Voor Hillary Clinton en Obama dreigt een “Watergate” zonder weerga: De zogenaamde Rusland-affaire bij de laatste Amerikaanse verkiezingen werd verzonnen door de Amerikaanse Democraten

Screenshot_94.png

Obama en Clinton staan tot hun knieën in de stront en zijn crimineel en corrupt tot op het bot.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De door de Amerikaanse Democraten verzonnen “Rusland-affaire” kan uitdraaien op een Watergate voor Hillary Clinton en Obama

Trump staat op het punt tientallen jaren oude verkorstingen, bedrog, corruptie en criminele kuiperijen aan het licht te brengen en heeft het establishment de oorlog verklaard. Diegenen, die meer dan een decennium de macht hadden en hem hebben misbruikt, maken zich nu zorgen dat hun kuiperijen in de lucht vliegen. En als de opheldering serieus moet worden aangepakt, moeten vooral diegenen die in het systeem verstrengeld waren, worden verwijderd, anders zal dit smerige moeras nooit kunnen worden drooggelegd. Dat heeft naar mijn mening ook niets te maken met het uit de weg ruimen van onbeminde en hem niet welgevallige ambtenaren en schending van de geloofwaardigheid van de FBI.

Michael Mannheimer Blog

“Wat de Duitse journaille niet in de kraam te pas komt, daarover bericht ze niet. Dat bewijst echter, wat ik allang vermoedde. Namelijk, dat Obama en Clinton tot hun knieën in de stront staan en tot op het bot crimineel en corrupt zijn. Dat werpt wederom geen goed licht op een zekere Merkel, die met beiden goed bevriend was. Maar soort zoekt nu eenmaal graag soort.” (Thomas Schlawig)

De door de Democraten tegen Rusland geuite beschuldiging van inmenging in de laatste Amerikaanse verkiezingen zou voor Democratische leiders als Hillary Clinton of Obama kunnen uitdraaien op een Watergate.

Want een recentelijk aan de regering toegespeeld bericht toont kennelijk aan dat deze inmenging een van de kant der Democraten verzonnen leugenverhaal was om de aandacht af te leiden van een eigen verkiezingsmanipulatie door het Clinton-verkiezingscampagneteam.

“Het door de Commissie van de Geheime Dienst samengestelde geheime bericht is uiterst verontrustend en werpt ernstige vragen op over de regeringskliek van Obama’s ministerie van Justitie en van Comey´s FBI met betrekking tot het zogenaamde botsingsonderzoek.”

Mocht de vertrouwelijkheidsgraad van de memo in diskrediet gebracht worden, dan kan hij door alle congresleden worden ingezien en wordt hij meteen openbaar. Met de Hashtag #ReleaseTheMemo stimuleren aanhangers van Trump deze stap. De oppositie beweert dat Russische Bots de Hashtag gedurende de nacht zouden hebben overgenomen, maar leverde daarvoor geen bewijzen.

Als de beschuldigingen van machtsmisbruik juist zijn, dan dreigen er voor Obama en Hillary Clinton niet alleen zware beschadiging van het imago, maar ook juridische consequenties

Wat Amerika tegenwoordig meemaakt, is precies datgene waarvoor de Obama- en Clinton-vrienden respectievelijk de Trump-tegenstanders van over de hele wereld de allergrootste panische angst hebben.

Te groot schijnt de verstrengeling der Trump-tegenstanders met al deze kuiperijen te zijn om met alle middelen het openbaar maken van de memo te verhinderen.

Ik ben ervan overtuigd dat de FBI metterdaad is geïnfiltreerd met linkse Obama- en Clinton-mensen en dat deze proberen hun voormalige opdrachtgevers te dekken en elke verdachtmaking van hen af te wentelen. Ik ben er ook van overtuigd dat momenteel nog niemand de omvang van dit moeras metterdaad kan overzien, want té groot was de overtuiging van Clinton en haar aanhangers om na Obama het Witte Huis te kunnen betrekken, om vervolgens alle verstrengelingen met deze kuiperijen onder controle te houden.” (Thomas Schlawig)

Het door de Commissie van de Geheime Dienst samengestelde geheime bericht is uiterst verontrustend en roept ernstige vragen op over de regeringskliek van Obama’s ministerie van Justitie en van Comey’s FBI met betrekking tot het zogenaamde botsingsonderzoek.

Ja, voor de “Democraten” is geen smeerlapperij groot genoeg om de politieke tegenstander schade toe te brengen, hem te belasteren of helemaal uit te schakelen. Aangezien, zoals bekend, iedere trend in de VS op de één of andere manier over de Atlantische Oceaan naar Duitsland overwaait, is het slechts een kwestie van tijd wanneer een dergelijke manier van doen ook door de Duitse “politiek” wordt gekopieerd.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Weg met ons!", Barbarisme, corruptie, Criminaliteit, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Obama, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

46 reacties op Voor Hillary Clinton en Obama dreigt een “Watergate” zonder weerga: De zogenaamde Rusland-affaire bij de laatste Amerikaanse verkiezingen werd verzonnen door de Amerikaanse Democraten

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  En hoe ver gaat dat door.
  Mijn vraag is, heeft deze fraude ook in Nederland gevolgen of Belgie Frankrijk en Duitsland.
  Hebben hier in Europa ook geprofiteerd van deze smeerlapperij.
  Er werd ook hier in Europa van alles gedaan door de politiek om Trump zwart te maken en te demoniseren.
  Normaal zou je zeggen dat de politiek in zulke zaken terughoudend zouden zijn maar dat waren ze verre van dat.
  Ik hou het niet voor onmogelijk dat er hier nog een staartje aan zit te komen.

  Geliked door 3 people

  • Aangezien de AIVD met in navolging Mark Rutte zichzelf op de borst klopt dat ze “de Russen hebben gehackt”. en daarbij Russische beïnvloeding hebben “ontdekt” toont aan, dat Nederland tot de ellebogen in de leugens van de Democraten (lees Hillary en Obama) verstrikt zitten.

   Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Dat heeft zeker gevolgen, en grote ook….. De beurs in Amerika is flink gedaald…..

   De Soros kliek en consorten hebben geld en veel ook: zo idioot veel dat ze een auto naar de zon sturen……. In het weekend na de openbaar making van de 1 e memo hebben ze ws. Besloten om de daarop maandag geld te gaan dumpen en de beurs te ontregelen….. Tot de kliek rondom deze corrupte lieden behoort het machtsblok met geld….. Aandelen dumpen en verlies op de beurs brengt Trump in discredit , met als gevolg minder of geen investeringen……

   De oorlog tegen Trump is in volle omvang begonnen……
   Deze lieden gaan over lijken om hun “ misselijkmakend spel “ door te voeren….. er staat daar in Amerika nog veel narigheid te wachten en ons in de slibstream ook………

   Trump; Hou je rug recht! En wees eerlijk en voorzichtig….

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Anna.
    Als Soros en z’n vrienden dit soort dingen gaan doen betekent het dat ze met hun rug tegen de muur staan en Trump wanhopig weg willen hebben voordat de processen tegen Hillary èn Obama beginnen.
    Dàt is op zich ’n positief teken.
    Overigens ben ik er van overtuigd dat Trump door dit soort paardenmiddelen van z’n tegenstanders niet onder de indruk zal komen.
    Als de economie door dit soort “kwaadwillige speculaties ” wordt getroffen zal Trump geen seconde aarzelen om de daders onmiddellijk vast te zetten. en te berechten.
    Je mag nooit vergeten dat ’n ineenstorting van de beurs door kwade wil op het zelfde niveau staat als ’n vijandelijke aanval” die het inroepen van de “oorlogstoestand” mogelijk maakt.
    Links zal zichzelf vernietigen.

    Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  Ik hoop dat ze allemaal in het spinnehuis verdwijnen dat rapaille. En natuurlijk zwijgen ze hier in de media in alle talen over dit inmens grote schandaal.

  Geliked door 1 persoon

 3. Petra DeBoer zegt:

  Oud nieuws want de inhoud van de memo is al naar buiten gebracht.

  Like

 4. Janszn zegt:

  Het is uiterst moeilijk, zoniet onmogelijk voor links om kritiek op hun geliefden in de USA te hebben. Links zal er alles aan doen om deze evt. Misdaden te vergoelijken.

  Like

 5. Flo zegt:

  Wij hebben (kuch)Amerika kenner Charles Groenhuizen ,die gaat dit tot op de bodem uitzoeken .
  O,wacht ,die werkt jammer genoeg voor onze staatsomroep ,en zit ook in het complot .

  Like

  • Anna zegt:

   Ik denk dat hij het wel goed ziet…….. Maar het is moeilijk om tegen de stroom in te gaan… je wordt immers publiekelijk afgebrand…..en mag je nooit meer komen om je verhaal te vertellen……. Dus horen wij dit ook niet meer…… Hij Charles Groenhuizen houd altijd wel een deurtje open….

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Anna.
    Neem me nou niet kwalijk.
    Die Charles Groenhuizen is ’n misselijke kwal die met alle winden mee waait en wat dat dat goed zien betreft…..
    Heb je weleens gezien hoe hij uit z’n ogen kijkt?
    Naar mijn mening is hij al zo goed als blind aan z’n rechteroog.
    En met z’n linkeroog kijkt hij in je rechter broekzak om te zien waar de linkse wind vandaan komt waarmee ie dan weer kan meedraaien…!!!

    Nee, grapjes zijn leuk maar het moet niet te ver gaan.
    Charles Groenhuizen….wat ’n Trump-hatende linkse kwal is me dàt zeg…

    Like

 6. Qvic zegt:

  Deze linkse smeerlapperij zit al compleet decenia’s verweven in de westerse Europese lidstaten en de EU zelf. Alle zogenaamde vrije verkiezingen, is de uitslag ten gunste van links al bekent voorts er gestemd kan worden. (Merkel feliciteerde Rutte afgelopen keer al met zijn overwinning, terwijl de stembureaus amper open waren.) De linkse corruptie draait nog steeds op volle toeren hier in de EU en zette zij zelfs een tandje erbij nu de verkiezingen achter de rug zijn. Om hun utopia zo snel mogelijk te kunnen verwezenlijken. Maar nu Trump het moeras aan het dempen is, wordt dat ook hier gevoeld en probeert de politiek wetten met grof geweld er door te drukken. Om zo het tij te proberen te keren ten gunste van de linkse smeerlapperij.

  Geliked door 1 persoon

 7. Joshua zegt:

  Dit gebeurt niet alleen in Amerika, zij hebben dit “spelletje” van het vileine Nederlandse kartelkabinet overgenomen.
  Dit kabinet heeft ook alles uit de kast gehaald om Wilders te demoniseren.
  Ook de hufters in Den Haag komen aan de beurt, en ik hoop zeer snel. Al is de leugen…..de WAARHEID…!!!!

  Geliked door 2 people

 8. hans zegt:

  Revolutie, Trump een tweede termijn en Pence ook!
  Hier in Europa iedereen, maar ook iedereen aan de top inclusief Soros, Brezinsky, centrale bankiers, J.P. Chase Morgans, Rockefellers levenslang de lik in of de doodstraf wegens decennia lange verkiezingsfraude en ambtenaren in de onderste lagen ontslaan en een beroepsverbod voor de rest van hun leven. Staatshoofden inclui monarchen afzetten en zo nodig vervolgen! Bezittingen allemaal verbeurt verklaren of confisqueren. Marxisten, Socialisten absoluut een verbod tot organisatie geven. Het zelfs in de grondwet laten zetten!

  Geliked door 1 persoon

 9. Flo zegt:

  Trek die beerput open, zodat het linkse schuim verzuipt in hun eigen drek, in amerika en hier!

  Like

 10. Anna zegt:

  Nu Trump de waarheid aan het licht brengt en het corrupte moeras oprolt……… …….. Is hem door de kliek van de Nieuwe wereld orde meteen de oorlog verklaard; Ze dumpen massaal hun aandelen…….. Het tijdstip maandag jl na het vrijgegeven van de beruchte memo, geeft aan dat dit wel doordacht is…….
  Zo laten ze zien dat de corrupte kliek rondom Obama en Clinton de dienst uitmaken in de USA

  Dit brengt inversteerders aan het twijfelen……en Trump in het discredit……..
  In Amerika is een “onbloedige oorlog” in volle omvang aan wezig…….

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Watergate is maar een korreltje in een emmer zand vergeleken bij de corruptie die nu aan het uitkomen is.
  Overigens geloof ik helemaal dat het de door Obama geplaatste top is en niet de gewone werkende agenten en ambtenaren.
  NSA generaal Mike Rodgers heeft Trump in het begin al gewaarschuwd dat hij in Trumptower afgeluisterd werd waarna hij zijn vorrbreidingsteam heeft overgeplaatst naar een gebouw op een van zijn golfterreinen in de buurt.
  Ik ben ervan overtuigd dat het de normale mensen zijn die dat gekonkel van de democraten zo moe zijn dat ze de Trumpclub van alles informeren.
  Die linksen hebben echt gedacht dat eerst Clinton president zou worden en toen dat niet liukte dat ze Trump even weg konden pesten.
  Ongelofelijk de arrogantie die blijkt uit de e-mails die steeds meer uitkomen.
  Zijn lijfspreuk van “Onderschat Trump nooit” is hij helemaal waar aan het maken.

  Like

 12. Elisah zegt:

  Volgens berichten van Q anon is Rod Rosensrein de zoon van Heinrich Himmler…..de nazi’s are still in control?

  http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/trump-russia-nunes-memo-latest-justice-department-fbi-republicans-a8192356.html

  Like

 13. Elisah zegt:

  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/malaysia-airlines-crash-joep-lange-among-up-to-100-aids-researchers-and-activists-on-board-flight-9613821.html

  Het klinkt idioot, maar er zijn geruchten dat MH17 neergehaald is omdat er belangrijke aids-researchers ( oa Joep Lange) aan boord waren….men verdient nl heel veel aan aidsmedicijnen, dus de farmaceutische industrie zit niet te wachten op een cure for aids.
  The swamp gaat zó diep, dat beweert wordt dat 60% van de drekkigheid nooit openbaar gemaakt kan worden omdat het te verschrikkelijk voor woorden is….

  Like

  • Anna zegt:

   Dit zou mij niets verbazen… Clinton was het die malafide contacten had met de Russen…… …… Soros en zijn kliek en al die andere maffiosi geldschieters zullen zeker belang hebben bij de farmaceuten……. zij hebben helaas overal belang in zelfs Macron schijnt door Obama in het “ zadel “ te zijn geholpen….. ( verkiezingen beïnvloeden ) Deed Obama in Israël ook maar daar hadden ze hem door.!!!!!!!! ……….. ze zijn al zo lang en zo vreselijk corrupt dat het m.i. Niet meer te herstellen is………

   Vlak voordat Obama aftrad heeft hij ook nog +- 25 Russen “ uitgezet” en een of andere ambassade gesloten….. let ook op een Page dit is eenRussische Spion in d USA die tot in de Trump regio en toegang had……

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Elisah
   “Te verschrikkelijk voor woorden”….
   Maar datgene wat de Amerikanen aantroffen bij de “bevrijding” van de Nazi-vernietigingskampen mocht direct de hele vrije wereld weten.
   Niets is dus te verschrikkelijk voor woorden.
   Alles kan worden gezegd.
   De keuze om de drek openbaar te maken ligt bij degenen die de macht hebben.

   Like

 14. Bas zegt:

  De affaire Monica Lewinsky was een soap. Hillary Clinton en Obama, zijn kennelijk nu echt de sigaar !

  Like

 15. Jan zegt:

  Top van de Democraten wil onderzoek naar Trump’s verkoop van Palm Beach landgoed 10 jaar terug. Iets met ‘Rusland, Rusland, Rusland…’

  Meanwhile, evidence mounts that Hillary Clinton, Mark Warner and several Democrat operatives ALL had significant connections to dubious Russian officials during the election and after.
  The media refuses to cover those stories.
  ….
  http://thegatewaypundit.com/2018/02/top-senate-democrat-calls-treasury-dept-investigate-trumps-palm-beach-estate-sale-10-years-ago-russia-russia-russia/

  Fijn dat socialisten hun eigen graf graven met hun idiote gedrag

  Like

 16. Jan zegt:

  Hillary: Ik (rochel rochel kuch hoest rochel) geef nooit op

  video/1

  Like

 17. Jan zegt:

  Trump gaat gebruik maken van de VA Accountability Act wat inhoudt dat goede werknemers kunnen blijven en beloond worden voor hun verdiensten en dat de kneuzen, de raamambtenaren, kunnen ophoepelen zodat $10 miljard bespaard kan worden

  President Trump will seek to “hire the best and fire the worst” federal government employees under the most ambitious proposal to overhaul the civil service in 40 years, officials said. […]

  Trump is using the VA Accountability Act, which gave the Secretary of Veterans Affairs greater authority to fire and discipline workers, as a model. The White House says that law has resulted in the dismissal of 1,470 employees, the suspension of 443, demotions for 83 others last year.

  Under the current system, federal employees get a review every one to three years. Employees whose performance is “fully successful” — as 99.7% are — get a within-grade “step” increase in addition to annual cost-of-living increases.

  Trump’s plan would stretch out the amount of time it takes to go from step 1 to step 10 from 18 years to 27 years, saving $10 billion over the next decade, officials said. That money would then go to high-performing employees either as merit raises or one-time bonuses.

  http://thegatewaypundit.com/2018/02/report-president-trump-proposing-biggest-civil-service-change-generation/

  Like

 18. Jan zegt:

  Obama, Soros en de commie-bende

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s