Scholen, instanties, ziekenhuizen – exploderend geweld verwoest de maatschappelijke samenhang

Screenshot_74

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

De maatschappij heeft haar limiet bereikt. Vanuit alle maatschappelijke terreinen neemt de roep om hulp toe: leraren, scholieren, artsen, brandweerlieden, ambulancepersoneel, maatschappelijk werkers en mensen van arbeidsbureaus, om slechts enkele te noemen. Bij deze schreeuw om hulp aan de politiek gaat het niet eens om eisen naar meer salaris of korter werken, de mensen zijn gewoon bang. Bang om op het werk aangevallen, neergeslagen of zelfs neergestoken te worden.

journalistenwatch

Artsen gelden voor veel mensen nog steeds als “goden in het wit”, maar het geweld stopt ook niet meer voor artsenpraktijken. De voorzitter van de artsenvereniging, Montgomery, antwoordde in een interview met betrekking tot het meest dringende onderwerp voor artsen:

“Geweld tegen artsen. We maken op dit moment een totale verruwing bij enkele patiënten en hun familieleden tegenover medisch personeel mee. Dat is ook weer duidelijk geworden bij de feesten rondom Oud & Nieuw. Er werden ambulancepersoneel en artsen aangevallen, omdat men hen als vertegenwoordigers van de staatsmacht beschouwt.”

Steeds meer aanvallen: de eerste ziekenhuizen beschermen zichzelf met beveiligingspersoneel  

Bij uitspraken zoals geweld door “hun familieleden” is het vermoedelijk voor iedereen duidelijk om wie het gaat. Grote families en clans uit islamitische landen, die eerste hulp posten en ziekenhuizen met een man of tien binnen marcheren om luidkeels een voorkeursbehandeling te eisen – steeds vaker ook met geweld.

Deze tendens bevestigt de voorzitter van de artsenvereniging. “Ook in eerste hulp posten gebeurt het steeds opnieuw dat mensen vanwege de wachttijden zeer agressief worden. In enkele ziekenhuizen werken al beveiligingsdiensten om het personeel daar te beschermen.”

Hoe dit geweld er concreet uitziet, moest een kinderarts in Neumünster, in de deelstaat Schleswig-Holstein” ervaren. Twee mannen kwamen de praktijk binnen om de zoon van een van de mannen te laten behandelen. Hoewel ze geen afspraak hadden, schreeuwden ze luid en agressief tegen het personeel van de praktijk en eisten dat de jongen onmiddellijk behandeld zou worden. Er was geen sprake van een medisch noodgeval. De “mannen” wilden gewoon een voorkeursbehandeling. Een oproep van de kinderarts om zich wat te matigen, werd beantwoord met nog agressiever geschreeuw. Een vader van een patiënt ging beschermend voor de dokter staan, anders zou die op dat moment al een vuistslag gekregen hebben. Nadat de “mannen” meekregen dat de politie werd gealarmeerd, verlieten ze luid schreeuwend en dreigend de praktijk en trokken daarbij dingen van de kasten en de muur. Een van de mannen stortte zich toen op de dokter, sloeg hem achter op zijn hoofd en verscheurde zijn blouse. Twee kinderen liepen bij het incident een shock op en moesten, evenals de dokter, naar het ziekenhuis gebracht worden. Ook bij de kinderarts bleef de aanval niet zonder gevolgen. Hij werd ziek gemeld en kreeg psychologische behandeling. Of de arts weer in staat was zijn beroep uit te oefenen, is niet bekend.

Afrikaanse asielzoeker slaat medewerkster van de sociale dienst in het gezicht

In Kevelaer, in het diverse Nordrhein-Westfalen, ging een Nigeriaanse asielzoeker bij de plaatselijke sociale dienst tekeer. Hij is op kosten van de belastingbetaler ondergebracht in een onderkomen in de stad en bezocht de sociale dienst om extra contant geld te eisen. Maar de asielzoeker had voor die maand zijn contant geld al gekregen, zoals een medewerkster hem uitlegde. Dat pikte de Nigeria uiteraard niet. Hij eiste meer geld, werd luid en begon te dreigen. Uit het naburige kantoor spoedde een 36-jarige collega te hulp, maar de Afrikaan werd steeds agressiever. Plotseling sloeg hij de 36-jarige toen met de vuist in het gezicht. De vrouw sloot zich op in haar kantoor en belde de politie, die zeven minuten later arriveerde. Ondertussen ging de relschopper gewoon door, zodat de politie hem nog ter plaatse aantrof. Zijn persoonsgegevens werden opgenomen en hij werd de sociale dienst uitgezet. Dat was het. De Nigeriaan is al bekend bij de politie vanwege gelijksoortige toestanden bij de afdeling burgerzaken in het stadhuis. Hoe zullen de medewerkers van de stad zich iedere morgen op weg naar hun werk voelen? Beschermd? Serieus genomen?

Scholen – de nieuwe oorlogszones

Het geweld in onderwijsinstellingen heeft zo´n omvang bereikt, dat alleen nog maar zeer drastische gevallen bekend worden. Zoals in Lünen, toen een 14-jarige door een 15-karige probleemleerling (uit Kazachstan) werd doodgestoken. De tragedie was te voorzien, kort voor de daad had een andere schooldirecteur de stad gewaarschuwd voor de toenemende bewapening onder jongeren. Behalve alarmpistolen en laserpoints zijn vooral messen wijdverbreid, aldus de directeur. Tot net zo´n schrikbarend resultaat kwam een peiling van de Beierse lerarenvereniging, volgens welke minstens 45 van de leraren al lichamelijk aangevallen zou zijn. En één op de vier leraren gaf aan het slachtoffer van bedreigingen, pesterijen, kwaadsprekerij of cyberpesten geworden te zijn.

Aan de Helene-Voigt-school in Leipzig kwam het tot een massale vechtpartij tussen Duitse jongeren en “minderjarige vluchtelingen”.

En in Offenbach zijn vijf scholen voor voortgezet onderwijs van plan een klacht in te dienen bij het ministerie van Culturele Zaken en officieel aangifte te doen van overbelasting. Zij hesen de witte vlag. Zodoende capituleren de leraren voor de toestanden op hun scholen. De pedagogen beschrijven een “toenemende heterogeniteit door de culturele en religieuze diversiteit” van de leerlingen. Veel ouders weigeren bovendien een samenwerking en zijn op grond van hun migratieachtergrond niet in staat het Duitse onderwijssysteem te begrijpen, aldus de praktijkmensen ter plaatse.

Schrikbarend totaalbeeld van de samenleving

De verschillende beelden leveren een schrikbarend totaalbeeld over de toestanden binnen de samenleving op. Weliswaar waren er voor de grensopeningen door Merkel al parallelsamenlevingen en “multiculti-scholen”, maar de omvang van de massa-immigratie is een overbelasting van elk maatschappelijk terrein. Daarbij moet je bedenken dat de vluchtelingencrisis niet beëindigd is, maar op volle toeren doorgaat. De Duitse regering heeft bijvoorbeeld niet besloten om de ongecontroleerde immigratie te beperken, maar Merkel & Co. manipuleren in plaats daarvan de statistiek over de asielimmigratie om het volk rustig te houden.

Gevreesd moet worden dat na de politie en Justitie nu ook scholen, instanties en ziekenhuizen vanwege deze overbelasting zwaar beschadigd zullen worden.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Scholen, instanties, ziekenhuizen – exploderend geweld verwoest de maatschappelijke samenhang

 1. kimberly zegt:

  De hele EU naar de klote door het immigratie beleid

  Liked by 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @kimberly

   Hoho!
   Niet de fout maken die velen (on)bewust maken.

   Europa is niet hetzelfde als de EU.

   Voor de EU zijn dit ‘gunstige’ en bewust vanuit Brussel gekozen ontwikkelingen.

   Voor Europa niet!

   Like

 2. paulzwueste zegt:

  Ze zouden het toch “sjaffen” …..?
  Duitsland staat voor haar einde.
  Merkel zal weer Kansler blijven en vast blijven houden aan haar landverraders-politiek
  De ellende zal daardoor zo groot worden dat uitbarstingen van geweld onder de bevolking niet meer tegen te houden zullen zijn…

  Liked by 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Ja, de ‘vluchtelingen’ brengen ons iets wat ‘waardevoller is dan goud’, hè, Schulz?
  Voor jóú en je trawanten waardevol dan.
  Jullie ‘vluchtelingen’ knappen de klus voor jullie op: de autochtone bevolking het leven zuur maken en uiteindelijk uitroeien zodat jullie je eigen handjes schoon houden.
  En intussen kunnen jullie – ‘socialistische deugers’ – goede sier maken bij de sukkels die nog steeds in jullie geloven.

  Weerzinwekkend geniepig en misdadig.

  Liked by 2 people

 4. Elisah zegt:

  Je leest wel eens dat bepaalde landen hun gevangenissen leeg gemaakt hebben en die lui op de boot hebben gezet….richting Europa.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De angst regeert, letterlijk und metaphorisch of is het metamorphisch? het druk blijven uitoefenen op lichaamsdelen (kromme tenen, snoeren van de mond, handen op de rug houden, langzaam de nek omdraaien) tot er een structurele verandering plaatsvind in het welbevinden.

  Like

 6. Qvic zegt:

  De straten en alle openbare gebouwen worden onbegaanbaar gemaakt door die moslim immigranten, die nog steeds massaal onze landen binnen trekken. Daar zij ook nog door de gevestigde politiek nog steeds vrij baan krijgen, zal het steeds extremer worden. De autochtoon wordt steeds meer binnenshuis gedwongen door de politiek. Veel bedrijven zijn al verhuist naar het buitenland of gaan dit nog doen, omdat er hier geen vooruit zicht meer te behalen valt. De autochtoon wordt tevens ook hun mogelijkheid weg genomen om zich te verenigen via de sociale media. Alles wordt in het werk gesteld om de autochtonen bevolking niet alleen monddood te maken, maar tevens vleugellam te maken. Zodat zij een makkelijke prooi zijn voor de slinkse politiek met hun bondgenoot de islam. Maar als de autochtonen bevolking uit angst zich massaal ziek of thuis blijven, dan dondert de economie en leefbaarheid van een land in elkaar. Dan geldt het recht van de sterkste. Dan zullen de hoge ambtenaren wegvluchten en de dan zal het bondgenootschap tussen de linkse en de islam ook ontbonden worden. Dan zal het land een ware chaos worden.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  De “failed state” status is in zicht. We gaan zeer woelige tijden tegemoet.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Duitsland zinkt weg in een enorme chaos. Het land dreigt onbestuurbaar te worden, nu overal ellende is in de samenleving, veroorzaakt door enorme aantallen illegalen. Goedwillende burgers (niet diegenen die Merkel’s beleid steunen) zitten met de handen in het haar. Overal is de dreiging van geweld voelbaar. Je kinderen lopen op school gevaar als er een meerderheid van niet-Duitse (lees: islamitische) komaf is. Je bent tweederangs burger in een ziekenhuis als er een bende moslims binnenstormt. En ga zo maar door.

  Ja, Merkel en Schulz kunnen tevreden zijn. De verwoesting van Duitsland loopt als een trein!

  Maar jullie tijd komt nog. En dat zal geen leuke zijn! Het volk neemt jullie vroeg of laat onverwachts te grazen. Reken daar maar op. Het broeit bij onze oosterburen.

  Like

 9. Nachtkaarsje zegt:

  Wat wel mooi is, is dat straks het geld echt op is, en wie gaat dan merkel, schulz, of rutte en consorten betalen? dan mogen ze echt aan het werk. Ik heb nog wel een riooltje wat opgeknapt moet worden 🙂

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Ik weet niet hoe veel geweld wordt gebezigd in de Haagse ziekenhuizen. Het is aan te nemen dat het regelmatig gebeurd, maar het nieuws bereikt niet altijd de kranten of de lokale omroep. Wat ik wel weet, is dat de sfeer in Haagse ziekenhuizen en elders in de Randstad is een sfeer van afstandelijkheid. Van mensen die niet op hen gemak voelen. Een kijkje in de wachtkamer van de bloedafname of bij de poliklinieken, laat mensen zien die als zombies met lege ogen in hun mobiele telefoon staren. Mensen waar de angst op hun gezicht is geschreven, zitten in stilte te wachten op oproep van de dokter of assistente. Iedere etniciteit zit in haar eigen hoek en er is totaal geen contact tussen de groepen onderling. Hetzelfde sfeer treft men ook in het restaurant enz. De mensen zijn bang van elkaar. Ze zijn bang dat een seconde van onoplettendheid zal hun tas, portemonnee of jas worden gestolen. Een sfeer van alleen zijn in de jungle. Ik weet niet hoe de sfeer is in andere Nederlandse ziekenhuizen. Ik weet wel dat het in MCL van Leeuwarden is de boel totaal anders. Men kan aan de bezoekers merken dat ze niet onder stress zijn. Er heerst in het ziekenhuis een vrolijke amicale sfeer en mensen kletsen gezellig met elkaar. Deze sfeer heerste vroeger ook in Den Haag. Het verplegend personeel en de artsen geven alle aandacht aan de patiënten en staan niet onder druk. Het ziekenhuis is uitgerust met de meest modern apparatuur die lijkt alsof het uit een science fiction film komt. MCL ziekenhuis staat voorbeeld voor Nederland die niet ballast is met de multiculturele samenleving.

  Onze politieke leiders hebben ervoor gezorgd dat het anders ging (en nog steeds gaat). Zij zorgen ervoor dat grote delen van de Nederlandse bevolking gaat gebukt onder de MULTICULTURELE MISDAAD. Zij hebben een heel volk onderworpen aan een gemeen experiment waarin mensen worden gedwongen te leven met gespuis uit laag ontwikkelde landen. Wie weet hoeveel levens in Nederland zijn al door dit experiment verwoest; die gebaseerd is op de ideeën van de Frankfurter Schule en de Kalergi-Plan?
  Gelukkig krijgen nu ook de politieke bobo’s brood uit eigen deeg. Ook zij worden fysiek aangevallen door hen geïmporteerde gekleurde troetelbeestjes uit de Derde Wereld. Zij hebben een zet gedaan net als in de film Jumanji …Verkeerde zet die de hele jungle en de woestijn in huis heeft gehaald.

  Liked by 1 persoon

  • Anneke zegt:

   In Zeeland, hebben artsen en ander ziekenhuispersoneel ook nog oog en oor voor de patiënten. Gelukkig, de tijd wordt ruim genomen voor uitleg van zaken en advisering hoe om te gaan met ziekte.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Anneke. Hartelijk dank voor uw bericht. Het is een zeer grote geruststelling dat Zeeland is nog een gezonde provincie en vooral van de Zeelanders. Dat de boel daar is nog niet geïnfecteerd met de epidemie van multiculturalisme en de dwang om schooiers uit de Derde Wereld een onderdak te bieden. Het lijkt erop dat gevaarlijke Allah gajes zijn daar – GELUKKIG – nog niet in grote getallen om de bevolking te terroriseren. Nu ligt dat aan de Zeelanders om te zorgen dat Allah zal daar, ook niet in de toekomst, zijn portie ellende eisen. Dat kan uitsluitend door niet op verkeerde partijen te stemmen die de EU en multiculturaliteit ophemelen.

    Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Ja, ik weet het ook niet meer. Volgens Schulz de nieuwe minister van buitenlandse zaken zouden de immigranten “wertvoller zijn als Gold”.

  Volgens Schulz komen de miljoenen “vluchtelingen” naar Europa (Duitsland) omdat ze willen leven in een democratie. Met mijn hoofd tegen de muur bonken heeft geen zin. Het komt zoals het komt. Onze kinderen gaan een geweldige (gewelddadige) erfenis tegemoet. Een erfenis in een land dat financieel en cultureel naar een bankroet geleidt wordt.

  Is het niet de klimaatwaan dan op zijn minst de immigratie waan. Maar ik vrees beiden.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Een dokter met week-end dienst die wordt geroepen bij een Islamgezinnetje om de gezwollen vagina van Fatima te onderzoeken , die moet gaan lopen voor zijn leven !

  Like

 13. Jan zegt:

  Agressie van geitenneukers in ziekenhuizen, verbaal en lichamelijk geweld

  Bei der Wiederbelebung bespuckt: Schwestern in Bielefelder Krankenhäusern nicht mehr sicher

  Krankenschwestern berichten von dauernden Respektlosigkeiten und ihrem großen Wunsch nach mehr Sicherheit:”Sind wir nicht schnell genug, dann sind wir ‘Miststücke’ und ‘Schlampen'”
  ….
  http://www.nw.de/lokal/bielefeld/mitte/22088673_Schwestern-fuehlen-sich-in-Bielefelder-Krankenhaeusern-nicht-mehr-sicher.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s