Duisburg multicrimineel: 70 buitenlandse clans in het vizier van de onderzoeksautoriteiten – 2.800 personen op de korrel

Screenshot_95

“Capitulatie voor criminele clans”

(Vertaling: E.J. Bron)

Het ministerie van Justitie van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen wil optreden tegen de clancriminaliteit in Duisburg. De autoriteiten hebben 2.800 personen ui 70 clans in het vizier. In het noorden van Duisburg moeten zich in het vervolg twaalf officieren van justitie intensief bezighouden met de clans. “Deur aan deur met de clans” zal het project heten. “We hebben in Duisburg te maken met 70 relevante oorspronkelijk Koerdische, Turkse en Arabische families met meer dan 2.800 personen”, zei minister van Justitie Peter Biesenbach (CDU) tegenover de “Rheinische Post”.

Duits - Zuerst

Hun leden zouden steeds opnieuw verantwoordelijk zijn voor het toedienen van lichamelijk letsel, roof, afpersing van beschermingsgeld en drugscriminaliteit. De officieren van justitie ter plaatse moeten belangrijke informatie verzamelen en aan elkaar linken, bijvoorbeeld wanneer clanleden die een Hartz-IV uitkering krijgen in dure auto´s voorrijden. De criminele inkomsten dienen eveneens uit de circulatie genomen te worden. In Nordrhein-Westfalen werden vorig jaar € 192 miljoen door afroming van vermogen ingehouden. De officieren van justitie kunnen eveneens terugvallen op extra versterking uit de afdeling georganiseerde criminaliteit.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Islam, Islamisering, Koerden, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duisburg multicrimineel: 70 buitenlandse clans in het vizier van de onderzoeksautoriteiten – 2.800 personen op de korrel

 1. Hendrik zegt:

  Beetje jammer dat je het eerst zover laat komen……..De grootste fout is geweest om dat ongedierte uit noord afrika Europa in te laten. Onze linkschmenschen worden bedankt. Het ergste is dat linkschmenschen ook niet leren en gewoon doorgaan met hun bewezen waanideeen, alleen nu wordt het serieus. Ook voor hun.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   De links-mens leeft absoluut niet in de realiteit.
   Links leeft in een wereld waarin het zo goed toeven is dat de Christelijke noodzaak om daarvan en daarmee anderen te helpen een levensnoodzaak wordt.
   Hij/zij willen goed doen en kiezen daarvoor een groep mensen waarvan zij vinden dat die
   “geholpen” moet worden.
   Bij dat “helpen” gaan ze uit van de dubbele gedachte dat de mensen die zij uitgekozen hebben ook echt menselijk zijn, zoals zij zelf.
   Voor alles wat links doet verwacht men dankbaarheid in de vorm van bevestiging van het feit dat zij, links dus, geholpen hebben.
   Pas als héél Nederland vergeven is met ongedierte zal links de overtuiging krijgen dat de groep mensen die zij geholpen heeft, niet menselijk is zoals zij vinden dat menselijk behoort te zijn.
   Het gevolg daarvan is dan weer dat de angst en van daaruit de drang naar zelfbehoud de kop zullen opsteken.
   Wilders zal natuurlijk nooit gelijk krijgen, omdat links altijd zal ontkennen geen goed te hebben gedaan.
   Zij hebben goed gedaan, maar de anderen bleken monsters te zijn.
   Je kunt je vergissen nietwaar…

   Nou, en daarna zal de pleuris uitbreken….

   Like

   • Elisah zegt:

    Dat doet me denken aan een pyromaan die bij de brandweer werkt, het komt regelmatig voor dat ze brand stichten om vervolgens de zgn held uit te kunnen hangen.

    Like

 2. Daan Kranenburg zegt:

  Ze hebben het eerst zover laten komen! Nee, ze hebben het geïnitieerd en dat ongedierte met bloemen verwelkomt. Geloof maar ze gaan er met volle overtuiging mee door want ze hebben bij de gratie van het laffe, onnozele en ongeïnteresseerde klootjesvolk de macht. Toekomst zal niet rooskleurig zijn, jammer maar het is helaas niet anders.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Nordrhein-Westfalen “” wil “” ze willen”” nog maar …ze zouden graag willen maar ze hebben misschien de toelating en de zegen nodig van mutti Merkel

  Like

 4. Jan zegt:

  Goedmens: Iedereen hier is een nazi want zij hebben een andere mening dan ik.
  Tommy Robinson: U bent dus een fascist. Iedereen dient zijn mond te houden omdat hij het niet met u eens is.
  Goedmens: Ik haal de politie er bij.
  Tommy Robinson: Mag ik u iets vragen
  ARD-vrouw: Ja
  ARD-man: Nee, u mag haar geen vragen stellen
  Robinson: Zij heeft dus geen vrijheid van spreken
  Exit ARD-fascist

  ARD-vrouw 1 (non verbaal): Het zijn allemaal nazi’s
  Even later: Ik zeg niets meer tegen u
  ARD-vrouw 2: Zij willen de migratie stoppen en dat is geen oplossing. Gaat u dit uitzenden? Dan wil ik dat alles gewist wordt. Wijf wordt agressief
  Andere journalisten (RTL): Ik geef mijn mening niet (en maakt dat hij weg komt)

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Gelukkig kunnen hun collega-criminelen in Nederland ongestoord hun brood blijven verdienen, en hun relaties onderhouden met hun lucratieve en belastingvrije handel, en hun door subsidie ge-
  steunde projecten die gericht zijn op: sociale zorg; gemeenschapsvorming; recreatie met zorg. ……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s