VIDEO Geert Wilders/PVV: “Nederland moet eigen nationale identiteit behouden”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO Geert Wilders/PVV: “Nederland moet eigen nationale identiteit behouden”

 1. Mary zegt:

  Natuurlijk gaan we dat doen (mijn familie, vele vrienden, bekenden en ik) en natuurlijk stemmen we op de PVV en ondertussen zijn we dankbaar dat jij blijft strijden voor de Nederlandse bevolking en Nederland!!!.

  Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  De enige echte MP van Nederland staat hier vol passie en overtuiging z’n verhaal te doen. Bij hem vergeleken is Mark Rutte een ruggengraatloze flapdrol, de chiwawa van Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Thomasson zegt:

  Prima video van Wilders en de PVV. Iedere woord die hij zegt is puur realiteit. Nederlanders die graag iets van een toekomst voor hun kinderen en kleinkinderen willen hebben, moeten van partijen die promoten EU en islam wegblijven. Denk aan de woorden uit de hit Goldfinger van Shirley Bassey: I.p.v. Goldfinger plaats s.v.p. EU en islam

  Eu is an organization
  An organization with a midas touch
  A spider’s touch
  Such cold fingers
  Beckons you to enter it’s web of sin
  But don’t go in

  Golden words they will pour in your ear
  But their lies can’t disguise what you fear
  For an innocent person knows when they are cheating
  It’s a cheat of death from Mister …. (EU executives)
  People beware of their lips of gold
  Their hearts are ice cold

  Kijk maar hoe de Duitsers worden door Martin Schulz and Angela Merkel naar de haaien gegooid. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=f0ggucJIMGs

  Geliked door 1 persoon

 4. Japio zegt:

  In deze gemeenten doet de PVV mee:
  Flevoland: Urk, Lelystad, Almere

  Drenthe: Emmen

  Noord-Holland: Den Helder, Zaanstad, Purmerend, Zandvoort

  Zuid-Holland: Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Nissewaard, Dordrecht

  Overijssel: Enschede, Almelo, Twenterand, Hengelo

  Gelderland: Arnhem

  Groningen: Pekela, Delfzijl

  Friesland: Achtkarspelen

  Noord-Brabant: Rucphen, Den Bosch

  Zeeland: Terneuzen, Tholen

  Utrecht: Stichtse Vecht, Utrecht

  Limburg: Venlo, Maastricht, Sittard-Geleen

  Geliked door 1 persoon

 5. Jules Vismale zegt:

  Ik heb meer het idee dat de PVDA met neo-communisten heult met het doordrammende en waanzinnige plan om een soort westerse USSR te scheppen! Bovendien worden in Europa al meer dan genoeg bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet door armoede, verschillende culturen, talen, godsdiensten etc. dat al ver was voor de opkomst van Geert Wilders! Extreemlinkse bolsjewisten geven al helemaal niets meer om hun eigen blanke soort waar ze ooit uit voortkwamen maar Wilders zal godzijdank Nederland NOOIT verloochenen!

  Geliked door 1 persoon

 6. boorzalf zegt:

  En deze klootzak noemt Wilders een facist, hij verdedigt moordenaars, hij wordt betaald uit de Raad van Rechts Bijstand. Dus van belastinggeld, met een uur loon van plus minus 350 euro per uur.

  Geliked door 1 persoon

 7. Thor Guard zegt:

  Wellicht niet geheel onverstandig om de telling na de verkiezing in de gaten te houden? We weten allemaal hoe er de laatste verkiezingen gesjoemeld werd met stembiljetten en helaas gaat het op 21 maart wéér met potlood….

  Like

 8. Bagul zegt:

  Als je …ik praat in de derde persoon nu, op een bepaalde positie terecht komt zoals ‘onze’ MP en daarbij krijg je alle égards en schouderklopjes en de meest belangrijke bankpas van Nederland, dan ga je vanzelf geloven in je eigen werkelijkheid. Tel daarbij op een gsm met alle hotline nummers erin die je maar kunt bedenken….dan ben je aardig op weg. Voorts een beschermings korps (politie) en gespecialiseerde diensten daaronder…die ten alle tijden, binnen de grenzen van redelijkheid, jouw beschermen met hun leven, voorzien de beste high tech apparatuur dan voel je je letterlijk.. ‘one of the gods’. Laat vervolgen zien dat je het goed voor hebt met jouw onderdanen door mooie pakjes…af en toe de fiets te pakken….veel lachen en een fris uiterlijk gecombineerd met mooi geformuleerde zinnen en ziedaar…..je komt overal mee weg. Iedereen steunt je. Overal ben je welkom en willen ze met je op de foto. En we pikken het allemaal. Dagelijks. Maandelijks. Al jarenlang. Waarvoor en waarom je MP bent is volledig uit beeld. De poppenkast eromheen is veel malen belangrijker hier. De ceremonies. De banketten. De staatsbezoeken. De gouden koets. De prietpraat in politieke debatten. Al die tv-programma’s die politiek laten zien. Zo hoort het. Zo moet het. Zo gaan we het doen. Zo zal het geschieden. Het is werkelijk maar dan ook werkelijk niet te geloven wat er hier allemaal gebeurt, dagelijks. De totale waanzin ten top! En iedereen staat het toe. Maar hoe dun het is zag je bij de moorden op Fortuin en van Gogh. Een MP oproepend om in Gods naam de kalmte te bewaren! Want dan weten ze dat alles bungelt aan een dun draadje. Dan weten dat het zomaar kan ontploffen. Letterlijk. ‘Run Forrest run’…..en dat deed Tom Hanks…u weet wel. Ook hij is beroemd. Als acteur. Onze MP zou moeten vluchten. Maar hij komt er mee weg. Hoe lang nog? Fijn weekend…toch nog van mij naar u allen. Laten we gezellig aanschuiven voor de Olympische Spelen! Kijken of onze vriend uit Noord Korea nog iets in petto heeft……

  Like

 9. Klaas Dijkstra zegt:

  Met heel veel respect voor Geert Wilders, want bedenk maar is wat voor leven hij eigenlijk heeft, maar ik wil toch 1 punt benoemen.
  Ik persoonlijk vind dat hij te softy overkomt. Hij schreeuwt af en toe is iets vanaf de zijlijn maar die uitspraken blijven m.i. niet hangen bij de mensen. Het heeft geen impact hoe hij de problemen benoemd. Daar kan hij waarschijnlijk niets aan doen, maar we hebben nu juist een zeer sterke leider nodig met veel charisma en voor de duvel nog niet bang, omdat hij/zij weet dat er miljoenen mensen voor hem/haar voor het vuur zullen gaan als de nood aan de man is. Heb ik ongelijk help mij dan is de dingen beter te begrijpen c.q. te zien!

  Like

  • Bagul zegt:

   Nee. Klaas Dijkstra. Je ziet je niet verkeerd.

   Charisma. Uitstraling. Niet bang. Welbespraakt. Strijdbaar. En vol vechtlust. Ik mis het ook. Ik zie het niet meer. Het is ondergedompeld. Half verlamd. Strijdmoe. Vechtmoe. Ik vind het doodzonde. Misschien een deal gemaakt met de heertjes die het voor ‘het zeggen’ hebben hier? Langzaam een sterfhuis constructie toepassen? Het zou zomaar kunnen. En toch maak ik mij geen zorgen want er staat wel een nieuw iemand op. Ergens. Wanneer dan ook. Wilders zou de boel moeten ontwrichten. Lam leggen. Mobiliseren. Maar ik zie helemaal niets! We gaan het zien allemaal. Van heel dichtbij……

   Like

   • BertG. zegt:

    Geert wilders is een merk wat goed verkoopt, de PVV een firma met 1 directielid zonder personeel.
    De meeste boeken van ‘m zijn niet eens in het Nederlands verkrijgbaar.
    Ook daar hebben de PVV stemmers niets aan, tenzij je zeer goed Engels kan lezen.
    En om Orban te waarschuwen voor de islam is ook geheel nutteloos, de man heeft het allang door wat daar het gevaar van is.
    Net zo als overal in de rest van de wereld speeches houden met zalen vol van mensen die het ook allang door hebben zie ik geheel als nutteloos.
    Avonden die dan wel soms schijnen georganiseerd te worden zijn enkel voor insiders, waar je als stemmer nooit zomaar binnen kan lopen zonder geïntroduceerd te worden door een andere insider.
    Je kan wel de hele tijd iets roepen, maar met een werkbare oplossing komt hij niet mee.

    Wat hij wel voor ze stemmers over heeft, is dat je met ‘m naar de Efteling mag.
    Daar zit toch ook niemand op te wachten, we zijn toch geen kleine kinderen die je blij kan maken met een ijsje en een dagje pretpark.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Heel goed mogelijk, dat Wilders “op” begint te raken. En dat ligt dan, behalve aan zijn sinds jaren inderdaad tomeloze inzet, tevens aan de hardnekkigheid, waarmee hij tot nu toe letterlijk álles in eigen hand heeft proberen te houden en consequent geweigerd heeft, ook maar íets te delegeren, zelfs amper aan zijn allernaaste medewerkers. Op den duur is dat voor níemand vol te houden, dus waarom voor hem dan wèl?
   Hij is moe en er ontglippen hem dingen, dat wordt steeds pijnlijker duidelijk. Maar dat het duidelijk wordt voor anderen, daaraan heb je op zichzelf nog niets: Bij hèm persoonlijk zou het kwartje moeten vallen…vóór het te laat is.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s