Brexit-samenzwering: Soros wil de EU-uittreding van Groot-Brittannië verhinderen

Screenshot_105

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Het is alom bekend dat de multimiljardair en globalist George Soros zijn financiële invloed ervoor gebruikt om zijn eigen politieke ideeën in te voeren. Ook wat betreft de Brexit zit de beursspeculant niet stil, zoals een gelekt strategisch document aantoont. Hij is een van de drie leidende figuren in een “Remain”-campagne, die achter gesloten deuren probeert een tweede Brexit-referendum in het Verenigd Koninkrijk te houden, aldus de Britse krant “Telegraph”.

Contra magazine

Volgens het document proberen deze mensen parlementariërs ervan te “overtuigen” de politiek van premier Theresa May te ondermijnen en daarbij ook grote ondersteuners van de Conservatieve Partij voor de zaak te rekruteren. Het doel is om genoeg parlementariërs achter zich te krijgen, zodat die tegen de definitieve Brexit-deal stemmen om voor een nieuw referendum te zorgen of nieuwe verkiezingen voor het Lagerhuis.

Bovendien, aldus de planningen, moeten er “momentum-style”-massademonstraties en concerten gehouden te worden door vooral op jongere mensen in Groot-Brittannië in te zetten. Ook wil men voor de “European Movement” geld beschikbaar stellen, wiens vicevoorzitters de voormalige Britse minister van Gezondheid Stephen Dorrell en de voormalige minister van justitie Kenneth Clarke zijn.

De inmenging van George Soros in het Britse politieke spel werd bekend, toen hij sprak met zes ondersteuners van de Conservatieve Partij in zijn huis in Chelsea. Onder wie Stephen Peel, Lord Malloch-Brown en Sir Martin Sorrell. Blijkbaar volstaat het de miljardair niet om demonstraties en protestacties tegen Donald Trump te organiseren en zich ook vooral in het oosten van Europa met de politiek daar te bemoeien, nee, ongeveer 25 jaar na zijn aanval op de Britse Pond bevindt het Verenigd Koninkrijk zich opnieuw in zijn vizier.

Hieronder het volledige originele Engelse “Brexit-samenzweringsdocument”, dat aan de gasten van George Soros werd overhandigd:

The campaign relies heavily on launch advertising and free media to wake the country up and assert that BREXIT is not a done deal. That it’s not too late to stop BREXIT. The first wave is planned for late February and is why funding is now so urgent. Like the campaign overall, the paid media will have a heavy youth focus.

We will then move to constituency building activities through a combination of person-to-person campaigning and social media that pulls together stakeholders, including consumers, in sectors like the NHS, auto, aviation, pharma etc; again with a major youth push and other similar targeted activities. We have identified partner organisations in these sectors who will lead as we provide strategic, messaging, creative, social media and critically financial support. The partner organisations include unions, employee organisations, youth and consumer groups etc. Many are not exclusively Remain organisations but have wider community or industry interests which make them powerful third party endorsers of the Remain message.

We are also building a national field presence, concentrated on seats whose MPs needs [sic] to be brought into the Remain column by providing financial and other support to the European Movement, which has the best, but limited, current field presence of the Remain Groups.

We have a range of guerrilla marketing tactics in preparation to build early public impact by seizing attention and indicating a building momentum. A prominent Remain figure, Andrew Adonis, will brainstorm the top 100 leave constituencies. We are planning youth focused concerts and march combinations for the summer.

Our goals are to raise public support for Remain to a clear and growing national majority by June/July 2018 and channeling that pressure into MPs mailbags and surgeries,

We must then win the meaningful vote that Mrs May has promised on her BREXIT deal in October of this year. That is likely to trigger a new referendum, or election. We must prevail decisively so reassuring Europe that or return will be permanent.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, corruptie, demoniseren, Elite, EUSSR, Globalisering, Graaien, Groot-Brittannië, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, New World Order, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, socialisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

16 reacties op Brexit-samenzwering: Soros wil de EU-uittreding van Groot-Brittannië verhinderen

 1. Yvonne zegt:

  Wat heeft die op zijn gezicht? 1 of andere enge ziekte van onze toekomstige heersers opgelopen
  Overal moet die man zich mee bemoeien, kan hij geen enkeltje Mars boeken

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  De slechtste mensen worden helaas schijnbaar moeiteloos heel oud!Grrrrrrr!

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Die hebben zo verschrikkelijk veel geld, dat ze binnen no time en nieuw onderdeel *orgaan kunnen kopen en laten implanteren. Zij hoeven op geen enkele wachtlijst. En de artsen, och die zwichten ook voor het grote geld, anders zou dat niet kunnen gebeuren.

   Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Het selecte gezelschapje van de Sorosiaanse sociëteit heeft een dikke vinger in vele plekjes in de wereld, dat stinkt naar de misdaad, en een uur in de wind.
  Dat het Hollandse Windmolentje als symbool van links lullen en rechts vullen al jaren de uitnodigingen siert van zakkenvullersconferenties en Europese commissies, behoeft geen betoog.
  De jeugd verpesten door op concerten een paar muzikale miljardairs hun dankbaarheid in een linksche boodschap te laten verkondigen, is natuurlijk de meest hemeltergende vorm van linksche corruptie.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Soros en zijn prinsesselijke pukkel zijn genoemd in het forceren van een derde wereldoorlog met miljoenen slachtoffers. een mogelijke derde wereldoorlog wordt overigens in alle openheid door Soros aangekondigd.
  Nederlandse MSM, kom er maar in!

  Geliked door 1 persoon

 5. als wij er toch allemaal aangaan, dan moeten wij deze zelfbenoemde god het beentje zien te lichten,om hem mee te sleuren in onze vernietiging !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Wanneer wordt die vernietiger en verrader van Europa én de Europeanen nu eens eindelijk opgepakt en opgesloten?
  Of is zijn geld véél belangrijker dan onze veiligheid en leefbaarheid én onafhankelijkheid?

  Geliked door 1 persoon

 7. Trucker zegt:

  Dit perfide (understatement) heerschap wordt gezocht in Rusland, daarom dat ik niet goed begrijp dat Russische special forces die touwtjestrekker niet “aanpakken” getrouw aan “goede” Russische sf gewoontes.

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  De campagne steunt sterk op het lanceren van reclame en vrije media om het land wakker te schudden en te beweren dat BREXIT geen uitgemaakte zaak is. Dat het niet te laat is om BREXIT te stoppen. De eerste golf is gepland voor eind februari en daarom is de financiering nu zo urgent. Net als de campagne in het algemeen, zullen de betaalde media een sterke jeugdfocus hebben.

  Vervolgens zullen we overgaan tot activiteiten voor de opbouw van kiesdistricten door middel van een combinatie van person-to-person-campagne en sociale media die belanghebbenden, waaronder consumenten, bijeenbrengen in sectoren als de NHS, auto, luchtvaart, farma, enzovoort; opnieuw met een belangrijke jongerenstimulans en andere soortgelijke gerichte activiteiten. We hebben partnerorganisaties in deze sectoren geïdentificeerd die leiding zullen geven aan strategische, messaging, creatieve, sociale media en kritische financiële ondersteuning. Tot de partnerorganisaties behoren vakbonden, werknemersorganisaties, jeugd- en consumentenorganisaties enz. Veel van deze organisaties zijn niet uitsluitend organisaties van Remain maar hebben bredere gemeenschaps- of industriebelangen waardoor ze krachtige externe partijen de boodschap van Remain onderschrijven.

  We bouwen ook aan een nationale aanwezigheid in het veld, geconcentreerd op zetels waarvan de parlementsleden behoefte hebben aan[sic] om in de rest van de kolom te worden opgenomen door financiële en andere steun te verlenen aan de Europese Beweging, die de beste, maar beperkte aanwezigheid van de resterende groepen op dit moment in het veld heeft.

  We hebben een reeks van guerrilla marketing tactieken in voorbereiding om een vroege publieke impact op te bouwen door het grijpen van de aandacht en het geven van een gebouw momentum. Een prominente restfiguur Andrew Adonis zal de top 100 van kiesdistricten achter zich laten brainstormen. Voor de zomer zijn we bezig met het plannen van jeugdgerichte concerten en marscombinaties.
  We hebben een reeks van guerrilla marketing tactieken in voorbereiding om een vroege publieke impact op te bouwen door het grijpen van de aandacht en het geven van een gebouw momentum. Een prominente restfiguur Andrew Adonis zal de top 100 van kiesdistricten achter zich laten brainstormen. Voor de zomer zijn we bezig met het plannen van jeugdgerichte concerten en marscombinaties.

  Onze doelstellingen zijn het verhogen van de publieke steun voor Remain naar een duidelijke en groeiende nationale meerderheid tegen juni/juli 2018 en het kanaliseren van die druk naar MPs mailbags en chirurgieën,

  Dan moeten we de zinvolle stemming winnen die mevrouw May in oktober van dit jaar over haar BREXIT-overeenkomst heeft beloofd. Dat kan leiden tot een nieuw referendum of verkiezingen. We moeten resoluut de overhand krijgen en Europa zo geruststellen dat de terugkeer permanent zal zijn.

  Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator

  Geintje Bert, had er ff zin an.

  Overigens valt e.e.a. in het straatje van May.

  Like

 9. Klaas zegt:

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Als het Britse volk wijs is dan zetten ze door.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s