Initiatief “Chemische castratie voor seksuele misdadigers” wil referendum in Oostenrijk

Screenshot_64

(Vertaling: E.J. Bron)

In een gisteren verstuurde persmededeling deelde de oprichter van het pas zondag in het leven geroepen initiatie “Chemische castratie voor seksuele misdadigers” mee dat men van de kant van het initiatief een referendum zal initiëren wanneer de politiek niet tot begin maart handelt. “Mocht de politiek tot begin maart niet handelen, dan zullen we ondersteuningsverklaringen voor een referendum verzamelen en ik ben er van overtuigd dat dit door een groot deel in Oostenrijk ondersteund wordt”, zei de oprichter van het initiatief, Markus Ripfl.

Mitteleuropa

De aanleiding voor de oprichting waren de onlangs bekend geworden beschuldigingen van misbruik tegen politici. “Nadat nu ook weer beschuldigingen van misbruik tegen politici bekend werden via de media, praat iedereen er over. We moeten deze mediale presentie gebruiken om deze belangrijke methode tegen seksuele misdadigers in te voeren.” Het initiatief is met een eigen Facebook-pagina naar buiten gekomen. Bovendien gaf Ripfl aan dat hij op andere platforms de burgers onder de hashtag #chemkast op de hoogte wil houden.

Bij chemische castratie wordt de geslachtsdrift van de misdadigers door middel van medicijnen onderdrukt. Daardoor wordt de lust geëlimineerd en daardoor ook de seksuele overvallen. Chemische castratie wordt bijvoorbeeld toegepast in het EU-land Polen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

9 reacties op Initiatief “Chemische castratie voor seksuele misdadigers” wil referendum in Oostenrijk

 1. Elisah zegt:

  En wie zorgt ervoor dat ze hun pilletje wel innemen?

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  En hoe controleren ze dat dan, of iedereen ze pilletjes wel op tijd in neemt als ze vrij los lopen buiten.
  Casteren is dan effectiever, dan hoef je niks meer te controleren.

  Geliked door 3 people

 3. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan ???

  Chemische castratie is een lachertje. Het effect is maar betrekkelijk. Het is NIET definitief. Het is omkeerbaar. En je kunt je er waarschijnlijk toch wel gemakkelijk aan onttrekken.
  Als je echt wilt optreden, gewoon een kleine operatie; de hele piemel eraf. Dat komt heel hard aan bij moslims, maar het is wel heel effectief. De schoft zal nooit meet een vrouw lastig vallen.

  Dit zegt Wikipedia over chemische castratie:
  Chemische castratie is het gebruik van medicijnen (In Nederland wordt onder andere het middel Androcur gebruikt) om de werking tegen te gaan van de hormonen die door de teelballen worden afgegeven. Het effect is omkeerbaar. In Nederland wordt chemische castratie door het Ministerie van Justitie soms als voorwaarde gesteld voordat pedoseksuele terbeschikkinggestelden geresocialiseerd mogen worden, de laatste keer was in 1955. Sommige mensen zien chemische castratie als hét wondermiddel dat opgelegd zou moeten worden aan alle zedendelinquenten. In de praktijk blijkt echter dat de medicatie de hormoonhuishouding wel goed beïnvloedt, maar dat de effecten op de bijhorende gedachten en gedragspatronen niet altijd even groot zijn.

  Like

 4. Als de chemische castratie slechts tijdelijk effectief is heeft het m.i. slechts tijdelijk zin, dus geen zin, lijkt mij. Gewoon castreren en opgelost is het probleem ! Ze krijgen er hooguit een hoog stemmetje van…

  Geliked door 1 persoon

 5. Nemesis zegt:

  Dacht ik toch echt, dat de nieuwe Oostenrijkse regering gezegd had, dat alle criminele, dus ook die verkrachters het land uitgezet zouden worden.

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik smeek daar al jaren om en liefst toepassen vöör ze binnen geraken.
  Het beste is nog altijd ze nooit binnen laten, is kostenbesparend, geeft veiligheid én leefbaarheid en tonnen minder geweld.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Twee bakstenen dat is goedkoper en uiterst doelmatig

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s