Een dodelijke “democratie”

Screenshot_73

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Democratie is een bestuursvorm die is gebaseerd op het menselijke gelijkheidsideaal. “Als iedereen vrij en gelijk in rechten en plichten geboren is (zoals in het eerste artikel van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens staat) -waarbij ik de ‘plichten’ sowieso ter discussie stel, omdat niemand vrijwillig geboren wordt – dan heeft ook niemand méér recht dan een ander om bepaalde wetten vast te stellen of beslissingen te nemen”.) Wat dat betreft lijken ze bij D66 de weg al bijna 2 decennia lang volledig kwijt te zijn.

Ik werd er op geattendeerd door een column van Theodor Holman die mij meteen tot de verbeelding sprak. Hierin wordt duidelijk dat met name D66 is vergeten waar de ‘D’ van haar partij eigenlijk voor staat en andere partijen, liefst op voorhand, op een ronduit smerige manier probeert uit te schakelen. En blijkbaar is zij bereid daar héél ver in te (blijven!) gaan. Zo staat zij momenteel met Ollongren t.a.v. Baudet vooraan om hem te demoniseren en derhalve ter executie te stellen. Want ook Geert Wilders heeft, méde door toedoen van D66, 24 uur per dag beveiliging nodig en bij Pim Fortuyn was het D66 die met demoniseren is begonnen en (letterlijk) tot het uiterste volhield, met de uiteindelijke moord op Fortuyn als gevolg. Afgelopen maandag stond in het teken van het proces tegen Willem Holleeder, de man die naar vermeend beslist over leven en dood…? Er lijkt echter nòg een ‘moordmakelaar’ op de markt actief te zijn die heel bewust lijkt te willen beslissen over leven of dood en de uitvoering daarvan, eveneens, liever overlaat aan anderen. D(odelijk)66

Translanders

De laatste tijd is er nogal veel te doen rondom transgenders, mensen die – soms hun hele leven al – het gevoel hebben in een verkeerd lichaam te zijn geboren en zich bijvoorbeeld meisje voelen i.p.v. jongen of andersom. Dat lijkt me voor deze mensen een heel ingrijpende beslissing en een enorme stap om daar iets aan te laten doen. Wat mij betreft hoeft dat niet bekritiseerd te worden en gelukkig is er tegenwoordig voldoende kennis en kunde om zo iemand te transformeren naar een ander geslacht. Wat echter veel ernstiger is, is dat er de laatste jaren óók steeds meer translànders komen. Dat zijn mensen (komt erg veel voor bij moslims schijnt) die het gevoel hebben in het verkeerde lànd geboren te zijn. Deze mensen willen daar echter bij zichzelf niets aan doen, maar willen het land waar ze geboren zijn laten transformeren naar het land waar hun ouders ooit weggegaan/weggevlucht zijn… En omdat zij nu ‘op zoek zijn naar zichzelf’ worden zij dan salafistisch, waarbij zij zich door een of andere geloofdwaze imam laten voorschrijven hoe zij moeten leven, maar dan niet in het land waar zij denken thuis te horen, maar hier in Europa. Dar es Alam is bijvoorbeeld zo’n gefrustreerde zieligerd die zich heeft laten ‘inspireren’/hersenspoelen door ‘het ware geloof’. De ‘intelligentie’ die uit zijn ogen spreekt, zegt dan ook genoeg. Dergelijke sukkeltjes in gevangenschap houden, kost miljoenen en al die tijd vormen zij een blijvend gevaar voor de samenleving zolang zij leven. Misschien kan D66…

‘We’ streven naar hersenloze robots?

Euforisch werd twee weken geleden bekendgemaakt dat we de technologie hebben voor het klonen van de mens. Sterker nog, een totale update naar de digitale mens behoort zelfs tot de mogelijkheden. De techniek is al in huis en zo kan de mens straks volledig gekloond worden of 130, 150 of 200 jaar oud worden (en werken/belasting betalen). Zelfs onsterfelijkheid sluit men niet uit. Robotisering van de mens dus. Voornemens bedoeld om ziektes efficiënt te kunnen bestrijden. Goed voor de overbevolking ook denk ik dan… want honderden kilometers verderop richting oost en zuid blijven ze maar door fokken, terwijl ze niet eens het geld of de middelen hebben om hun kinderen te voeden (of u even € 3,- wilt doneren voor kleine John, want die heeft honger). Als deze mensen ook ‘geüpdate’ worden, krijgt het begrip Duracel-konijn ineens een heel andere intentie. Maar wat me meer bezighoudt; wie zou zoiets totaal onnatuurlijks in vredesnaam willen … Er is een film (fictie) over ene Joseph Mengele met een dergelijk project in Brazilië. Met dat gegeven tegen de achtergrond van hoe geschreven of verfilmde fantasieën tot de verbeelding kunnen spreken bij bepaalde mensen die uhhh, nogal ingenomen zijn met zichzelf… Enge gedachte.

Sowieso worden veel fantasieën van mensen volledig onterecht als ‘vooruitziende blik in de toekomst’ of helderziend beoordeeld. Voorbeeld: de draadloze communicatieapparatuur en andere fantasieën uit de serie “Spaceship Enterprise” (jaren-70) zijn daar kenmerkend in. Dat was, mijns inziens (want ik geloof niet in dat zweverige gedoe), geen blik in de toekomst, maar iemands fantasie op een moment dat de technologie nog niet zover was. Op het moment dat men de (digitale) technologie echter wèl had, werd de fantasie van de serie omgezet naar onze huidige mobieltjes.

Maar helaas worden andermans fantasieën ook op een heel àndere manier gekopieerd. Simpele, geïndoctrineerde zieltjes doen er namelijk óók hun ziekelijke ideeën mee op. Zo is de aanslag op de Twintowers bijvoorbeeld eenvoudig uit een triller ‘geleend’. Literaire trillers kunnen derhalve ook leiden tot levens echte trillers…

Bij gebrek aan nieuws… Rapper Kempi (…wie kent ‘m niet) heeft zijn breintje inmiddels ook laten omspoelen tot de islam lees ik net. Belangrijk nieuws zullen we maar denken. Gezien zijn achtergrond (want rapper dus ‘gangsta’) en zijn nu huidige islamstatus een lichtend voorbeeld voor nog meer aanstaande ellende? Nee, zegt de uiteraard volledig belangeloze manager van zo’n prater-op-muziek, deze straattaal kwatsende ‘icoon’ is bepalend voor de huidige generatie en de toekomst…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, democratie. Bookmark de permalink .

20 reacties op Een dodelijke “democratie”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Nee, zegt de uiteraard volledig belangeloze manager van zo’n prater-op-muziek, deze straattaal kwatsende ‘icoon’ is bepalend voor de huidige generatie en de toekomst…”

  Als praten-op-muziek bepalend is voor de huidige generatie, dan hééft die generatie geen toekomst.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

 2. Guardiacivil zegt:

  Wij het volk….de gewone mens wordt gedemoniseerd door lieden als Ollongren en andere leden van dit Rutte kabinet…..omdat wij niet gediend zijn van hun plannen en beleid……daarbij wordt onze stem gedoofd en gesmoord.
  Wij hebben deze lui en dit kabinet niet verkozen, dat deed die vermalende elite die heerst.

  Liked by 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Alle principes en vrijheden overboord, ter voorkoming van een Europese lente.
  (niet beseffende dat het schip al flink water maakt).
  Heeft minister-president Kajsa Ollongren het beste met Nederland voor, of laat zij de MS.Holland
  zo snel mogelijk op de klippen/ijsbergen of een strand te stranden, met man en muis ten onder aan de wens om onze zeegaande natie en haar geschiedenis zo spoedig mogelijk te verschroten, en het verzekeringsgeld gebruiken om de de MS.Brussel drijvende te houden.

  Liked by 1 persoon

 4. Aegolius cs zegt:

  Ik mis nog captain Kirk in de droombeelden:
  Admiral Kirk – Defender of peace

  Theodor Holman:
  Ik heb maling aan Thierry Baudet. Dat studentikoze geneuzel met ras is stomvervelend. Maar als het wetenschappelijk is bewezen dat het ene ras een hoger IQ heeft dan het andere, toon dan aan dat Thierry liegt of dat die wetenschappelijke analyse niet deugt.
  Wetenschappelijk onderscheidt men soorten dieren in rassen. De mens wordt als één soort aangeduid met wetenschappelijk bewezen IQ gradaties, afhankelijk van etniciteit/cultuur en habitat.
  Laat ik nu denken dat juist het laatste een ontbrekende schakel is bij niet alleen Nederlandse ministers?!

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het kan niemand ontgaan zijn dat het grootste exportproduct van Nederland de Hollandse Euro is.
  De vele nationaliteiten die in Nederland geld ontvangen, geven dit niet of nauwelijks uit in de Nederlandse economie. De vicieuze cirkel van steeds minder cashflow in Nederland noodzaakt de politiek de Nederlandse arbeiders en middenstanders te laten opdraaien voor deze negatieve kasstroom, het vel over de oren halen” dat betekent ‘iemand ergens heel veel voor laten betalen’ en ook wel ‘het uiterste van iemand vragen’, ‘iemand uitzuigen’, allemaal lastenverzwaringen doorvoeren als politieke remedie dat een toenemend effect op de groei van de staatsschuld heeft, en een teleurgang van de economie van onze maatschappij. De toekomstige generaties zullen onze generatie bestempelen als eurofiele zombies die hun ondergang te danken hadden aan een socialistisch schuldcomplex met een Marxistische morbide fascinatie voor het lijden van de slachtoffers van de vrije markt en het liberale gedachtengoed.

  Liked by 1 persoon

  • Guardiacivil zegt:

   Vandaag las ik ergens dat een Arabier iets van 14.000 euro in z,n reet had gestopt, gesmokkeld om er goud in Turkije mee te kopen geloof ik. Hij kreeg het er echter niet meer uit en moest geopereerd worden waarna arrestatie volgden.

   Liked by 1 persoon

 6. vincent meijer zegt:

  Zet je schap mensen, ik heb vandaag een ban aan me broek.

  We Removed Something You Posted
  It looks like something you posted doesn’t follow our Community Standards. We don’t allow posts that bully private individuals or harass anyone on Facebook. This could include altered images, photos or videos of physical bullying or any other post intended to degrade or shame a specific person.
  Neem zelf een zelfmoordpil, Dan geef je het goede voorbeeld ! Dodencultus 66 l ( ik behoud mij het recht voor om preventief met mijn Uzi een bezoekje te brengen )
  Continue

  https://uk.yahoo.com/movies/jim-carrey-called-facebook-boycott-russian-interference-election-091238826.html

  Liked by 1 persoon

 7. Qvic zegt:

  Een politieke partij is niets anders dan een belangen groepje van een aantal mensen. Bij verkiezingen hebben zij de grootste idealistische plannen, maar als zij eenmaal gekozen zijn volgen zij een hele andere agenda, meestal hun eigen agenda. Dit is een vorm van fraude waar zij nog nooit voor berecht worden. Maar als de burger niet aan zijn afspraken houdt of kan houden, worden zij bestraft door die zelfde mensen die in de politiek ons continu voor liegen. Zo wie zo worden bij alle verkiezingen altijd fraude gepleegd, veelal door de zittende partijen, om hun macht over het volk te kunnen behouden. Daar het ook algemeen bekent is dat 99% van de mensen niet tegen macht hebben kunnen. Dan gaan zij gekke dingen doen. Deze mensen zijn dan zwakbegaafd, omdat zij hun macht voor hun zelf gaan gebruiken i.p.v. waar die voor bedoeld is. Namelijk voor de mensen die op jou hebben gestemd om hen te vertegenwoordigen. Deze macht maakt hen onbetrouwbaar, omdat zij dan onaantastbaar denken te zijn en hoe langer zij die macht hebben, hoe extremer zij worden. Toen dat zij het ultieme grootheidswaanzin syndroom krijgen, waar iedereen aan moet gehoorzamen denken zij. Dit fenomeen zien we tegenwoordig steeds duidelijker terug in de gevestigde order. Zo denken ze in het gehele EU parlement, dat zij ook onaantastbaar zijn en alles kunnen veroorloven, dat hun wil wet is en sommige slaan helemaal door en denken dat zij een god zijn of iets dergelijks. Dat zie je ook terug in een koning of dictator. Wat betreft de politieke partij D’66 is het een gevaarlijke en geniepige partij geworden, die niets meer met het menselijkheid iets heeft. Hun letter ” D ” heeft dan ook een gehele andere betekenis gekregen door de jaren heen. De meeste aanhangers van deze partij bevinden zich in de bestuurlijke functies van de overheid en het bedrijfsleven. Daar waar die mensen iedereen kunnen maken of breken. Dat is een broeinest voor zwakbegaafde persoonlijkheden, deze laten zich gemakkelijk verleiden door een functie die macht heeft over een ander. Om zo hun eigen persoonlijke zwakke punten te kunnen compenseren. Daar deze mensen door hun jaloezie laten leiden en daardoor een ander niets te gunnen, geven zij zich zelf riante salarissen. Want dat vinden zij daar recht ophebben, want tenslotte moeten zij de mensen onder hen leiden. Daar vergeten zij gemakshalve dat zij moeten samenwerken en zich dienstbaar zich moeten opstellen. Democratie daar hebben deze zwakbegaafde niets mee, zij denken alleen nog maar in de ik vorm. De rest is bijzaak is hun mening. Een eerlijke open discussie is dan ook niet meer mogelijk met dit soort mensen. Want dan is er de mogelijkheid dat zij dan door de mand gaan vallen en dat moet volgens hen ten aller tijden voorkomen worden. Eerlijkheid en openheid zijn hun grootste vijanden, want dat tast hun geloofswaardigheid aan, maar ook hun bestaansrecht.

  Like

 8. Statler & Waldorf zegt:

  Er is een film (fictie) over ene Joseph Mengele met een dergelijk project in Brazilië.’

  Ik schreef het vorige week nog: The boys from Brazil.

  Like

 9. Statler & Waldorf zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  De staat gaat een brug te ver mensen te dwingen hun organen af te staan, mits zij of hun nabestaanden, bezwaar maken. D66 wenst dat iedereen zijn organen ter beschikking stelt aan (commerciële) ziekenhuizen. Nog effe, dan moet iedereen van de staat dat gouden tanden en kiezen vrijwillig worden ingeleverd. . Ze zijn toch niet van lotje getikt bij deze regering ?

  Like

  • Leo 1 zegt:

   Van Lotje getikt ??
   Nee hoor, vooraf gewoon overwogen.

   Past gewoon in de denkwijs van het vierde Reich, terug blikkend op het Derde Reich.
   In de Nazi concentratiekampen werden onder dwang en zonder verdoving ook de gouden tanden en kiezen uit je bek getrokken,

   En de elite, U, de burgers, maar Neo Nazi s noemen.

   Niks nieuws onder de zon,

   Wie die Alten songen, so pfeiffen die Jungen.

   Like

  • Anneke zegt:

   Doet mij terugdenken aan bloedrood communistisch Rusland…Wat een hells-beleid.

   Like

 11. Hovawart zegt:

  De orgaanhandel voor de hoogste bieder, is een zeer lucratieve bezigheid, want wie zegt dat ziekenhuizen de organen niet per opbod aanbieden, de uitmuntende kwaliteit spreekt vast vele klanten aan, en Nederlandse patiënten hebben het nakijken door de lage vergoedingen van hun zorgverzekeringen.

  Like

 12. Onno zegt:

  Pathocracy is rule by psychopaths. That is what the U.S., Britain and some other countries have become: pathocracies.
  ———————–
  Ongetest en (indien bingo) uitgenomen, komen psychopaten altijd (!) op sleutelposities van macht en controle terecht.
  ———————–
  In any society in this world, psychopathic individuals and some of the other deviants create a ponerogenically active network of common collusions.
  ————————
  Aldus wordt de Trias Politica ondergraven en de facto uutgeschakeld, omdat deze ‘pure evil’ morele debielen (ook wel aangeduid als: De optelsom van WARE ijskoude krankzinnigheid, verholen achter een overtuigend masker van geestelijke top-gezondheid) elkaar herkennen, uit de wind houden en het balletje toespelen.
  ————————-
  The lack of psychological knowledge among the general public and the general neurosis of most people, make them vulnerable to such predators.
  ————————–
  Dus terwijl dat allemaal reeds is gebeurd en de democratie al lang geleden IN DE KERN om zeep is geholpen, gaat het onwetende publiek (op de Prins Bernhard BV universiteit ook niet tot enige verlichte kennis gebracht, zeg maar…) zich concentreren op de psychopathische dekmantel van de ‘alien mindset’ d.m.v. acterend dekkende politici en (zogenaamd: want o.a. scholing en MSM laten in de psychopathocratie wat te wensen over….om tot werkelijke keuzes te kunnen komen) “vrije” verkiezingen:

  Zo staat zij momenteel met Ollongren t.a.v. Baudet vooraan om hem te demoniseren en derhalve ter executie te stellen. Want ook Geert Wilders heeft, méde door toedoen van D66, 24 uur per dag beveiliging nodig en bij Pim Fortuyn was het D66 die met demoniseren is begonnen en (letterlijk) tot het uiterste volhield, met de uiteindelijke moord op Fortuyn als gevolg. Afgelopen maandag stond in het teken van het proces tegen Willem Holleeder, d…….enz. enz.

  Like

 13. Jan zegt:

  ‘Vrouw’ verminkt zichzelf en noemt zich transdraak vrouw

  Eva Tiamat Medusa, a transgender woman from Bruni, Texas, believes she’s the ‘most modified transgender person in the world’.

  She also identifies as a dragon, and has spent more than £42,000 transforming herself into a reptile.
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2018/03/horror-texas-woman-mutilates-body-calls-trans-dragon-lady-video/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s