laat zich niet intimideren en islamiseren, bravo!!

  Like

  • theresageissler zegt:

   Het mag dan een goed voorbeeld zijn, zo vréselijk spectaculair is het nu ook weer niet:
   Binnen onze eigen realistische gelederen bevinden zich legio vrouwen, die zich, als ze ervoor komen te staan, evenmin in een hidjab zouden laten praten als zij.
   Op dit gebied is íedere realist ‘dapper’. Daar mag best wel wat meer bij stilgestaan worden.
   En schoonheid is hier niet bepaald een criterium: Het is een geschenk, géén verdienste.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Een illustratie van intelligentieverschillen tussen bevolkingsgroepen.
   IQ wordt hoger in de volgorde zwart-bruin-wit-geel.

   Like

   • Qvic zegt:

    @hendrikush, Ik heb nog nooit een levend iemand met een witte huidskleur gezien. Daar jou volgorde van intelligentie ook foutief is. Het blanke ras staat namelijk al eeuwen bovenaan. Het Aziatische ras is heel goed in kopieerwerk van het blanke ras.

    Like

   • hendrikush zegt:

    Even verder studeren Qvic.

    Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Goed zo, vrouwen moeten opstaan tegen islam. Zij zijn de eersten die anders onderdrukt gaan worden.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Het dragen van zo’n kopvod zegt gewoon dat draagster de islam voor 100% aanhangt en jou wil bekeren of vermoorden wanneer ze de tijd gekomen acht.

  Geliked door 1 persoon

 8. Rookmelder zegt:

  O zo veelzeggend, een universiteit die zich leent om een stand neer te zetten van de “Muslim Student Association”. De reden en waartoe ? Vult u het zelf maar in. …

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Morele verkrachting door linksextremistische universiteiten: aan de VU Brussel zeggen ze: het denken mag zich nooit onderwerpen, behalve aan de religie van de onderwerping natuurlijk..

  Like

 10. Eigen volk eerst zegt:

  En natuurlijk wordt Trump hier weer bij gehaald! Als een universiteit notabene! zoiets absurds voorstelt en een studente weigert het, is het dan de schuld van Trump? Deze dame weet wat ze niet wil en dat is heel goed. Waarom moet ze gedwongen een kopvod dragen? En inderdaad de islamknuffelaars slaan helemaal door. En verder is Trump goed voor Amerika en een licht in de duistere politieke wereld van de EU.

  Like

 11. Qvic zegt:

  Het ging hier om een probeer kraampje, ieder die daar niet van gediend is. Is haar volste recht, daar kan geen twijfel over bestaan. Iedereen die hier toch problemen mee heeft, is een gevaar voor de vrije meningsuiting en de universele internationale mensenrechten.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Wanneer is de -doe die hijab af- dag?
  Doen ze daar dan ook allemaal aan mee?

  Like

 13. Jan zegt:

  Men blijft die moslimvodden maar promoten

  Macy’s attacked online after announcing Muslim-friendly clothing line

  Macy’s has come under fire after announcing an upcoming fashion collection catered to Muslim shoppers, featuring hijabs and more modest clothing options.

  The nationwide retailer has partnered with Verona Collection, a modern Islamic clothing boutique, founded by Lisa Vogl, who graduated from Macy’s minority- and woman-owned business development program in 2017.

  On Verona Collection’s website, Vogl said her mission to create the fashion brand came after she converted to Islam and “had a stark realization: modest and fashionable clothing were both hard to acquire and difficult to afford.”

  http://www.foxnews.com/lifestyle/2018/02/08/macys-attacked-online-after-announcing-muslim-friendly-clothing-line.html

  Like

 14. Jan zegt:

  Linksvolk heeft zijn zin, Kathy Zhu, Miss Michigan titel afgenomen omdat zij weigerde hoofd te zwachtelen met kopsvod

  …………
  https://www.rt.com/usa/464557-miss-michigan-title-stripped/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s