Minstens vier familieleden per “vluchteling”!

Screenshot_70

“Reizigers” uit de hele wereld op weg naar Duitsland.

(Vertaling: E.J. Bron)

Wat hebben ze ons weer belogen, toen ze ons wilden wijsmaken dat er per “vluchteling” maar één familielid zou nareizen. In Regensburg ziet dat er bijvoorbeeld al heel anders uit. “Shortnews” meldt:

journalistenwatch

Op dit moment is het bij de onderhandelingen van de “grote coalitie” het strijdpunt. De gezinshereniging voor subsidiair beschermde “vluchtelingen”. Men gaat uit van één persoon per “vluchteling”, in Regensburg gaat het in de praktijk echter om heel andere getallen.

Zo hebben 34 aanvragers 130 familieleden naar Duitsland gehaald. Gemiddeld reisden er dus ongeveer vier familieleden per aanvrager na. Maar in ieder geval is in het gebied Regensburg nog geen tweede vrouw nagereisd.

Hoeveel mensen in het kader van de gezinshereniging naar Duitsland komen, kon een woordvoerder van de stad niet zeggen, omdat hier geen statistiek van bijgehouden wordt. In Regensburg zelf heeft men de aantallen echter wel. De kosten voor de overkomst betalen de betrokkenen zelf, daarna neemt de belastingbetaler het over.

Interessant is de aanwijzing dat de familieleden helemaal niet echt goed geteld worden. Zodoende kan de nieuwe toestroom mooi verborgen worden, ook als de belastingbetaler dan nogmaals 4 miljoen mensen extra moet voeden, die helemaal geen “vluchtelingen” zijn, want Regensburg is uiteraard slechts een voorbeeld van velen.

Deze “grote coalitie” versnelt de ondergang van Duitsland.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Minstens vier familieleden per “vluchteling”!

 1. abouneenee zegt:

  Wie maakt zich nog enige illusie als belanghebbenden melden dat een aspect beperkt zal blijven als het asielzoekers betreft. Het doel is om Europa vol te laten lopen met uitvreters en in die geesten komt beperking slechts voor als het gaat om geboortebeperking onder autochtonen..

  Geliked door 3 people

 2. BertG. zegt:

  Die vervolgens ook weer allemaal 4 personen laten overkomen.
  Waarna die 4 er ook weer 4 laten overkomen, enz, enz……………
  En zo loopt het langzaam helemaal vol.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  Toen Merkel één miljoen ‘vluchtelingen’ had uitgenodig, schatte ik in dat er zo’n vier tot zes miljoen na zouden komen. Dat bleken meer dan 7 miljoen te zijn.

  Gelukkig hoeft men deze vreugdevolle intocht van familieleden niet aan de grote klok te hangen, omdat het wettelijk vastligt dat ze na mogen komen. Wie zegt me dat het alleen vrouwen en kinderen zijn? Het zou me niet verbazen als opa’s en oma’s en ooms en tantes ook in de feestvreugde mogen delen.

  Geliked door 2 people

 4. Yvonne zegt:

  En als het in hun thuislanden zo gevaarlijk is waarom hebben ze hun families dan daar laten zitten?
  Wel ja kom er maar bij hoor, we zitten om jullie te springen althans de Duitsers dus
  Wij krijgen ons portie ook nog wel ik vind het niet normaal meer

  Like

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Het COA, de NPO en Pinokkio III liegen in Nederland ook de boel bij elkaar.

  En met resolutie 1743 uit Brussel wordt geheel Europa in het pak genaaid.

  D.w.z. haar autochtone bewoners.

  Geliked door 1 persoon

 6. Flo zegt:

  Maar ze krijgen niet meer dan duizend euro per maand,huis ,woninginrichting huursubsidie,gratis verzekering iemand die daar zijn hele leven heeft gewerkt zit aan de 650 euro .
  Duitsers zijn stapelgek .

  Like

  • Nemesis zegt:

   Nederlanders niet dan? Wat krijgen ze in NL per maand. huis met subsidie etc. Kan je me dat even opnoemen.?

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat kan ik je zeker even voor je opnoemen. Ik heb geen geheimen daarover.
    En ik schaam mij daar ook niet over om dat hier even te vermelden.
    Ik begin met €940,00 in de maand waarvan ik zo een €775,00 aan vaste lasten heb.
    Zonder huur en zorg toeslag zou ik geen maand kunnen overleven.
    Deze toeslagen bedragen ongeveer €350,00 in de maand.
    Dus reken zelf maar verder uit.
    Verder nog opmerkingen ergens over waarvan een gemiddelde Nederlander van moet leven?
    Ik heb alle bedragen afgerond naar hele euro’s.
    Iemand met een bijstand uitkering of wajong heeft meer.
    En daar moet ik verder mijn eigen bijdrage van €385,00 per jaar dan nog van betalen.
    Ik heb het niet arm, maar ik moet goed rekenen gezien de prijzen in de winkel tegenworrdig.
    En dan heb ik het nog niet gehad over mijn 3 katten en alles wat ik jaarlijks moet vervangen, zoals kleding en inboedel.

    Like

   • BertG. zegt:

    En ik wil je ook nog wel een opsomming geven waaruit mijn vaste lasten bestaan.
    Laat ik er met 1 beginnen, mijn gas en licht rekening bestaat slechts uit €75,00
    Mijn huur is de hoogste, €525,00

    Like

  • koddebeier zegt:

   Hier zijn ze net zo GEK !!

   Like

 7. erik zegt:

  Wacht maar, als de plannen van de eu door gaan kunnen we nog veeeeel meer verwachten uit moslimlanden. Ze willen namelijk de balkan landen ook bij de eu hebben, en dat is een open poort
  voor de moslims naar het westen van europa(abië)

  Dit staat op de digitale Elsevier:
  Europese Commissie: ‘Toetreding Balkan tot EU wordt keerpunt’

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Oww, hebben al die minderjarige vluchtelingetjes al zoveel vrouwen en kinderen?
  Beetje leeftijdsonderzoek en DNA testen zouden weleens verrassende uitslagen kunnen geven, waarop het leugenachtige zooitje gewoon retour afzender kan..
  Zullen ze wel te laf voor zijn…

  Geliked door 1 persoon

 9. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

  • daiyu-ninja zegt:

   DENK wil dat de Coentunnel een andere naam krijgt, want Coen was een HEEL slecht persoon.En ze vinden dat die naam dan niet kan.
   Dan wil ik dat de naam moh(br)ammed(je) verboden word, want mo was een in en inslechte man. En ook wil ik dat de moskee-en die de naam dragen van veroveraars/moordenaars ook aangepast worden.
   Alles maar dan ook alles willen ze naar hun hand zetten.

   Ze willen ook meer grond in Nederland opkopen om moslims te kunnen begraven op de traditionele manier. Sterft een moslim en wordt hij begraven, cremeren mag niet, dan is dat voor eeuwig. Want volgens moslims mag dat graf nooit geruimd worden.
   We zijn een klein land en de moslimpopulatie neemt snel toe. Hoe moeten we al die moslims kunnen begraven als er nu al amper plek is voor het eigen volk.

   Like

 10. Hendrik zegt:

  En alleen maar aanhangers van de religie van de liefde………….Slikken! K”t Europeaan! Brussel en links weet wat goed voor jou is.

  Like

 11. Rookmelder zegt:

  Bizar, in de auto zongen we vroeger uit gekheid “er kan nog meer bij”.
  Dat kon geen kwaad, nu lijdt het sociale stelsel door parasieten averij !

  Like

 12. De EU Poco politici hebben de sprinkhanenplazg op ons lis gelaten

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Net als hier dus. Der nareizende handophouders overtreffen de statushouders. Ronduit crimineel, deze omvolking en uiteindelijk helpen we er helemaal niemand mee, want straks is ons land ook onleefbaar en overbevolkt.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Niet alleen statushouders mogen in Duitsland hun familie laten nareizen, maar letterlijk ook iedere illegaal van wie ze nog niet eens weten hoe ze nu echt heten en waar ze vandaan komen. Ze weten niet eens hoeveel illegalen er in Duitsland rondlopen. Om met Merkel te spreken, als ze er nu eenmaal zijn, dan zijn ze er gewoon, geen probleem.

   Like

  • Dewevoga zegt:

   Nog even en NL verandert van 1 van de grootste voedselproducenten in 1 van grootste voedsel consumenten. En dan krijgen we hier ook hongersnood, want van landbouw hebben die sprinkhanen geen kaas gegeten.

   Like

  • BertG. zegt:

   Dat is toch allang zo, dat het onleefbaar en overbevolkt is.
   Durf jij nog ’s avonds laat alleen even geld uit de pin automaat te trekken?
   Hoeveel vrouwen durven er ’s avonds nog even een boodschapje op te halen in een winkel?
   Welk meisje durft er nog in haar uppie over straat na een avondje stappen, zonder angstvallig om haar heen te kijken en hopen dat ze levend thuis komt.
   En dat wordt alleen maar erger en erger.

   Like

 14. exmarineman zegt:

  Is dit eigenlijk wel nieuws? Is dit niet gewoon wat ieder normaal denkend mens had kunnen verwachten? Is dit niet gewoon een open deur. Heel simpel: een moslim mag 4 vrouwen hebben en aangezien iedere vrouw gmiddeld op 2-3 kinderen zit dan is het simpel rekenen wat betreft eventuele nareizigers oftewel “gezinshereniging”: 4 * 2 = 8 gezinsleden minimaal. Maar het komt dan ook nog zover dat oma en opa mee gaan komen. Dus zit je al minimaal op 10 nareizigers. En dat was namelijk ook geheel de bedoeling van al die “vluchtende” en alleen reizende mannen. M.a.w. 500.000 * 10 zijn dus 5 miljoen moslims die binnen huppelen. En jij denkt toch niet dat die mannen gaan werken…..die moeten op hun vrouwen passen en die gaan uiteraard ook niet werken. En onze huizen zijn niet gebouwd op zoveel personen dus er moeten minimaal 2-3 huizen voor die “gasten” komen…..En moet je nu ook eens opletten wat dat niet alleen voor de bijstand betekent, maar vooral ook voor later de AOW-uitkeringen……En dit aantal is dan dus alleen voor Nederland……..Duitsland, Zweden, Frankrijk en UK hebben het dubbele aantal “vluchtelingen” binnen gehaald.

  Like

 15. M. zegt:

  De terreurbevorderaars die zich voordoen als terreurbestrijders weten dondersgoed dat als in het midden oosten de ellende uitbreekt waar we niet ver vanaf zijn dat hier ook de ellende uitbreekt.
  Daarom word gezinshereniging gebruikt om het land nog even snel vol te jassen.
  Ellende gegarandeerd.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Weinig Europese leiders bezitten hersens, hij is één van de weinige !!

  Like

 17. Willem zegt:

  Dat is de beloning om op dat smerige varken Merkel te stemmen en hier op zacht eitje Rutte
  met de debiele coalitiepartners!

  Like

 18. Hovawart zegt:

  Hoe krijgen de Brusselse mogols de loonkosten op het continent omlaag naar vergelijkbaar niveau als in armere werelddelen, lageloners erin en laat de arbeidsmarkt zich maar nivelleren (kent u die PvdA kreet nog ” Niet nivelleren zal de PvdA niet accepteren”, en de uitspraak van toenmalig PvdA-voorzitter Spekman dat, ‘nivelleren een feestje is’, heeft de VVD echter al jaren op de agenda staan, ook de vakbonden en milieuorganisaties hebben geen strobreed in de weg gelegen. Tezamen met de VVD heeft de PvdA de botte strijdbijl aan de wortel van de harde knoest begraven en laten de houthakker die het bijltje kwijt raakt, waar hij al vaker mee gehakt had, voor de bijl gaan, en zijn steel naar de bijl werpen om zich niet meer te laten knippen en scheren.
  Het nivelleren ten koste van de welvaart van onze maatschappij als ultieme vorm van ontwikkelingshulp,” het gast aan tafel”, helaas blijven deze gasten langer als de gebruikelijke drie dagen, blijven ongevraagd mee eten met het complete gezin, en wensen dagelijks gefêteerd te worden met champagne door Brussel en Parijs, en zoete (halal)zaligheden van een koekenbakker uit Den Haag.

  Like

 19. Peter zegt:

  Attentie !!
  Gevaarlijke linksgekkies in ons land !!!

  Moordplan Sinterklaas trending: ’Knettergek en gevaar samenleving’
  Michael van Z., de aanvoerder van de extreemlinkse actiegroep De Grauwe Eeuw, riep in een Facebookbericht op tot de moord. Beoogd slachtoffer van acteur Stefan de Walle. Hij speelde Sinterklaas tijdens de landelijke intocht. „Man, wat een treurnis”, schrijft Dijkhoff. „Wat ben je voor mens als je een ander wil doden voor je mening? Laten we in ons mooie land minder hysterisch schreeuwen en altijd relativeren.” Kamerlid Gidi Markuszower ‏(PVV) laat weten dat hij een debat heeft aangevraagd.

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Dat wordt lekker gezellig in Duitsland.

  Like

 21. Pietersen zegt:

  Mijn Syrische overbuurman met zijn hoofddoek-vrouw en 2 kinderen werkt inmiddels al 3 jaar NIET.

  Like

 22. Alex Delarge zegt:

  Op die manier worden complete stompzinnige muᛋᛋlim inteelt dynastieën Europa binnengeloodst.

  Like

 23. BertG. zegt:

  Cijfers uit Noord-Duitsland zeggen dat 34 vluchtelingen 130 familieleden naar Duitsland hebben gebracht. Dat is bijna vier keer het aantal mensen dat zich heeft aangemeld.

  Volgens de Duitse wet moeten de getroffenen de kosten van de toegang zelf betalen. Maar zodra ze in Duitsland zijn, betaalt de staat (de belastingbetaler) de kosten.
  http://www.stopdebankiers.com/duitsland-34-vluchtelingen-importeren-130-gezinsleden-en-tweede-vrouwen/

  Like

 24. kampersrene zegt:

  Vier familieleden per asieler Ze bedoelen de vier vrouwen van de “fluchteling” en eventueel de kindjes om hun kindervergoeding wat op te krikken

  Like

 25. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/02/08/sara-uit-syrie-gecontroleerd-door-landgenoten-deel-2/comment-page-1/#comment-99243

  Sara uit Syrië – Gecontroleerd door landgenoten (Deel 2)

  En dit is voor moderne moslima’s het leven in Zweden. Lees ook deel 1.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s